Bästa handtvålen, test handtvål, handtvål bäst i test, bästa handtvålen 2023, bästa tvålen för torra händer, återfuktande handtvål, flytande tvål bäst i test, bästa tvålen, bästa handtvålen för torra händer, handtvål för torra händer, bästa handtvål, bästa återfuktande handtvål, bra handtvål, tvål bäst i test.

Bästa handtvålen för torra händer - handtvål bäst i test

Behöver du en bra handtvål och undrar vilken som är handtvål bäst i test just nu? Då har du kommit helt rätt! Vi har läst aktuella tester från experter och utsett den bästa tvålen för torra händer. Såklart är den också en billig tvål!


Bästa handtvålen just nu: redaktionens val


Köpguide: hur du väljer en bra handtvål

Med så många handtvålar på marknaden kan det vara svårt att hitta bästa återfuktande handtvål utan att ha testat massor av olika tvålar.

 

Leta efter en vårdande och återfuktande handtvål

Fördelen med att det finns många tvålar på marknaden är att de flesta innehåller återfuktande och vårdande egenskaper.


Se upp för allergiframkallande ämnen

I en undersökning utförd av Expressen kom det dock fram att väldigt många tvålar innehåller skadliga och allergiframkallande ämnen. Se därför till att köpa en tvål som inte innehåller allergiframkallande ämnen! Givetvis är vår testvinnare fri från dessa. Handtvål bäst i test: specifikationer

Volym:
Parfym:
Aktiva ämnen:
Allergivänlig:
Vegansk:
Dermatologiskt testad:
Bäst i test handtvålen 2024 - Urtekram Hand Soap 300ml - Bäst i test
Urtekram Hand Soap 3...
Bästa handtvålen
300 ml
Finns med/utan
Hyaluronsyra
Ja
Ja
JaAtt tvätta händerna minskar risken för exponering av virus och bakterier, vilket har varit extra viktigt i sjukdomstider. God handhygien räcker långt, men ibland kan det behöva kompletteras med handsprit och munskydd för att minska smittorisken. Framförallt på sjukhus och i offentliga miljöer.


Glöm inte att smörja in händerna

Förutom att du använder en riktigt bra tvål som är skonsam mot dina händer, är det viktigt att du återfuktar med en bra handkräm. Annars är risken att du, efter dagens många tvättar, slutar med händer som är torra och röda av hudirritation. 


Detta är framförallt viktigt under vinterhalvåret då kall vind och torr luft sliter extra mycket på händerna.


Bäst i test handtvål: Urtekram Hand Soap


Bästa handtvålen just nu

Efter att ha sett vad experterna och testerna säger så har vi tagit fram en testvinnare. Den heter Urtekram Hand Soap och är en dermatologiskt testad tvål som är skonsam mot dina händer och även dryg så att den håller länge. 


Urtekram handtvål bäst i test

Handtvålen från Urtekram är en skonsam tvål som tvättar rent och återfuktar dina händer. Den är dryg och löddrar mjukt på dina händer. Den kommer i olika dofter, bl.a. lavendel, nordiska bär, med aloe vera och kokos. 


Olika varianter av handtvålen med återfuktande hyaluronsyra

Beroende på vilken du väljer får du olika egenskaper. Den med nordiska bär innehåller bland annat antioxidanter och vitaminer. Den med aloe vera är bra för dig som har torra händer på grund av dess återfuktande förmåga. Alla varianter av tvålen innehåller dock hyaluronsyra vilket även det är återfuktande.


Ekologisk handtvål som är dermatologisk testad

Tvålen är ekologisk, dermatologiskt testad och innehåller inga farliga ämnen. För enkel dosering kommer tvålen i en snygg pumpflaska som står snyggt i vilket badrum som helst. Här köper du bästa handtvålen till lägst pris

Hos dessa återförsäljare kan du köpa Urtekram tvål till bra priser. Tvålarna finns i olika dofter. Så gjorde vi testet om handtvål bäst i test

När vi har undersökt vilken handtvål som är bäst i test just nu har vi tagit reda på vilken handtvål som experterna tycker fungerar allra bäst. Dessa har kunnat utföra tester i sina labb där de kunnat undersöka hur rent tvålen gör samt om den återfuktar bra eller om dess doft är för stark. Härifrån har vi fått ett gott urval av bra handtvålar som både tvättar rent och är skonsamma mot dina händer. 


