Myggmedel bäst i test, det bästa myggmedlet

Tester på bästa myggmedlet 2020

Ska du köpa myggmedel och undrar vilket som är bäst i test just nu? Då har du kommit helt rätt. Vi har läst alla tester som presenterats i tidningar, från testlabb och på internet. Och inte nog med det!


Vi har också tagit reda på vad konsumenterna  tycker om de olika myggmedlen som finns att köpa just nu. Allt för att hitta det bästa skyddet och få minimalt med bett i framtiden. Vårt arbete har vi sedan sammanställt till dig på denna sida, så att du kan undvika jobbiga felköp.


Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig det bästa myggmedlet NU!


Därför ska du ha myggmedel

Nu när sommaren har anlänt på riktigt kommer även myggen och fästingarna. Med hjälp av myggfångare och myggnät går det oftast bra att undvika dessa. Men när vi är ute och vandrar i naturen är det myggmedel som är mest effektivt. Här nedan har vi utsett ett medel som är bäst i test följt av några andra rekommendationer. 


Spray eller roll-on? Spray är enklast att applicera och du får inte heller en lika kladdig känsla som med en roll on. Dock håller roll-on generellt sett längre än en spray. 


Fler tips

Enligt Myggfälla är det bra att undvika mörka kläder eftersom dessa attraherar myggen. Vindstilla gläntor och vattendrag är också något du kan undvika. Myggfälla informerar även att myggor dras till parfymer, alkohol och svett. 

Myggmedel bäst i test 2020

Ser vi till vad experterna säger, framträder ett myggmedel extra tydligt; Sjö&Hav. Det är en spray som är skonsam mot huden och effektiv mot både myggor och fästingar. 

Det bästa myggmedlet bäst i test Bästa är just nu - Sjö&Hav Mygg+FästingBästa myggmedlet just nu - Sjö&Hav Mygg+Fästing

(Klicka på bilden för mer information om det bästa priset just nu!)


Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 27 september 2020

 


Sjö&Hav Mygg+Fästingspray är en effektiv spray som skyddar mot både mygg och fästingar. Den är helt biologiskt nedbrytningsbar och fri från DEET som kan vara irriterande för hud och ögon. 


Sprayen klibbar inte och avger en fräsch doft av citroneukalyptus, där den även får sin verksamma substans, PMD, ifrån. Den ger ett effektivt skydd i 6h. 


Förutom mygg och fästingar skyddar Sjö&Hav också från broms och älgfluga. Den kan användas av hela familjen med barn från 3 år. 


Detta säger experterna

Råd & Rön: Ger Sjö&Hav en fjärdeplats i deras test av myggmedel. Vinnare i deras test blev Autan Protection Plus följt av Cederoths US622, som tyvärr innehåller DEET (som kan vara irriterande på hud och ögon). 


Testfakta: I detta test sprayades myggmedlet på en platta. Efter 10 minuter undersöktes hur många myggor som satt på plattan. De medel som gav bäst effekt var Sjö&Hav och US622. Även Göteborgs-Posten hänvisar till detta test när de presenterar de bästa vapnen mot mygg. 


Detta säger konsumenterna om myggmedlet

Som vanligt nöjer vi oss dock inte med att bara se till experttesterna, utan vill också veta vad användarna tycker. Det är ju trots allt dessa som oftast har längst erfarenhet av en produkt. Här kommer några exempel; 


"Vi testade Sjö&Hav och det funkar helt fantastiskt bra. Insekterna landar inte ens på huden och det blir som en frizon runt ansiktet mot knott."


"Fungerar väldigt bra mot mygg och broms även för mig som alltid annars blir väldigt biten."


"Det funkar bra tror jag men luktar för stark för mig."


Här köper du testvinnaren till lägsta pris

Vi rekommenderar även myggmedlet:


Ett rekommenderat myggmedel i testet är MyggA myggmedel

MyggA

(Klicka på bilden för mer information om det bästa priset just nu!)


Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 27 september 2020

 


MyggA är en klassiker som många gånger hjälp oss skydda oss mot myggen och andra insekter som gillar att bitas. Den är mycket effektiv och håller i minst 8 timmar. Den bör därför användas max två gånger per dag och eftersom den innehåller en del DEET är det viktigt att den sprayas på mindre hudytor, för att undvika irritation. 


Den finns tillgänglig både som roll-on och som spray. Den får ej användas av barn under 2 år. 

test myggmedel


Undvik myggen med det bästa myggmedlet!Tips 1: Se till att klä dig i ljusa kläder för att undvika mygg. Det är även bra att undvika platser i lä och vattendrag där myggen gärna håller till.


Tips 2: För att vara helt förberedd för myggen kan du ta och läsa vårt test om den bästa myggfångaren. Läs om vinnaren som gör det myggfritt i en täckning om 4000 kvm! 


Läs även: