Blomsterbud bäst i test - bästa blomsterbud - blombud - test blomsterbud - bästa blomsterbud 2023.

Blomsterbud 2024 - Skicka blommor billigt med bästa blombud

Att överraska någon och ge bort blommor är ett utmärkt sätt att visa kärlek. Det är alltid mysigt och överraskande att få blommor vid dörren, oavsett om det är jul, födelsedag, årsdag, en ny kärlek eller helt oväntat. Vi tipsar om hur du kan skicka blommor billigt med det bästa blombudet.


Blombud bäst i test 


Köpguide

Men tyvärr har vi inte alltid möjlighet att leverera blommorna själva och då är det väldigt trevligt att kunna beställa och skicka blommor online via nätet med ett blombud, så kallat att man blommograferar! Med bara några få klick är det blommor på väg till personen du älskar som du vill skicka blommor till.


Vi har hittat blombudet som är bäst på blommor på internet, som ger dig mest blommor för pengarna och har de mest nöjda kunderna!


Vi ställer följande krav på bästa blomsterbudet:

 • Ska kunna skicka blommor utomlands - du ska kunna skicka blommor till dina nära och kära var de än befinner sig, och självklart även inom hela Sverige.
 • Nöjda kunder - det är viktigt att kunderna är nöjda med blombudet.
 • Blomsterhandlaren ska ha en enkel webbplats som är lätt att förstå - du ska enkelt kunna beställa.
 • Stort urval - de ska ha många olika blommor och buketter att välja mellan och ett stort urval som innebär att det finns något som passar alla.
 • Snabb levereras - vi vill att blommorna ska kunna levereras inom 24 timmar inom hela landet, men helst kommer de fram samma dag.
 • Bra priser - det ska gå att skicka blommor billigt förstås.


Blombud Stockholm, skicka blommor Stockholm, blombud Göteborg, blomsterbud Stockholm, bästa blombud Stockholm, skicka blommor Malmö, blombud Malmö.

Skicka blommor inom Sverige
Beställa blommor - blombud bäst i test 2024


Köp billiga blommor med Bäst i test Guidens rabattkod när du beställer blommor hos Euroflorist, så får de hela 10% rabatt på hela din beställning. Erbjudandet gäller på orders över 500 kr. Ange rabattkoden BÄSTITEST-SE-EF10


Euroflorist är marknadsledande inom blomdistribution och har lång erfarenhet då de funnits i över 30 år. Företaget grundades i Malmö 1982 och har idag verksamhet i 12 länder.


Euroflorist har ett stort urval av blommor för både födelsedagar, blommor till begravning, mors dag, alla hjärtans dag, bröllop, kondoleanser, romantik, överraskningar och mycket mer när du ska beställa blombud.


De är medlemmar i den internationella organisationen Teleflor International, vilket innebär att de kan hjälpa dig att skicka blommor över hela världen.


Alla buketter och presentuppsättningar är hantverksmässigt utförda av en lokal blomsterhandlare. Euroflorist arbetar för att göra det så enkelt som möjligt att beställa blommor på nätet med många fina bilder och bra beskrivningar av buketterna och för vilka tillfällen de passar.


Du kan också välja mellan flera mysiga tillbehör när du beställer blommor via dem som choklad, nallebjörnar och vaser. Du kan också stödja Läkare Utan Gränser om du vill.


Euroflorist erbjuder att du ska få leverans samma dag om du beställer före kl. 12.30 måndag-fredag och kl. 10 på lördagar.


Nackdelar då? Vi skulle vilja veta om dessa innan vi bestämmer oss för att handla. Vad vissa klagar på är att de önskade att de fick mer information när blomman levererades.


Vissa skriver också att blommorna som levereras inte är helt likvärdiga med vad som finns på bilden. Euroflorist förklarar detta med "Sortimentet hos våra lokala blomsterbutiker kommer att variera under hela året eftersom utbudet av blommor kommer att variera under säsongerna.

Om en speciell blomma inte finns tillgänglig kommer den att ersättas med en blomma i samma form och färg. Våra blomsterhandlare kommer alltid att arbeta för att skapa en bukett som liknar den ursprungliga produkten som möjligt. "


Rabattkod Euroflorist - skicka blommor billigt

Använd Bäst i test Guidens Euroflorist rabattkod när du ska skicka blommor så får de hela 10% rabatt på hela din beställning hos Euroflorist. Ange rabattkoden BÄSTITEST-SE-EF10Koden är giltig tills vidare. Rabattkoden gäller på orders över 500 kr. Fraktkostnaden inkluderas inte i den summan.


