bosch matberedare bäst i test matberedare test, bästa matberedaren

Matberedare bäst i test 2024: bästa matberedaren

Om du letar efter en bra matberedare (eller köksassistent) har vi svaret!


Vi har läst alla experttester och undersökt vilken matberedare och köksassistent som konsumenterna uppskattar mest och utsett de bästa matberedarna. Läs också om tipsen du undvika när du ska köpa matberedare.


Bästa matberedaren och köksassistenten


Köpguide: 4 saker att tänka på när du ska köpa matberedare

1. Bakningsfunktion

Om du planerar att använda din köksmaskin för bakning är det viktigt att den har en knådkrok (degkrok), och gärna en ballongvisp. För matberedare med degblandare är det också avgörande att maskinen har nog med kraft för att klara av tjocka degar.


2. Motorstyrka och ljudnivå

En matberedare eller köksassistent med stark motor har både för- och nackdelar. Du kan göra fler moment, men det kommer eventuellt med skakningar och hög ljudvolym, därför är det viktigt att maskinen håller hög kvalitet, står stadigt och har en kraftfull motor utan att låta alltför mycket.


3. Tillbehör

Ju fler olika tillbehör, desto mer tid kommer du spara i köket. Dessutom blir komplicerade rätter enklare att laga med en bra köksmaskin med många tillbehör.


4. Kvalitet till lägst pris

Vi väger alltid in priset och vill ha det bästa, till så lågt pris som möjligt. Ofta görs köksmaskinerna i varierande storlekar för att passa olika hushåll, vilket kan påverka priset.Jämför matberedarna 

Vikt:
Tål maskindisk:
Kapacitet:
Effekt:
Hastighetslägen:
Tillbehör:
Bäst i test matberedaren 2024 - Bosch MC812M865 - Bäst i test
Bosch MC812M865
Matberedare bäst i...
6,1 kg
Ja
3,9 L
1250 W
Olika
10 st
Bäst i test matberedaren 2024 - Bosch MCM3501M - Bäst i test
Bosch MCM3501M
Billig matberedare...
3,7 kg
Ja
2,3 L
800 W
2 st
10 st
Bäst i test matberedaren 2024 - KitchenAid Artisan 125 - Bäst i test
KitchenAid Artisan 1...
Köksmaskin bäst i...
10,4 kg
Delvis
4,8 L
300 W
10 st
3 stVad är skillnaden på matberedare och köksassistent?

Svaret på denna fråga ligger i lite av en gråzon. I huvudsak skall en matberedare skära, hacka, skala och riva; med andra ord, bereda din mat. En köksmaskin, eller köksassistent, ska kunna vispa, knåda och mixa grönsaker, kött och dylikt.


Skillnaden mellan dessa två blir dock allt mindre; köksmaskiner har nämligen extra tillbehör som kan göra det en traditionell matberedare kan. Oftast behöver dessa tillbehör dock köpas till. En mandolin passar om du har enklare och mindre behov av att skiva grönsaker framförallt.


Bosch matberedare bäst i test 2024: Bosch MC812M865 


Summerar vi vad experter och konsumenter säger får vi fram bästa matberedare just nu. Det handlar om Bosch MC812M865.


Kraftfull motor och stor skål

Med sina 1250 W, och över 50 olika smarta funktioner, klarar Bosch nya matberedare krävande moment i köket. Den stora skålen på 3,9 liter klarar också av stora portioner, vilket är perfekt för stora hushåll eller när du ska göra storkok.


Smart hastighetsinställning

Bosch matberedare ställer automatiskt in rätt hastighet för att klara av jobbet och ge bästa resultat. Den är steglös med pulsfunktion och möjliggör därför en helt anpassad effekt med tydlig LED-display.


Många tillbehör ingår

Oavsett om du vill ha en slätmixad soppa eller smoothie, grönsaker i tärningar, krossad is, knådad deg eller hemgjorda pommes frites hjälper denna Bosch matberedare dig.


