Bästa in-ear hörlurar bäst i test

Tester på bästa in-ear hörlurar 2021

Vill du veta vilka in-ear hörlurar eller så kallade trådlösa hörlurar/bluetooth hörlurar som är bäst i test 2021? Då har du kommit helt rätt!

 

Som vanligt här på Bäst i test Guiden har vi pratat med både experter och konsumenter för att få ett så bra svar på frågan som möjligt, allt för att du ska kunna göra ett så klokt köp som möjligt.

 

Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig de bästa trådlösa hörlurarna NU!

 

In-ear hörlurar är otroligt praktiska. De ger dig friheten att lyssna på exempelvis musik vart du än befinner dig utan att de tar en massa plats. År 2021 är även in-ear hörlurarna väldigt smarta vilket betyder att du även kan ta emot samtal, lyssna på musik och göra enklare kommandon på din smartphone via hörlurarna. Hörlurarna är så lätta att använda så att du snabbt glömmer bort att du ens har dem på dig.

 

Varför ska jag välja in-ear hörlurar framför on-ear? Detta är helt upp till dig själv. Oftast är on-ear hörlurar av bättre kvalitet och gjorda för riktiga musikälskare medan in-ear hörlurar är mer för vardagligt bruk som prata i telefon, lyssnar på musik och så vidare via sin smartphone.

 

 
Bästa in-ear hörlurarna 2021

Efter att ha läst tester, pratat med experter och hört vad konsumenterna säger så har vi plockat fram en testvinnare för er. Vår vinnare är ingen mindre än Apples AirPods Gen.2.

Bästa in-ear hörluren just nu - Apples AirPods Gen.2

(Klicka på bilden för att få mer information om bästa priset)

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 19 juni 2021

De bästa priserna på Apple AirPods (2nd Generation)AirPods har tagit världen med storm. Ja, nästan alla använder dem, och det är inte svårt att förstå varför. De är enkla att koppla upp, de kan spela högt och de har ett väldigt bra ljud.

 

De trådlösa hörlurarna kommer i ett litet case som även är dess laddnings-docka. När du har slut på batteri så laddar du caset med en vanlig thunderbolt-sladd (iPhones laddningssladd). Hörlurarna är även otroligt energisnåla, om du laddar dem i 15 minuter så ger det dig 3 timmar lyssningstid. Vid full batteristyrka ska du kunna lyssna på musik i 5 timmar.

 

Det du får förutom otroligt bra ljud är friheten att ta med dig musiken vart du vill. Det finns såklart vanliga hörlurar som även erbjuder detta men eftersom dessa hörlurar är trådlösa och enkelt kopplas till valfri Apple-apparat (smartphone, dator, surfplatta) är de extra bra. Om du är Android-användare är det tyvärr en lite större process, dock är det fortfarande väldigt enkelt att koppla ihop enheterna. Den stora skillnaden är hur bra anslutningen är, med Android är den lite sämre än med Apple-produkter, men så är det tyvärr med produkter från företag som Apple.

 

Ljudet i AirPods Gen.2 är detsamma som i den första versionen. Det är bra bas och tydlig diskant så du får ett väldigt bra ljud för pengarna. Dock så är det en stor bit kvar innan man kan säga att Apple konkurrerar ut bolag som fokuserar enbart på Hi-Fi-ljud. Det fina med just AirPods är att Apple istället för att enbart fokusera på extremt bra ljud så har de lagt fokus på användarvänlighet, vilket älskas av alla!

 

Ifall du är iPhone-användare så ansluts hörlurarna direkt till din iPhone så fort du öppnar dess lilla case. När du väl är ansluten öppnar AirPods upp för nya funktioner där du kan anropa SIRI, byta låt, hoppa till nästa låt eller spela upp föregående låt igen.