Köpa blommor billigt på nätet. Skicka blommor, blomsterbud, skicka blommor billigt, blommor online, blombud billigt.


Njut av en underbar bukett blommor levererad av den bästa blomsterhandlaren.
Så gjorde vi testet

När vi har utsett det bästa blomsterbudet just nu har vi tagit hänsyn till vad experterna och användarna av deras tjänst tycker. När det gäller experterna har dessa jämfört de olika tjänsterna för att se vilka som levererar de bästa blommorna, både sett till pris, kvalitet och leveranshastighet.


De verkliga experterna är dock de som har använt tjänsten, nämligen konsumenterna själva. Här är det en stor majoritet av användare som är mycket nöjda med Euroflorists tjänst, som du kan se här nedan.


Sammanfattningsvis har kombinationen av positiva expert- och användaromdömen varit ledande för oss när vi har utsett det bästa blomsterbudet, vilket är varför vi har utsett Euroflorist.


Blomsterbud bäst i test - experternas omdömen

Norska ”TV2 Hjelper deg” har testat flera blomsterhandlare online och skriver att Euroflorist konsekvent har god kvalitet på sina buketter. Bland buketter som kostar 300 kr var Euroflorist bäst i test. De skriver också att buketten från Euroflorist blir trevligare efter några dagar när alla blommor har börjat slå ut.


Användarnas omdömen och recensioner om bästa blombudet

Vi vill också veta vad konsumenter som redan har testat Euroflorist tycker, det är ju de som vet hur det fungerar i verkligheten! Här kan du se några exempel på vad konsumenter säger om testvinnaren.


"Jag var stolt och glad när jag såg den fina buketten vid begravningen! Jag var ledsen när jag kom till kyrkan men blev riktigt stolt och varm i hjärtat när jag såg den fina buketten. Det var precis vad min goda vän förtjänade som sista hälsning tack! "


"Enkelt och enkelt, blommor på en gång. Det är toppen att kunna använda Euroflorist för leverans och få feedback från mottagaren med en bild av en underbart vacker bukett som levereras till jubileet. Varhelst i landet kommer jag att skicka blommor, fantastiskt! "


"Bra blombud och duktiga florister. Allt fungerade bra från order till leverans."


"Mycket bra blombud. Butiken ringde upp mig då de inte hade blomman jag vill ha och de gav mig en fantastisk service och bra förslag och kunde välja blommor som motsvarade mina önskemål."


"Fantastisk service. Tyvärr hade jag gett fel leveransadress. Mitt misstag, men hon som levererade blommorna lyckades hitta mottagarens privata adress och levererade dem vid dörren."


"Bra blomsterbud. Mottagaren hade redan åkt för att fira dagen utan att jag visste om det, så blommorna levererades inte den dagen jag uppgav.


Jag var inte heller tillgänglig på telefonen när Euroflorist försökte ringa mig, så de skickade mig information via e-post. Mottagaren kom hem en vecka senare och då levererades blommorna. Super."


"Enkelt, problemfritt och professionellt! Enkelt att beställa med några få klick över internet, och sedan tar resten hand om sig själv. Buketten var vacker. Plus för leverans samma dag.!


"Mycket nöjd med deras service. Super leverans trots att jag beställde blomman mycket sent på dagen. Mycket bra. Tack för stor hjälp."


"Fungerar mycket bra. Med dagens tillgång till internet är detta en genial lösning. De senaste beställningarna har gjorts från stugan. Har rekommenderat det till flera vänner."


"Jag var väldigt nöjd med tjänsten. Först valde jag inte rätt bukett (en påskbukett istället för en" liten nyfödd tjej "-bukett (hon föddes vid påsktid). Floristen korrigerade felet briljant via e-postmeddelanden. Tack så mycket för en lysande rosa bukett med liljor och rosor och med den lilla rosa nallebjörnen. Högt rekommenderad!"


"Lätt att beställa blommor online. Glömde att skriva avsändare på kortet. Blev kontaktad av Euroflorist via SMS som undrade om de skulle skriva en. Euroflorist fixade felet."


