Bra julgransfot bäst i test julgransfot stabil julgransfot utomhus bäst i test, bästa julgransfoten kungsgran, fot till kungsgran, granfot

Julgransfot bäst i test 2024: För Kungsgran och Rödgran

Är du ute efter en julgransfot till kungsgran? Nu när julen närmar sig med stormsteg är det dags att få in granen. Men något som ofta glöms bort är just julgransfoten och istället för att ge dig ut i vintermörkret för att hitta den bästa julgransfoten har vi tagit fram julgransfot bäst i test så att du kan beställa den enkelt och bekvämt från ditt hem. 


Läs vidare i vårt julgransfot test och hitta bäst i test julgransfot som fungerar utmärkt till en kungsgran.


Om du inte är intresserad av att köpa en riktig julgran så har vi tagit fram ett test på den bästa plastgranen!


Bästa julgransfoten just nu


Guide - Så tar du hand om din julgran

Oavsett vilken gran du väljer, vare sig det är en "riktig" rödgran eller en kungsgran så gäller det att du ger den näring och omsorg för att den ska få klara sig bra och barra så lite som möjligt tills tjugondag knut.


 • Ställ julgranen i ditt garage för att låta den vänja sig vid inomhusklimatet.
 • Såga av en bit av granens stam innan du sätter den i foten, då skapar du förutsättningen att lättare att få granen att överleva länge, gör detta snittet så jämnt som möjligt.
 • Glöm inte att fylla på med vatten, den dricker mer än vad du tror, framförallt i början.
 • Lägg inte i några tillsatser - rent vatten är det effektivaste medlet för att behålla granens kvalitet.Specifikationer om den bästa julgransfoten

Diameter:
Höjd:
Material:
Bäst i test julgransfoten 2024 - By Benson Stand Deluxe Kungsgran - Bäst i test
By Benson Stand Delu...
Bästa julgransfote...
40 cm
18 cm
Metall


Julgransfot för kungsgran bäst i test: Stand Deluxe


Stand Deluxe julgransfot för stor gran

Efter att ha testat och läst på vad marknaden har att erbjuda blir valet enkelt. Den som håller bäst kvalitet samt passar för alla kungsgranar (och såklart även klassisk rödgran), samt plastgranar, är foten "Stand Deluxe".


Varför är Stand Deluxe den bästa julgransfoten?

Det som gör julgransfoten Stand deluxe till vinnare är främst eftersom det är en stor och stabil julgransfot som passar alla typer av julgranar upp till 3 meter, riktiga julgranar såväl som plastgranar


Med dess 4 metallskruvar så spänner du enkelt fast din julgran så att den står stabilt. Eftersom den är i metall och väldigt robust så passar den perfekt till större julgranar som t.ex. kungsgranar och större plastgranar.


Mått och specifikationer på julgransfoten

Granfoten har en diameter på 40 cm och cylindern där granen placeras är 18 cm hög. Granen står därför väldigt rak och stabil och det finns bra med volym för att hälla i vatten så att granen får den näring som den behöver.


Julgransfoten finns i två färger, vit och metallfärg men båda versioner är tillverkade i samma, robusta material.Här köper du julgransfot bäst i test till lägsta prisjulgransfot tung julgransfot inomhus, stor julgransfot kungsgran bäst i test, julgransfot till stor gran, bäst julgransfot stor stam

Vi på Bäst i test Guiden önskar dig en god jul och gott nytt år!Tips 1: Låt en gasolvärmare, braskamin eller etanolkamin höja mysfaktorn i jul, men låt bra pellets stå för värmen i huset. Varför inte satsa på en eldstad utomhus också? 


Tips 2: Den bästa snöslungan håller uppfarten klar, medan bästa streamingtjänsten och ljudboksappen förgyller mörka vinterkvällar. 


Önskar du låna pengar till ett större köp, som en snöslunga eller luftvärmepump har vi även ett test om det bästa lånet.


Tips 3: Du som går med i vår Facebook-grupp får information för att köpa julgransfot rea på ovanstående testvinnare. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = bäst julgransfot till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!

Frågor och svar om julgransfötter

 • Vilken julgransfot behöver jag?
  Ska du ha en kungsgran där hemma är det i regel bäst med en något tyngre julgransfot så att granen står stabilt. Men är det en vanlig rödgran du har köpt fungerar de flesta fötterna bra.
 • Måste man ha julgransfot?
  För att julgranen ska stå stabilt och ståtligt är det rekommenderat med en julgransfot. En julgransfot har nämligen skruvar som du använder för att stabilisera granen, då blir det även lättare att se till så att denna står rakt.
 • Vilken är julgransfot bäst i test just nu?
  I vårt julgransfot test har vi utsett By Benson Stand Deluxe till bästa julgransfot. Denna julgransfot har där med fått vår stämpel julgransfot bäst i test.

Du hittar även fler relaterade tester inom underkategorierna barn, dammsugare, grill, gräsklippare, inredning, klimat, klädvård, köksmaskiner och kökstillbehör, mat, trädgård, vitvaror, väskor och övrigt till hemmet.Philip Andrén

Bäst i test: Julgransfot

Philip - redaktör på Bäst i test Guiden.


Här på Bäst i test Guiden djupdyker Philip inom områdena ekonomi och teknik - bland annat inom ljud och bild. Släng gärna iväg en fråga till Philip om ni undrar över finansiella produkter, snabba datorer, schyssta hörlurar eller smarta hushållsapparater.


Philip har en utbildning inom International Business på Stockholms Universitet samt inom Corporate Finance & Investment Banking från Politecnico di Milano i Milano, Italien. 


På fritiden umgås Philip allra helst med vänner och lyssnar på musik.


Vill du komma i kontakt med mig kan du maila till [email protected]

Testet uppdaterades senast