Men utöver experternas omdömen har vi även tagit reda på vad användarna tycker om deras toppval. Det är ju faktiskt de vanliga användarna som har bäst erfarenhet av en produkt eftersom de har möjlighet att testa den under längre tid. 


När det gäller Urtekram är både experterna och dess användare överens: det är en prisvärd tvål som lämnar en ren och fräsch känsla som dessutom är skonsam mot huden. En bonus är även att den kommer i flera olika dofter. 


Att denna tvål är så populär bland både experter och vanliga användare ligger till stor grund för att vi har utsett den till handtvål bäst i test, dessutom gör dess schyssta pris valet ännu enklare. Handtvål bäst i test - experternas omdömen

Kureras skönhetspanel testade 5 tvålar och utnämnde Urtekram Hand Soap till sin favorit. De testade den med lavendeldoft och tyckte att den doftade gott. De gillade även att den var skonsam mot känslig hud och att den lämnade en härlig känsla av renhet. 


Skönhetslandet rankar de tre bästa handtvålarna i tre kategorier: premium-, mellan- och budgetklass. I premiumklassen vann Maria Nila Soap. I mellanklassen vann John Master Organics Lavendel Rose Soap. Slutligen i budgetklassen så vann Urtekram Hand Soap. Om Urtekram skriver de: "Urtekram är ett sådant bra budget märke och det förvånar mig inte att de hamnar på topp igen". De fortsätter sedan med att skriva att det är en skonsam tvål för händer som får stå ut med mycket tvättande under dagen. 


Naturligtsnygg.se som är en skönhetsblogg och butik ger Urtekram Hand Soap (Lavendel) 4/5 poäng.handtvål pump, bäst i test tvål, återfuktande handtvål bäst i test, handtvål torra händer, handtvål, flytande handtvål, vilken tvål är bäst, löddrande handtvål, bästa duschtvål, urtekram återförsäljare, billig tvål, bästa handtvålen är fräsch krämig och billig, flytande tvål test, bra tvål, bäst i test handtvål, fast tvål rusta, snygg handtvål, lyxig handtvål, rusta tvål, godaste handtvålen, urtekram handtvål, ekologisk handtvål, återfuktande tvål.Tips 1: Om du vill återfukta dina händer efter tvätt så hittar du den bästa handkrämen.


Tips 2: I influensatider är det viktigt att ofta tvätta händerna! Gör det i minst 30 sekunder och se till att vara extra noggrann. 


Handsprit är också en produkt som är väldigt bra att använda direkt efter att du tvättat dina händer. En liten handspritsflaska kan du också väldigt enkelt ha med dig på jobbet, skolan eller på utflykten. Läs vårt test om den bästa handspriten!


Tips 3: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående tvål. På så vis kan du göra ett riktigt fynd = den bästa handtvålen till det lägsta priset! Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig.Vanliga frågor och svar

  • Vilken är den bästa handtvålen?
    I vårt handtvål test har vi utsett Urtekrams handtvål till bästa handtvålen. Denna handtvål har där med fått vår stämpel handtvål bäst i test.
  • Är fast eller flytande tvål bäst?
    För renande effekt är fast tvål allra bäst och avlägsnar bakterier allra mest effektivt. Flytande tvål är dock bra också, men se till att verkligen gnida in tvålen i händerna för bra effekt. Allra sämst är dock löddrande tvål (skumtvål). Dessa avlägsnar inte alls bakterier lika bra.Populära tester inom kategorin hälsa & personvård
Anita Carlsen

Bäst i test: Handtvål

Anita - redaktör på Bäst i test Guiden sedan 2013. Anita är utbildad frilansjournalist och undersköterska och har i över 20 år djupdykt på inre utveckling, fysiskt och psykiskt välmående och har en gedigen erfarenhet inom hälsa och friskvård.

 

De specialinteressen som Anita djupdyker i på Bäst i test Guiden är inom skönhet & hälsa samt hem & hushåll.


Vill du komma i kontakt med oss kan du maila till [email protected]

Testet uppdaterades senast