handdammsugare bäst i test 2023 - handdammsugare bäst i test, bästa handdammsugare, dyson dammsugare bäst i test, bäst i test handdammsugare, handdammsugare test, test handdammsugare, dyson bäst i test, vilken dyson är bäst, sladdlös dammsugare bäst i test råd och rön, bästa handdammsugaren, bästa dyson dammsugare, handhållen dammsugare bäst i test, handdammsugare bäst i test råd och rön, handdammsugare, mini dammsugare bäst i test, liten handdammsugare bäst i test, skaftdammsugare bäst i test

Handdammsugare bäst i test 2024 - bästa handdammsugare just nu

Ska du köpa handdammsugare och vill veta vilken som är handdammsugare bäst i test just nu? Då har du kommit helt rätt!


Som vanligt här på Bäst i test Guiden har vi tittat på olika skaftdammsugare som experterna testat och vägt samman deras betyg med användarnas omdömen och där av fått fram bästa handdammsugaren. 


I detta handdammsugare test har vi tagit fram tre vinnare: en sladdlös dammsugare från Miele, handhållen dammsugare från Roborock och en Dyson dammsugare bäst i test i premiumsegmentet.


Läs vidare för att hitta den bästa dammsugaren för dig!

 

Bästa handdammsugarna just nu

Handdammsugare bäst i test

Miele Triflex HX2 Cat & Dog Power

Handdammsugare bäst i test Miele Triflex HX2 Cat & Dog Power
 • Tre konfigurationer

 • Bra sugkraft mot hund- och katthår

 • Ljus som lyser upp damm och annat smuts

 • Dyr

Prisvärd handdammsugare

Roborock H6

Handdammsugare bäst i test Roborock H6
 • Prisvärt alternativ till Dyson

 • Många tillbehör

 • Bra sugkraft och prestanda

 • Inte samma premiumkänsla som Dyson V11

Bästa premiumval

Dyson V15 Detect Absolute

Handdammsugare bäst i test Dyson V15 Detect Absolute
 • Effektiv dammsugning

 • Laser upptäcker allt damm

 • Låg vikt och kompakt

 • Dyr

 • Behållaren hade kunnat vara större

priser i samarbete med Prisjakt


Handdammsugare bäst i test

Bästa skaftdammsugare / bästa handdammsugaren just nu är Miele Triflex HX2 Pro Cat & Dog Power, en bra handdammsugare som har vunnit Råd och Röns test på sladdlösa dammsugare och uppskattas mycket av användarna som har köpt den.


Bästa handdammsugare just nu - Miele Triflex HX2 Cat & Dog Power

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 29 februari 2024

De bästa priserna på Miele Triflex HX2 Cat & Dog Power Visa färre priser Visa fler priser


Det som Miele Triflex gör bra enligt de användare och experter som har testat den lyckas enkelt med att suga upp damm, den har en mycket kraftfull motor som hjälper till med detta, även om det gäller hund- och katthår som ofta är svåra att få bort. Men förutom att få bort hår tar den smuts och damm och små partiklar otroligt väl - tack vare dess filter (som tar bort 99% av alla luftburna partiklar).


Mieles sladdlösa skaftdammsugare har en uppsamlingsvolym på 0,5 liter och 3 olika konfigurationer du kan skifta mellan. Detta är bra eftersom du enkelt kan byta konfiguration på dammsugaren när du exempelvis ska dammsuga möbler eller liknande. Just på möbler är skaftdammsugarens kraft en stor fördel eftersom det är där du ofta hittar hund- och katthår.


Specifikationer


Effekt: 272 W

Uppsamlare: 0,5 liter

Filter: HEPA

Ljudnivå (max): 77 dB

Vikt: 3,6 kg

Drifttid: 60 minuter

Laddningstid: 4 h


Oavsett konfiguration har du 60 minuters drifttid från det uppladdningsbara batteriet. Denna batteritid påverkas dock beroende på vilken inställning du använder. Det finns tre stycken som går från liten till hög sugkraft. 


En annan uppskattad funktion hos den sladdlösa dammsugaren är BrilliantLight - en ljusfunktion som lyser upp området precis framför dammsugaren, vilket gör det enklare att se damm som gömmer sig under möbler.


Nackdelar

Några nackdelar är att den har en hög ljudnivå på 77 dB samt att det tar 4 timmar att ladda den till full styrka igen.