Bosch matberedare tillbehör:

 • Stor plastskål på 3,9 l med lock. Kapacitet 750 g mjöl och ingredienser (max 1,5 kg deg)
 • Mixer i tåligt tritanplast för både kallt och varmt innehåll, 1,5 liter
 • Vändbar skärskiva (tjock/tunn), vändbar rivskiva (grov/fin)
 • Grova rivskivor i rostfritt stål
 • Strimmelskiva, för grönsaker
 • Skärskiva för pommes frites
 • Skärskivor av rostfritt stål
 • Knådningsblad för degar
 • Tärningssats
 • Universalblad
 • Visptillsats för grädde, äggvitor och lättare kaksmet ex. våffelsmet


Tillbehören tål att diskas i diskmaskin.Här kan du köpa matberedare bäst i test till lägst prisAnvändarnas omdömen och recensioner om Bosch MC812M865

Som alltid på Bäst i test Guiden vill vi veta vad konsumenter som redan har köpt och provat de produkter vi rekommenderar tycker om dem. När allt kommer till kritan är det de som vet hur produkterna fungerar i vardagen. Här kan du läsa några recensioner som denna köksmaskin har fått:


"Jag lagar mycket raw food och Bosch matberedare är min nya bästis. Tyst och effektiv!"


"Mycket bra. Toppen med Bosch matberedare tillbehör som medföljer."


"Kraftig maskin som enkelt gör det man behöver."


"Denna Bosch matberedare gör perfekta pommes frites!"


"Det märks att Bosch har tänkt till lite när de har tillverkat matberedaren då många av tillbehören går att dela på vilket underlättar när man ska rengöra grejerna efter sig. Trots sin relativt höga effekt så låter det inte som att ett godståg håller på att köra igenom köket när den används. Paketet erbjuder det mesta som man behöver och det som man eventuellt saknar kan man komplettera med vid ett senare tillfälle."


Billig matberedare bäst i test: Bosch MCM3501M  


Bra matberedare enligt experter

Bosch MCM3501M är en billig matberedare som gör jobbet. Enligt experterna utför Bosch MCM3501M sina uppgifter utmärkt och har dessutom ett rimligt pris. Hos Danska Taenk fick de titeln ”Good Buy” och hos brittiska TrustedReviews fick den 4,5/5 stjärnor.


Klarar det mesta i köket

Matberedaren har en motor på 800 watt med 2 hastigheter och en plusfunktion, vilket klarar de flesta momenten i köket. Den väger 3,7 kg och står stadigt på köksbänken tack vare dess gummifötter med sugproppar.


Liten matberedare som tar liten plats

När du inte lagar mat eller använder maskinen kan alla tillbehör förvaras i skålen, vilket innebär att du inte behöver leta efter tillbehören när du behöver dem samt att du sparar mer köksutrymme. Strömsladden går att förvara smidigt i sitt sladdfack.


Många tillbehör ingår

En av fördelarna med denna köksmaskin (till skillnad från de flesta matberedare) är att du får alla extra tillbehör direkt vid köpet. Bosch matberedare tillbehör underlättar arbetet i köket markant och gör matlagningen roligare.


Du får bland annat en vispskiva för att effektivt kunna vispa t.ex. grädde eller äggvita och en knådkrok för att snabbt få till en bra deg. Du får också två olika skivor i rostfritt stål som kan skära, skiva och hacka nötter. 


Den har även tillbehör för att mala kaffebönor, hårdost och kryddor samt krossa isbitar. En stor favorit är mixern. Med sin tresidiga kniv i rostfritt stål mixas alla ingredienser till perfektion, extra bra när du gör smoothies.


Här nedan kan du se en komplett lista på vilka tillbehör som ingår vid köpet av Bosch MCM3501M.


Bosch matberedare tillbehör:

 • Multifunktionell kniv i rostfritt stål
 • 2,3 liter bunke
 • Vändbar skärskiva
 • Vispskiva för äggvita och grädde
 • Degkrok
 • Mixer på 1 liter
 • Hack för örter, nötter och lök
 • Tillbehör för malning


Alla tillbehör som ingår tål dessutom att köras i diskmaskin.Här kan du köpa liten matberedare bäst i test

Du får bästa pris på matberedaren när du beställer den online. Då kan du också få den levererad hem direkt till dörren.
Användarnas omdömen och recensioner om Bosch MCM3501

”Just köpt. Mycket bra maskin med många funktioner och kraftfull motor. Relativt tyst. Jag är nöjd.”


”Snygg design! Passar perfekt till de andra maskinerna i hemmet. Kul med alla delar som gör det möjligt att göra allt från sallader, kaksmet, smoothies till goda drycker”


”Bra storlek och gör vad den ska.”


”Stark och effektiv. Bra resultat. Lätt att använda och rengöra.”


”Bra funktioner och storlek.”


