Oberoende tester från tidningar, sajter och magasin samt recensioner från svenska konsumenter som ställs samman för att utse en vinnare. Köp segraren idag till lägsta pris!

Mascara test 2019

Mascara test 2019

Om du vill veta vilken mascara som ger fylliga, långa och Hollywood-liknande ögonfransar har du kommit helt rätt! Vi har läst alla aktuella experttester, läst bloggar och andra sociala medier-inlägg och viktigast av allt, vi har tagit reda på vilken mascara vanliga konsumenter tycker bäst om. Och svar har vi fått!

 

Men innan vi presenterar mascaravinnaren ska du få några tips på hur du applicerar mascaran för bästa resultat.

 

Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig vinnaren NU!

 

Så får du de perfekta ögonfransarna

  • Först och främst är det viktigt att dina ögonfransar är rena från gamla mascararester, puder och liknande, annars är det en stor risk att det bildas klumpar.
  • Det är viktigt att du använder en ögonfransböjarer innan du lägger på mascaran (om du inte tillhör dem som har naturligt böjda fransar). Börja längst in vid roten mot ögonlocket och jobba dig utåt.
  • Ta inte för mycket mascara. Ta bara lite på borsten och applicera flera gånger.
  • Börja längst in vid roten mot ögonlocket. Börjar du längst ut på fransarna är det stor risk att du får mascaran på ögonlocket och det vill du ju såklart helst undvika.
  • För ett extra fint resultat borstar du de innersta fransarna mot nästan, de mellersta rakt upp och de yttersta borstar du ut mot sidan.


Mascara bäst i test

Efter att ha granskat experttester och läst användaromdömena är valet väldigt enkelt. Den bästa mascaran är just nu Maybelline Lash Sensational.Bästa mascaran just nu - Maybelline Lash Sensational


Bästa mascaran just nu - Maybelline Lash Sensational


Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du testvinnaren:

Aktuella butikspriser per den 22 oktober 2019

 

* Priserna är inkl. frakt.

 

Maybelline Lash Sensational har allt vi önskar oss. Den ger långa fina ögonfransar och mycket volym, är lätt att applicera och håller hela dagen.

 

Mascaran har en ögonfransborste med 6 olika typer av borsthår som ger mascaran maximal spridning av ögonfransarna. Det innersta borsthåret framhäver varje frans och det yttersta borsthåret sprider fransarna i ett drag. 

 

Inte nog med att denna mascara har vunnit experternas tester och även konsumenternas, den har också ett väldigt bra pris.

Så säger konsumenterna om Maybelline Lash Sensational 

Som alltid på Bäst i test Guiden har vi hört vad konsumenterna/användarna tycker om sin produkt, det är ju trots allt de som vet bäst hur produkten fungerar. Nedan har vi samlat några kommentarer från användarna:

 

”Otroligt bra mascara. Inget att klaga på!”

 

”En väldigt bra mascara till det priset.”

 

”Jag har testat nya maskaror från tid till annan och aldrig riktigt hittat en favorit förrän nu! Maybelline Lash Sensational har verkligen allt jag vill ha. Den sprider ögonfransarna perfekt, ger massor med volym och långa fransar. Jag rekommenderar verkligen denna produkt.”

 

”Jag älskar denna mascaran.”

 

”Denna mascaran är fantastisk! Jag har provat flera olika och denna är definitivt den bästa. Fransarna blir SÅ långa. Jag rekommenderar den verkligen!”

 

”Jag var verkligen rädd för borsten då den hade så många taggar. Men den är fantastisk! Jag har smala och tunna fransar och mascaran har gjort att mina fransar ser stora och fylliga ut utan att klumpa sig. Jag är besatt av denna!”

 

”Detta är en av mina favoritmaskaror. Varje gång det kommer en ny måste jag prova den. Fransarna blir så fylliga och långa. Älskar den!”