 

Användarnas omdömen och recensioner om Mieles sladdlösa dammsugare

Som vanligt här på Bäst i test Guiden tar vi alltid hänsyn till vad konsumenterna som har köpt denna produkt har att säga; det är ju trots allt de som har bäst erfarenhet av en produkt. Här kommer några exempel: 


"Trodde inte att en skaftdammsugare var så effektiv men där hade jag fel. Vi blev helnöjda med vår Miele Triflex HX2 Cat & Dog!"


"Dammsugarens absolut bästa egenskaper är att den känner igen vilken yta den går på. Den ändrar sugkraften och munstyckets hastighet beroende på om det är matta eller parkett."


Köp handdammsugare bäst i test här

Hos dessa butiker kan du köpa handdammsugaren bekvämt och enkelt. Dessutom kan du beställa den direkt hem till dörren, vilket är flexibelt samtidigt som du slipper bära på denna själv.


Amazon säljer Roborock H6 just nu för bara 4033.94 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

4033.94 kr är det lägsta priset just nu för Roborock H6!
Prisvärd handdammsugare

Prisvärd - Roborock H6

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 29 februari 2024

De bästa priserna på Roborock H6


Roborock H6 är en bra handdammsugare som inte kostar alltför mycket. Den har en imponerande batteritid på 90 minuter och är utrustad med HEPA-filter som fångar upp 99% av alla småpartiklar och allergener.


Handdammsugaren har en behållare på 0,4 liter och en CarpetBoost-funktion för att få upp damm från mattor och textilier. Men är det hund- och katthår du vill få bort rekommenderas testvinnaren från Miele här ovan. Roborock's sugkraft är inte så stark då detta har prioriterats bort för en längre drifttid.


Specifikationer


Effekt: 420 W

Uppsamlare: 0,4 liter

Filter: HEPA

Ljudnivå (max): 68 dB

Vikt: 1,4 kg

Drifttid: 60 minuter

Laddningstid: 4 h


Men används dammsugaren främst på golv som ett komplement till en vanlig dammsugare, eller om du bor litet, har den bra prestanda som räcker gott och väl.


Roborock Mace H6 fungerar utmärkt som komplement till din robotdammsugare eller som hemmets primära rengöringsverktyg ifall du bor mindre.


Nackdelar

Dessa har främst att göra med byggkvalitén av tillbehören då dessa upplevs som något plastiga och sköra, det håller ner vikten men skadar lite av dess kvalitetsintryck.


Användarnas omdömen och recensioner om Roborock H6

"Första skaftdammsugaren. Vi är nöjda, den gör det den ska. Kan upplevas något tung om man ska gå med länge och jag upplever även den, framförallt tillbehören, något plastiga och sköra. Men jämför man priset mot de dyraste förstår jag att det är skillnad i kvalité."


"Inköptes under Blackfriday hos Netonnet 2990kr. Detta ör min första skaftdammsugare, och jag är mer än nöjd. Full pott!"


"Har aldrig lämnat en recension men är tvungen när man lyckas köpa en sån här toppen produkt. Rekommenderar den här dammsugaren starkt eftersom den har en väldig bra sugförmåga, otrolig batteritid och smart funktion som anpassar sugförmågan efter underlaget."


"Bra kvalitetskänsla, suger upp även större föremål, snygg design, enkel att rengöra, smidigt filter och bra grepp. Rekommenderas starkt! Är supernöjd!"


"Smidig dammsugare. Bra sugförmåga, relativt lätt att göra ren. Batteritiden kunde varit längre, men vi klarar oss. Dammsuger aldrig hela huset på en gång. Skaftet kunde varit lite längre."


"Köpte denna som komplement till Roborock S5Max och vi blev positivt överraskade. Vilken maskin!"


"Bra sugeffekt. Lätt att tömma. Ganska lätt i vikt."


"Superbra dammsugare, lite tufft med tunna mattor men i övrigt helt underbar."


"Supernöjd hittills. Använt den ett par gånger och nöjd över hur enkel den var att montera, hur enkel den är att tömma och att den fungerar så bra. Laddar upp snabbt tycker jag och batteritiden är bra i standardläget."


