Här på Bäst i Test Guiden samlar vi på redaktionen våra personliga favoriter. Dessa tips är produkter som vi själva använder och vill tipsa om, men som vi inte har gjort en djupdykning i vad gäller konsumenters recensioner, expertomdömen eller andra aspekter som vi vanligtvis gör i våra tester om vilka produkter som är "bäst i test". Perfekt om du är ute efter att förbättra ditt hem, din hälsa och ditt välmående, eller bara vill prova något nytt och spännande. Ta del av våra favoriter och låt oss inspirera dig!

 • Beauty of Joseon

  Relief Sun SPF50+ PA++++

  Relief Sun SPF50+ PA++++

  Denna populära solkrämen från Beauty of Joseon förtjänar sin hype. 


  Relief Sun SPF50+ PA++++ Rice + Probiotics kombinerar extrakt av ris och probiotika för att inte bara skydda din hud mot skadliga UV-strålar, men också för att ge näring och återfuktning. Det blir lite som en ansiktskräm och solkräm i ett. 


  Den känns inte alls tung eller fet på huden. Den absorberas snabbt utan att lämna en vit hinna, och kan användas varje dag. 


 • Ronneby Bruk

  Ultra Light Pro Stekpanna 28 cm

  Ultra Light Pro Stekpanna 28 cm

  Ultra Light Professional Stekpanna i lättviktsgjutjärn från Ronneby Bruk har alla fördelar med en gjutjärnspanna, fast den är lättare. Du får gjutjärnets fördelaktiga värmefördelning och värmehållning, men utan den tunga vikten. Det gör den idealisk för allt från vardagsmatlagning till gourmeträtter. 


  Som en vanlig gjutjärnspanna blir den bara bättre med tiden. Ju mer du använder den desto enklare släpper maten från stekpannan likt en non-stickpanna. Ta hand om den så håller den i flera generationer!

 • Pink Stuff

  Miracle Cleaning Paste

  Miracle Cleaning Paste

  The Pink Stuff Miracle Cleaning Paste är Christinas bästa vän i hemmet! Denna mångsidiga allrengöringspasta har gått viralt på TikTok och vi förstår varför. Den är idealisk för att effektivt ta bort envisa fläckar och smuts från olika ytor. Dessutom är den skonsam och säker för användning på allt från köksytor till trädgårdsverktyg på grund av dess icke-slipande formula.


  Den är så enkel att använda och otroligt effektiv. Testa The Pink Stuff Miracle Cleaning Paste du också!


 • Vitamix

  Ascent A3500i

  Ascent A3500i

  Vitamix Ascent A3500i är en riktig trotjänare i köket. Denna toppmoderna höghastighetsmixer erbjuder fem programinställningar för allt från smoothies, nötsmör till varma soppor. Med Vitamix Ascent A3500i får man garanterat perfekt resultat varje gång. Du får otroligt släta soppor och smoothies - Christinas tips är att göra nice cream med frysta bananer. 


  Den är stilren och snygg nog att stå framme på köksbänken, samt enkel att rengöra då kannan tål diskmaskin.

 • Gefu

  Spirelli

  Spirelli

  Denna spiralizer eller spaghettislicer från Gefu är perfekt om du vill äta mer grönsaker på ett roligt sätt - genom att göra grönsaksnudlar! Det blir fina, långa grönsaksspiraler av morötter, rödbetor och zucchini. Du får olika tjocklek på remsorna beroende på vilken sida du väljer att använda. Den är dessutom enkel att använda och rengöra för hand eller i diskmaskin.


  Det är en favorit i köket hos vår redaktör Christina som tipsar om produkten.

Vill du ha fler tips på bra produkter?

Signa upp dig på nyhetsbrevet här!