Låna pengar till bra ränta

Att ta bort onödiga kostnader och att ha kontroll på sin privatekonomi är viktigt. Speciellt när du ska låna pengar då dina förutsättningar till en bra och låg ränta påverkas av din samlade privatekonomi. 

 

Här guidar vi dig till hur du kan välja och jämföra de bästa långivarna med varandra inför att du ska låna pengar. Flera nya aktörer som Zmarta, Sambla och Coop MedMera bank är aktörer som har många bra erbjudanden till dig i jämförelse med de traditionella bankerna. Även låneförmedlarna som Advisa och Lendo är riktigt bra då du vill jämföra räntan hos flera banker samtidigt, då de enbart tar en UC trots att din förfrågan ställs mot många banker i samma förfrågan. Därefter får du en lista på alla banker som vill kriga om dig och ditt tänkta lån. 

 

Alla banker/låneinstitut som vi tipsar om i våra guider erbjuder så kallade blancolån, lån utan säkerhet med låg ränta. Vi är tydliga med att vi inte uppmanar till att ta så kallade snabblån hos aktörer som kommer skinna dig på extremt höga räntor. Följ i stället våra tips och råd och undvik att låna pengar hos den typen av aktörer. 

 

Här i vår låneguide får du bland annat både tips och råd kring bolån, billån, privatlån och företagslån. Vi jämför olika långivare med varandra och hjälper dig med tips när du behöver låna pengar, så du enkelt kan jämföra och hitta de lån som passar dig och din ekonomi bäst!