Blu-ray / DVD bäst i test

Gillar du att titta på film och inte hittar din älsklingsfilm på någon streamingtjänst. Eller har du en stor samling filmer på skiva. Då är blu-ray något för dig, då det låter dig uppleva film på det mest detaljerade och högkvalitativa sätt! 


Är du filmälskare och vägrar kompromissa när det gäller bild- och ljudkvalitet är blu-ray det optimala valet för dig. Dessutom får du också tillgång till en bred variation av titta på innehåll, eftersom de modernare blu-ray spelarna ofta har tillgång till streamingtjänster och möjlighet att streama i 4K - vilket ger dig en bredare variation av innehåll utan att behöva byta enhet. 


I vårt bluray-test har vi tagit reda på vad både experter och konsumenter tycker om de olika toppvalen som finns nu, och därefter tagit hänsyn till viktiga faktorer som bildkvalitet, ljudprestanda, användarvänlighet samt hur bra spelaren går att använda för streaming. Detta gör dig väl rustad för att göra ett bra köp från början - så du slipper dåliga och dyra felköp. 


Så oavsett om du letar efter bluray-spelare som kompletterar din hemmabio, eller om du letar efter en enkel spelare som gör att du kan njuta av film i bättre kvalitet, hittar du bra information i våra tester.