”Fungerar bra, lätt att använda. Har dock inte provat alla funktioner än.”


”Har använt den här i en månad nu och är ganska nöjd. Det packas lätt under kniven när du använder matberedaren och över skärskivorna när du strimlar saker, men den lilla mixern är helt lysande och den stora är också bra."


"Lätt att rengöra. Skivan att piska med fungerar precis som den ska. Har både vispat grädde och gjort omelettsmet med den. Superfordral :) Bäst av allt!”


”Jag köpte den här för en månad sedan och är väldigt glad. Perfekt för att mala mandlar och dadlar om du vill göra rå matkaka. Lätt att rengöra.”


”Just köpt. Mycket bra maskin med många funktioner och kraftfull motor. Relativt tyst. Jag är glad.”


”Jag fick den här i julklapp och är väldigt glad. Stor skål, bra effekt och alla delar går i diskmaskinen!”


KitchenAid matberedare bäst i test: KitchenAid Artisan 125 


Köksassistent och matmixer bäst i test

KitchenAid Artisan 125 är en av de mest hyllade produkterna på marknaden när det gäller mixer bäst i test och matberedare! Med ständiga toppbetyg av både experter och användare är det en av de bästa köksmaskinerna just nu. Med en snygg design, kraftfull motor och val till många tillbehör kan det inte gå fel när du lagar mat.


Hög kvalitet med robust design

Köksmaskinen sköter sina uppgifter utmärkt och ger ett intryck av hög kvalitet, exempelvis väger köksmaskinen hissnande 10,4 kg vilket gör att den står stabilt på köksbänken. Att den väger så mycket ger dessutom ett intryck av att det är en sann premiumprodukt för de som gillar design och smarta produkter.


Lång livslängd på 30 år med 1 års garanti

Det bör också nämnas att KitchenAids maskiner alltid genomgår gedigen testning för att säkerställa en livslängd på 30 år. KitchenAid ger dig dessutom ett års garanti på din köksmaskin och ersätter denna ifall mixern skulle sluta fungera eller gå sönder.


Klarar tjocka degar

Köksmaskinens motor har en effekt på 300W och ett bottendrag på 4,2Nm (bra för tjocka deger). Att den har låg kraft gör alltså inte så mycket, eftersom den har ett så kraftfullt bottendrag. Därför klarar KitchenAids matberedare av även de allra tjockaste av degar.


Olika hastigheter

Köksmaskinen har 10 olika hastigheter som kan användas för att få bästa resultat för alla olika uppgifter du ger köksmaskinen. Exempelvis kan du ha en hög inställning om du ska vispa äggvita, grädde eller mixa ihop en smoothie, medan du kan ha en lägre hastighet när du ska knåda deg.


Stor skål och val av tillbehör

Köksmaskinens skål rymmer 4,8 liter och har handtag vilket gör den enkel att lyfta. Denna stora skål är perfekt för dig som gillar att baka, eftersom denna kapacitet låter dig bereda stora mängder deg.


Du får med tre olika tillbehör; degkrok, flatblandare och visp. Med KitchenAids matberedare får du samla på dig fler tillbehör efter behov och inspiration. Väljer du att utöka din arsenal finns det en otrolig mängd att välja på, däribland verktyg för att göra egen glass och pasta. Det finns även tillbehör som köttkvarn, skivare, skalare samt juicepress för att nämna några få.


Degkroken går att köras i diskmaskin men alla tillbehör som är i behandlad metall måste dessvärre diskar för hand för att ej slitas ut.


KitchenAid matberedare tillbehör:

 • Degkrok
 • Flatvisp
 • BallongvispKöp KitchenAid köksmaskin till lägsta pris

Hos dessa butiker kan du köpa KitchenAids köksmaskin. Då får du den dessutom levererad direkt hem till dörren.
Användarnas omdömen och recensioner om KitchenAid Artisan 125

”Jag fick den här maskinen i julklapp från min man och är så upphetsad över hur bra den är, den förlamas inte och när den ska piska ihop degen med andra saker hamnar dessa inte längst ner i botten. Hade jag vetat att det var så enkelt och bra hade jag köpt den för många år sedan.”


”Efter lite startproblem med tillbehör som inte passade har jag nu fått en maskin som fungerar bra. Och då spelar det ingen roll att den dekorerar mitt kök också.”


”Jag köpte min maskin vid jultid, som bestod av mycket julbak och pannkakstillagning. Den var helt perfekt för jobbet och kommer i framtiden vara en bra maskin på köksbänken.”


