Grästrimmer bäst i test

Test - Grästrimmer bäst i test

Vill du veta vilken grästrimmer som är bäst i test 2020? Då har du kommit helt rätt! Som vanligt här på Bäst i test Guiden har vi pratat med både experter och konsumenter för att få ett så bra svar på frågan som möjligt, allt för att du ska kunna göra ett så klokt köp som möjligt.

 

Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig den bästa grästrimmern NU!

 

Nu under vår- och sommarhalvåret växer gräset så det bokstavlingen knakar. För att allting ska se snyggt ut i trädgården så gäller det att ha rätt redskap. Grästrimmern är inget undantag. Du vill gärna att det ska gå snabbt att se resultat, det är ju då det är roligt!

 

Det finns många ytor som en grästrimmer lämpar sig extra bra för i din trädgård som runt staket, rabatter och runt steniga ytor. Därför är grästrimmern ett redskap varje husägare bör ha.

 

Dessa krav ställer vi på bästa grästrimmern

  • Sladdlös - sladdar känns både farligt och känns omodernet.
  • Bra batteritid - få allt arbete gjort utan att behöva ladda om.
  • Kraftfull - ska klara både tjockt och vått gräs samt tunnare växter.
  • Justerbar, användarvänlig & säker - så alla enkelt kan hjälpa till i trädgården utan att någon skadar sig.

 
Bästa grästrimmern bäst i test 2020

Efter att ha läst tester, pratat med experter och hört vad konsumenterna säger så har vi plockat fram en testvinnare åt er. Vår vinnare har varit med i gamet ett tag och är ingen mindre än Husqvarna 115iL.

 

Utöver testvinnaren finns det andra tillverkare som håller god kvalitet, t.ex. Gardena och Ryobi.

 

Husqvarna 115iL grästrimmer är bäst i test just nu.

Bästa grästrimmern just nu - Husqvarna 115iL

(Klicka på bilden för att få mer information om bästa priset på produkten)


Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du testvinnaren:

Aktuella butikspriser per den 27 september 2020

 


Husqvarna 115iL är gjord för att utföra trimmning av lättare gräs men i stora trädgårdar. Dess "trimm-area" ligger på 30cm vilket leder till väldigt effektivt arbete. Tack vare batteriet som kan laddas upp så har du drygt 30 minuters klipptid per laddning, gott om tid för att göra de små ändringarna som gör så stor skillnad.

 

Den må vara lite större än andra grästrimmers men den är otroligt effektiv, även i vått och tjockt gräs. Med savE-läget, strömsparläge som adderar ca 10 minuters extra drifttid, är den även väldigt tyst. Vid normalt läge ger den ifrån sig ca 60dB.

 

Att den är stor är inget större problem. Du kan nämligen justera den en hel del så att den ska passa just dig. Den är även otroligt välbalanserad vilket kompenserar för vikten av trimmern samt att dess bygelgrepp är vinklat så att det ska vara enklast att jobba på höger sida (vilket dock är ett minus för vänsterhänta). Läs mer på Husqvarnas hemsida

 

115iLs batteri laddas upp genom en adapter som går in i ett vanligt strömuttag. Att ladda upp det från 0% till 100% tar ca 1 timme och 10 minuter. Batteriet kopplas sedan enkelt på grästrimmern.

 

Så säger experterna om bästa grästrimmern

trustedreviews.com har testat Husqvarna 115iL och gillar den så mycket att de ger den 4,5 stjärnor av 5. De gillar att den är otroligt effektiv och kan skära igenom tjockt och vått gräs utan att gå sönder. De tycker att kvaliteten är mycket bra men att den är lite tung.

 

Råd och Rön har testat Husqvarna 115iL och ger den 63 poäng vilket landar den en delad 7:e plats. Vinnaren i deras test blev Bosch AdvancedGrassCut 36Li som har presterat mycket väl men är lite dyrare.

 

byggahus.se testade Husqvarna 115iL och ger den 4.5 av 5 poäng vilket gör den till deras testvinnare! De gillar att den har bättre ergonomi än konkurrenten  Bosch samt att den är så tyst.

 

Så säger konsumenterna 

Som alltid här på Bäst i test Guiden tar vi även reda på vad konsumenterna tycker om sin produkt, här kommer några exempel;

 

"Jag älskar min nya trimmer! Jag är inte så lång så gasdriven trimmer har alltid varit sistavalet för mig. Med denna eltrimmer som lätt kunde justeras till mina proportioner så har sysslorna i trädgården blivit mycket roligare! Tack Husqvarna för en fantastisk produkt!", "Hejdå till bensindrivna trimmers, denna är fantastisk! Det går snabbt att ladda och att få igång den gick mycket fort", "Detta är en långvarig maskin och en riktigt bra investering, rekommenderar verkligen".

 

Här köper du grästrimmern till bästa pris

Planerar du att ta ett lån får du hos Advisa en kostnadsfri jämförelse från upp till 40 banker och långivare.


Söderströms erbjuder den för 2590 kr. Frakten är inkluderad i priset.

2590 kr är det lägsta priset just nu för Husqvarna 115iL!

Hos GardenStore kan du köpa grästrimmern för 2695 kr. Frakt ingår i priset.

Tips 1: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående grästrimmer. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa grästrimmern till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!