Bästa dubbskor bäst i test dubbskor test, bästa dubbskorna, kängor med dubbar bäst i test, icebug dubbskor dam bäst i test, bästa dubbar till skor bäst i test

Kängor med dubbar bäst i test 2024 för herr och dam

Ska du köpa skor med dubbar och vill veta vilka som är kängor med dubbar bäst i test just nu? Då har du kommit helt rätt. Vi har läst experternas och användarnas omdömen och utsett både "dubbskor dam bäst i test" samt "dubbskor herr bäst i test" för att du ska hitta de bästa dubbskorna just nu.


Bästa dubbskorna just nu


Fördelar med dubbskor

Varje år skadas tusentals runtom i landet av halkskador som helt hade kunnat undvikas om de hade bra skor med dubbar på. Det kan vara svårt att motiveras till att sätta på ett par dubbskor som kanske inte helt har följt de senaste modetrenderna. Men tacksamt nog finns Icebugs som har gjort dubbskon snygg!


Tack vare dubbar under skon ökar friktionen markant mot marken, vilket gör att du kan känna dig säker när du promenerar. Att de dessutom är dynamiska gör det ännu skönare att gå i skorna.Specifikationer för de bästa kängorna med dubbar

Typ:
Egenskaper:
Yttermaterial:
Innermaterial:
Yttersula:
Bäst i test dubbskorna 2024 - Icebugs Metro2 dam - Bäst i test
Icebugs Metro2 dam
Vinterskor med dub...
Curlingkänga
Vinterfodrade
Mocka, polyuretan
Fleece
Gummi
Bäst i test dubbskorna 2024 - Icebug Metro2 Herr - Bäst i test
Icebug Metro2 Herr
Dubbskor herr bäst...
Curlingkänga
Vinterfodrade
Mocka, polyuretan
Fleece
Gummi


Dubbskor dam bäst i test


Icebugs Metro2 är den mest populära vinterskon med dubbar som håller dig säker på halt underlag.


Icebugs Metro2 dam

Skon är utrustad med 16 ståldubbar som jobbar dynamiskt vilket gör att dubbarna trycks ut beroende på underlaget. Detta gör att du fortfarande kan gå bekvämt på hårdare underlag som sten och asfalt.


Något som uppskattas är att den dessutom är snygg, tack vare designen med mocka. Dessutom är mockan på Metro2 vattenavvisande och håller dina fötter helt torra, även under långa promenader. Skon är också fodrad med polyester och håller fötterna varma även vid temperaturer under nollstrecket. Men om du ska ut och vandra i extremtemperaturer ner till minus 30 grader celsius rekommenderas mer fodring.


På sidan av skon sitter en dragkedja som går hela vägen upp till kanten vilket gör skorna enkla att sätta på och ta av, precis det vi vill ha från en sko som både ska användas när vi bara ska gå ut och slänga skräpet eller om vi ska på en längre promenad.


Under längre promenader hjälper dess dämpning till att göra varje steg bekvämt med både häl- och tåförstärkningar. För den som bryr sig om hållbar tillverkning är skon tillverkad av 19% återvunnet material.


Icebugs Metro2 kommer i 4 färger: svart, röd, mörkbeige och grå.


Specifikationer

 • Typ: Curlingkänga
 • Dam eller herr: Dam
 • Egenskaper: Vinterfodrade
 • Yttermaterial: Mocka, polyuretan
 • Innermaterial: Fleece
 • Yttersula: GummiHär kan du köpa Icebugs dubbskor till lägsta prisAnvändarnas omdömen och recensioner om Icebugs

Som vanligt här på Bäst i test Guiden tar vi reda på vad användarna har att säga om sitt köp. När det gäller Icebugs Metro2 är användarna väldigt nöjda, och här kommer några exempel:


"Rymlig, bekväm och riktigt snygg. Dessa dubbskor gör att jag känner mig säker på att inte halka när jag är ute och promenerar."


"Absolut bästa halksäkra skon som finns!"


"Jättesköna dubbskor! Känns som att gå i tofflor."


"Mina Icebugs Metro2 är snygga, lätta att ta på sig och sköna. Precis som jag vill ha det. Ska jag säga nåt som är mer åt det negativa hållet så är det ju att de är lite dyra, vilket jag hoppas står för kvalitet så att de håller ett tag."


"Sköna och mycket funktionella i vinterlandskap! Inga ömma fötter, klämmärken eller obehag. Bästa köpet!"


"Helt fantastiska! Bekväma, även med inlägg! Trygga vid halka! Till och med snygga!"


"Super - vettiga, sköna, användbara vintertid överallt till och med på isen, snygga, lätta att ta på/sätta av. Storleken är dock lite för stor och bred jämfört med mina förra Icebugs."


"Skor som är värda varenda krona en sån här isig vinter. Går ingenstans utan mina Icebug!"


Finns det några nackdelar med denna dubbsko? 

Trots att Icebugs dubbskor kantas av goda omdömen och bra teknologi för att hålla dig på benen finns det, som med alla produkter, nackdelar. Den ena är att skon är dyr och den andra är att skon inte är tillräckligt fodrad för temperaturer runt minus 30 grader - då behöver du mer fodring!


Dubbskor herr bäst i test


Icebugs Metro2 finns även som herrmodell som även den får goda omdömen från dess användare.


