Uv lampa naglar

Bäst i test UV lampa för naglar 2023

Om du vill veta vilken UV lampa som är bäst i test för dina naglar just nu så har du kommit helt rätt! Vi har läst alla aktuella experttester, läst bloggar samt andra sociala medier-inlägg och viktigast av allt, vi har tagit reda på vilken mascara vanliga konsumenter tycker bäst om. Och svar har vi fått!


Men innan vi presenterar den bästa UV-lampan ska du få några tips om hur den används på bästa sätt. 


Vårt toppval just nu

Bästa UV-lampa för naglar

SUNEX UV Nail Lamp

UV-lampa bäst i test SUNEX UV Nail Lamp
  • Ökar nagellackens livslängd

  • Automatisk sensor

  • Timerfunktion

  • Måste vara ansluten till el-uttag

priser i samarbete med Prisjakt

Tips om UV-lampa för naglar

  • Om naglarna redan är lackade så se först till att ta bort lacket med en remover. Applicera sedan ett väldigt tunt lager av primer-gel på hela nageln. Var försiktig så det inte hamnar på nagelbanden och om det skulle hända så torka snabbt bort det. 
  • När du är klar med primern så är det dags att härda naglarna i UV-lampan. 1-2 minuter under UV-lampan brukar ge bäst resultat. 
  • Glöm ej att torka av nageln efter härdning då det översta lagret inte härdas pga dess kontakt med luft. Detta är väldigt viktigt att göra. 
  • Applicera nagelolja allra sist. Detta är bra för dina naglar och ökar hållbarheten av gélenaglarna. 
UV-lampa för naglar bäst i test

Efter att granskat vad experterna säger samt användaromdömena är valet väldigt enkelt. Den bästa UV-lampan för naglar just nu är SUNEX UV Nail Lamp.

Bästa uv-lampan för naglar just nu - SUNEX UV Nail Lamp

 


SUNEX UV-lampa förlänger nagellackens levnadstid så att det sitter kvar i minst 3 veckor. Genom att använda gélelack och sen hålla fingrarna/tårna under UV-lampans ljus så härdar naglarna så att gélelacken sitter kvar betydligt längre än om du målat naglarna på normalt vis. 


UV-lampan har en effekt på 24W där 15 effektiva LED-lampor jobbar. Lampan styrs med touch och har en automatisk sensor som känner av ifall det är något under UV-lampan. Tack vare att det inte finns någon så kallad "dead-zone" så får du en jämn härdning


För att hjälpa dig hålla koll på tiden medan du härdar naglarna så finns det en timerfunktion där du kan välja antingen 30 eller 60 sekunder. Enligt tillverkaren själva så ska UV-lampans livslängd vara 50 000 timmar. 


Denna UV-lampa går ej att ladda upp utan måste alltid vara inkopplad till ett strömuttag. 


Specifikationer

Typ av nagellampa: UV lampa

Timer: 30 eller 60 sekunder

Effekt: 24 W


Så säger konsumenterna om UV-lampan

Som alltid på Bäst i test Guiden har vi hört vad konsumenterna/användarna tycker om sin produkt, det är ju trots allt de som vet bäst hur produkten fungerar. Nedan har vi samlat några kommentarer från användarna; 


"Jag älskar den. Använder den för mitt polygel. Den härdar bra." - Teresa


"Denna lampa är fantastisk. Jag är en manikyrist och ibland så gör jag mina egna naglar. Jag brukar använda IBD UV/LED géleprodukter och denna lampa härdar utan några problem. LED-lampan är snabb, lätt och enkel att bära." - Only


"Jag gjorde MYCKET forskning innan jag köpte denna lampa. Det fungerar så väl och utmärkt. Kom ihåg att du verkligen måste veta vad du gör angående lacken för annars kommer inget fungera för dig." - Pascual


"Denna produkt är väldigt enkel att använda, jag använder den för kattöga-lack géle, sitter 1 minut åt gången, jag gjorde detta två gånger per finger. Jag måste säga, den fungerar väldigt väl." - Justin


"Enkel att använda. Lätt i vikten. Användarvänlig... Jag använder den efter varje lager av färg jag använder på mina naglar." - MM


"Denna lampan är fantastisk. Fungerar mycket bra på alla olika gellack jag har testat!" - EP


"Jag har haft denna lampan ett bra tag nu. Den fungerar fortfarande utmärkt och härdar alla olika märken av gel." - Sammy


"Grundläggande ledljus för nybörjare som mig själv, har haft den i drygt 6 månader och den funkar." - Maryuri


"Jag köpte den till min dotter och hon älskar den." - Ducky


"Denna lampan fungerar väl. Härdar gellack på 30-60 sekunder (känns lite klibbigt på nagelytan men när du har torkat rent med remover så är det helt torrt). Öppningen är stor nog för att hela din hand ska få plats utan att skada din manikyr och ljuset är blir jämnt fördelat så dina naglar härdar jämnt." - Rach


Här köper du UV-lampan till lägsta pris

För tillfället är SUNEX UV Nail Lamp slut i samtliga butikerSå gjorde vi testet

För att ta reda på vilken UV lampa för naglar som är bäst i test just nu har konsumenternas egna utlåtanden varit ledande för oss. Här går det att se hur nöjda de är med sina köp samt vilka nackdelar de har märkt. När det gäller Sunex UV lampa är det en majoritet som är nöjda, framförallt för dess enkla användning och effektivitet som gör att naglarna härdas snabbt. 


Förutom dess effektivitet märks det också att användarna är mycket nöjda med lampans design och storlek som gör det möjligt att få in hela handen samtidigt som UV ljuset fördelas jämnt över naglarna. 


Tack vare de goda användarrecensionerna, de tekniska specifikationerna och det justa priset håller vi Sunex UV lampa som bäst i test just nu.
Tips 1: Vi kan också tipsa dig om att läsa vårt test om den bästa tandblekningen. Läs även vårt test om bästa locktången här.

 

Tips 2: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har UV-lampa rea på ovanstående produkt. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa UV-lampan till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!

 Bäst i test Guidens tester inom styling


Anita Carlsen

Bäst i test: UV-lampa naglar

Anita - redaktör på Bäst i test Guiden sedan 2013. Anita är utbildad frilansjournalist och undersköterska och har i över 20 år djupdykt på inre utveckling, fysiskt och psykiskt välmående och har en gedigen erfarenhet inom hälsa och friskvård.

 

De specialinteressen som Anita djupdyker i på Bäst i test Guiden är inom skönhet & hälsa samt hem & hushåll.


Ursprungstestet skrevs 2019-11-27 och uppdaterades senast