Köp Roborock H6 till lägst pris här

Hos dessa butiker kan du köpa handdammsugaren bekvämt och enkelt. Dessutom kan du beställa den direkt hem till dörren, vilket är flexibelt samtidigt som du slipper bära på denna själv.


Amazon säljer Roborock H6 just nu för bara 4033.94 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

4033.94 kr är det lägsta priset just nu för Roborock H6!
Dyson handdammsugare - premiumvalet

Om du vill ha det bästa av det bästa när det gäller påslös dammsugare har vi tagit fram bästa premiumval. Det är en dammsugare med utmärkt sugkraft, flexibilitet och tillbehör i allra högsta kvalitet som kommer från Dyson. Bästa premiumval just nu är därför bästa dyson dammsugaren Dyson v15 Detect Absolute.


Bästa premiumval just nu - Dyson V15 Detect Absolute

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 29 februari 2024

De bästa priserna på Dyson V15 Detect Absolute Visa färre priser Visa fler priser


Dyson V15 Detect Absolute är en kraftfull skaftdammsugare som erbjuder bästa teknik och sugeffekt i detta test. Med innovativ teknik, däribland en lasersensor som upptäcker och visar damm och små partiklar, samt en ny motor som levererar grym sugkraft, hjälper denna dammsugare till att skapa en ren och fräsch miljö där hemma.


Batteri

Utöver lasersensorn har denna Dyson dammsugare även en smart skärm vid handtaget som visar sugeffekt och återstående batteritid. Här har du 60 minuter att dammsuga innan batteriet är slut, vilket ger dig gott om tid att dammsuga rent. Att ladda upp dammsugaren till full styrka tar ca 4,5 timmar. 


Skaftdammsugare utrustad för allt

Något annat som är positivt med denna skaftdammsugare är dess mångsidighet där du får en bred variation på munstycken för alla olika ändamål. Har du exempelvis husdjur hjälper borsthuvudet särskilt bra för att suga upp hår från alla möjliga ytor och trånga områden. Och du får även möjligheten att "montera" om dammsugaren till en riktig handdammsugare, vilket är bra ifall du vill dammsuga uppe på byrån eller bakom TV:n. Att denna skaftdammsugare är utrustad för alla tillfällen är ingen underdrift.


Utrustad med HEPA-filter

En viktig detalj är självklart filtret. Vi vill inte att några allergener skall smita igenom. Och för att ta i tu med detta använder Dyson sig av HEPA-filter; ett innan motorn och ett efter. Dessa filter jobbar tillsammans för att ta bort 99,97% av damm och allergener.


Specifikationer


Effekt: 660 W

Uppsamlare: 0,76 liter

Filter: HEPA

Ljudnivå (max): 82 dB

Vikt: 3 kg

Drifttid: 60 minuter

Laddningstid: 4,5 h


Nackdelar

När det gäller Dyson V15 är det främst sitt höga pris som är en nackdel, men å andra sidan får du vad du betalar för - en grym premium dammsugare. Men sedan finns det även användare och experter som tycker att den är lite för tung samt att dess batteritid hade kunnat vara bättre än 60 minuter.


Sammanfattat kan vi säga att Dyson V15 Detect Absolute är en premium handdammsugare med utmärkt sugkraft och flexibilitet. Den är kapabel att enkelt suga upp allt från smulor till hund- och katthår och kan göra detta relativt tyst med en ljudnivå på max 82 db. Den stora nackdelen är dock dess pris.

 

Användarnas omdömen och recensioner om Dyson dammsugaren

"Dammsuger bra. Smidig. Roligare att använda än traditionella dammsugaren. Gillar lasern för man ser direkt hur dammigt det är och om man råkat missa något."


"Det här är ingen billig dammsugare. Men det är den bästa dammsugare jag någonsin använt! Jag kan städa hela min trerumslägenhet på en laddning, trots att jag är pedantisk."


"Otroligt skönt att slippa sladd och ändå ha minst samma kapacitet. Jag upplever att golv och mattor blir renare och fräschare och att det blir mer damm i uppsamlaren. Ser det som positivt att man behöver tömma ofta."


"Den bästa dammsugaren i sitt slag helt enkelt."


"Klarar hundhår utan att det blir stopp, vilket det blivit på alla handhållna jag tidigare haft. Tyst om man inte kör i turboläge."