Specifikationer

 • Typ: Curlingkänga
 • Dam eller herr: Herr
 • Egenskaper: Vinterfodrade
 • Knäppning: Dragkedja
 • Yttermaterial: Mocka, Polyuretan
 • Innermaterial: Fleece
 • Yttersula: GummiHär kan du köpa Icebugs dubbskor till lägsta prisAnvändarnas omdömen och recensioner om Icebugs Metro2 herr

"Var tveksam till att storleken skulle räcka men till min glädje så satt dom perfekt. Känner mig väl rustad för promenader på isiga vägar."


"Bästa vinterkängor i blandat väglag. Speciellt nu när jag har ett nyligen opererat knä. Rekommenderat av min fysioterapeut."


"Kalasdojjor i halkan. Väldigt sköna att gå i."


"Mina Icebug passade bra och gav ett perfekt grepp på det underlag vi har just nu, snö och is. Det gör att jag vågar mig ut i detta väder!"


"De är jättesköna, känns säkert på isiga vägar."


Så gjorde vi testet om dubbskor

När vi gjorde vår undersökning av de bästa dubbskorna har vi använt oss av resultaten från experternas tester. Här kan de testa hur väl dubbarna håller, om de sitter enligt anvisad passform och hur enkla de är att gå med.


Men vi har även tagit reda på hur väl experternas favoriter går hem hos de vanliga svenska användarna, det är ju trots allt dessa som har bäst erfarenhet av en produkt, då de kan testa dubbskorna under lång tid. Dessutom får man en ännu bättre känsla om hur de sitter i storlek.


När det gäller Icebugs dubbskor är användarna väldigt nöjda, vilket går att läsa i användaromdömena här ovanför. Detta har varit ledande för oss när vi har utsett dubbskor bäst i test eftersom vi då har haft fått en mer fulländad bild av hur väl de fungerar, framförallt när det kombineras av positiva resultat från experternas testlabb.

Test dubbskor - experternas omdömen

Vi utsåg vinnaren genom att ta reda på vilka dubbskor som presterade bäst i experternas tester. Och här nedan kan du se vad experterna tycker om vinnarna.


Mountain Weekly News testade Icebugs Metro2 (herr) och anser att det är en bra sko som kombinerar stil med funktionalitet. Den håller dig säker på halt underlag, men passar även utmärkt för en kort promenad. De skriver även att skorna går utmärkt att köra bil med.


Svenska Yle utser Icebugs Bugrip till testvinnare i deras jämförelse med anledning att de ger bra grepp och är varma och vattentäta. I kontrast till de andra skorna (Pole Cat och Sarva Jalo) i testet skriver de att skillnaden inte var så stor vid normalbruk. Men när skorna testades på konstisbana blev det tydligt att Icebugs Bugrip och Pole Cat var mest stabila.


Aftonbladet rekommenderar Icebugs vattenavvisande vinterstövlar med värmande skaft och inbyggda dubbar.Icebug säljer just nu Icebugs Metro2 dam för 2399 kr. Frakten ingår i priset.

2399 kr är det lägsta priset just nu för Icebugs Metro2 dam!


Icebug säljer just nu Icebug Metro2 Herr för 2399 kr. Frakten ingår i priset.

2399 kr är det lägsta priset just nu för Icebug Metro2 Herr!icebug rea, icebug dam bäst i test, bästa dubbkängor, icebug test, kängor med dubbar dam, varma vinterskor dam bäst i test, dubbskor dam rea

Gå säkert med ett par bra dubbskor i vinter.Tips 1: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har dubbskor rea på ovanstående testvinnare. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa dubbskorna till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!


Tips 2: Om du redan har ett par fodrade vinterskor som du är nöjd med men som inte ger det där greppet du vill ha kan vi tipsa dig om att läsa vårt test om de bästa broddarna just nu som hjälper skorna hålla greppet.Frågor och svar om dubbskor

 • Vilka Icebugs är bäst?
  Metro2 är den mest populära modell av Icebugs och rekommenderas både av tidningar, experter och användare.
 • Vad menas med dynamiska dubbar?
  Icebugs dynamiska dubbar trycks ut beroende på underlaget. Detta gör att steg på även hårdare underlag är bekväma.
 • Hur länge håller Icebugs?
  Icebugs löpskor håller generellt kortare tid än deras kängor. Springer du mycket kan du räkna med att de håller en kortare tid än eftersom du slits ut mer.

  Vissa användare har uttryckt missnöje för att Icebugs löparskor med dubbar endast hållit en säsong.
 • Vilka är kängor med dubbar bäst i test?
  I vårt test dubbskor har vi utsett Icebugs Metro2 till bästa dubbskorna. Dessa dubbskor har där med fått vår stämpel kängor med dubbar bäst i test.Bäst i test Guidens tränings och aktivitetstesterPhilip Andrén

Bäst i test: Dubbskor

Philip - redaktör på Bäst i test Guiden.


Här på Bäst i test Guiden djupdyker Philip inom områdena ekonomi och teknik - bland annat inom ljud och bild. Släng gärna iväg en fråga till Philip om ni undrar över finansiella produkter, snabba datorer, schyssta hörlurar eller smarta hushållsapparater.


Philip har en utbildning inom International Business på Stockholms Universitet samt inom Corporate Finance & Investment Banking från Politecnico di Milano i Milano, Italien. 


På fritiden umgås Philip allra helst med vänner och lyssnar på musik.


Vill du komma i kontakt med mig kan du maila till [email protected]

Testet uppdaterades senast