”Supermaskin som kan allt! Jag har inte haft några problem med denna produkt!”


”Bästa maskinen jag har haft, har avverkat fyra andra fabrikat däribland Kenwoods värsting modell som inte höll måttet. Var tveksam att motoreffekten var så låg i jämförelse med konkurrensen men den är grymt stark och solid. Rekommenderas.”


”Haft maskinen i två veckor och redan använt den till både pastadeg, pizzadeg, bröd, pannkakssmet och kladdkaka. Bästa köpet jag gjort på länge. Kommer nog köpa till pastatillsatsen också.”


”Lätt att använda och den ser bra ut på köksbänken. Är och bra till bakning.”


”Använt bara i en vecka, men är lycklig hittills. Jag gillar att baka till jul. Kan inte vänta med att köpa tillbehör, som det finns gott om.”


Så gjorde vi testet om matberedare bäst i test

I vår grundliga undersökning där vi har utsett matberedare bäst i test har vi kombinerat resultaten från experternas tester med användarnas recensioner för att hitta de bästa och mest pålitliga modellerna, till allra bästa pris.


Vi har börjat vår undersökning med att ta reda på vad det är användarna verkligen vill ha från sin matberedare. Denna information har vi hittat i diverse online-forum och på sociala medieplattformar. Genom att ta hänsyn till de vanliga användarnas recensioner och feedback har vi kunnat se vilka modeller som är populärast just nu och får bäst omdömen av konsumenterna.


Vi fortsatte sedan med att ta del av tester där experter har testat dessa modeller. Här har experterna kunnat utföra tester och utvärdera olika faktorer som prestanda, kapacitet, tillbehör, användarvänlighet, rengöring och kvalitet. Detta gav goda indikationer av hur de olika modellerna håller vad de lovar, samt om experterna själva rekommenderar dessa.


Efter att ha samlat in information från både experterna och användarna har vi sedan kombinerat dessa omdömen för att jämföra de olika modellerna av matberedare och utse vinnare som passar olika behov och budgetar.


Test matberedare - experternas omdömen

De experttester som finns att ta del av visar samstämmigt på tre tillverkare som utmärker sig just nu, när det gäller att göra bra maskiner till bra priser. Det sistnämnda är alltid intressant för oss, då det ofta går att hitta ännu bättre saker om man är redo att betala dubbla priset.


Utvecklingen på köksmaskiner går inte lika snabbt som för t.ex. mobiltelefoner eller TV-apparater. Därför kan vi med gott samvete blicka tillbaka ett par år för att ta del av vad experterna sagt om denna kökshjälp. Du läser de senaste testerna, högst upp i listan.


Test matberedare 2023

Råd och Rön utsåg Bosch matberedare MC812M865 till bäst i test med hela 75 poäng, följt av Bosch MCM3100W som får titeln "Bra köp" med sina 74 poäng i testet med matberedare.


I Råd och Röns test med köksmaskiner lyckas KitchenAid Artisan 125 behålla förstaplatsen även i år med dess hittills oslagbara 77 poäng.


Test matberedare 2019

TechGearLab ger KitchenAids matberedare totalt 80p vilket ger den en andraplats i deras test. Förstaplatsen togs av en dyrare KitchenAid-maskin, 6-Qt. De tycker att den har en bra design, robust konstruktion och en väldigt effektiv motor. De skriver också att den är enkel att använda, även med endast en hand samt att den är enkel att rengöra.


Matberedaren klarade TopTenReviews tester allra bäst. Testerna inkluderade att vispa bröddeg, skumma äggvita och mixa deg och chokladchips till chokladflarn.


The Telegraph i deras test med 7 olika matberedare var det KitchenAid Artisan 125 som presterade allra bäst. De tycker att den bidrar till fantastiska resultat till matlagningen men att den är DYR. De skriver dock att det höga priset för med sig stil och kvalitet.


Test matberedare 2018

Taenk har testat 12 olika köksmaskiner med en prislapp från 400 till 4000kr. De skriver att man inte ska luras att tro att dyrast är bäst. I detta test är det maskinen Magimix 5200XL som blir testvinnare. Denna får 74 poäng och beröm att ”den klarar de flesta uppgifter med bra beröm”.