 

Hörlurarna låter bra, är lätta att ta med sig och ger dig möjligheten att lyssna på musik 24/7, även när du springer eller när du byter om! Läs mer på Apples hemsida


Utöver testvinnaren finns det andra märken som håller mycket god kvalitet, t.ex. Jaybird Run XT, Samsung Galaxy buds och RHA Trueconnect och Jabra Elite

 

Detta säger konsumenterna 

Som alltid här på Bäst i test Guiden tar vi även reda på vad konsumenterna tycker om sin produkt, här kommer några exempel;

 

"Jag älskar hur fri jag är med mina AirPods, jag kan numera lyssna på musik samtidigt som jag tar på mig en tröja!", "Mitt bästa köp hittils", "Musiken går nonstop nu tack vare mina nya AirPods", "Använde dem i ca 3 månader innan den högre hörluren dog helt. Lyckligtvis kunde jag åka in till Apple och få en ny hörlur gratis".

 

Här köper du in-ear-hörlurarna till bästa pris

Planerar du att ta ett lån får du hos Advisa en kostnadsfri jämförelse från upp till 36 banker och långivare.


Amazon säljer Apple AirPods (2nd Generation) just nu för bara 1187 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

1187 kr är det lägsta priset just nu för Apple AirPods (2nd Generation)!

Hos Teknikproffset kan du köpa Apple AirPods (2nd Generation) för 1299 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Hos NetOnNet kan du köpa bäst-i-test-vinnaren för bara 1390 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Hos Webhallen köper du Apple AirPods (2nd Generation) för 1390 kr. Frakten ingår även i priset.

MediaMarkt säljer in ear hörlurarna just nu för bara 1390 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

ComputerSalg säljer just nu in ear hörlurarna för 1456 kr. Frakten ingår i priset.

CDON.COM säljer den just nu för 1574.89 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

Hos Elon kan du köpa Apple AirPods (2nd Generation) för 1590 kr. Frakt ingår i priset.

Testvinnare in-ear hörlurar - Experternas omdömen

MyTrendyPhone ger dig åtta tips på hur du själv enkelt kan fixa dina eventuella fel på dina Airpods. 


soundsguys.com har testat AirPods Gen.2 och ger dem 7.3 poäng av 10. De gillar att anslutningen är så vass samt att de är så portabla.

 

techradar.com ger AirPods Gen.2 3.5 poäng av 5 och gillar att de går snabbt att ansluta till valfri apparat men de tycker att Apple kunde ha gjort mer eftersom det är den 2:a generationen av AirPods.

 

theverge.com har testat AirPods Gen.2 och gillar dess användarvänlighet och ljud.

 

mobil.se testade AirPods Gen.2 och ger dem 6 av 10 poäng. De gillar att det är smidigt att koppla in dem samt att de sitter stadigt. De gillar inte att de är dyra!


tek.no rekommenderar AirPods Gen.2 och ger dem 8 av 10 poäng. De sammanfattar det hela med; "Sammantaget gillar vi Airpods väldigt mycket, trots lite små missljud. De låter inte bäst, men på de flesta andra områden är det svårt att säga något annat än att Apple är helt toppen."

 

MacWorld skriver att; "Kanske har världens populäraste trådlösa hörlurar blivit ännu bättre. Den som köper Airpods för första gången kommer att vara lycklig så länge de passar öronen. Andra generationens Airpods är ett bra köp, men inte en bra uppgradering. Om du redan har bra Airpods finns det inget behov av att byta. MacWorld ger Apples AirPods (2.Gen) 9 av 10 poäng och utmärkelsen"Bra köp".

 

WhatHiFi ger Apple Airpods (2.Gen) 4 av 5 stjärnor och skriver; "Tekniskt och ljudmässigt bättre än tidigare, andra generationens AirPods har en oslagbar Bluetooth-användbarhet och bra ljudkvalitet".

 

Trusted Reviews har testat Apple Airpods (2.Gen). De gillar att den är så enkel att koppla ihop med telefonen och den långa batteritiden. De tycker också att laddningsdockan är bra. De ger 4 av 5 poäng.

 


Tips 1:Vi kan också tipsa dig om att läsa vårt test om trådlösa mobil-högtalare eller testet om multiroom högtalare. Passa även på att koppla av med en ljudbok. Läs om bästa ljudbokstjänsten här. 

 

Tips 2: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående in-ear hörlurar från Apple. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = de bästa trådlösa hörlurarna till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!

 

Philip Andrén

Bäst i test: Hörlurar - in ear

Testet skrevs och uppdaterades senast