Finns det något dåligt med mascaran? Det vill vi ju gärna veta innan vi köper produkten. Det vi kan se är att det är viktigt at du applicerar mascaran rätt, annars blir det klumpar. Förutom detta finner vi enbart positiva omdömen.

  

Så säger experterna om Maybelline Lash Sensational

Chic: Testade de sex bästa maskarorna under 200 kr. De har ingen testvinnare men förklarar att dessa sex stycken klarar det de lovar.

 

TV2: Bäst i test med tärningskast 5 blev Maybelline Lash Sensational i detta test. De beskriver testvinnaren med orden; ”Mascaran ger ett bra resultat, separerar fransarna och ger massor med volym.”

 

Improveme: Testade 11 olika maskaror och guldpokalen med 5 av 5 poäng gick till Benefit Roller Lash Curl och Diorshow iconic overcurl. Hack i häl med 4+ poäng kom Maybelline Lash Sensational, Max Factor Masterpiece Glamour Extensions och Benefit Theyre real.

 

Damernas värld: Har sammanställ en lista på de bästa maskarorna just nu. De har skrivit vilken som ger bäst böj på fransarna, vilken som ger längst ögonfransar och vilken som ger bäst WOW-volym. 

 

Plaza: Av 7 testade maskaror var det 3 stycken som fick 4 av 5 i betyg. YSL Mascara Volume Effect Faux Cils, Elisabeth Mott It´s so big och Maybelline Lash Sensational delar på förstaplatsen. Favoriten bland dessa tre är Maybelline Lash Sensational.

 

All sweet in life: Skönhetsbloggen All sweet in life testade 30 olika maskaror och valde ut de 5 bästa. På förstaplats kom mascaran Bobbi Brown Smokey Eye Mascara. De beskriver mascaran med att detta är maskarna som ger dig WOW-effekten. Den sitter på bra hela dagen, ger fransarna som folk frågar efter och ger en fin volym och längd. På andraplats kom den billigare Maybelline Big Eyes Mascaran.

 

Stella: Testade 5 olika maskaror. Det blev en delad förstaplats som gick till Lancôme Hypnôse, MaxFactor Clump Defy och Clinique High Definition Lashes som alla tre fick 5 av 6 poäng.

 

Här köper du mascaran till bästa pris

Bästa priset på mascaran hittar du på internet. Då får du det också hemskickat till dig direkt, vilket är bekvämt och enkelt.

 

Cocopanda säljer den för 95 kronor när du klickar här. I priset ingår frakten hem till dig!

95 kronor är det lägsta priset bland butikerna just nu för mascaran!

 

Lyko har maskaran för 103.2 kronor här. Priset är inklusive frakt på 49 kr. Frakten blir kostnadsfri om du handlar för 100 kr.

 

CDON erbjuder den för 118 kronor när du klickar här. I priset ingår frakt på 29 kr. Handlar du för över 800 kr får du fri frakt.

 

Bloomify har maskaran för 128 kronor här. Priset är inklusive frakt på 29 kr.

 

Ellos säljer mascaran för 145 kronor när du klickar här, och frakten hem till dig (på 50 kr, handlar du för mer än 499 kr blir det fraktfritt) ingår i priset.

 

NordicFeel erbjuder den för 145 kronor när du klickar här. I priset ingår dessutom frakten hem till dig!

 

Meds har maskaran för 149 kronor här. Priset är inklusive frakt.

 

Åhlens har den för 149 kronor när du klickar här. I priset ingår frakten hem till dig!

 

Adlibris säljer den för 154 kronor när du klickar här. I priset ingår frakten!

 

 

Tips: Du som går med i vår Facebook-grupp får  information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående mascara. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa mascaran till det lägsta priset.   Klicka på GILLA  så sköter vi bevakningen åt dig!Om Bäst i test Guiden

Nya tester och testvinnare på Bäst i test Guiden

Få kostnadsfritt en sammanställning en gång per månad! Fyll i uppgifterna nu, då missar du inget!