Dator bäst i test

En bärbar dator är det främsta verktyget vi har idag. Du får jobbet gjort, betalar dina räkningar och är kreativ. Men förutom våra arbetsuppgifter är det även med vår dator som vi kan ta del av all sorts underhållning. Eftersom datorn tar upp en så stor del av vår vardag (på gott och ont) är det viktigt att vi är väl utrustade. 

 

Vi vill ha det allra bästa men samtidigt ska det inte behöva kosta oss en större del av en månadslön. En bärbar dator ska hålla hög kvalitet, låta dig sköta dina arbetsuppgifter och vara en portal till underhållning och social media utan att tömma din plånbok! Och för att du ska slippa leta på egen hand har vi tagit fram dessa tester. Allt för att du ska hitta den bästa datorn och undvika dåliga felköp. 

 

I vår test inom kategorin datorer har vi med tester på stationär dator, bärbar dator samt en lyxigare modell av en bärbar dator som heter ultrabook. Denna har snygg design och hög prestanda som passar den som använder sin dator mycket för sitt jobb. 

 

Läs våra tester om datorer här nedan och ta reda på vilken som är bäst i test just nu och vad experterna och konsumenterna har att säga!