Tätt därefter med endast en poäng mindre kommer den billigare maskinen från Bosch, MCM3501M. Denna får titeln ”Good Buy”. Electrolux EFP9400 får också 73 poäng och delar andraplatsen med maskinen från Bosch.


Trusted Reviews testade Bosch MCM3501M och ger den 4,5 av 5 stjärnor. De gillar att den har över 50 funktioner, att den sparar på utrymme genom att du kan förvara extra tillbehör i skålen samt att den går att tvätta i diskmaskin.


Test matberedare 2017

GoodHouseKeeping ger KitchenAid Artisan 125 ett totalbetyg på 94/100. Tycker att den osar kvalitet och design. Men den ger dig även möjligheten till ett otroligt bra resultat, om du är beredd att betala för det.


De gillar att den är tyst, mixar mindre mängder väl samt att den har utmärkt prestanda och kvalitet. De gillar dock inte att den är dyr samt att de behandlade tillbehören ej går att köra i diskmaskin.


Test matberedare 2016

Trusted Review tycker att KitchenAid Artisan 125 är en av de allra bästa matberedarna - om du är beredd att spendera lite mer pengar. De skriver att den inte kan hantera lika många saker som dess billigare konkurrenter.


Men de saker den faktiskt klarar av, gör den otroligt väl. De gillar att den är tyst, snabb och effektiv, kommer med stänkskydd samt att du har gott om plats i originalskålen du får med. Bland dess nackdelar nämner de främst att den är dyr.


Konsumenternas omdömen och recensioner

Ser man till användarnas upplevelser, alltså vad de konsumenter som redan har köpt en köksmaskin tycker, är Bosch ett uppskattat märke över stora delar av världen. Boschs maskiner har funnits många år och är det märke som många konsumenter skulle köpa igen om deras nuvarande maskin gick sönder. När det gäller användarnas favoriter bland de dyrare märkena; är det främst tillverkare som KitchenAid och även Smeg som sticker ut. Men eftersom KitchenAid erbjuder en större variation av tillbehör tycker experterna om dessa något bättre.


Även Philips, Sage Kitchen Wizz och Kenwood Chef XL utmärker sig med många nöjda hemmakockar.


Det kan man dock inte säga om OBH Nordica Double Force där konsumenterna visserligen är lika nöjda som experterna - men bara till en början. Efter en kort tid går dessa maskiner ofta sönder, med sprickor i plasten, lock som inte håller tätt och motorer som luktar bränt när de belastas.


Vi väljer därför bort OBH Nordica matberedare från detta test eftersom konsumenternas upplevelser alltid väger tungt hos oss.


Sammanfattning om matberedartestet

Efter att du läst vårt matberedare test hoppas vi att vi kunnat guida dig till ett klokt val så du undviker fallgroparna och kan köpa den bästa matberedaren som tar hand om grovjobbet i köket åt dig.


Testvinnare - Matberedare bäst i test 2024

Bagaren och Kocken säljer Bosch MC812M865 för 2915 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

2915 kr är det lägsta priset just nu för Bosch MC812M865!


Tretti.se säljer Bosch MCM3501M för 1290 kr. Frakten hem till dig ingår också i priset.

1290 kr är det lägsta priset just nu för Bosch MCM3501M!

Whiteaway erbjuder Bosch MCM3501M just nu för 1513 kr. Frakten ingår även i priset.

Bagaren och Kocken säljer Bosch MCM3501M för 1552 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

ComputerSalg säljer just nu Bosch MCM3501M för 1576 kr. Frakten ingår i priset.

Hos Teknikproffset kan du köpa Bosch MCM3501M för 1625 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Ellos säljer just nu Bosch MCM3501M för 1899 kr. Frakten ingår i priset.


Tretti.se säljer KitchenAid Artisan 125 för 5811 kr. Frakten hem till dig ingår också i priset.

5811 kr är det lägsta priset just nu för KitchenAid Artisan 125!

Whiteaway erbjuder KitchenAid Artisan 125 just nu för 5811 kr. Frakten ingår även i priset.

Bagaren och Kocken säljer KitchenAid Artisan 125 för 5878 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

Ellos säljer just nu KitchenAid Artisan 125 för 6296 kr. Frakten ingår i priset.

Hos Cervera kan du köpa KitchenAid Artisan 125 för 6799 kr. Frakt ingår i priset.assistent matberedare bäst i test, köksassistent bäst i test, matberedare mixer bäst i test


Låt en bra matberedare ta hand om det enformiga jobbet att hacka grönsaker.Varför ska du ha en matberedare eller köksassistent?

