Bäst i test Guiden - för dig som vill bli en vinnare.

Bäst i test Guiden

Visst är det roligt att läsa tester i tidningar! Att undersöka vilken produkt som verkligen är den bästa inom ett område. Sedan fråga säljarna i butikerna, vad de tycker och varför de har ett visst ställningstagande. Kanske också ringa runt lite eller prata med en verkstad som servar de aktuella produkterna, för att ta reda på hur många av en vara som kommer tillbaka. Det är ju trots allt så att en del tillverkare har mer problem med sina produkter, än andra.

 

Sedan återstår att leta reda på det lägsta priset. Det hittar man oftast när man handlar på nätet. Och väga detta pris mot den service som man kan få genom att köpa produkten i en fysisk butik istället. Visst är väl allt detta roligt! Eller?

 

Vi tycker att det är roligt i alla fall och vill på denna sajt dela med oss av vad vi kommit fram till, under de timmar som vi lagt ned för att få fram vad som verkligen är Bäst i test idag.


Denna sajt vänder sig till dig som vill hitta en riktigt bra produkt till lägsta möjliga pris. Som enkelt vill ha tips på bra och prisvärda produkter inom olika områden, utan att själv behöva läsa testresultat, listor och undersökningar.


Kanske är ovanstående rätt utmärkande för många konsumenter och Medelsvensson* (se fotnot) till vilken grupp vi själva räknar oss. Även om vi som jobbar på Bäst i test Guiden kanske är mer ambitiösa innan ett inköp än många andra. Ibland på gränsen till för ambitiösa.

 

Men - allt har sina fördelar. Och här på Bäst i test Guiden kan du dra nytta av vårt noggranna förarbete - helt utan kostnad.

 

Hur tjänar vi pengar

Vad tjänar då vi på detta arbete? Tja, det beror på hur många som gillar det vi gör. Bäst i test Guiden är helt kostnadsfri för dig som konsument. Våra tester på Bäst i test Guiden är oberoende vilket innebär att inga tester är köpta av någon annonsör eller varumärke. 


Vi får i stället en mindre ersättning (någon procent av produktens pris, en så kallad affiliate-ersättning) från återförsäljarna när du väljer att klicka på köplänkarna från våra tester och genomför ett köp hos någon av dem.


Alltså samma koncept som bl.a. Prisjakt, Flygresor.se, Trivago, Pricerunner och Compricer har. Det här gör att vi kan fortsätta det ständiga arbetet med att leta tester och sedan presentera dem här, utan att behöva ta betalt på något sätt av dig.


Tycker du som vi?

Läs våra guider innan du köper en ny produkt till dig eller ditt hem nästa gång. Sedan starten år 2009 hjälper vi våra besökare genom att tala om vad de bör välja - om de är som vi...

 

Det vill säga:

 • Inte intresserade av att köpa "skräp" eller slit-och-släng saker.
 • Har bra kvalité och visat upp goda resultat i testlabben.
 • Inte nödvändigtvis innehåller den absolut senaste tekniken, eftersom detta ofta kostar omotiverat mycket.
 • Har "bästa pris" i förhållande till prestanda/teknik.
 • Uppskattas av konsumenterna som redan köpt produkten innan dig.
 • Inte intresserade av att betala extra för märkessaker, om inte dessa på något sätt verkligen är bättre.
 • Vill ha hög kvalité på produkterna så att de håller länge, utan service eller reparationer.

 • Inte är intresserad av bara en enda persons subjektiva syn på en produkt (som är fallet i många tidningstester) utan vill se ett större sammanhang.


Känner du igen dig i ovanstående punkter? Då har du kommit rätt och vi tror, och hoppas, att du ska ha nytta av det förarbete som vi har gjort.

 

Naturligtvis länkar vi alltid till källorna i våra guider och tipsar om mer läsning så mycket vi kan. På så vis kan du enkelt säkerställa rekommendationen innan du köper din produkt, vilket vi starkt uppmanar dig att göra. Här på sidan om oss och vårt arbete kan du dessutom läsa vad detta med Bäst i test egentligen innebär och varför vissa tester är mer värdefulla än andra.


