Oberoende tester från tidningar, sajter och magasin samt recensioner från svenska konsumenter som ställs samman för att utse en vinnare. Köp segraren idag till lägsta pris!

Resväska bäst i test

 

Tester på bästa resväskan 2019

Vill du veta vilken resväska som är bäst i test 2019? Då har du kommit helt rätt!

 

Som vanligt här på Bäst i test Guiden har vi pratat med både experter och konsumenter för att få ett så bra svar på frågan som möjligt, allt för att du ska kunna göra ett så klokt köp som möjligt.

 

I detta test har vi tagit fram den bästa kabinväskan, bästa stora resväskan och även den bästa resväskan för barn.

 

Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig den bästa kabinväskan NU!

 

Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig den bästa stora resväskan NU!

 

Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig den bästa barnresväskan NU!

 

Viktigt att tänka på innan du köper ny resväska!

  • Storleken - större väskor rymmer mer men blir snabbt tunga och kan bli extra dyra att checka in om måttet avviker mot gällande riktlinjer - exempelvis har flygbolagen ett maxmått på väskans storlek för att den ska accepteras som kabinväska/resväska. Standardmåttet hos flertalet flygbolag för en godkänd kabinväska är att måttet ligger inom 55 x 40 x 23 cm
  • Vikten (tom) - väskan i sig ska vara så lätt som möjligt men samtidigt robust. Flyger du exempelvis med SAS får kabinväskan inklusive packning väga max väga 8kg och incheckat baggage 20kg utan att extra avgifter tillkommer
  • Fabrikat - funktion före stil
  • Funktioner - hållbara lättrullande hjul, skönt handtag att hålla i, fickor och mellanväggar som tätar och är bra för förvaring samt att väskan har starka dragkedjor
  • Pris - den ska inte vara för dyr, dyrast är inte alltid bäst. Men den ska ha mycket god kvalité!

 

 


Kabinväska Bäst i test 2019

Efter att ha pratat med experter och hört vad konsumenterna säger så har vi hittat en testvinnare. Vinnaren är ingen mindre än EPIC Phantom SL.

 

Utöver våra 3 testvinnare finns det andra populära alternativ som Samsonite resväska, TITAN resväska och Cavalet resväska.

 

 

kabinväska bäst i test - EPIC Phantom SL

Bästa kabinväskan just nu - EPIC Phantom SL

 

Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du testvinnaren:

Aktuella butikspriser per den 15 oktober 2019

 

Den bästa kabinväskan kommer från tillverkaren EPIC som har gjort sig kända för sina högkvalivativa men relativt billiga resväskor. Med resväskan EPIC Phantom SL så visar de skäl till sin popularitet. Väskan är lätt och praktisk och går inte sönder för hackor. Om väskan ska gå sönder så kommer det krävas ansträngning och tankekraft.

 

Väskan är gjord i polykarbonat och definieras därmed som en hård väska. Eftersom det är en hård väska så klarar den av fall utan större skador på utsidan.

 

Insidan av väskan är välplanerad med en vägg som skiljer de två sidorna åt och det finns även spännband för ge dig möjlighet till en välorganiserad packning. Väskans volym är 37L.

 

När det kommer till säkerhet så är kabinväskan utrustad med ett TSA-kombinationslås som gör det avsevärt svårare för tjuven att bryta sig in. Med TSA-kombinationslås blir det även lättare för tullen att kolla på din väska utan att behöva använda kraft för att öppna den. Tullar runtom i världen har nämnligen oftast tillgång till en "universal" TSA-nyckel som öppnar väskan säkert och utan skador.

 

Kabinväskan är utrustad med bärhandtag på toppen och ett justerbart draghandtag. Att rulla väskan går väldigt lätt med de 4 hjulen.

 

Kabinväskan EPIC Phantom SL har dimensionerna 55 x 40 x 20 cm

 

Så säger konsumenterna om resväskan EPIC Phantom SL

Som alltid här på Bäst i test Guiden tar vi även reda på vad konsumenterna tycker om sin produkt, här kommer några exempel;


 

"Fantastiskt bra väska, av utmärkt kvalitet", "Väskan motsvarade alla förväntningar. Perfekt i storlek", "En liten nim väska som uppfyller mina önskemål för en liten tripp", "Bra väska som motsvarade förväntningarna".

 

Här köper du testvinnaren till bästa pris

 


 

Väskan säljer den för för 979.3 kronor när du klickar här. Då ingår även frakten hem till dig!

 

979.3 kronor är det lägst priset bland butikerna just nu för kabinväskan EPIC Phantom SL.

 

Hos Sportamore kan du köpa kabinväskan för 999 kronor när du klickar här. Frakten hem till dig ingår också i priset.

 

Accent säljer kabinväskan för för 1119.3 kronor! Priset inkluderar frakten.

 

Stadium säljer den för 1399 kronor just nu och frakten hem till dig är dessutom gratis.

 

Åhlens säljer kabinväskan för för 1399 kronor! Priset inkluderar frakten.

 

 
Stor resväska Bäst i test 2019

Ska du iväg på en längre utlandsvisit eller packar du för hela familjen? Perfekt - vi har bästa väskan för dig!

 

Stor resväska bäst i test - Antler Global DLX Suitcase

Bästa stora resväskan just nu - Antler Global DLX Suitcase

 

Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du testvinnaren:

Aktuella butikspriser per den 15 oktober 2019

 

Resväskan från Antler är en lätt och snygg resväska med 4 lättrullade hjul.

