Foto bäst i test

Gillar du att hålla i ett fysiskt kort eller vill ge bort en fotobok till en kär vän. Trots att majoriteten av bilderna vi idag tar stannar på telefonen är det fortfarande charmigt med riktiga foton. En fysisk fotobok är också roligare att dela med andra. 


Men att välja rätt tjänst är inte helt enkelt med tanke på det stora utbudet på marknaden. Därför guidar vi dig genom våra tester för att hjälpa dig undvika fallgropar och kunna göra ett bra val direkt. Detta gäller oavsett om du vill bevara dina bilder i fotoböcker eller som enskilda bilder som ska pryda väggarna har vi utfört detaljerade tester där du hittar bästa tjänsten för framkallning och fotoböcker. 


Vårt mål är att du ska kunna ge dina digitala bilder ett liv utanför skärmen och skapa bilder av god kvalitet som du kan njuta av länge. Vi har tagit hänsyn till kvalitet på papper och tryck, vilka designalternativ som är möjliga och hur användarvänliga tjänsterna är. Allt för att ge dig råd om hur du skapar de bästa fotona. Läs vårt test här där vi utser den bästa fotoframkallningen och fotoboken. Vi guidar dig så du kan hitta den bästa tjänsten för dig och dina behov.