Om Bäst i test Guiden

Bäst i test Guiden hjälper dig att hitta riktigt bra och prisvärda produkter och tjänster utan att du själv behöver läsa testresultat, recensioner eller undersökningar. Sedan starten år 2009 har vi hjälpt våra besökare att spara pengar genom att rekommendera högkvalitativa hållbara produkter och tjänster.


Vi vänder oss specifikt till dig som:

  • Inte är intresserad av att köpa "skräp" eller slit-och-släng saker.
  • Inte nödvändigtvis vill ha den absolut senaste tekniken, eftersom detta ofta kostar omotiverat mycket.
  • Inte är intresserad av att betala extra för märkessaker, om inte dessa på något sätt verkligen är bättre.
  • Vill ha hög kvalité på produkterna så att de håller länge, utan service eller reparationer.


Känner du igen dig i ovanstående punkter? Då har du kommit rätt och vi tror, och hoppas, att du ska ha nytta av det arbete vi gör dagligen.


Vi som jobbar på Bäst i test Guiden kanske är mer ambitiösa innan ett inköp än många andra. Ibland på gränsen till för ambitiösa, då vi kan lägga ner flera timmar på att hitta vad som verkligen är Bäst i test. Läs våra tester innan du köper en ny produkt och dra nytta av vårt noggranna förarbete - helt utan kostnad. 


Vi samarbetar även med Prisjakt för att presentera det lägsta priset när du handlar på nätet. Läs mer om hur vi jobbar här.Bäst i test Guiden - för dig som vill bli en vinnare.


Vad tjänar vi på?

Bäst i test Guiden är helt kostnadsfri för dig som konsument. Våra tester är oberoende, vilket innebär att inga tester är köpta av någon annonsör eller varumärke.


Vi får istället en mindre ersättning (några procent av produktens pris, en så kallad affiliate-ersättning) från återförsäljarna när du klickar på våra köplänkar och genomför ett köp.


Alltså samma koncept som bl.a. Prisjakt, Flygresor.se, Trivago, Pricerunner och Compricer har. Det här gör att vi kan fortsätta det ständiga arbetet med att leta tester och sedan presentera dem här, utan att behöva ta betalt på något sätt av dig.Tumme uppRecensioner om Bäst i test Guiden

De flesta kommentarerna är hämtade från vår Facebook sida, där du också kan se personerna som tyckt till:


"Tack så mycket för en bra hemsida. Bra guider som underlättar köp! Jag har haft mycket hjälp med att bestämma mig vad för TV som man ska satsa på!"

/David


Mycket bra sida, förra veckan blev det inköp av tvättmaskin och torktumlare, Bäst i Test!

/Holm

Mycket relevant och bra information för den köpsugne! I vårt fall så är det snart dags att byta mobiltelefon så den informationen passar som hand i handske. Har även tidigare strött rosor över er verksamhet och i en alltmer pressad vardag så är det bra att "åka lite snålskjuts" på den kompetens som ni visar. Så "keep up the good work"!

/Göran


Jag har följt er Bäst i test-sida under flera års tid med stort intresse och den har vid ett flertal tillfällen hjälpt mig att fatta ett välgrundat köpbeslut!

/Tom


Jag är lite av en nörd när det gäller att läsa och spara tester på allt möjligt. Bland alla testsajter som jag har så ligger er bland topp 3. Jag har under många år skickat & rekommenderat Bäst i test Guiden åt massor av mina kontakter. Ser alltid framåt mot nästa uppdatering för kolla vad som hänt.

/Stig


Har just ätit våfflor från ert rekommenderade järn och det var verkligen bäst! Tack för tipset. Har också en diskmaskin som är super som ni tipsade om. Tack igen! 

/Lena


Frågor?

Har du frågor eller funderingar, är du mycket välkommen att maila oss på Bäst i test Guiden. Du hittar våra kontaktuppgifter på presentationssidan.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så får du information när en ny produkt kommer in och tar över förstaplasten! Brevet är helt gratis, förstås!Lycka till med dina inköp önskar

Christopher Holmerin, VD på Bäst i test Guiden


Sammanfattningsvis har vi oberoende tester från tidningar, sajter och magasin samt recensioner från svenska konsumenter som ställs samman för att utse en vinnare.


Bäst i test Guiden finns förutom i Sverige även i Norge, Danmark, Finland och Spanien. För dig som vill låna pengar med låg ränta kan vi tipsa om vårt privatlånetest.