Det finns också en sida som kan hjälpa dig som konsument. På sidan Din rätt - som konsument kan du bl.a. läsa om Konsumentköplagen och få tips på ställen där du kan lära dig mer om dina rättigheter.

 

Vi vill hjälpa dig att göra ett bra köp och tror att vi kan göra det genom vårt arbete. Därför finns denna sajt.


Tumme upp

 

Hur jobbar vi?

   

Vi samlar manuellt in fakta från verkstäder, kundtjänster, säljare och butiker. Dessutom från alla användare och konsumenter som vi kan nå.  Vi hämtar också information på nätet, från både internationella och svenska sajter och sammanställer deras åsikter och resultat i våra tester. Exempel på källor:

        

 • Tidningar och testsajter: Konsumentguiden, AlaTest, Testfakta, Smartson, ICA-Kuriren, Danska Tænk, Råd & Rön, Norska Klikk, Svenskt Kvalitetsindex, EISA

 • Fysiska butiker: Elgiganten, ELON, Media Markt, Hemmabutikerna, Apoteken med flera
   
 • Dagstidningar: Aftonbladet, Expressen, Norska VG, Norska Dagbladet
   
 • Motortidningar: Auto Motor & Sport, Tyska ADAC, Norska NAF, Test World, Teknikens Värld, Vi bilägare, Motor, Finska Tekniikan Maailma, Finska Tuulilasi

 • Branschtidningar: M3, Internetworld, IDG, Kamera & Bild, PC för alla, Swedroid, NordicHardware, Mobil, Digital Camera World, Ljud & Bild
     
 • Prisjämförelsesajter och omdömen: Prisjakt, Pricerunner, Rejta, Reco, Trustpilot

        


Så här säger våra besökare om Bäst i test Guiden

De flesta kommentarerna är hämtade från vår Facebook sida, där du också kan se personerna som tyckt till:

 

"Tack så mycket för en bra hemsida. Bra guider som underlättar köp! Jag har haft mycket hjälp med att bestämma mig vad för TV som man ska satsa på!"

/David

 

"Bra vägledning i val av köp!"

/Maria

 

"Tack för en bra och överskådlig sida! Den gör att det är lätt att skapa sig en uppfattning om vad man ska hålla utkik efter, speciellt om det är en kategori som man inte egentligen är så insatt i."

/Mikael

 

"Bra utvalda produkttester, lättåtkomligt!"

/Åsa

 

"Det är så många beslut som ska tas nu för tiden och all hjälp att ta dom är guld värd."

/Gudrun

 

"Känns tryggt att läsa testen innan man köper.
 Skönt att ngn gör grovjobbet, sen är bara finliret o beslutet kvar! Tack!"

/Britt

 

"Er sida är den bästa genvägen till ledtrådar till vettiga köp!"

/Magnus

 

 

"Kollade er i söndags - köpte ny diskmaskin i första affären enligt rekommendationen, installerades i onsdags :-) Snacka om att spara tid!"

/Marina

 

 

"Bäst i Test är Bäst! Uppskattar sammandragen mycket!"

/Folke

 

 

"Er webb sparar mig tid och hjälper mig göra smartare val."

/Jeanette

 

"Jag gillar 'Bäst I Test' tack vare att er information alltid känns relevant och riktig. Läser testerna noggrant då det alltid är bra att ha kunskaper när man väl står där inför en beställning/köp av vara. Och, om inte annat, så känns det fint att vara uppdaterad på vilka produkter, ur det i allmänhet stora utbud, som finns."

/Lasse

 

"Jag kollar alltid bäst i test guiden innan
 jag handlar, sparar både tid och pengar"

/Sanny

 

"Sidan Bäst i test gör det lättare att inte bara köpa bäst i test utan också att göra det till ett bra pris!"

