Bäst i test julgransfot kungsgran, test julgransfot, bästa julgransfoten, julgransfot kungsgran, julgransfot bäst i test, julgransfot till kungsgran, julgransfot kungsgran bäst i test, kungsgran fot, julgransfot test, bäst i test julgransfot, kungsgrans fot, julgransfot för kungsgran, stor julgransfot, julgransfot bäst i test 2023.

Julgransfot bäst i test 2024: För Kungsgran och Rödgran

Är du ute efter en julgransfot till kungsgran? Nu när julen närmar sig med stormsteg är det dags att få in granen. Men något som ofta glöms bort är just julgransfoten och istället för att ge dig ut i vintermörkret för att hitta den bästa julgransfoten har vi tagit fram julgransfot bäst i test så att du kan beställa den enkelt och bekvämt från ditt hem. 


Läs vidare i vårt julgransfot test och hitta bäst i test julgransfot som fungerar utmärkt till en kungsgran.


Om du inte är intresserad av att köpa en riktig julgran så har vi tagit fram ett test på den bästa plastgranen!


Bästa julgransfoten just nu

Bästa julgransfoten

By Benson Stand Deluxe Kungsgran

Julgransfot bäst i test By Benson Stand Deluxe Kungsgran
 • Snygg design

 • Håller större granar stabila

 • Enkel att ställa in

 • Finns endast i två färger

priser i samarbete med Prisjakt


Guide - Så tar du hand om din julgran

Oavsett vilken gran du väljer, vare sig det är en "riktig" rödgran eller en kungsgran så gäller det att du ger den näring och omsorg för att den ska få klara sig bra och barra så lite som möjligt tills tjugondag knut.


 • Ställ julgranen i ditt garage för att låta den vänja sig vid inomhusklimatet.
 • Såga av en bit av granens stam innan du sätter den i foten, då skapar du förutsättningen att lättare att få granen att överleva länge, gör detta snittet så jämnt som möjligt.
 • Glöm inte att fylla på med vatten, den dricker mer än vad du tror, framförallt i början.
 • Lägg inte i några tillsatser - rent vatten är det effektivaste medlet för att behålla granens kvalitet.


Julgransfot för kungsgran bäst i test

Efter att ha testat och läst på vad marknaden har att erbjuda blir valet enkelt. Den som håller bäst kvalitet samt passar för alla kungsgranar (och såklart även klassisk rödgran) är foten "Stand Deluxe".


Julgransfot Kungsgran - Julgransfot Stand Deluxe

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 29 februari 2024

De bästa priserna på By Benson Stand Deluxe KungsgranDet som gör julgransfoten Stand deluxe till vinnare är främst eftersom det är en julgransfot som passar alla typer av julgranar upp till 3 meter. Med dess 4 metallskruvar så spänner du enkelt fast din julgran så att den står stabilt. Eftersom den är i metall och väldigt robust så passar den perfekt till större julgranar som t.ex. kungsgranar och större plastgranar.


Foten har en diameter på 40 cm och cylindern där granen placeras är 18 cm hög. Granen står därför väldigt rak och stabil och det finns bra med volym för att hälla i vatten så att granen får den näring som den behöver.


Julgransfoten finns i två färger, vit och metallfärg men båda versioner är tillverkade i samma, robusta material.


Här köper du julgransfot bäst i test till lägsta pris

Smålandsgran säljer just nu By Benson Stand Deluxe Kungsgran för 945 kr. Frakten ingår i priset.

945 kr är det lägsta priset just nu för By Benson Stand Deluxe Kungsgran!

Ellos säljer just nu By Benson Stand Deluxe Kungsgran för 945 kr. Frakten ingår i priset.julgransfot inomhus, stor julgransfot kungsgran, kungsgran julgransfot, julgransfot utomhus bäst i test, bra julgransfot, julgransfot stor gran, julgransfot stor, julgransfot stor stam, julgransfot för stor gran, bästa julgransfoten 2023, fot till kungsgran, julgransfot till riktig gran, granfot, tung julgransfot, julgransfot till stor gran, julgransfot, stabil julgransfot, bästa julgransfot, bäst julgransfot, julgransfot stabil, plastgran bäst i test, julgransfot bäst, julgransfot rea, köpa julgransfot, bästa julgransfoten kungsgran, fot kungsgran, julgransfot tung, julgran bäst i test 2023, julgransfot åhlens.

Vi på Bäst i test Guiden önskar dig en god jul och gott nytt år!

Tips 1: Låt en gasolvärmare, braskamin eller etanolkamin höja mysfaktorn i jul, men låt bra pellets stå för värmen i huset. Varför inte satsa på en eldstad utomhus också? 


Tips 2: Den bästa snöslungan håller uppfarten klar, medan bästa streamingtjänsten och ljudboksappen förgyller mörka vinterkvällar. 


Önskar du låna pengar till ett större köp, som en snöslunga eller luftvärmepump har vi även ett test om det bästa lånet.


Tips 3: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har julgransfot rea på ovanstående testvinnare. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa julgransfoten till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!
Vanliga frågor och svar

 • Vilken julgransfot behöver jag?
  Ska du ha en kungsgran där hemma är det i regel bäst med en något tyngre julgransfot så att granen står stabilt. Men är det en vanlig rödgran du har köpt fungerar de flesta fötterna bra.
 • Måste man ha julgransfot?
  För att julgranen ska stå stabilt och ståtligt är det rekommenderat med en julgransfot. En julgransfot har nämligen skruvar som du använder för att stabilisera granen, då blir det även lättare att se till så att denna står rakt.
 • Vilken är julgransfot bäst i test just nu?
  I vårt julgransfot test har vi utsett By Benson Stand Deluxe till bästa julgransfot. Denna julgransfot har där med fått vår stämpel julgransfot bäst i test.
Du hittar även fler relaterade tester inom underkategorierna barn, dammsugare, grill, gräsklippare, inredning, klimat, klädvård, köksmaskiner och kökstillbehör, mat, trädgård, vitvaror, väskor och övrigt till hemmet.
Philip Andrén

Bäst i test: Julgransfot

Philip - redaktör på Bäst i test Guiden.


Här på Bäst i test Guiden djupdyker Philip inom områdena ekonomi och teknik - bland annat inom ljud och bild. Släng gärna iväg en fråga till Philip om ni undrar över finansiella produkter, snabba datorer, schyssta hörlurar eller smarta hushållsapparater.


Philip har en utbildning inom International Business på Stockholms Universitet samt inom Corporate Finance & Investment Banking från Politecnico di Milano i Milano, Italien. 


På fritiden umgås Philip allra helst med vänner och lyssnar på musik.


Vill du komma i kontakt med mig kan du maila till [email protected]


Testet uppdaterades senast