Bästa in ear hörlurar bäst i test.

Tester på bästa in-ear hörlurar 2022

Vill du veta vilka in-ear hörlurar eller så kallade trådlösa hörlurar/bluetooth hörlurar som är bäst i test 2022? Då har du kommit helt rätt!

 

Som vanligt här på Bäst i test Guiden har vi pratat med både experter och konsumenter för att få ett så bra svar på frågan som möjligt, allt för att du ska kunna göra ett så klokt köp som möjligt.

 

Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig de bästa trådlösa hörlurarna NU!

 

In-ear hörlurar är otroligt praktiska. De ger dig friheten att lyssna på exempelvis musik vart du än befinner dig utan att de tar en massa plats. År 2022 är även in-ear hörlurarna väldigt smarta vilket betyder att du även kan ta emot samtal, lyssna på musik och göra enklare kommandon på din smartphone via hörlurarna. Hörlurarna är så lätta att använda så att du snabbt glömmer bort att du ens har dem på dig.

 

Varför ska jag välja in-ear hörlurar framför on-ear? Detta är helt upp till dig själv. Oftast är on-ear hörlurar av bättre kvalitet och gjorda för riktiga musikälskare medan in-ear hörlurar är mer för vardagligt bruk som prata i telefon, lyssnar på musik och så vidare via sin smartphone.

 
Bästa in-ear hörlurarna 2022

Efter att ha läst tester, pratat med experter och hört vad konsumenterna säger så har vi plockat fram en testvinnare för er. Vår vinnare är ingen mindre än Apples AirPods Pro.

Bästa in-ear hörluren just nu - AirPods Pro

(Klicka på bilden för att få mer information om bästa priset)

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 3 december 2022

De bästa priserna på AirPods Pro


Med nya Airpods Pro får du bättre batteritid, ljud och även tillskottet av noise cancellation (brusreducering), som stänger ute ljud från hörlurarna, så du kan lyssna på dina favoritlåtar och podcasts, utan att störas av omgivningen. Det funkar allra bäst på flygplan och tåg, där ljudet antar samma karaktär under en längre tid. Sitter du på kontor kan de oregelbundna ljuden ändå slinka igenom, men låter mest som en viskning.


Det finns tre lägen för noise cancellation: on, transparency och off. Med transparency läget släpps lite ljud in, vilket är användbart när du befinner dig i statsmiljö och vill kunna höra ifall en bil närmar sig. 


Ljudet har fått sig ett lyft från den gamla modellen. Vad du främst kan förvänta dig är en ökad närvaro av basen samt krispigare diskanter. Ljudet låter helt enkelt mer Hi-Fi. Men är det sann Hi-Fi du vill komma åt ska du istället sikta in dig på ett par Bowers & Wilkins PI7, dyra men helt klart det bästa alternativet för audiofilen.


Likt föregångaren finns det ett litet fodral för hörlurarna som även är dess laddningsstation. Med hjälp av detta case kan du få ut närmre 19 timmar lyssning. När både hörlurar och case har slut på batteri laddar du enkelt upp det med din USB-C sladd (samma sladd som för iPhone). Hörlurarna är i sig väldigt energieffektiva och ger dig musik i 5 timmar (med noise cancellation på). Och på 15 ynka minuter får du nog med batteri för att lyssna i 3 timmar.


En annan fördel med dessa hörlurar är att de sitter väldigt bra i öronen. Många andra tillverkare har tyvärr problem med passformen. Med AirPods Pro får du medföljande silikontoppar för att optimera passform. Hörlurarnas smarta chip låter dig även göra ett fit-test för att se hur bra hörlurarna sitter i örat. Apple har även tagit steget och lagt in en luftlucka för att låta örat vädras vilket minskar känslan av svett, tacksamt när de används vid träning!


De fungerar otroligt bra med de senare iPhone-modellerna där anslutningen är över på ett kick eftersom du får upp hörlurarna direkt när du öppnar fodralet första gången. Ska du koppla dessa med android får du istället göra en klassisk bluetooth-koppling. Men därefter funkar de felfritt. De t.o.m. återansluts automatiskt till din android så länge du har bluetooth aktiverat på telefonen. En negativ aspekt är dock röstassistenten, som du inte kommer åt ifall du använder airpods på en android.


Hörlurarna låter bra, är lätta att ta med sig och ger dig möjligheten att lyssna på musik 24/7, även när du springer eller när du byter om! Läs mer på Apples hemsida

 

Detta säger konsumenterna 

Som alltid här på Bäst i test Guiden tar vi även reda på vad konsumenterna tycker om sin produkt, här kommer några exempel:

 

"Köpte mina Apple AirPods Pro för 6 månade sedan och tycker de är värt varenda krona! Väldigt nöjd!"


"Grymt sköna och användarvänliga lurar. Uppgraderade från AirPods 1 när batterierna var slut. Det enda jag ångrar är att jag inte gjorde det tidigare!"


"Förvånansvärt bra och första AirPods där ljudet duger. ANC är bättre än jag hade förväntat mig och dessa är nu de jag oftast använder när jag jobbar. Mikrofonen tar upp annat ljud, men aldrig fått klagomål."


"För mig har de varit fantastiska. Bra ljud och perfekt brusreducering."


