mascara test

Mascara test 2021

Om du vill veta vilken mascara som ger fylliga, långa och Hollywood-liknande ögonfransar har du kommit helt rätt! Vi har läst alla aktuella experttester, läst bloggar och andra sociala medier-inlägg och viktigast av allt, vi har tagit reda på vilken mascara vanliga konsumenter tycker bäst om. Och svar har vi fått!

 

Men innan vi presenterar mascaravinnaren ska du få några tips på hur du applicerar mascaran för bästa resultat.

 

Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig vinnaren NU!

 

Perfekta ögonfransar - tips

  • Först och främst är det viktigt att dina ögonfransar är rena från gamla mascararester, puder och liknande, annars är det en stor risk att det bildas klumpar.
  • Det är viktigt att du använder en ögonfransböjarer innan du lägger på mascaran (om du inte tillhör dem som har naturligt böjda fransar). Börja längst in vid roten mot ögonlocket och jobba dig utåt.
  • Ta inte för mycket mascara. Ta bara lite på borsten och applicera flera gånger.
  • Börja längst in vid roten mot ögonlocket. Börjar du längst ut på fransarna är det stor risk att du får mascaran på ögonlocket och det vill du ju såklart helst undvika.
  • För ett extra fint resultat borstar du de innersta fransarna mot nästan, de mellersta rakt upp och de yttersta borstar du ut mot sidan.


Mascara bäst i test

Efter att ha granskat experttester och läst användaromdömena är valet väldigt enkelt. Den bästa mascaran är just nu Maybelline Lash Sensational.

Bästa mascaran just nu - Maybelline Lash Sensational

(Klicka på bilden för mer information om bästa priset)

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 12 april 2021

De bästa priserna på Maybelline Lash Sensational

 Maybelline Lash Sensational har allt vi önskar oss. Den ger långa fina ögonfransar och mycket volym, är lätt att applicera och håller hela dagen.

 

Mascaran har en ögonfransborste med 6 olika typer av borsthår som ger mascaran maximal spridning av ögonfransarna. Det innersta borsthåret framhäver varje frans och det yttersta borsthåret sprider fransarna i ett drag. 

 

Inte nog med att denna mascara har vunnit experternas tester och även konsumenternas, den har också ett väldigt bra pris.


fylliga ögonfransar

Få fylliga ögonfransar med mascara bäst i test


Så säger konsumenterna om Maybelline Lash Sensational 

Som alltid på Bäst i test Guiden har vi hört vad konsumenterna/användarna tycker om sin produkt, det är ju trots allt de som vet bäst hur produkten fungerar. Nedan har vi samlat några kommentarer från användarna:

 

”Otroligt bra mascara. Inget att klaga på!”

 

”En väldigt bra mascara till det priset.”

 

”Jag har testat nya maskaror från tid till annan och aldrig riktigt hittat en favorit förrän nu! Maybelline Lash Sensational har verkligen allt jag vill ha. Den sprider ögonfransarna perfekt, ger massor med volym och långa fransar. Jag rekommenderar verkligen denna produkt.”

 

”Jag älskar denna mascaran.”

 

”Denna mascaran är fantastisk! Jag har provat flera olika och denna är definitivt den bästa. Fransarna blir SÅ långa. Jag rekommenderar den verkligen!”

 

”Jag var verkligen rädd för borsten då den hade så många taggar. Men den är fantastisk! Jag har smala och tunna fransar och mascaran har gjort att mina fransar ser stora och fylliga ut utan att klumpa sig. Jag är besatt av denna!”

 

”Detta är en av mina favoritmaskaror. Varje gång det kommer en ny måste jag prova den. Fransarna blir så fylliga och långa. Älskar den!”


Finns det något dåligt med mascaran? Det vill vi ju gärna veta innan vi köper produkten. Det vi kan se är att det är viktigt at du applicerar mascaran rätt, annars blir det klumpar. Förutom detta finner vi enbart positiva omdömen.

  

Testvinnare mascara - Experternas omdömen

Chic: Testade de sex bästa maskarorna under 200 kr. De har ingen testvinnare men förklarar att dessa sex stycken klarar det de lovar.

 

TV2: Bäst i test med tärningskast 5 blev Maybelline Lash Sensational i detta test. De beskriver testvinnaren med orden; ”Mascaran ger ett bra resultat, separerar fransarna och ger massor med volym.”

 

Improveme: Testade 11 olika maskaror och guldpokalen med 5 av 5 poäng gick till Benefit Roller Lash Curl och Diorshow iconic overcurl. Hack i häl med 4+ poäng kom Maybelline Lash Sensational, Max Factor Masterpiece Glamour Extensions och Benefit Theyre real.

 

Damernas värld: Har sammanställ en lista på de bästa maskarorna just nu. De har skrivit vilken som ger bäst böj på fransarna, vilken som ger längst ögonfransar och vilken som ger bäst WOW-volym. 

 

Plaza: Av 7 testade maskaror var det 3 stycken som fick 4 av 5 i betyg. YSL Mascara Volume Effect Faux Cils, Elisabeth Mott It´s so big och Maybelline Lash Sensational delar på förstaplatsen. Favoriten bland dessa tre är Maybelline Lash Sensational.

 

Stella: Testade 5 olika mascaror. Det blev en delad förstaplats som gick till Lancôme Hypnôse, MaxFactor Clump Defy och Clinique High Definition Lashes som alla tre fick 5 av 6 poäng.

 

Här köper du mascaran till bästa pris

Bästa priset på mascaran hittar du på internet. Då får du det också hemskickat till dig direkt, vilket är bekvämt och enkelt.


Amazon säljer bästa mascaran just nu för bara 63.04 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

63.04 kr är det lägsta priset just nu för Maybelline Lash Sensational!

Hos Coolshop kan du köpa mascaran för 79 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

Cocopanda säljer mascaran för 86 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

Lyko säljer mascaran för 103.2 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

Bloomify säljer mascaran för 128 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

Apoteket Meds säljer mascaran för 129 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

Parfym.se säljer bästa mascaran för endast 132 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

ComputerSalg säljer bästa mascaran för 138 kr. Frakten hem till dig är inkluderad i priset.

Tips: Du som går med i vår Facebook-grupp får  information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående mascara. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa mascaran till det lägsta priset.   Klicka på GILLA  så sköter vi bevakningen åt dig!


Anita Carlsen

Bäst i test: Mascara

Testet skrevs och uppdaterades senast