Bästa ögonfransserum - ögonfransserum bäst i test

Bästa ögonfransserum 2023

Vill du veta vilket ögonfransserum som faktiskt fungerar och är bäst i test just nu? Då har du kommit helt rätt! Vi har läst alla tester som presenterats den senaste tiden i tidningar, från experter och på internet. Och inte nog med det! 


Vi har också tagit reda på vad konsumenterna tycker om de olika serum som finns att köpa just nu. Allt för att hitta det bästa ögonfransserumet så du inte ska få några problem i framtiden. Vårt arbete har vi sedan sammanställt till dig på denna sida, där med kan du undvika dåliga felköp. 


I detta test har vi med två serum, ett bäst i test men även en utmanare som dessutom är lite snällare mot din plånbok. Läs hela testet här nedan!


Våra toppval just nu

Ögonfransserum bäst i test

Revitalash Advanced 2ml

Ögonfransserum bäst i test Revitalash Advanced 2ml
 • Ger längre och starkare fransar

 • Dryg - flaskan räcker länge

 • Kliniskt bevisade ingredienser

 • Dyr

Utmanaren

Xlash Eyelash Pro Serum 6ml

Ögonfransserum bäst i test Xlash Eyelash Pro Serum 6ml
 • Ger mörkare fransar

 • Mer volym

 • Fri från skadliga ämnen

 • Kan ge reaktion om du är överkänslig

priser i samarbete med Prisjakt

Köpguide

Idag finns det många olika sätt för att få fylligare fransar och bryn och ett populärt sätt är genom att använda ögonfransserum. Att hitta ett som håller vad det lovar, fungerar och samtidigt är helt oskadligt för dig är inte helt lätt. Vår testvinnare är ett serum som har bevisad effekt och ger dina ögonfransar en extra boost i vardagen. 


Vi ställer följande krav på ögonfransserumet:

 • Det bör innehålla naturliga ingredienser
 • Det bör ge näring och stärka hårsäckarna
 • Serumet ska vara lätt att applicera 
 • Serumet ska absorberas lätt
 • Det ska hålla i minst några månader
 • Det ska skydda mot slitage
 • Bra pris - såklart

Ögonfransserum bäst i test 2023

Efter att ha sett till vad experter och konsumenter tycker, framträder alltså en vinnare extra tydligt. Revitalash Advanced är det ögonfransserum som är bäst i test och alltså utsetts till vår testvinnare 2023!  

Ögonfransserum bäst i test - Revitalash Advanced

(Klicka på bilden för mer information om det bästa priset just nu!)

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 21 mars 2023

De bästa priserna på Revitalash Advanced 2ml


Revitalash Advanced är det bästa ögonfransserumet för att uppnå längre och starkare fransar. Dess blandning av kliniskt bevisade ingredienser jobbar skoningssamt på dina fransar för att ge dig så bra resultat som möjligt inom bara några veckor. Det är en gammal favorit som med sin formula av biotin, extrakt av grönt te, lipider och peptider) bevarar, återfuktar, ger näring och skyddar dina fransar mot slitage. Tack vare detta får du en lyxig look med välmående fransar. 


Ögonfransserumet är enkelt att applicera och jobbar med Curl Effect för att ge böj och lyft för en vacker och dramatisk look även utan mascara. Du behöver endast applicera serumet en gång dagligen genom att lägga en tunn linje på ren och torr franslinje. Notera att det inte finns några fördelar med att applicera serumet två gånger dagligen. Om du ska applicera smink efteråt är det viktigt att låta serumet torka ordentligt innan du påbörjar applicering.


Förutom att fransarna blir starkare så upplevs de även mer dramatiska och glansfulla efter användning av Revitalash Advanced. Genom att applicera serumet efter rekommenderad appliceringsdos ska flaskan på 2ml räcka i ca 4 månader. 


Specifikationer

Egenskaper: Dermatologiskt testad, fri från parfym, parabener och gluten, återfuktande

Volym: 2 ml


Detta säger konsumenterna

Som vanligt nöjer vi oss inte med att bara se till experttesterna, utan vill också veta vad användarna tycker. Det är ju trots allt dessa som oftast har längst erfarenhet av en produkt! Här kommer några exempel;


"Funkar faktiskt! Mina fransar har blivit mörkare/tätare och längre! Dock är mina fransar raka så jag måste ändå använda fransböjare för att de ska se fina ut." 


"Superb! Jag använde tidigare den som förbjöds, 2014 eller när det nu var, och har sedan tänkt att den kan omöjligt vara lika effektiv nu som den var då. Nu beslutade jag mig för att prova den igen i alla fall och till min förtjusning är den nog snäppet på bättre! Otroligt resultat med tjockare men framför allt längre fransar, mycket längre... Wow helt enkelt."