/Nils

 

"Det bästa med Bäst i test är att man får en bra samlad guide
 bland produkter man är intresserad av att köpa!"

/Angelica

 

"Det här är en internetsida som jag haft stor nytta utav och som jag gärna tipsar mina vänner om!"

/Börje

"Kunglig hemsida, mkt vettig =)"

/David

 

"Man sparar tid när man skall köpa en vara. Det tar tid att hitta i dessa olika tester och kunna göra en slutsats. Tack för hjälpen!!!"

/Anette

 

"Ett fantastiskt stöd när de stora inköpen ska göras :-)"

/Anna

 

 

"Vill bara säga att jag är helt lyrisk över att jag i kväll fann er sida på nätet! Som jag har letat efter bra information inför mitt kommande inköp av en platt-tv! Jag har en sambo som inte är varken intresserad eller kunnig på teknik.
Jag däremot är intresserad av bra och moderna tekniska lösningar men kan och förstår inte allt. Har läst på tidigare men aldrig fått bilden helt klar för mig om skillnader och den sista utvecklingen. Skjutit på detta inköp i år bara för att det till slut blivit för stort så till slut blev det ingen tv alls...

 

Nu har jag läst och förstått och kan jämföra olika erbjudanden och märken! Tusen tack för det! Jag kommer använda er sida mkt framöver, härnäst står sänginköp på listan och jag såg att det fanns med även på er sida. Tack ännu en gång!"
 Hälsningar Kristina

 

 

"Mycket bra och lättförstålig information att hitta här!"

/Håkon

 

"Jätte bra tester när du ska köpa nya prylar som t.ex. TV"

/Jan

"Bra och säker sida!"

/Birgitta

 

"Vill bara uttrycka mig att bast-i-test är en väldig uppskattad web som ge bra sammanfattning av bästa varor. Tack så mycket!"

/En läsare

 

"Hej!
 Toppensite!"

mvh Jonas

 

"Gillar er bäst i test, grymt bra..!!"

/AnnaMaria

 

 

"Uppskattar verkligen sidan! Ni gör ett jättebra jobb, tycker jag!"
 /Bernt, Göteborg

 

 

"TACK OCH FORTSÄTT"
 /Önskar Gustav (med en bukett blommor)

 

 

 

"Mycket bra när man söker information innan man handlar, smart..!"

/Mario

 

 

Har följt era rekommendationer två ggr; Bluray spelare med 3D, den är vi supernöjda med. Och igår la jag en beställning på den bästa bläckstråleskrivaren! 

Så, du ser, YOU CAN MAKE A DIFFERANCE!!!

/Peter

 

Jättenöjd med diskmaskinen jag köpte tack vare ert tips!

/Eva-Lena

 

 

Vill passa på att tacka för en jättebra sida,  har hittat en Bosch diskmaskin och en moccamaster som vunnit bäst i test så jag är jättenöjd. Kommer att fortsätta att kolla in sidan när jag skall köpa nya saker!!!!

/Monica

 

 

Super nöjd med min kamera och skrivare. Tack!

/Annelie

 

 

Jättenöjd med vår skrivare, scanner, kopiator som vi fick tips om här.

/Astrid

 

Vill ge ett plus till er för att ni finns!

/Calle

 

 

Tack för en MYCKET BRA HEMSIDA!
 /Jonas

 

 

Tack för tipset om strykjärn som jag gav mitt barnbarn i inflyttningspresent, det var både snyggt och bra!

/Ulla

 

 

Tack för den mycket informativa och vettiga Bäst-i-test-sajten.
Flera egna teknikinköp har baserats på information från den sidan.
 Jag rekommenderar den ofta till vänner och bekanta när vi talar om inköp av något tekniskt slag.

/Maud

 

 

Jeg jeg si at 'Best i test' linken blir mye brukt av meg. Veldig bra!

/Torstein

 

 

Tack för en svinbra site, tjänst och nyhetsbrev. Ni gör ett fantastiskt jobb! 

