Vilka är vi bakom Bäst i test Guiden?

Visst är det roligt att läsa tester i tidningar! Att undersöka vilken produkt som verkligen är den bästa inom ett område. Sedan fråga säljarna i butikerna, vad de tycker och varför de har ett visst ställningstagande. Kanske också ringa runt lite eller prata med en verkstad som servar de aktuella produkterna, för att ta reda på hur många av en vara som kommer tillbaka. Det är ju trots allt så att en del tillverkare har mer problem med sina produkter, än andra.

 

Sedan återstår att leta reda på det lägsta priset. Det hittar man oftast när man handlar på nätet. Och väga detta pris mot den service som man kan få genom att köpa produkten i en fysisk butik istället. Visst är väl allt detta roligt! Eller?

 

Vi tycker att det är roligt i alla fall och vill på denna sajt dela med oss av vad vi kommit fram till, under de timmar som vi lagt ned för att få fram vad som verkligen är Bäst i test idag.

 

Bäst i test Guiden-sajterna i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Spanien ägs av bolaget Bäst i testguiden Scandinavia AB. Vi som jobbar på Bäst i testguiden Scandinavia AB utöver våra frilansredaktörer är:

 


Christopher

Christopher Holmerin

 

Christopher Holmerin är VD över Bäst i test Guiden Scandinavia AB.

 

Jag Christopher är utbildad civilekonom och systemvetare. Mina specialintressen som jag djupdyker i på Bäst i test Guiden är inom ekonomi, teknik, hem & trädgård samt träning.


Om du har funderingar eller frågor om sajterna i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Spanien eller önskar att vi ska kika på någon speciellt test samt andra samarbeten är du varmt välkommen att kontakta mig Christopher på:

christopher @ bestitestguiden.com (ta bort mellanslaget runt @).
Philip

Philip Andrén

 

Philip Andrén är redaktör på svenska Bäst i test Guiden.

 

Jag Philip är utbildad musikproducent. Mina specialintressen som jag djupdyker i på Bäst i test Guiden är inom ljud, teknik, IT och motor.


Om du har frågor eller tankar är du välkommen att kontakta mig Philip på:

philip @ bast-i-test.se (ta bort mellanslaget runt @). 

Anita

Anita Braa

 

Anita Carlsen är redaktör på norska Bäst i test Guiden.


Jag Anita är utbildad undersköterska. Mina specialintressen som jag djupdyker i på Bäst i test Guiden är inom skönhet & hälsa samt hem & hushåll.


Om du har frågor eller tankar om norska Bäst i test Guiden så är du välkommen att kontakta mig Anita på:

anita @ bestitestguiden.com (ta bort mellanslaget runt @).
Mathias

Mathias Naverfeldt


Mathias Naverfeldt är CTO, ser till så att det tekniska fungerar som det ska här på webben. Han sköter all programmering, så att du kan komma till Bäst i test Guiden från vilken enhet som helst och ändå få en bekväm upplevelse när du surfar runt här.


 

Besöksadress:

Bäst i test Guiden Scandinavia AB 

Tegnérgatan 8 

113 58 Stockholm


 


Så kom Bäst i test Guiden till

Visste du att Bäst i test Guiden egentligen kom till av ren slöhet? Jo, det är faktiskt sant! Och så här gick det till när de första sidorna såg dagens ljus år 2009...

 

Det var en man vid namn Robert Nilsson som grundade denna sajt. Detta med tester och teknik låg nämligen honom varmt om hjärtat och troligtvis var det därför som så många mailade till honom med frågan; "Du som håller koll på alla prylar, vilken är den bästa dammsugaren/kameran/datorn just nu?" Och eftersom han tyckte om att sammanställa tester och leta efter bra produkter, så svarade han efter bästa förmåga.

 

Men när han fick samma frågor gång på gång från vänner och familj, ville han förenkla för sig själv. Han tänkte; "Äsch, jag lägger sammanställningarna på nätet istället, så kan de kolla själva. Då finns ju alla källor där också och jag slipper svara flera gånger i månaden på vilka saker som jag rekommenderar.” Slött. Men praktiskt!

 

Tillsammans med en vän skapades de första sidorna med bland annat vinterdäck, platt-TV (som det hette då), vattensängar och spikmattor (är någon som kommer ihåg dem?)

 

Bäst i test Guiden 2010


 

Så såg förstasidan på Bäst i test ut i februari 2010. 

 

Åren gick och det visade sig att det inte bara var hans familj som uppskattade det noggranna och grundliga förarbetet. Idag är det ca 200 000 svenskar som varje månad besöker Bäst i test Guiden. Och vi finns numera även i Norge. Denna utveckling är förstås lika hedrande som rolig!

 

Men trots denna stora expansion görs arbetet fortfarande på samma omsorgsfulla sätt. Vi samlar in, sammanställer och analyser allt material helt manuellt. Och vi skriver fortfarande som om det är till våra vänner. För det är precis så som vi ser dig som läser Bäst i test Guiden; Som en god vän på besök!

 

Bäst i test Guiden ägs av företaget: Refunder

 

 

Titta in på  vår Facebook sida här och klicka på Gilla om du gillar oss lika mycket som vi gillar dig! För dig som vill låna pengar med låg ränta kan vi tipsa om vårt privatlånetest.