Bästa sexleksaken för par.

Sexleksak bäst i test 2022

Sexleksaker är något som har funnits med i alla tider, men som länge varit tabu. Idag är blir det dock alltmer accepterat och är något som många tar hjälp av för sina intima stunder. Vi på Bäst i test Guiden har därför undersökt marknaden, tagit reda på vad experterna tycker och slutligen undersökt vilken sexleksak som konsumenterna själva tycker allra mest om.


I vårt sexleksakstest kan du läsa om


 

Bästa sexleksaken 2022

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Sexleksak bäst i test Satisfyer Pro 2 Next Generation
  • Mångsidig

  • Flera inställningar

  • Enkelt att nå klimax

  • Laddas via USB

  • Offrar kvalitet mot kvantitet

priser i samarbete med Prisjakt


Fakta om sexleksaker

Tack vare sociala medier behöver vi inte längre huka oss när vi talar om sex. Och i samma takt som stigmat har försvunnit ser allt fler fördelarna med att prata mer om sex, antingen med sin partner eller med sina vänner. Det är en viktigt och naturlig del av livet som förtjänar rum för samtal emellanåt, framförallt om det gäller dig och din partner. Det är viktigt att förstå vad som uppskattas hos den ena och vad som inte gör det. Flertalet studier påpekar även på detta; bra kommunikation bygger ett bra sexliv. 


Tack vare att det inte är lika stort stigma att prata om sexliv har det även blivit mer accepterat med sexleksaker, ett område som tidigare främst var reserverat för de som tidigare beskrev som "kinky". Nu är verkligheten någon helt annan, när Sinful släppte sin fräcka statistik visar det sig att de flesta faktiskt äger en sexleksak. Och de bjuder även på ännu fler intressanta siffror: De som köper flest sexleksaker i Sverige är enligt Sinful de som befinner sig i åldrarna 35-44 år, följt av 25-34 år och slutligen 18-24 år. Här står kvinnor för 47% av köpen och män för 53%.


Det har även skett en stor ökning för köp av sexleksaker. Här var det bland annat under åren med corona som gjorde att försäljningen sköt i höjden, där den främsta anledningen beskrevs vara att folk var uttråkade och vill krydda till sitt sexliv.


Men hur bra funkar dessa leksaker? I stora lag är användarna av dessa leksaker väldigt nöjda med sina köp. De ger mer spänning och gör att par kan hitta njutning på fler sätt. Dessutom finns det en hel del fördelar som tillkännages av experter, eller s.k. sexologer:


Positiva effekter av sexleksaker

Sexleksaker har en positiv effekt på din kropp men sägs även vara bra för sinne och själ då dessa kan hjälpa dig bygga upp självförtroendet, både för dig och din partner. Men de kan även förhöja din upplevelse och lära känna din kropp och dina njutningspunkter bättre. De som använder sexleksaker rapporterar att de känner sig mer tillfredsställda i sitt sexliv, vilket pekar på att de fungerar.


Efter många år i ett förhållande är det inte ovanligt att sexlivet kan blekna. Leksakerna kan få tillbaka spänningen och åter ge färg till ens sexliv. Vidare finns det studier som säger att (hitta källa) partners som regelbundet använder sexleksaker är bättre på att kommunicera och mer bekväma att tala vad de tycker om. Resultatet av detta är enbart positivt eftersom bättre kommunikation bland par leder till bättre sexliv. 


Sexleksaker är framtagna efter resultat från vetenskapliga undersökningar för att göra sexuell njutning mer lättillgänglig. Men framför allt gör de det enklare att få orgasmer, något som är bra för kroppen och vår hälsa. Dessa hjälper till att hålla vårt hjärta friskt och minska stress. Det finns flera studier som pekar på sambandet mellan orgasm och sömn och hur denna blir bättre. 

 

Sambandet mellan sex och sömn är bilateralt, dvs att sömn påverkar sex och att sex påverkar sömn, och gäller oavsett kön. Orgasm leder nämligen till att hormonerna oxytocin och prolaktin frigörs, vilket ökar känslan av tillfredställdhet och lycka. Men det slutar inte här; efter orgasm sänks även halterna av halterna av kortisol, som ökar beredskap. Kombinationen av dessa kemiska förändringar gör att kroppen känner gör sig redo för sömn och vi blir trötta. Detta är åtminstone normalfallet, det finns de som upplever raka motsatsen, och får i stället svårt att sova efter en orgasm.

 Satisfyer Pro 2 bäst i test

Satisfyer Pro 2 är en en lufttrycksvibrator och fungerar både som sexleksak för par och för den enskilde men riktar sig mot kvinnor.


