Oberoende tester från tidningar, sajter och magasin samt recensioner från svenska konsumenter som ställs samman för att utse en vinnare. Köp segraren idag till lägsta pris!


grästrimmer bäst i test

 

Tester på bästa grästrimmern 2019

Vill du veta vilken grästrimmer som är bäst i test 2019? Då har du kommit helt rätt!

 

Som vanligt här på Bäst i test Guiden har vi pratat med både experter och konsumenter för att få ett så bra svar på frågan som möjligt, allt för att du ska kunna göra ett så klokt köp som möjligt.

 

Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig den bästa grästrimmern NU!

 

Nu under vår- och sommarhalvåret växer gräset så det bokstavlingen knakar. För att allting ska se snyggt ut i trädgården så gäller det att ha rätt redskap. Grästrimmern är inget undantag. Du vill gärna att det ska gå snabbt att se resultat, det är ju då det är roligt!

 

Det finns många ytor som en grästrimmer lämpar sig extra bra för i din trädgård som runt staket, rabatter och runt steniga ytor. Därför är grästrimmern ett redskap varje husägare bör ha.

 

Dessa krav ställer vi på grästrimmern

  • Sladdlös - sladdar känns både farligt och känns omodernet.
  • Bra batteritid - få allt arbete gjort utan att behöva ladda om.
  • Kraftfull - ska klara både tjockt och vått gräs samt tunnare växter.
  • Justerbar, användarvänlig & säker - så alla enkelt kan hjälpa till i trädgården utan att någon skadar sig.

 

 

 

Bästa grästrimmern 2019

Efter att ha läst tester, pratat med experter och hört vad konsumenterna säger så har vi plockat fram en testvinnare åt er. Vår vinnare har varit med i gamet ett tag och är ingen mindre än Husqvarna 115iL.

 

Utöver testvinnaren finns det andra tillverkare som håller god kvalitet, t.ex. Gardena och Ryobi.

 

Husqvarna grästrimmer bäst i test0

Bästa grästrimmern just nu - Husqvarna 115iL

(Klicka på bilden för att få mer information om bästa priset på produkten)


Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du testvinnaren:

Aktuella butikspriser per den 15 oktober 2019

 

Husqvarna 115iL är gjord för att utföra trimmning av lättare gräs men i stora trädgårdar. Dess "trimm-area" ligger på 30cm vilket leder till väldigt effektivt arbete. Tack vare batteriet som kan laddas upp så har du drygt 30 minuters klipptid per laddning, gott om tid för att göra de små ändringarna som gör så stor skillnad.

 

Den må vara lite större än andra grästrimmers men den är otroligt effektiv, även i vått och tjockt gräs. Med savE-läget, strömsparläge som adderar ca 10 minuters extra drifttid, är den även väldigt tyst. Vid normalt läge ger den ifrån sig ca 60dB.

 

Att den är stor är inget större problem. Du kan nämligen justera den en hel del så att den ska passa just dig. Den är även otroligt välbalanserad vilket kompenserar för vikten av trimmern samt att dess bygelgrepp är vinklat så att det ska vara enklast att jobba på höger sida (vilket dock är ett minus för vänsterhänta). Läs mer på Husqvarnas hemsida

 

115iLs batteri laddas upp genom en adapter som går in i ett vanligt strömuttag. Att ladda upp det från 0% till 100% tar ca 1 timme och 10 minuter. Batteriet kopplas sedan enkelt på grästrimmern.

 

Så säger experternaom Husqvarna 115iL

trustedreviews.com har testat Husqvarna 115iL och gillar den så mycket att de ger den 4,5 stjärnor av 5. De gillar att den är otroligt effektiv och kan skära igenom tjockt och vått gräs utan att gå sönder. De tycker att kvaliteten är mycket bra men att den är lite tung.

 

Råd och Rön har testat Husqvarna 115iL och ger den 63 poäng vilket landar den en delad 7:e plats. Vinnaren i deras test blev Bosch AdvancedGrassCut 36Li som har presterat mycket väl men är lite dyrare.

 

byggahus.se testade Husqvarna 115iL och ger den 4.5 av 5 poäng vilket gör den till deras testvinnare! De gillar att den har bättre ergonomi än konkurrenten  Bosch samt att den är så tyst.

 

Så säger konsumenterna om Husqvarna 115iL

Som alltid här på Bäst i test Guiden tar vi även reda på vad konsumenterna tycker om sin produkt, här kommer några exempel;

 

"Jag älskar min nya trimmer! Jag är inte så lång så gasdriven trimmer har alltid varit sistavalet för mig. Med denna eltrimmer som lätt kunde justeras till mina proportioner så har sysslorna i trädgården blivit mycket roligare! Tack Husqvarna för en fantastisk produkt!", "Hejdå till bensindrivna trimmers, denna är fantastisk! Det går snabbt att ladda och att få igång den gick mycket fort", "Detta är en långvarig maskin och en riktigt bra investering, rekommenderar verkligen".

 

Här köper du grästrimmern till bästa pris

Planerar du att ta ett lån får du hos Advisa en jämförele från upp till 23 banker och långivare.


Söderströms säljer den för 1990 kronor just nu och frakten hem till dig är dessutom gratis.

1990 kronor är det lägst priset bland butikerna just nu för grästrimmern.

Hos GardenStore kan du köpa grästrimmern för 2295 kronor när du klickar här. Frakten hem till dig ingår också i priset.

 

 

 

Tips 1: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående grästrimmer. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa grästrimmern till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!

 


Om Bäst i test Guiden

Nya tester och testvinnare på Bäst i test Guiden

Få kostnadsfritt en sammanställning en gång per månad! Fyll i uppgifterna nu, då missar du inget!