Skrivare bäst i test

Skrivare är något vi alla bör ha för att printa och scanna bilder till datorn. Det finns olika typer av skrivare, där den vanligaste idag är bläckstråleskrivare. Men vi har även testat laserskrivare och färglaserskrivar. Bläckstråleskrivare kallas ibland även för multifunktionsskrivare eftersom de är väldigt versatila. De fungerar bra för att printa dokument och bilder – även i färg. Färgen får inhandlas i form av patroner. Printar du mycket kan det därför bli dyrt att äga en bläckstrålekrivare eftersom patronerna kommer behöva bytas ut. 

 

Utvecklingen av printers har inte gjort några banbrytande framsteg under de senaste åren mer än att det nu är otroligt enkelt att koppla skrivare till ditt trådlösa nätverk eller dator. Idag är skrivare även väldigt effektiva och det går snabbt att skriva ut större dokument och bilder. Just användarvänlighet och utförande av utskrivning är något vi tittat extra mycket på när vi läst experternas och konsumenternas omdömen. 

 

Ska du köpa ny skrivare till din dator? Då har du kommit helt rätt. Låt dig guidas av våra tester inom kategorin skrivare. Vi har testat allt från bästa laserskrivaren till den bästa bläckstråleskrivaren. Undvik onödiga och kostsamma felköp. Här hittar du skrivarna som är bäst i test just nu.