 

Även denna väska är gjord i materialet polykarbonat som är väldigt tåligt mot fall. Ifall du är rädd för att väskan ändå av någon anledning skulle gå sönder så kan du känna dig säker eftersom du får en garanti på 10 år! Förutom denna säkerhet så är den även vattentät!

 

Antler Global DLXs insida är väldigt mångsidig med många förvaringsmöjligheter. Du har t.ex. 3 fickor och självklart finns det även en vägg mellan så att du kan disponera din packning så bra det bara går. Utöver detta finns det packningsband och en plastficka som du kan se igenom, perfekt för hygienartiklar!

 

När det kommer till säkerhet så är Antler Global DLX utrustad med TSA-lås som gör det svårt för tjuven. Med TSA-lås behöver du inte heller vara orolig att tullen ska bryta upp din väska med våld eftersom de har en speciell nyckel till TSA-lås.

 

Handtag finns på båda långsidorna och på kortsidan finns det ett draghandtag som låses i olika höjdlägen.

 

Antler GLobal DLX är en rymlig och smidig resväska som med en volym på 67L och smarta finesser för packning så är det en väldigt bra resväska.

 

Den stora resväskan Antler Global DLX Suitcase har dimensionerna 80 x 53 x 33 cm och den finns även i en mindre medium-version.

 

Så säger experterna om resväskan

goodhousekeeping.com har testat Antler Global DLX och ger den 89/100 poäng. De gillar de smarta facken och att den rullar så lätt.

 

expressen testade 23 väskor, däribland Antler Global DLX som kammade hem en förstaplats! Expressen skriver att de gillar handtaget som följer efter handrörelser och dess praktiska inredning.

 

Så säger konsumenterna om resväskan

Som alltid här på Bäst i test Guiden tar vi även reda på vad konsumenterna tycker om sin produkt, här kommer några exempel;


 

"Mycket nöjd med kvaliteten, vikt, färg och hållbarhet. Rekommenderar den till längre resor eftersom den har så mycket plats!", "Jättefin design och fantastisk manövrering som gör mitt liv enklare då jag är handikappad", "En stilfull resväska med extra fickor. Otroligt lätt att rulla, bara gled med. Ännu ett bra köp från Antler".

 

Här köper du resväskan Antler Global DLX Suitcase till bästa pris

 


 

2099 kronor är det lägst priset bland butikerna just nu för den stora resväskan Antler Global DLX.

 

Hos Väskan kan du köpa väskan för 3015 kronor när du klickar här. Frakten hem till dig ingår också i priset.

 

CDON säljer den för 3099 kronor just nu och frakten hem till dig är dessutom gratis.

 

 


Resväska barn Bäst i test 2019

Självklart behöver även ditt barn en liten bra resväska! Vi har tagit fram en mindre resväska som är perfekt för barn som vill få med sig gosedjur, lite kläder och leksaker. Läs mer här nedan!

 

resväska för barn bäst i test - PICK & PACK - Trolley

Bästa resväskan för barn just nu - PICK & PACK - Trolley

 

Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du testvinnaren:

Aktuella butikspriser per den 15 oktober 2019

 

Väskan från PICK & PACK är liten, finns i flera motiv och färger och är väldigt lättmanövrerad. Tillverkningsmaterialet är polyester och väskan är därmed en mjuk väska. Det är inte det allra tåligaste materialet och eftersom det är tyg kan den även bli blöt. Vi räknar dock med att eftersom det är en resväska för barn att den inte kommer att checkas in. Oftast är det gosedjur och dylikt som får hänga med i barnens resväskor så att den är gjord i polyester skall inte innebära några problem.

 

Väskan är utrustad med två hjul och draghandtag som går att ställa in i olika nivåer. Det finns även packband och en mellanvägg för att ditt barn (DU) ska kunna packa snyggt och ordentligt.

 

Barnresväskan PICK & PACK - Trolley har dimensionerna 42 x 33 x 18 cm.

 

Så säger konsumenterna om PICK & PACK - Trolley

Som alltid här på Bäst i test Guiden tar vi även reda på vad konsumenterna tycker om sin produkt, här kommer några exempel;


 

"Rejäl, älskad av 5-åringen", "En idealisk väska för en liten tjej, som kan packa själv", "Jättefin väska med mycket plats som mitt barnbarn packar i för övernattning hos mormor.", "Barnbarnet blev förtjust", "Barnbarnet blev jätteglad".

 

Här köper du testvinnaren till bästa pris

 

408 kronor är det lägst priset bland butikerna just nu för barnresväskan PICK & PACK - Trolley.

 

Hos Sportamore kan du köpa resväskan för 699 kronor när du klickar här. Frakten hem till dig ingår också i priset.

 

CDON säljer den för för 699 kronor när du klickar här. Då ingår även frakten hem till dig!

 

Hos Väskan kan du köpa barnresväskan för för 699 kronor när du klickar här. Då ingår även frakten hem till dig!

 

Babyland säljer den för för 699 kronor när du klickar här. Då ingår även frakten hem till dig!


 

 

Tips 1:Vi kan också tipsa dig om att läsa vårt test om trådlösa mobil-högtalare om du vill ha med dig en schysst högtalare på resan.

 

Tips 2: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående resväskor. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa resväskan till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!

 


Om Bäst i test Guiden

Nya tester och testvinnare på Bäst i test Guiden

Få kostnadsfritt en sammanställning en gång per månad! Fyll i uppgifterna nu, då missar du inget!