/Nils

 

Hej!
och tack för att Ni finns.
Har köpt flera produkter efter att läst Era sammanställningar och är mycket nöjd med alla.
 /Maria

 

 

Har just ätit våfflor från ert rekommenderade järn och det var verkligen bäst! Tack för tipset. Har en diskmaskin som är super som ni tipsade om. Tack igen! 

/Lena

 

 

Tack för bra research och genomarbetade presentationer av desamma! De är mycket genomarbetade och hjälper mig som vetgirig konsument!

/CJ

 

 

Jag känner mig trygg när jag använder Era test-rapporter, som mer "kompletta" än de flesta andra!
 /Bertil

 

 

Hej på er!

Ville bara säga att jag köpte en ny diskmaskin till min mammas sommarstuga. Jag kollade på er sida vilken som var bäst o köpte den, tog inte många minuter att få veta det. Dessutom använde jag den rabattkod ni sa och fick ner priset lite till i den billigaste nätbutiken!! Suveränt!!

Man behöver bara EN webbsida för att kolla vad man ska köpa, det är ju hela finessen, annrs kan man lätt snurra runt bland hundratals tester etc och bli rätt förvirrad. Kör hårt!

/Peter

 

 

Jag tycker er sida är hur bra som helst! Använder den ofta, och rekommenderar den så ofta jag kan till andra.

/Lena

 

 

Hej på er!
Ville bara TACKA för den fina hjälp ni gett mig, genom att jag sparat både tid & förmodligen, onödigt med pengar för div. inköp av lite dyrare artiklar.
 Kan man "ge igen" på något vis? Tänkte på om det finns någon tjänst att prenumerera på som kostar lite?

/Bengt

 

 

Läser alltid Bäst i test Guiden innan jag gör mina inköp. Då kan man också fundera; "är det här jag helst vill ha".
 /Bosse

 

 

Vill bara säga att er sida är kanon! Har använt av denna sida till många inköp.

/Mathias

 

 

Supertack för det ni gör när ni sammanställer tester, ger råd, information och tips om var och när man kan köpa de bästa produkterna till bästa pris! Så bra! Och sparar grymt mkt tid när man finner så mkt info på ett ställe. Fortsätt så!

/David

 

 

Googlade efter info om bästa köpet av laptop o läste era rekommendationer. Inhandlade en ASUS-laptop via Webbhallen. Gjorde beställningen sent förra söndagskväll o fick sms att paketet fanns att hämta redan på tisdagen. Tack för tips o tack till Webhallen för snabb leverans.

/Anki

 

 

Tack för en bra sajt!
Jag är själv en sån där som läser tester till max innan köp.

 Har nyligen handlat en torktumlare. Det blev en Bosch med värmepumpsteknik. Mitt köpbeslut togs parallellt med att ni baxade upp den här på bästa-köp-plats. Det här är egentligen den första torktumlaren som jag tycker duger att ha utan frånluftsanslutning. Går fint med stängd dörr till badrummet som inte blir för varmt och torkar bra. Fullträff! 

 

Men det vart väldigt bråttom med vinterhjulen och jag litade helt på er. Det blev Hakka nånting med många dubbar. Är väldigt nöjd, särskilt som jag med tips från däcksverkstaden valde 15" fälgar i stället för 16" eller 17". Lägre pris, smalare däck som greppar bättre och bilen uppför sig bättre. En fullträff det också!

Åter tack, och hälsningar
 Måns Hagberg

 

 

Bäst i test Guiden är en fantastisk hjälp när jag skall handla och få mest för mina låga inkomster. Det dyraste man kan köpa är faktiskt sånt man inte använder.

/Thorleif

 

Tack för grym sida! Går ofta in och kikar hur det ser ut på topplistan.

/Khatimah

 

 

Stort tack för en suverän hemsida! Snabb återkoppling och mycket trevlig ton. Ni imponerar varje gång jag har kontakt med er eller besöket er sida!