"Det bästa. Flyger man i en flyg med en hel del skrikande barn så lovar jag dig har du dessa airpods kan du lugnt luta dig tillbaka och kopplar av mycket bra brusredaktion."


"Fantastiskt bra ljud, bra funktion att kunna stänga av och på omgivningsljus. Sitter skönt i örat. Jag är supernöjd!"


"Ganska sköna, sitter bra, bra ljud, bra brusreducering och ett okej pris."


"Bra ljud, sitter bra i öronen till en början men efter en stund känns det som de glider ur. Bra batteritid och laddningstid."


"Perfekt enligt förväntningarna, har haft en andra par- Ganska nöjd."


"Har provat flertalet olika märken på hörlurar tills jag till slut gav med mig och köpte apple ändå. Helt ojämförbara. Ångrar mig inte en sekund. Tappade en av podarna i ett glas vin också, men den överlevde dyket och fungerar precis lika bra som innan!"

 

Köp Airpods Pro till bästa pris

Bästa pris på Airpods Pro får du när du handlar online. Då slipper du dessutom att gå till affären och kan dem levererade direkt hem till dörren. Planerar du att ta ett lån får du hos Advisa en kostnadsfri jämförelse från upp till 36 banker och långivare.


Hos Teknikproffset kan du köpa AirPods Pro för 2398 kr. Frakten är inkluderad i priset.

2398 kr är det lägsta priset just nu för AirPods Pro!

Test in ear hörlurar - Experternas omdömen

Sounds Guys: Jämförde Sony WF-1000XM3 mot AirPods Pro. Det är en jämn fight där det till slut handlar om vad du prioriterar. Funktionaliteten hos AirPods (med iPhones) eller prisvärdheten hos Sony. De avslutar dock sitt test med att säga att om du redan äger en arsenal av Apple-produkter är det bättre att välja airpods, eftersom de håller användarvänlighet och funktionalitet till max. 


Techradar: Har testat AirPods Pro och ger de 4,5/5. De gillar brusreduceringen, passformen samt att de låter dig analysera hörsel hälsa med apples hälso-app. De tycker dock att de är dyrare än dess konkurrenter, vilket tyvärr är sant. De tycker att de är ett bra köp för dig som vill uppgradera från gamla airpods samt ifall du vill ha ett par bra ljudkvalitet och funktion.


MacWorld skriver att; "Kanske har världens populäraste trådlösa hörlurar blivit ännu bättre. Den som köper Airpods för första gången kommer att vara lycklig så länge de passar öronen. Andra generationens Airpods är ett bra köp, men inte en bra uppgradering. Om du redan har bra Airpods finns det inget behov av att byta. MacWorld ger Apples AirPods (2.Gen) 9 av 10 poäng och utmärkelsen"Bra köp".


TEK.NO rekommenderar AirPods Gen.2 och ger dem 8 av 10 poäng. De sammanfattar det hela med; "Sammantaget gillar vi Airpods väldigt mycket, trots lite små missljud. De låter inte bäst, men på de flesta andra områden är det svårt att säga något annat än att Apple är helt toppen."


MyTrendyPhone ger dig åtta tips på hur du själv enkelt kan fixa dina eventuella fel på dina Airpods. 

 

WhatHiFi ger Apple Airpods (2.Gen) 4 av 5 stjärnor och skriver; "Tekniskt och ljudmässigt bättre än tidigare, andra generationens AirPods har en oslagbar Bluetooth-användbarhet och bra ljudkvalitet".

 

Trusted Reviews har testat Apple Airpods (2.Gen). De gillar att den är så enkel att koppla ihop med telefonen och den långa batteritiden. De tycker också att laddningsdockan är bra. De ger 4 av 5 poäng.


Sounds Guys: har testat AirPods Gen.2 och ger dem 7.3 poäng av 10. De gillar att anslutningen är så vass samt att de är så portabla.

 

Techradar: ger AirPods Gen.2 3.5 poäng av 5 och gillar att de går snabbt att ansluta till valfri apparat men de tycker att Apple kunde ha gjort mer eftersom det är den 2:a generationen av AirPods.

 

The Verge: har testat AirPods Gen.2 och gillar dess användarvänlighet och ljud.

 

Mobil.se testade AirPods Gen.2 och ger dem 6 av 10 poäng. De gillar att det är smidigt att koppla in dem samt att de sitter stadigt. De gillar inte att de är dyra!


Tips 1:Vi kan också tipsa dig om att läsa vårt test om trådlösa mobil-högtalare eller testet om multiroom högtalare. Passa även på att koppla av med en ljudbok. Läs om bästa ljudbokstjänsten här. 

 

Tips 2: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har in ear hörlurar rea på ovanstående testvinnare. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = de bästa trådlösa hörlurarna till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!

 Bäst i test Guidens ljudtester


Philip Andrén

Bäst i test: Hörlurar - in ear

Philip - redaktör på Bäst i test Guiden är utbildad musikproducent och vidareutbildar sig just nu på sidan om jobbet på Bäst i test Guiden inom ”International Business”. 


De specialintressen som Philip djupdyker i på Bäst i test Guiden finner du inom områdena ljud & bild, teknik, motor och ekonomi.


Testet skrevs och uppdaterades senast