Bästa sexleksak just nu - Satisfyer Pro 2 Next Generation

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 5 juli 2022

De bästa priserna på Satisfyer Pro 2 Next Generation

 

Satisfyer Pro 2 är nästan en dyrkad produkt på sexleksak-marknaden och när man läser experternas och användarnas omdömen är det inte svårt att förstå varför. Det är sällan att en produkt håller vad den lovar så väl. Det är en pulserande lufttrycksvibrator som använder en sugande effekt som skapar ett typ av vakuum. Detta kan låta lite otydligt men innebär i praktiken att direktkontakt med klitoris inte är nödvändigt. Användare påpekar dock att allra bästa resultat kommer när vibratorn har direktkontakt med dina privata delar. 


Det finns olika intensiteter vilket gör den enkel att använda och prova på. Huvudet på vibratorn är tillverkat av hudvänligt silikon vilket säkerställer att inga hudirritationer eller biverkningar kommer som följd av användning.  

 

Både experter och vanliga konsumenter är överens om att den gör precis det den lovar - hjälper dig nå klimax enklare. Men något som uppskattas extra mycket är att den är såpass diskret och liten att du enkelt får med den i necessären. Dessutom laddas den enkelt upp via USB-sladd, och kan därför laddas upp av samma adapter du använder till din smartphone.  

 

Detta är en produkt som fungerar. Det finns hundratals svenska användaromdömen och många expertrecensioner som alla pekar på Satisfyers effektivitet och mångsidighet. Men en del av de som redan har testat Satisfyer tycker att användning ska vara sparsam eftersom den gör det så enkelt att ni orgasm. Därför kan det leda till att klimaxen inte blir lika intensiva efter flitig användning, mer om detta bland användarnas omdömen här nedan.


Detta tycker användarna

Som vanligt här på Bäst i test Guiden tar vi alltid hänsyn till vad användarna som har köpt produkten har att säga, det är ju trots allt dessa som har bäst erfarenhet av en produkt. Här kommer några exempel på vad de tycker om Satisfyers sex leksak: 


"Jag valde att testa denna produkt, för att jag hört talas om att den var fantastiskt bra. Rätt så tystgående och med reglage för att sänka och öka pulserande."


"Fungerar utmärkt bra."


"Troligen en god vän i ensamheten!"


"Har kollat på den här länge men velat fram o tillbaka.... för att jag inte trodde att den kunde vara så bra som andra skrev... vilket jag verkligen ångrar nu!! Den är så skön! Säger bara... tjejer köp!!! eller killar överraska era tjejer med den här.."


"Men alltså Wow! Denna borde alla tjejer ha."


"Det bästa köpet jag någonsin investerat i! Sjukt nöjd!!"


"Mycket bra.... Har du den inte är det ett måste att köpa! Du kommer absolut inte ångra dig."


"Fantastisk. Och beroendeframkallande. Varning dock. Använder man den för ofta lär sig kroppen reagera på denna beröringen och man blir mindre känslig för annat."


"Så himla bra. Underbart skönt. Här kan man prata om en snabbis. Samtidigt vill man inte sluta för det är så skönt. Så trött på att det tvunget ska vibrera, men denna...! Ny favorit och värd varenda krona."


Här kan du köpa Satisfyer Pro 2 till lägst pris

Apohem säljer Satisfyer Pro 2 Next Generation för 314 kr. Frakten är inkluderad i priset.

314 kr är det lägsta priset just nu för Satisfyer Pro 2 Next Generation!

Eleven säljer Satisfyer Pro 2 Next Generation för 345 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

Lyko säljer Satisfyer Pro 2 Next Generation för 349 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

Apotek Hjärtat säljer Satisfyer Pro 2 Next Generation för 349 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Apoteket MEDS säljer Satisfyer Pro 2 Next Generation för 369 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

CDON.COM säljer den just nu för 397 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

NordicFeel säljer Satisfyer Pro 2 Next Generation för 499 kr. Frakten inkluderas i priset.
Test sexleksaker - experternas omdömen

Vice: Tycker att Satisfyer Pro 2 är en mångsidig och ideal leksak för både nybörjare och de som är vana vid denna typ av produkt tack vare att den har flera olika lägen och kan användas på flera olika sätt. 


Tidningen M3: Utser Satisfyer Pro 2 som en av sexleksakerna som "hettar upp ditt sexliv". 


Veckorevyn: Rekommenderar lufttrycksvibratorer som Satisfyer (och 2 andra) som de bästa då de gör njutningen lättillgänglig även på egen hand.


Glamour: Testade Satisfyer Pro 2 och tycker att det är en enastående leksak som gör njutning till en garanti. Författaren till testet skriver dock att användningen kommer att bli sparsam då den är så kraftfull. 


Expressen / Liws Lust: Gör en lång utläggning om vibratorer och rekommenderar framförallt lufttrycksvibratorer (Satisfyer Pro 2) då den är mycket effektiv och gör det enkelt att nå klimax. 


Sexleksaker - bästa sexleksakerna just nu..


Tips 1: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har sexleksak rea på ovanstående produkter. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa sexleksaken till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!


Tips 2: Om du är intresserad av fler produkter för kropp och hälsa kan vi tipsa dig om att läsa vårt test om bästa massagepistolen just nu eller testet om bästa massagekudde! För en god natts sömn krävs också bästa madrassen