Kamera bäst i test

Kameror har blivit en oundgänglig del av vår vardag, och att hitta rätt kamera för dina behov och preferenser kan vara en utmaning. Vi har därför sammanfattat topprankade kameror inom olika segment: systemkamera, kompaktkamera och actionkamera. 


Systemkameran erbjuder både flexibilitet och kvalitet för foto på alla nivåer. Och efter omfattande tester har vi utsett en kamera från Nikon till testvinnare, som både är enkel och av hög kvalitet, vilket gör att även du som är ny inom fotografering kan använda den. Den imponerar framförallt med sin sensor och att du får mycket kamera för pengarna. 


När det gäller kompaktkameror, som är enkel att ta med överallt, har vi utsett en retrokompaktkamera som kombinerar stil och prestanda med en mängd finesser som vikbar pekskärm och grym sensor. 


För de som är äventyrslystna och vill dokumentera sina upplevelser i hög kvalitet är en actionkamera ett självklart val. Här har vi utsett en actionkamera från GoPro till bäst i test och denna utmärker sig som den mest polerade och kraftfulla actionkameran på marknaden. 


Oavsett om du letar efter en kamera för professionell fotografering, vardagliga snapshots eller upplevelser, kommer våra tester på kameror hjälpa dig att göra ett informerat och klokt val från början. Våra tester uppdateras ständigt med de senaste expert-testerna för att erbjuda dig den bästa informationen.