Byta däck - köpa däck online

Att ha de bästa däcken på din bil är i sig en livförsäkring. Men det är inte alltid helt lätt att välja rätt. Vi har utsett de bästa sommardäcken, bästa friktionsdäcken och bästa vinterdäcken för att du ska göra ett så bra köp som möjligt och undvika dåliga felköp. Här guidar vi dig till vilka däck du bör ha på din bil.

 

Köpa nya däck

Ska du köpa däck till din bil är det viktigt att ha koll på de köregenskaper det specifika däcket för med sig. Vissa däck är oerhört bra på tort väglag, vissa är bättre på blött väglag och vissa har en bre egenskap på väg med is. I våra guider beskriver vi fördelarna med respektive däck och vilket däck som experterna håller som det bästa just nu.

 

Billiga däck

Flertalet av de billigaste däcken kan vara rent livsfarliga. Investera därför hellre några extra hundralappar för att få ett riktigt kvalitets däck. Våra testvinnare kan du ofta köpa rabatterat då de antingen är på kampanj eller att vi förhandlat fram en rabattkod. Så vi vill uppmana till att köpa däck till din bil som är väl testade och dokumenterade och att inte köpa däck bara för prisets skull.

 

Byta däck

När du ska köpa nya däck kan du även via flertalet återförsäljare beställa dem inklusive installation. Följ länkarna i våra tester så guidar vi dig till hur du får nya däck inklusive installation.

 

Däck och fälj

Behöver du även fälj till dina nya däck som säljer våra rekommenderade återförsäljare även däck med fälj. Klicka in hos återförsäljarna för bästa pris däck med fälj.

 

Billiga däck online

Våra rekommenderade återförsäljare säljer däck med eller utan fälj online. På så vis får du ett bra pris av återförsäljare som håller god kvalité med goda omdömen från användarna.