Vilka är vi bakom Bäst i test Guiden?

Bäst i test Guiden-sajterna i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Spanien ägs och drivs av bolaget Bäst i testguiden Scandinavia AB. 


Besöksadress:

Bäst i test Guiden Scandinavia AB, organisationsnummer: 559168-9913

Tegnérgatan 8 

113 58 Stockholm


Mejladress: [email protected]


Bolaget

Bäst i test Guiden Scandinavia AB ägs av företaget: Refunder Scandinavia AB.


Vi som jobbar på Bäst i testguiden Scandinavia AB utöver våra frilansredaktörer är:

 


Christopher Holmerin

Christopher Holmerin

 

Christopher är VD över Bäst i test Guiden Scandinavia AB.

 
Linkedin

Christopher är utbildad civilekonom och systemvetare. Christophers specialintressen som han djupdyker i på Bäst i test Guiden, förutom att driva den dagliga verksamheten i bolaget, är inom ekonomi, teknik, hem & trädgård samt träning.


Om du har funderingar eller frågor om Bäst i test-sajterna i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Spanien eller önskar att vi ska kika på någon speciellt test samt andra samarbeten är du varmt välkommen att kontakta Christopher på:

christopher.holmerin @ bast-i-test.se (ta bort mellanslagen runt @).Christina Ho


Christopher Holmerin

 

Christina är redaktör och marknadsförare på svenska Bäst i test Guiden.

 
Linkedin

Christina är utbildad nutritionist från Stockholms Universitet och Karolinska Institutet. Hon hjälper gärna till vid frågor om de bästa produkterna inom hälsa, matlagning, skönhet, träning samt hem och hushåll.


Om du har funderingar eller frågor är du välkommen att kontakta henne på:

christina.ho @ bast-i-test.se (ta bort mellanslagen runt @).
Philip Andrén

Philip Andrén

 

Philip är redaktör på svenska Bäst i test Guiden.

 
Linkedin

Philip är utbildad musikproducent. Just nu utbildar Philip sig, utöver sitt jobb på Bäst i test Guiden, inom International Business. Philips specialintressen som han djupdyker i på Bäst i test Guiden är inom ljud & bild, teknik, IT och motor.


Om du har frågor eller tankar är du välkommen att kontakta Philip på:

philip @ bast-i-test.se (ta bort mellanslagen runt @). 

Anita Carlsen

Anita Carlsen

 

Anita är redaktör på norska Bäst i test Guiden.


Linkedin

Anita är utbildad undersköterska. Anitas specialintressen som hon djupdyker i på Bäst i test Guiden är inom skönhet & hälsa samt hem & hushåll.


Om du har frågor eller tankar om norska Bäst i test Guiden så är du välkommen att kontakta henne på:

anita @ bestitestguiden.com (ta bort mellanslagen runt @).
Mathias Naverfeldt

Mathias Naverfeldt


Mathias är CTO på Bäst i test Guiden.


Linkedin

Mathias är vår CTO. Han ser till så att det tekniska fungerar som det ska här på webben. Han sköter programmeringen, så att du kan komma till Bäst i test Guiden från vilken enhet som helst och ändå få en bekväm upplevelse när du surfar runt här.
Så kom Bäst i test Guiden till

Visste du att Bäst i test Guiden egentligen kom till av ren slöhet? Jo, det är faktiskt sant! Och så här gick det till när de första sidorna såg dagens ljus år 2009...

 

Det var en man vid namn Robert Nilsson som grundade denna sajt. Detta med tester och teknik låg nämligen honom varmt om hjärtat och troligtvis var det därför som så många mailade till honom med frågan; "Du som håller koll på alla prylar, vilken är den bästa dammsugaren/kameran/datorn just nu?" Och eftersom han tyckte om att sammanställa tester och leta efter bra produkter, så svarade han efter bästa förmåga.

 

Men när han fick samma frågor gång på gång från vänner och familj, ville han förenkla för sig själv. Han tänkte; "Äsch, jag lägger sammanställningarna på nätet istället, så kan de kolla själva. Då finns ju alla källor där också och jag slipper svara flera gånger i månaden på vilka saker som jag rekommenderar.” Slött. Men praktiskt!

 

Tillsammans med en vän skapades de första sidorna med bland annat vinterdäck, platt-TV (som det hette då), vattensängar och spikmattor (är någon som kommer ihåg dem?)

 

Bäst i test Guiden 2010


 

Så såg förstasidan på Bäst i test ut i februari 2010. 

 

Åren gick och det visade sig att det inte bara var hans familj som uppskattade det noggranna och grundliga förarbetet. Idag är det ca 200 000 svenskar som varje månad besöker Bäst i test Guiden. Och vi finns numera även i Norge. Denna utveckling är förstås lika hedrande som rolig!

 

Men trots denna stora expansion görs arbetet fortfarande på samma omsorgsfulla sätt. Vi samlar in, sammanställer och analyser allt material helt manuellt. Och vi skriver fortfarande som om det är till våra vänner. För det är precis så som vi ser dig som läser Bäst i test Guiden; Som en god vän på besök!

 

Titta in på  vår Facebook sida här och klicka på Gilla om du gillar oss lika mycket som vi gillar dig! För dig som vill låna pengar med låg ränta kan vi tipsa om vårt privatlånetest.