 

Köp Dyson v11 till lägsta pris här

Hos dessa butiker kan du köpa Dysons handdammsugare till lägsta pris. Då får du det också hemskickat till dig direkt, vilket är bekvämt och enkelt.


Power säljer just nu Dyson V15 Detect Absolute för 7473 kr. Frakten ingår i priset.

7473 kr är det lägsta priset just nu för Dyson V15 Detect Absolute!

Komplett säljer just nu Dyson V15 Detect Absolute för 7490 kr. Frakten ingår i priset.

Hos NetOnNet kan du köpa bäst-i-test-vinnaren för bara 7490 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Proshop säljer den för 8156 kr. Frakten ingår i priset.

ComputerSalg säljer just nu Dyson V15 Detect Absolute för 10026 kr. Frakten ingår i priset.

CDON.COM säljer den just nu för 10306 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.
Jämför handdammsugare - specifikationer

Effekt:
Uppsamlare:
Filter:
Ljudnivå (max):
Vikt:
Drifttid:
Laddningstid:
Miele Triflex HX2 Cat & Dog Power
Miele Triflex HX2 Ca...
Handdammsugare bäs...
272 W
0,5 liter
HEPA
77 dB
3,6 kg
60 min
4 timmar
Roborock H6
Roborock H6
Prisvärd handdamms...
420 W
0,4 liter
HEPA
68 dB
1,4 kg
60 min
4 timmar
Dyson V15 Detect Absolute
Dyson V15 Detect Abs...
Bästa premiumval
660 W
0,7 liter
HEPA
82 dB
3 kg
60 min
4,5 timmar
Så gjorde vi testet

När vi gjorde testet för handdammsugare har vi utgått från att välja den med flest fördelar. Den ska vara smidig och enkel att använda, och kunna manövreras i trånga utrymmen och kring möbler. Dessutom har det varit viktig att den är enkel att förvara och inte tar så mycket plats, något som Mieles dammsugare gör mycket bra. 


Priset på handdammsugaren har också spelat stor roll eftersom det gäller att hitta en bra handdammsugare som har en bra balans mellan pris och kvalitet. Den ska inte kosta för mycket men den ska också ha bra sugkraft och batteritid. 


Användarvänligheten är också viktig. Den ska vara enkel att hantera och rengöra, med enkel åtkomst till viktiga delar, som t.ex. uppsamlaren och filtret när dessa ska bytas eller tömmas.


En bonus är sedan om dammsugaren är utrustad med den senaste tekniken, här står Dyson i framkant men även Mieles levererar bra, och BrilliantLight är något som både experter och användare tycker om. 


Med dessa parametrar har vi sedan läst experternas tester och sett vilka de tycker är bäst. Vi har sedan utsett en skaftdammsugare bäst i test. Du hittar experternas tester här nedan.


I kombination med experternas tester har vi även tagit reda på vad användarna tycker om sina köp av handdammsugare, det är ju trots allt de vanliga konsumenterna som är de riktiga experterna, med riktig vardaglig användning av sin produkt. 


Testvinnare


bra handdammsugare, sladdlös dammsugare bäst i test, vilken dyson dammsugare är bäst, bäst handdammsugare, dyson dammsugare test, minidammsugare bäst i test, bästa dyson, dyson test, dyson dammsugare, är dyson dammsugare bra, dyson, skaftdammsugare bäst i test - råd och rön, dammsugare dyson bäst i test, bäst i test dyson, bäst i test dyson dammsugare, handdammsugare bäst i test 2023, bästa handhållna dammsugaren, dyson dammsugare recension, bästa handdammsugare 2023, bästa handdammsugaren 2023, bästa sladdlösa dammsugaren, test dyson dammsugare, handdamsugare bäst i test


Test handdammsugare - experternas omdömen

Techradar ger Dyson V15 Detect Absolute full pott med 5/5 i betyg. De gillar dess kraftfulla sugförmåga, dess innovativa teknik med lasersensor samt att den är kompakt och lätt i vikten. Att den är lätt i vikten är dock en tvådelad fråga då det finns en del användare som tycker att den är för tung. På minussidan nämner Techradar att den är dyr samt att uppsamlaren hade kunnat få vara lite större.


