Belgiska våfflor kräver ett annat våffeljärn

Test - Belgiskt våffeljärn

Har du ätit en belgisk våffla någon gång? I så fall var det nog utomlands, för i Sverige är de inte en så vanlig syn - än så länge. Längre söderut är dessa dock vanligt förekommande och det som skiljer dem från de traditionella våfflorna, är främst att de är tjockare och ofta fyrkantliga. Det får med andra ord plats mycket grädde, sylt eller chokladsås på dem.

 

Belgiska våfflor börjar bli mer populära även i Sverige och är ett trevligt inslag på matbordet om man vill bjuda vänner eller familj på något extra. För att våfflorna ska få rätt form och tjocklek krävs dels en annan våffelsmet, som innehåller jäst, men även ett så kallat belgiskt våffeljärn som är vanliga i bland annat USA.


För dig som söker ett vanligt enkelt eller dubbelt våffeljärn i stället kan läsa mer om dessa i vårt andra test.

 


belgiskt våffeljärn

 
Belgiskt våffeljärn bäst i test

Eftersom denna typ av våffeljärn inte är så vanliga i Sverige, är utbudet av produkter litet och experterna har inte några aktuella test. Men ett belgiskt järn som fått många riktigt bra omdömen av konsumenterna är Cloer 1445.


Belgiskt våffeljärn bäst i test - Cloer CL1445
(Klicka på bilden för mer information om bästa priset)


Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 25 september 2021

De bästa priserna på Cloer CL1445


Detta är ett belgiskt våffeljärn som funnits sedan 2012 vilket gör att konsumenterna hunnit dela med sig av sina upplevelser. Här på Bäst i test Guiden tar vi ju alltid hänsyn även till användarnas åsikter, och denna gång extra mycket, eftersom tidningarna inte har några tester. Läs mer på det belgiska våffeljärnet på Cloers hemsida

 

Fyra av dessa omdömen är; "Mycket bra produkt. Funkat finfint från första gången jag gräddade mina härliga belgiska våfflor. Rekommenderas, då jag under en lång tid fick leta efter ett belgiskt våffeljärn.", "Min pojkvän är kock och det är svårt att hitta en present till honom. Nu har han använt det flera gånger och är riktigt exalterad över det", "Fungerar jättebra", "Kanon, jättebra produkt!"

 

Här köper du bästa belgiskt våffeljärn till lägst pris

Tretti.se säljer Cloer CL1445 för 670 kr. Frakten hem till dig ingår också i priset.

670 kr är det lägsta priset just nu för Cloer CL1445!

Whiteaway erbjuder Cloer CL1445 just nu för 670 kr. Frakten ingår även i priset.

eNemo säljer den för 670 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Hos Kitchentime kan du köpa Cloer CL1445 för 719 kr. Frakt ingår i priset.

Bagaren och Kocken säljer Cloer CL1445 för 721 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

CDON.COM säljer den just nu för 719 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

Confident Living säljer Cloer CL1445 för 770 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.Belgiska våfflor serveras med glass, chokladsås och färska jordgubbar.

Njut av nygräddade belgiska våfflor med din favoritfyllning.

 

Kanske vill du även veta vilken grill som är bäst i test? Eller ska du köpa kyl och frys och vill ha värdefulla råd - helt gratis? Vi har tagit reda på vad som är bäst just nu. Klicka bara på länkarna, så kommer du direkt till sammanställningarna.

 

Tips: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående våffeljärn. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = det bästa belgiska våffeljärnet till det lägsta priset! Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig.


Anita Carlsen

Bäst i test: Våffeljärn - belgiskt

Testet skrevs och uppdaterades senast