Friluftsliv - utrustning bäst i test

Välkommen till vår sida för allt som rör friluftsliv! Här hittar du jämförande tester för olika produkter som är bra att ha när du är ute i naturen. Oavsett om du gillar att vandra, campa, cykla, eller bara njuta av en härlig promenad i naturen hittar du de bästa produkterna här. 


Våra tester omfattar bland annat broddar som håller dig säker på halt underlag, både under höst och vintertid. Och du hittar även broddar som du kan använda vid löpning. Om du hellre tar dig fram på cykel än löpning har vi även utsett de bästa cykelhjälmarna just nu, både för vuxna och barn. 


För mörka nätter har vi jämfört och utsett den bästa ficklampan just nu som ger dig ett starkt och pålitligt ljus under natten. Och skulle det komma en oväntad regnskur har vi även utsett de bästa gummistövlarna och regnjackorna. 


Ska du ut och campa hittar du de bästa tälten här, både stora och små. Och finns det risk för kyliga nätter har vi också utsett bästa sovsäckarna för olika temperaturer och klimat. Och för goda måltider på din campingtur har vi utsett det bästa stormköket - som du med fördel kan kombinera med de bästa termosarna att lägga din mat i. 


Våra friluftstester ger dig bra tips och rekommendationer som förhöjer din utomhusupplevelse. Läs våra guider och hitta de bästa produkterna för dig.