Bäst i test julgransfot kungsgran.

Bästa julgransfoten 2023

Nu börjar julen närma sig med stormsteg och kanske har du inte än hunnit med att köpa en julgran, och det börjar bli hög tid att slå till. Om du inte är intresserad av att köpa en riktig julgran så har vi även tagit fram ett test på den bästa plastjulgranen! 


Något som ofta glöms bort är just julgransfoten och istället för att ge dig ut i vintermörkret för att hitta den bästa har vi tagit fram en testvinnare så att du kan beställa den enkelt och bekvämt från ditt hem. 


Vårt toppval just nu

Bästa julgransfoten

By Benson Stand Deluxe Kungsgran

Julgransfot bäst i test By Benson Stand Deluxe Kungsgran
  • Snygg design

  • Håller större granar stabila

  • Enkel att ställa in

  • Finns endast i två färger

priser i samarbete med Prisjakt

Guide - Så tar du hand om din julgran

Oavsett vilken gran du väljer, vare sig det är en "riktig" rödgran eller en kungsgran så gäller det att du ger den näring och omsorg för att den ska få klara sig bra och barra så lite som möjligt tills tjugondag knut. 


  • Ställ julgranen i ditt garage för att låta den vänja sig vid inomhusklimatet.
  • Såga av en bit av granens stam innan du sätter den i foten, då skapar du förutsättningen att lättare att få granen att överleva länge, gör detta snittet så jämnt som möjligt.
  • Glöm inte att fylla på med vatten, den dricker mer än vad du tror, framförallt i början.
  • Lägg inte i några tillsatser - rent vatten är det effektivaste medlet för att behålla granens kvalitet.


Julgransfot för kungsgran - bäst i test

Efter att ha testat och läst på vad marknaden har att erbjuda blir valet enkelt. Den som håller bäst kvalitet samt passar för alla kungsgranar (och såklart även klassisk rödgran) är foten "Stand Deluxe"


Julgransfot Kungsgran - Julgransfot Stand Deluxe

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 24 september 2023

De bästa priserna på By Benson Stand Deluxe KungsgranDet som gör julgransfoten Stand deluxe till vinnare är främst eftersom det är en julgransfot som passar alla typer av julgranar upp till 3 meter. Med dess 4 metallskruvar så spänner du enkelt fast din julgran så att den står stabilt. Eftersom den är i metall och väldigt robust så passar den perfekt till större julgranar som t.ex. kungsgranar och större plastgranar. 


Foten har en diameter på 40 cm och cylindern där granen placeras är 18 cm hög. Granen står därför väldigt rak och stabil och det finns bra med volym för att hälla i vatten så att granen får den näring som den behöver. 


Julgransfoten finns i två färger, vit och metallfärg men båda versioner är tillverkade i samma, robusta material.


Här köper du testvinnaren till lägsta pris

Smålandsgran säljer just nu By Benson Stand Deluxe Kungsgran för 895 kr. Frakten ingår i priset.

895 kr är det lägsta priset just nu för By Benson Stand Deluxe Kungsgran!Tips på hur du tar hand om din julgran

Vi på Bäst i test Guiden önskar dig en god jul och gott nytt år!

Tips 1: Önskar du låna pengar till ditt inköp eller om du planerar att köpa någon annan dyr produkt har vi även ett test om bästa lånet.


Tips 2: Om du letar efter gran att ställa i din nya julgransfot kan vi tipsa dig om att läsa vårt test där vi utser den bästa plastgranen just nu! 

 

Tips 3: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har julgransfot rea på ovanstående testvinnare. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa julgransfoten till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!
Läs även dessa tester från Bäst i test Guiden


Du hittar även fler relaterade tester inom underkategorierna barn, dammsugare, grill, gräsklippare, inredning, klimat, klädvård, köksmaskiner & kökstillbehör, mat, trädgård, vitvaror, väskor & övrigt till hemmet.
Philip Andrén

Bäst i test: Julgransfot

Philip - redaktör på Bäst i test Guiden.


Här på Bäst i test Guiden djupdyker Philip inom områdena ljud, bild och teknik. Släng gärna iväg en fråga till Philip om ni undrar över snabba datorer, schyssta hörlurar eller smarta hushållsapparater.


Vid sidan av jobbet studerar Philip även inom International Business på Stockholms Universitet. På fritiden umgås han allra helst med vänner och lagar god mat.Ursprungstestet skrevs 2019-12-16 och uppdaterades senast