"Utmärkt produkt, förväntningen överrensstämmer med resultatet."


"Ger effekt om man har tålamod att applicera dagligen första månaden."


"Fransarna växer och blir långa och mörkare." 


"Bästa produkten på området. Efter 5 veckors applicering har fransarna växt otroligt mycket i längd och i täthet. Dyr med dryg. Värd allt och kommer aldrig sluta."


"Supernöjd. Ger verkligen resultat, men man får ge det ett par veckor med applicering varje dag. Mina fransar är längre, mer böjda och känns starkare - underhåller dem med 1-3 påstrykningar i veckan nu." 


"Har provat ett annat fransserum innan Revitalash men utan resultat. Detta serum gjorde däremot vekrligen att fransarna växte, framför allt på längden." 


"Bra! Fått längre fransar på ett par veckor." 


"Man ser verkligen skillnaden inom 1-2 veckor! Dyr men värd det."


"Fantastiska resultat och vara länge. Stora flaskan tog slut först efter 6 månader. Älskar den!"


Här köper du testvinnaren till det lägsta priset

Apoteket MEDS säljer Revitalash Advanced 2ml för 999 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

999 kr är det lägsta priset just nu för Revitalash Advanced 2ml!

Cocopanda säljer Revitalash Advanced 2ml för 999 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

Utmanaren till bästa ögonfransserum 

Om du vill ha ett bra ögonfransserum men inte måste ha det allra bästa och hellre sparar några hundralappar så finns det ett annat serum för dig. Det är också ett väldigt populärt ögonfransserum och heter Xlash Pro Eyelash Serum.

Mest prisvärda ögonfransserum just nu - Xlash Pro Eyelash Serum

(Klicka på bilden för mer information om det lägsta priset just nu)

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 21 mars 2023

De bästa priserna på Xlash Eyelash Pro Serum 6ml


Xlash ögonfransserum är ett mycket populärt val och lite billigare än vår testvinnare. Tillskillnad från testvinnaren så lovar t.o.m. Xlash att du ska se resultat redan på 30 dagar om du applicerar ett par gånger i veckan. Den passar även dig som vill ha lite mörkare fransar. Den är helt fri från farliga ämnen och dess huvudingredienser är; korallextrakt (främjar cellförnyelse), antioxidanter, aminosyra, olja och polysackarider som alla främjer franstillväxten och gör fransarna mörkare. Förutom franstillväxt så kan du förvänta dig starkare och friskare fransar med mer volym.


Serumet ska appliceras likt en eyeliner på fransraden och bör användas en gång per dag för bästa effekt. Efter 6-8 veckor användning ska appliceringen minskas till ca 3 gånger i veckan då den mest ska underhålla dina nya, längre och fylligare fransar


För bästa hållbarhet rekommenderas det att du förvarar serumet i ditt kylskåp. 


Specifikationer

Egenskaper: Dermatologiskt testad, fri från toxiska ämnen

Volym: 6 ml


Detta säger konsumenterna

Som vanligt nöjer vi oss inte med att bara se till experttesterna, utan vill också veta vad användarna tycker. Det är ju trots allt dessa som oftast har längst erfarenhet av en produkt! Här kommer några exempel;


"Andra gången jag börjar använda xlash. Syntes väldigt stor skillnad förra gånge då alla i min omgivning frågade hur jag kunde ha så långa ögonfransar. Rekommenderar starkt!" 


"Jag är mycket nöjd med produkten."


"Jag har använt produkten i några veckor och jag känner redan skillnaden på mina fransar. Dom var så slitna men nu har de börjat växa som vanligt och är starka igen." 


"Flitig användare av detta serum. Det fungerar jättebra, jag får långa fransar jämfört med annars. Är man lite allergisk som jag så kan man få en reaktion, som dock LÄTT åtgärdas med allergidroppar för ögonen."


"Kan verkligen rekommendera. Har använt den i 2 år nu. Den gör va den lovar. Ett absolut måste för er som vill ha långa fransar." 


"Fått extremt långa fransar, men det tar några månader. Men värt väntan."


"Har fått långa fina fransar efter ca 6 veckors användande. Älskar den och köpte en till direkt så jag har!"


"Har använt denna från och till i flera år och mina fransar blir både långa och starka. Många har frågat mig om jag har lösfransar." 


"Mycket nöjd med denna."


Här köper du utmanaren till det lägsta priset

CDON.COM säljer den just nu för 506 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

506 kr är det lägsta priset just nu för Xlash Eyelash Pro Serum 6ml!

Lyko säljer Xlash Eyelash Pro Serum 6ml för 699 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

Bangerhead säljer just nu Xlash Eyelash Pro Serum 6ml för 699 kr. Frakten ingår i priset.