/Nils

 

 

Kanonsida... jag valde tvättmaskinen ni rekommenderade son testvinnare nr2 (Bosch WAS32465SN). Nummer 1, Mielen var lite för dyr för mig. Tack för en bra sammanställning.
 /Kenneth

 

Tackar för en grym sida!

/Adam

 

Hej!
 Bäst i test Guiden har fungerat väldigt bra för mig och min familj då vi har varit i behov av ny dator och ny torkumlare till tvättstugan. Verkligen bra att kunna få hjälp med vad man skall tänka på och även få ett hum om vad prylarna behöver kosta. Tack för att ni finns!

/Lennart

 

Gillar verkligen denna sajt

/Birgitta

 

 

Hej, Sidan är jättebra. Jag har hittills köpt dammsugare, mobiltelefon, stavmixer, och vinterdäck på era rekommendationer. Jag är riktigt nöjd med alla produkter (med parantes av stavmixern Bamix som jag ännu inte kommit att använda pga kniven inte följde med i erbjudandet.)

Nu när jag ska börja tågpendla igen efter ett års avbrott, funderar jag på att köpa en surfplatta. Så många som är nöjda med det. Ska läsa närnre på er sida om vad man ska tänka på. Detta blev långt, men tanken är god. Jag är glad för jobbet ni gör, det underlättar mina inköp. Ha en fin dag! 

/Sölv

 

 

Tycker er sida är kanon. Sitter och läser tester på produkter jag inte alls behöver, hehe. Ha det så bra!

/Ramin

 

 

Ville bara tacka för Era testreferat, jag har många gånger haft nytta av dem! Vi har köpt diskmaskin, ugnar, TV mm och läser alltid på Er hemsida inför varje köp.

Jag har även köpt 3 st likadana skrivare. Det blev 3 för att jag först köpte en själv, sedan gav jag en till min mor, och när så åskan slog i min blev jag tvungen att köpa en ny. 

Man köper inte tre lika skivare om man inte tycker om dem, så därför vill jag tacka för råden som fick mig att välja en bra produkt! Stort tack för all information på er alldeles lysande hemsida!

/Lennart

 

 

Fortsätt som Ni gör med Era tester - de är kanon!

/Christina

 

 

En bra, sund och logisk inställning till vad som egentligen är "bäst i test" har man på denna sida, oavsett vilken produkt det än gäller.
Jag har haft den i många år, länkat över innehållet till många andra som nu också är "fasta prenumeranter" på nyhetsbrevet.
 Detta är en av mina absoluta favoriter, vad gäller alla nyhetsbrev & prenumerationer som jag har över nätet.

En stor eloge till er som arbetar med "Bäst i Test".

/Stig

 

 

Tycker er sida är jättebra och utnyttjar den ofta när det är dags att investera i nya kapitalprylar!

/Kjell

 

 

Tack för en bra websida och som jag nyttjat vid ett flertal tillfällen.

/Peter

 

Mycket användbar guide när man ska handla

/Tommy

 

Ni är också något som bidrar till det där lilla extra, som gör vardagen lite ljusare. Fortsätt så!

/Allan

 

 

Återigen fått jättebra hjälp och framförallt är saker och ting klargjorda på ett enkelt sätt. Har läst på om bärbara datorer, plattor o mobiler och förstår nu hur jag ska tänka. Tack för ert kanonjobb!

/Kristina

 

Tack för lysande sammanställningar av tester. Så mycket bra information på en plats!

/Nisse

 

 

Tack för alla bra inköp jag kunnat göra tack vare er! :-)

/Christina

 

Bästa “Bäst i test”. Den här guiden är verkligen bra och trevlig. Jag önskar er alla på redaktionen en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! 

/Per-Olof

 

Hej,
Tack för en super bra hemsida.
Använder den mycket.
Skall nu köpa en ny diskmaskin!
 /Niklas

 

 

Hej o Tack för all värdefull information jag får från er. Jag uppskattar verkligen er sajt.
 /Vänliga hälsningar Margaretha

 

 

Tack för en fin hemsida. Tipsen funkar fint i Schweiz också. Jag köpte Canon Pixma MG6450 och är supernöjd. Lättfattlig, tyst och trevlig. Hälsningar från Genève.