Tidningen M3 är också positiva till Dyson V15 Detect Absolute och ger den 5/5 i totalbetyg. De tycker att det är en av de mest effektiva skaftdammsugarna som de har testat. De är dock tydliga med deras nackdelar, där priset nämns allra först. Här är de dock noga med att poängtera att den ändå känns värd sitt pris. Vidare nämner de att avtryckaren måste hållas inne för att den ska fortsätta dammsuga.


Råd och Rön ger Miele förstaplatsen med sin Triflex HX2. Dyson V15 hamnar på fjärdeplats.


Aftonbladet testade skaftdammsugare och här tog Dyson V15 hem priset som bäst i test och får toppbetyg i funktion och användning. Dock tar den inte hem lika bra betyg när det gäller ekonomi, eftersom dammsugaren kostar drygt 8000kr.


Tidningen M3 är väldigt positiva i sin recension när de har testat Roborock H6. Handdammsugaren får 4/5 poäng och flera positiva utmärkelser. Bl.a. tycker M3 att den bland annat har en smart konstruktion, lång batteritid, stort användningsområde samt så är de positiva över att den har ett HEPA-filter. 


När de presenterar nackdelarna tycker de att dess pris inte är unikt eftersom detta går att hitta bland flera andra handdammsugare. De tycker också att dammsugaren har en liten dammbehållare och något plastig känsla. 


Vacuums Guide jämförde Roborock H6 mot Dyson V11 och kommer fram till följande: Roborock H6 är en värdig utmanare som mer eller mindre erbjuder samma saker som Dyson V11, fast till ett lägre pris. Dock får du inte samma sugkraft och byggkvalitet. 


Enligt Vacuums Guide beror valet helt på vad du behöver för ditt hem; består det mestadels av bara golv och ett par mattor kommer Roborock H6 vara bra nog. Men har du heltäckningsmattor eller många mattor så får du bättre resultat med Dyson V11, eftersom den har bättre sugkraft. 


T3.com har testat 10 st sladdlösa dammsugare. Dyson V8 Absolute landar på en andraplats efter VAX Blade 2 Max och gillar dess förmåga att fungera som både hand- och vanlig dammsugare. De gillar även designen och batteritiden. 


Förutom det så gillar de att Dyson förbättrade sättet att tömma dammbehållaren på sedan tidigare modeller. De avslutar sitt test med: "Min Dyson V8 är alltid på laddning när jag inte använder den och jag har aldrig fått slut på batteri. Om du dock letar efter en komplett ersättare till en vanlig dammsugare från t.ex. Miele så kan det vara bättre att satsa på en dammsugare med längre batteritid".


BusinessInsider testade Dyson V8 Absolute och var väldigt positiva. De gillar formatet, dess relativt låga ljudnivå, tillbehören, dess användarvänlighet och hur lätt det blir att snabbt få ett rent hem. De avslutar sitt test med: "Behöver du en Dyson V8 för nästan 4000 SEK? Nej, det behöver du inte men du kommer aldrig titta tillbaka om du gör det".


Smartworld, som är en del av Tidningen M3 är inte lika positiva till Dyson V8 som andra experter. De ger den 7 poäng av 10 och menar att den är för dyr, känns plastig och "har en udda design som knappast tilltalar alla"


Deras åsikter var dock inte enbart negativa. Smartworld gillade att handdammsugaren är ergonomiskt fulländad, har HEPA-fitler, bra sugkraft och flera olika munstycken. De skriver: "Det är en riktigt bra maskin och det är inget fel på sugkraften. Men den är lite för dyr".


trustedreviews.com ger Dyson V8 Absolute 5 av 5 stjärnor och gillar att den städar bättre än många strömanslutna maskiner, t.ex. vanliga dammsugare. De gillar även filtret, batteritiden och alla tillbehör. 


Andra märken som också presterat bra i experternas tester är bl.a. Black Decker, Electrolux och Xiaomi.
Köpguide

Fördelar och nackdelar med en sladdlös dammsugare

Eftersom du inte behöver tänka på att dammsugaren har en sladd har du total frihet i hur du kan röra dig. Detta gör att en den där snabba städningen är otroligt enkel att genomföra. Du slipper ta ut dammsugaren ur tvättskåpet och kan börja arbeta direkt. Och i de flesta fallen är städningen över på bara några få minuter.


Men det finns även några nackdelar, exempelvis har de ofta en begränsad sugkraft och batteritid; du kan inte dammsuga hur länge som helst innan de måste laddas upp. Därför rekommenderas de inte ifall du bor stort och ska göra en riktig storstädning.