NordicFeel säljer Xlash Eyelash Pro Serum 6ml för 699 kr. Frakten inkluderas i priset.

Eleven säljer Xlash Eyelash Pro Serum 6ml för 699 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.
Så gjorde vi testet

När vi har valt våra toppval för ögonfransserum har vi utgått från de produkter som håller hög kvalitet och som visat bra resultat i experternas tester. Men utöver experternas egna tester har vi även tagit reda på vad användarna tycker om toppvalen för fransserum. Det är ju trots allt de som använder serumen frekvent och under lång tid som har bäst erfarenhet. 


Vi har utsett två ögonfransserum i olika prisklasser som båda presterar bra i experternas tester. Bland annat delar de förstaplats i Expressens test på fransserum. Resultatet är såklart väldigt individuellt men vad baserat på experternas och användarnas omdömen bidrar båda två till fylligare fransar, men att Revitalash serum även bidrar till att dessa blir glansigare samt att du får en lyxig komposition av ingredienser.


Efter att ha sett vad experterna och användarna har uttryckt om serumen var det enkelt att utse våra toppval, som är några av de populäraste serumen just nu. Du hittar några av experternas tester här nedan.


Test ögonfransserum - Experternas omdömen

Expressen: Testade sex fransserum. Revitalash Advanced hamnade på delad förstaplats tillsammans med Xlash Pro Eyelash serum. Dessa serum var de som hade störst påverkan på längden av fransarna. Om serumen skrev Expressen bl.a. att "Testarna upplevde fransarna som exempelvis tåligare, tätare eller helt enkelt mer välmående efter några veckors användning"


Damernas Värld: testade 9 olika ögonfransserum och utsåg Revitalash Advanced till sin vinnare med betyget: 5. De gillar att serumet innehåller kliniskt bevisade ingredienser, att den är prisvärd och verkligen fungerar. Resultatet av fransarna beskrev de som långa och starka. 


Good House Keeping: testade Revitalash Advanced och gav den en totalpoäng av 74/100. De gillade att de såg resultat där ögonfransarna ökade med 14% i längd och 8% i volym och menar därför att det inte var konstigt att Revitalash Advanced toppade deras test. De tyckte även att produkten var enkel att använda och att serumet torkade snabbt efter applicering.


Damernas Värld: rankar Xlash Pro Eyelash Serum på andraplats i sitt test om ögonfransserum. Om serumet skrivet de; "Xlash lovar längre fransar på 30 dagar och visst ser vi resultat!"


Skönhetslandet: har med Xlash Pro Eyelash Serum i sitt test som "bästa budgetval". De är positiva till serumet och skriver; "Det här ögonfransserumet ger fransarna elasticitet och styrka genom mineraler som främjar cellförnyelsen".


ögonfransserum - ögonfransserum bäst i test


Tips 1: Om du vill komplettera dina nya snygga ögonfransar med snygg och frisk hy kan vi tipsa dig att läsa vårt test om den bästa ansiktsborsten som hjälper dig rengöra ditt ansikte på djupet och på så sätt få lyster och ta bort alla orenheter! 


Tips 2: När du har det bästa ögonfransserumet kan det vara bra att komplettera det med den bästa mascaran just nu!
Vanliga frågor och svar

 • Vilket är det bästa ögonfransserumet?
  De ögonfransserum fått högst betyg i bäst i test är Revitalash Advanced. En lite billigare, men fortfarande otroligt bra utmanare till detta är Xlash Pro Eyelash Serum
 • Hur använder jag ögonfransserum?
  Olika fransserum används på olika sätt. Vår testvinnare Revitalash Advanced appliceras som en tunn linje direkt på rena, torra ögonfransar ovanför franslinjen varje morgon eller kväll. Låt torka helt innan du applicerar ytterligare skönhetsprodukter. Rekommenderad användning är 1 gång dagligen, morgon eller kväll.
 • Kan jag använda ögonfransserum med kontaktlinser?
  Ja, om du använder våra testvinnande ögonfransserum enligt instruktionerna kommer det inte i kontakt med ögonen och är därför säker att använda med kontaktlinser. Om produkten kommer i kontakt med ögonen rekommenderas att du tar ur linserna och noggrant sköljer dem och ögonområdet med vatten.
Bäst i test Guidens tester inom stylingAnita Carlsen

Bäst i test: Ögonfransserum

Anita - redaktör på Bäst i test Guiden sedan 2013. Anita är utbildad frilansjournalist och undersköterska och har i över 20 år djupdykt på inre utveckling, fysiskt och psykiskt välmående och har en gedigen erfarenhet inom hälsa och friskvård.

 

De specialinteressen som Anita djupdyker i på Bäst i test Guiden är inom skönhet & hälsa samt hem & hushåll.


Ursprungstestet skrevs och uppdaterades senast