/Margareta

 

 

TACK, för allt arbete ni gör med att få fram bra produkter. Har nytta av det privat men också när konsumenter söker information. Jag kan presentera tester och sedan får de själva välja, förstås.

/Inger-Kristina, Konsumentvägledare Lindesberg

 

 

Trevlig hemsida och bra att vi konsumenter får hjälp med val av bl.a vitvaror.

/Göran

 

TACK för en jättebra sida för oss konsumenter. Den gör att man slipper fundera så mycket på att få en bra produkt. TOPPEN!
 /Rolf-Erik

 

Jaha det här var bra, känner mig lite omtumlad att en sån här sida finns....BRA!!!!

/Elisabet

 

Vilken bra sajt ni har, både personlig och informativ. Tack för att ni gjorde arbetet med att köpa ny tvättmaskin så enkelt för mig. Lycka till med allt! Tack - Keep up the good work. 

/Py

Hej!
 Vill bara tala om att jag tycker att ni gör ett jättebra jobb.

/Görel

 

Tack för en BRA Sajt!

/Ronny

 

Hej, tycker att bäst i test guiden är mkt bra.

/Kaj

 

Grattis till en toppensajt!!!

/Peter

 

Tack för bra information!

/Elisabet

 

Hej!

Väldigt bra site ni driver! Tydliga besked och väldigt informativ!

/Arne

 

 

Tack för jättebra vägledning och info från och om tester. Använder den mycket och ofta.

/Birgitta

 

 

Jättebra sida ni har – uppskattar den verkligen!

/Sassa

Tack för er hjälp!

/Gunilla

 

Tack för ert fina arbete med att kolla upp tester! :-)

/Inger-Kristina

 

 

Tack för det jättearbete ni lägger ner på att samla på er alla dessa uppgifter!

/Jan

 

 

Hej,

Jag tycker att sidan är kanon. Jag använder den ALLTID när jag ska köpa kapitalvaror.
 Rekommenderar sida till alla jag känner, och möter.

/Anders

 

En bra sajt att kolla inför sina inköp

/Roy

 

Hej, 

Jag vill börja med att ge dig och de andra en riktigt stor eloge för en suverän sida. Mycket enkelt uppbyggd och väääääldigt informativ.
 Faktum är att ni är skyldiga till märkesvalet när det gäller spishäll, tvättmaskin och diskmaskin här hemma. Riktigt bra prylar allihop. Vi är supernöjda. 

Skickade också över eran sida till grabben i somras när han funderade på en Robotgräsklippare. Han bugade och tackade för sidan och ska till våren satsa på en Bosch Indego 1000 Connect. 

/Johnny

 

 

Mycket bra sida, förra veckan blev det inköp av tvättmaskin och torktumlare, Bäst i Test!

/Holm

 

 

Jag kollar ofta på Bäst i Test Guiden. Mycket bra att den finns.

/Ingvar

 

 

Vill tacka för en riktigt grym sida, ni gör allt jobbiga förarbete åt mig! :-)

/Martin

 

 

Jag vill tacka dig för ditt vänliga och utförliga svar. Är imponerad över ditt sätt att behandla min enkla fråga. Jag kommer i fortsättningen alltid gå in på Bäst i test Guiden, när jag funderar på att köpa något. Tacksamma hälsningar
 /Tommy, 76 år

 

Har kollat på denna sida i flera år. Mycket bra.

/Jan

 

 

Jag gillar testsidan: "Bäst i Test" Du får en bra överblick över "alla" produkter på en sida.

/Jan-Olof

 

 

Jag vill tacka för en informativ och användbar sida! Har använt den tidigare 

och kommer fortsätta med det.

/Carl-Magnus

 

 

Bäst i test är bäst! Fortsätt i samma fantastiska stil. Många bra tips och råd som gör det lätt att handla rätt.

