Oberoende tester från tidningar, sajter och magasin samt recensioner från svenska konsumenter som ställs samman för att utse en vinnare. Köp segraren idag till lägsta pris!

Vilka är vi bakom Bäst i test Guiden?

Visst är det roligt att läsa tester i tidningar! Att undersöka vilken produkt som verkligen är den bästa inom ett område. Sedan fråga säljarna i butikerna, vad de tycker och varför de har ett visst ställningstagande. Kanske också ringa runt lite eller prata med en verkstad som servar de aktuella produkterna, för att ta reda på hur många av en vara som kommer tillbaka. Det är ju trots allt så att en del tillverkare har mer problem med sina produkter, än andra.

 

Sedan återstår att leta reda på det lägsta priset. Det hittar man oftast när man handlar på nätet. Och väga detta pris mot den service som man kan få genom att köpa produkten i en fysisk butik istället. Visst är väl allt detta roligt! Eller?

 

Vi tycker att det är roligt i alla fall och vill på denna sajt dela med oss av vad vi kommit fram till, under de timmar som vi lagt ned för att få fram vad som verkligen är Bäst i test idag.

 

Sajterna Bäst i test Guiden i Sverige och Norge ägs av bolaget Bäst i testguiden Scandinavia AB. Vi som jobbar på Bäst i testguiden Scandinavia AB är:

 

Christopher

Christopher Holmerin Bäst i test Guiden

 

Christopher Holmerin är VD över Bäst i test Guiden Scandinavia AB.

 

Om du har funderingar eller frågor om sajten... innehålls- eller kommersiella frågor är du varmt välkommen att kontakta mig Christopher på:
christopher @ bestitestguiden.com

 

 

Anita

Anita på Best i test Guiden

 

Anita Braa är redaktör och ansvarig för Best i test Guiden i Norge sedan år 2013.

 

Om du har frågor eller tankar om norska Bäst i test Guiden så är du välkommen att kontakta mig på: anita @ bestitestguiden.com

 

 

Isak

Isak Berglind på Bäst i test Guiden

 

Isak Berglind ser till så att det tekniska fungerar som det ska här på webben. Han sköter all programmering, så att du kan komma till Bäst i test Guiden från vilken enhet som helst och ändå få en bekväm upplevelse när du surfar runt här.


 

Besöksadress:

Bäst i test Guiden Scandinavia AB 

Tegnérgatan 8 

113 58 Stockholm


 


Så kom Bäst i test Guiden till

Visste du att Bäst i test Guiden egentligen kom till av ren slöhet? Jo, det är faktiskt sant! Och så här gick det till när de första sidorna såg dagens ljus år 2009...

 

Det var en man vid namn Robert Nilsson som grundade denna sajt. Detta med tester och teknik låg nämligen honom varmt om hjärtat och troligtvis var det därför som så många mailade till honom med frågan; "Du som håller koll på alla prylar, vilken är den bästa dammsugaren/kameran/datorn just nu?" Och eftersom han tyckte om att sammanställa tester och leta efter bra produkter, så svarade han efter bästa förmåga.

 

Men när han fick samma frågor gång på gång från vänner och familj, ville han förenkla för sig själv. Han tänkte; "Äsch, jag lägger sammanställningarna på nätet istället, så kan de kolla själva. Då finns ju alla källor där också och jag slipper svara flera gånger i månaden på vilka saker som jag rekommenderar.” Slött. Men praktiskt!

 

Tillsammans med en vän skapades de första sidorna med bland annat vinterdäck, platt-TV (som det hette då), vattensängar och spikmattor (är någon som kommer ihåg dem?)

 

Bäst i test Guiden 2010


 

Så såg förstasidan på Bäst i test ut i februari 2010. 

 

Åren gick och det visade sig att det inte bara var hans familj som uppskattade det noggranna och grundliga förarbetet. Idag är det ca 200 000 svenskar som varje månad besöker Bäst i test Guiden. Och vi finns numera även i Norge. Denna utveckling är förstås lika hedrande som rolig!

 

Men trots denna stora expansion görs arbetet fortfarande på samma omsorgsfulla sätt. Vi samlar in, sammanställer och analyser allt material helt manuellt. Och vi skriver fortfarande som om det är till våra vänner. För det är precis så som vi ser dig som läser Bäst i test Guiden; Som en god vän på besök!

 

Bäst i test Guiden ägs av företaget: Refunder

 

 

Titta in på  vår Facebook sida här och klicka på Gilla om du gillar oss lika mycket som vi gillar dig!


Om Bäst i test Guiden

Nya tester och testvinnare på Bäst i test Guiden

Få kostnadsfritt en sammanställning en gång per månad! Fyll i uppgifterna nu, då missar du inget!