En matberedare ser till att du kan ägna dig åt roligare saker än att stå och hacka eller skära. Matberedaren är den perfekta hjälpredan i köket när du lagar mat.


En bra present är det också, till någon som vill kunna laga mer nyttig mat men vill spara tid på att slippa behöva riva, skiva, hacka och blanda ingredienser för hand.


Köksmaskin genom tiderna - då och nu

Det gemensamma ordet för matberedare och köksassistent är köksmaskin. Dessa har länge varit en del av våra hem sedan den allra första Assistent (en köksmaskin) som utvecklades av Electrolux på 1940-talet som ett verktyg för professionella kockar.


Electrolux köksassistent blev snabbt en populär maskin för det vanliga hemmet eftersom dess funktioner gjorde matlagningen mycket enklare och sparade tid. Den blev en storsäljare direkt och inspirerade många andra tillverkare. Det mest tydliga arvet är formen och designen som fortfarande är populär än idag, fast med en hel del tekniska uppdateringar.


Tips: Andra bra köksprylar är en airfryer som erbjuder en hälsosammare tillagning jämfört med den traditionella fritösen. Med en brödrost får du perfekt rostade skivor varje morgon och med en bra riskokare får du fluffigt ris varje måltid. Kombinera detta med sous vide så kan du uppnå matlagning på riktigt hög nivå. 


En stekgryta är din bästa vän för långkok, medan en vakuumförpackare bevarar smaken och fräschheten i dina ingredienser längre. En vattenkokare är oumbärlig för snabbt uppkok av vatten. 


För de som älskar att baka, kan en pizzaugn ta din hemlagade pizza till nya höjder, och ett våffeljärn eller ett belgiskt våffeljärn låter dig skapa frukostar och efterrätter som glädjer hela familjen.


Om du gillar vårt matberedare test kan du gå med i vår Facebook-grupp och få information när någon av de rikstäckande kedjorna har matberedare rea på ovanstående produkter. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa matberedaren till det lägsta priset! Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig.Vanliga frågor och svar

 • När behöver man en matberedare?
  För vissa recept, framförallt om du ska göra egna såser, måste du ha en köksmaskin för att blanda ihop ingredienserna på rätt och bäst sätt.
 • Vad är skillnaden på en köksmaskin och matberedare?
  Den bästa matberedaren ska kunna skiva, hacka och och riva. Till skillnad från matberedaren används köksmaskinen främst för att baka.
 • Vad ska jag tänka på när jag köper matberedare eller köksmaskin?
  Tänk på att köpa en köksmaskin som kan tillgodose alla dina matlagningsbehov. Som tur har flera köksmaskiner tillbehör som går att köpa i efterhand, däribland korvstoppare, pastamaskin och glassmaskin.
 • Vilken är matberedare bäst i test just nu?
  Bästa matberedaren just nu kommer från Bosch och heter MCM3501M.
 • Vad kan man göra med en matberedare?
  En matberedare är din bästa vän i köket som gör det mycket enklare att bland annat knåda deg, mixa, mala, skära, krossa och hacka.
 • Hur stor matberedare behöver man?
  Ett litet hushåll på 1-2 personer behöver en matberedare på 1-2 liter medan familjen (upp till 4 personer) drar nytta av en större matberedare på ca 3-4 liter.
 • Vad kostar en bra matberedare?
  En bra matberedare just nu kostar cirka en tusenlapp. Men väljer du att gå upp i pris får du mer kvalitet och design och kan köpa matberedare bäst i test.

Du hittar även fler relaterade tester inom underkategorierna barn, dammsugare, grill, gräsklippare, inredning, klimat, klädvård, köksmaskiner & kökstillbehör, mat, trädgård, vitvaror, väskor och övrigt till hemmet.Anita Carlsen

Bäst i test: Matberedare

Anita - redaktör på Bäst i test Guiden sedan 2013. Anita är utbildad frilansjournalist och undersköterska och har i över 20 år djupdykt på inre utveckling, fysiskt och psykiskt välmående och har en gedigen erfarenhet inom hälsa och friskvård.

 

De specialinteressen som Anita djupdyker i på Bäst i test Guiden är inom skönhet & hälsa samt hem & hushåll.


Vill du komma i kontakt med oss kan du maila till [email protected]

Testet uppdaterades senast

Relaterade tester till matberedare bäst i test