/Sven

 

 

Tack för en grymt bra sajt! Jag har följt er en längre tid och ser fram emot nästa nyhetsbrev.

/Boris

 

 

Jag är en flitig användare av er grymma sida och håller mig uppdaterad via nyhetsbrevet.

/Nils

 

Era guider med högsta betyg och länkar till lägsta pris är bäst!

/Christian

 

Hej Bäst i Test.

Jag tycker er sajt är mycket bra och informativ. Har följt er under några år och handlat en hel del utifrån era testresultat.
Är alltså mycket nöjd och tycker det är en förmån att få tala om detta.
 /Benny

 

Bra sida om man som jag ska köpa ny vitvara.

/Birgitta

Hej,

Vill bara säga till Er att det ni gör är väldigt, väldigt bra!
 Tack för att ni underlättar min vardag, sparar mig massvis med tid och lär mig massor!

Kram på Er!

/Leif

 

Tidsbesparande med en samlad bild av alla tester!!

/Agneta

 

Hej på er,
 Jag har sagt det förr och jag är böjd att upprepa mej. Sidan bäst i test har hjälpt mej enormt mycket i mina val av produkter, det tackar jag för!

/Anders

 

 

Er hemsida är värdefull!

/Bertil

 

Hej! Måste säga ni gör ett suveränt jobb och uppskattas mycket! Ha de!

/Lisa

 

 

Hej! Bra att ni finns, har köpt flera saker efter era tester.

/Ulf

 

Hallo Teamet,
 Ni sköter er, jag kollar ALLTID er sida innan jag handlar. Ha det bra i höstrusket.

/Hälsar en gubbe från Uppsala

 

Hej!

Tack för all bra info som hjälpt mig vid många inköp!

/Catharina

 

 

Mycket relevant och bra information för den köpsugne! I vårt fall så är det snart dags att byta mobiltelefon så den informationen passar som hand i handske. Har även tidigare strött rosor över er verksamhet och i en alltmer pressad vardag så är det bra att "åka lite snålskjuts" på den kompetens som ni visar. Så "keep up the good work"!

/Göran

 

Jag har följt er Bäst i test-sida under flera års tid med stort intresse och den har vid ett flertal tillfällen hjälpt mig att fatta ett välgrundat köpbeslut!

/Tom

 

 

Jag är lite av en nörd när det gäller att läsa och spara tester på allt möjligt. Bland alla testsajter som jag har så ligger er bland topp 3.
 Jag har under många år skickat & rekommenderat Bäst i test Guiden åt massor av mina kontakter. Ser alltid framåt mot nästa uppdatering för kolla vad som hänt, & ni skriver.

/Stig

 

 

Tack för en toppen produkt!

/John

 

Tack för en toppentidning!

/Jan

 

Tack för att ni fiiinnnnssss ❤ ❤ ❤ ❤

/Katarina

 

Vad vore livet utan tester! Bra att ni finns, så man har något att jämföra med.

Glad Påsk och vår till er

/Anders

 

 

Fortsätt att göra ett bra jobb, för det behövs massor av konsumentupplysning och prisbevakning, när djungelns lag råder!

/Thomas

 

Tack för en bra testguide!! Vi har via er hemsida hittat mycket bra information under åren!

/Maria & Patrik

 

 

Älskar eran sida och ni har hjälpt mig med flera köp.

/Tommie

 

Tack för Era tester, de är värdefulla.

/Bertil

 

Hej,
Jag vill tacka för att ni har en så bra hemsida, som jag själv använder frekvent!

/Ragnar

 

 

Jag följer er hela tiden och håller mig ajour genom webben och nyhetsbrevet. Uppskattar mycket det jobb ni lägger ner!

/Nils

 

Tack för info och en bra sajt!
/David

 

Jag har följt er sida i många år och har haft stor användning för den. Det tackar jag er för.
 Just nu står jag i läget att flytta till en annan bostadsrätt där det är lite sköj att fixa, så er sida kommer väl till pass :-D

/Jörgen

 

Ni gör ett bra jobb, som vanligt kollar jag er sajt innan förhastade inköp göres.