En dammsugare utan påse kan snabbt och enkelt ta hand om städningen i hemmet; oavsett om du behöver suga upp smulorna på golvet i köket, gruset som ligger och irriterar i hallen eller hårtussarna i soffan från hunden eller katten. 


Till skillnad från traditionella dammsugare är handdammsugaren helt sladdlös, vilket gör dem lätt att använda, även utanför hemmet där du inte har tillgång till el; ute i bilen, båten, uthuset och så vidare.


En påslös dammsugare är ett bra komplement till en otymplig, traditionell dammsugare. Tack vare snabb utveckling på senare år har de blivit väldigt effektiva, snygga och kan i stora drag matcha en traditionell dammsugares sugkraft. Utöver detta har dammsugarnas batteritid utvecklats markant med flera olika modeller som erbjuder över 60 minuters drifttid. 


I vårt test har vi utsett testvinnare som gör städningen enkel och flexibel. Handdammsugarna kommer även med en tillhörande laddningsstation som ger en prydlig förvaring och enkel laddning. 


Om du helst slipper dammsuga helt och hållet kan vi tipsa dig om att läsa vårt test om robotdammsugare
Tips: 

För en bättre inomhusluft rekommenderar vi en luftfuktare och luftrenare. Under varmare månader, när användningen av bords- och golvfläktar samt portabel AC ökar, hjälper handdammsugaren till att hålla dessa apparater dammfria och i optimalt skick, vilket säkerställer effektiv kylning och luftcirkulation. 


Vidare är en handdammsugare praktisk för att rengöra områden runt en symaskin, där textilfibrer och trådavfall snabbt kan samlas.   


Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har handdammsugare rea på ovanstående testvinnare. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa påslösa dammsugaren till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig! 


Letar du efter det bästa kreditkortet kan du läsa vår jämförelse. För dig som vill låna pengar med låg ränta kan vi tipsa om vårt privatlån test.
Vanliga frågor och svar

 • Vad är en påslös dammsugare bra till?
  En hand/skaft-dammsugare är en laddningsbar dammsugare som inte har lika bra uppsugningsförmåga som en traditionell dammsugare. Många har därför denna typ av dammsugare som ett komplement till den traditionella dammsugaren. Då man oftast har denna dammsugare ställd lättillgängligt i hemmet blir det däremot mycket enklare att använda den.
 • Vilken handdammsugare är bäst?
  Den bästa handdammsugaren just nu sett till prestanda, kvalitet och pris är Roborock H6. Denna "handdammsugare bäst i test" har alla tillbehör du kan tänkas behöva, bra batteritid och städar väldigt effektivt. Ska du köpa handdammsugare är det Roborock H6 du ska ha!
 • Hur lång drifttid har en handdammsugare?
  En bra handdammsugare har en drifttid på ca 60 minuter. Men det är svårt att säga helt exakt eftersom drifttiden varierar beroende på vilken effekt du använder. Vår bästa dammsugare har dock en drifttid på hela 90 minuter om den körs på normalläge.
 • Hur tömmer jag en handdammsugare?
  Att tömma en handdammsugare är enkelt. Koppla bara loss behållaren och töm innehållet i ditt sopkärl. På de flesta handdammsugare finns ofta en liten knapp som gör det enkelt att lossa behållaren.
Du hittar även fler relaterade tester inom underkategorierna barn, dammsugare, grill, gräsklippare, inredning, klimat, klädvård, köksmaskiner & kökstillbehör, mat, trädgård, vitvaror, väskor och övrigt till hemmet.
Philip Andrén

Bäst i test: Handdammsugare

Philip - redaktör på Bäst i test Guiden.


Här på Bäst i test Guiden djupdyker Philip inom områdena ekonomi och teknik - bland annat inom ljud och bild. Släng gärna iväg en fråga till Philip om ni undrar över finansiella produkter, snabba datorer, schyssta hörlurar eller smarta hushållsapparater.


Philip har en utbildning inom International Business på Stockholms Universitet samt inom Corporate Finance & Investment Banking från Politecnico di Milano i Milano, Italien. 


På fritiden umgås Philip allra helst med vänner och lyssnar på musik.


Vill du komma i kontakt med mig kan du maila till [email protected]


Testet uppdaterades senast