"Enkelt blomsterbud, bra urval och slutligen nöjd mottagare. Euroflorist rekommenderas starkt."


"Tänk dig att kunna sitta i ditt eget vardagsrum och beställa blommor. Beställningen matchar det som visas och mottagaren är mycket nöjd. Levereras vid önskad tid! Tack!"


"Snabb leverans! Beställd klockan halv sju på morgonen och fick meddelande efter ett par timmar att de önskade blommorna inte kunde levereras och fick frågor om byte av blomman. 


Trodde att detta skulle försena leveransen, men buketten levererades vid dörren på eftermiddagen som planerat ändå. Toppservice! Tack! "


"Vackra blommor, punktlig leverans och meddelades både när blommorna lämnade butiken och när de levererades. Mycket bra!!!"


"Mycket bra kundservice. Beställde blombudet till fel datum på söndagskvällen, skulle levereras till en födelsedag nästa dag, dvs. måndag, men skrev leverans på fel datum i farten.


Snabbt svar från kundtjänst på måndag, och blomman kom samma dag. Väldigt glad! "


"Mycket nöjd. Vilket bra sätt att skicka en blomhälsning på. Tack"


"Jag tycker Euroflorist är bästa blombud i Stockholm. Skickade blommor till Stockholm och min syster och hon fick leverans bara efter tre timmar. Verkligen bra!"


"Otroligt nöjd med Euroflorists genomförande av min beställning. Fick feedback från mottagaren att buketten var otroligt vacker! Bra service och leverans."


"Vackert sammansatt bukett vid gratulation till en anställd som har fått ett barn + påskhälsning. Jag var så rädd att bukettnallen skulle bli starkblå (glömde att säga att jag inte ville ha den!) - men den var brun - och såg snygg ut i ett hav av mjukt grönt och gult! Bra!"


"Fantastiskt att kunna beställa blommor när du inte kan leverera själv. Bra att kunna beställa blommor och att de levereras några timmar senare. Helt fantastiskt."


"Blommorna är alltid vackra oavsett var jag skickar dem. Om det finns eventuella fel kommer de att rättas till av Euroflorist. Bra service!"


"Super bra. Det är andra gången jag använder den här tjänsten för familjer utomlands.

Har gått väldigt bra och blommorna ser ut som de jag beställde!"
Tips

Förenkla och förgyll vardagen genom att skaffa den bästa ljudbokstjänsten eller testa en av de nya streamingtjänsterna för en mysig stund. Med fina blommor blir middagarna med den bästa matkassen ännu trevligare. Albert app hjälper också barnen med läxläsning, så att du kan göra annat!


För dig som har en hemsida med besökare kan du läsa vårt test om det bästa webbhotellet samt hur du kan skicka nyhetsbrev gratis.


Du som går med i vår Facebook-grupp får information när blombuden har erbjudanden. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa buketten till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!


Vanliga frågor och svar

 • Hur skickar man blommor?
  Skicka blommor billigt och enkelt med bästa blombudet. Välj bara vilken bukett du vill skicka, fyll i mottagarens adress och välj leveransdatum. Du betalar enkelt på Euroflorists hemsida med kort, Swish eller Klarna.
 • Hur skickar man ett blombud utomlands?
  Med blombud bäst i test, Euroflorist, kan du skicka blommor billigt utomlands.
 • Vilket blombud är billigast?
  På Bäst i test Guiden kan du skicka blommor billigt med vår rabattkod på Euroflorist där du får 10% på blombud över 500 kronor.
Du hittar fler tester inom underkategorierna barn, dammsugare, grill, gräsklippare, inredning, klimat, klädvård, köksmaskiner & kökstillbehör, mat, trädgård, vitvaror, väskor och övrigt till hemmet.
Anita Carlsen

Bäst i test: Blomsterbud

Anita - redaktör på Bäst i test Guiden sedan 2013. Anita är utbildad frilansjournalist och undersköterska och har i över 20 år djupdykt på inre utveckling, fysiskt och psykiskt välmående och har en gedigen erfarenhet inom hälsa och friskvård.

 

De specialinteressen som Anita djupdyker i på Bäst i test Guiden är inom skönhet & hälsa samt hem & hushåll.


Vill du komma i kontakt med oss kan du maila till [email protected]

Testet uppdaterades senast