/Anders

 

Hej "Bäst-i-Test-Gänget"!

Som vanligt är er presentation både pedagogisk och smakfullt utformad och om man går i diverse köptankar, om vad det än kan gälla, så känns era råd auktoritativa och seriösa. Allt vad en tveksam och osäker köpare behöver m a o!

/Göran

 

Jag vill tacka för den hjälp jag har fått de senaste åren med att köpa TV. Det är skönt att med er hjälp kunna köpa en produkt som man säkert vet är bra.

/Robert


 

Leverantörerna ska också vara 'Bäst i test'

Klagomålen ökar och anmälningarna av e-butiker har ökat kraftigt de senaste åren. Allt fler kunder anmäler internetbutiker för bedrägeri. Därför rekommenderar vi bara de butiker på nätet som historiskt har bra renommé.

 

Bäst i test Guiden gäller alltså samma sak för leverantörerna, som för tillverkarna; Om de inte har tillräckligt nöjda kunder eller har många klagomål kommer de inte att få finnas på vår sajt. Vaken med länkar eller annonser.

 

Varför? För att vi hatar strul och extraarbete lika mycket som du och vill göra det vi kan för att ditt köp ska bli så bra som möjligt. Även om vi missar inkomster på grund av det sättet att resonera.

 

Varje vecka går vi dessutom igenom hela sajten och kollar priserna på alla Bäst i test-vinnare för att kunna rekommendera dig det bästa stället att köpa på - just nu. Detta är hela tiden en sammanvägning mellan leverantörens tillförlitlighet och priset.

 

Har du frågor eller funderingar, är du mycket välkommen att maila dessa till oss på Bäst i test Guiden. Du hittar våra kontaktuppgifter på presentationssidan.

 

Och du - anmäl dig till vårt Nyhetsmail, så får du information när en ny produkt kommer in och tar över förstaplasten! Brevet är helt gratis - förstås...!

 

 

Lycka till med dina inköp önskar

Christopher Holmerin, VD på Bäst i test Guiden (läs om oss här)

 

 


*Definition av 'Medelsvensson' enligt SCB

Den genomsnittliga familjen i Sverige är Maria Johansson och Fredrik Johansson som varit gifta i 13 år. Hon är 42 år, arbetar inom vård och omsorg och har problem med nackvärk. Han är 40 år och arbetar inom tillverkningsindustrin.

 

Familjen Johansson bor i en villa som har ett taxeringsvärde på 1,3 miljoner kronor och kör en silverfärgad Volvo. I villan har barnen, Oscar 15 år och Julia 12 år, egna rum och de har varsin mobil och cykel.

 

Maria och Fredrik har en sammanlagd månadsinkomst på 57 000 kronor och deras fasta utgifter ligger i genomsnitt på 35 000 kronor.

 

I deras hushåll äter de varje vecka 1,3 kilo godis och konsumerar dessutom lika mycket kaffebröd. Under veckan delar hon och hennes man på en liter vin och tre burkar starköl. De dricker dessutom 7 centiliter starksprit var.

 

Allt detta visar sig runt midjan. 61 procent av män i åldern 35-44 år är överviktiga, men bara 29 procent av kvinnorna.

 

Enligt statistiken lever Fredrik till han är 80 år och går bort 2054. Det är 1 år innan hans hustru dör.


Tja, så är det - om man är en riktig Medelsvensson. Om du dessutom föredrar ost på smörgåsen, främst då Herrgård, Prästost eller Grevé, ja då får du ytterligare "Svensson-poäng"!


Sammanfattningsvis har vi oberoende tester från tidningar, sajter och magasin samt recensioner från svenska konsumenter som ställs samman för att utse en vinnare.

        

Bäst i test Guiden finns förutom i Sverige även i Norge, Danmark, Finland och Spanien. För dig som vill låna pengar med låg ränta kan vi tipsa om vårt privatlånetest.