Elsparkcykel bäst i test, El scooter bäst i test, test elscooter, bästa elscootern, elscooter bäst i test 2023, elscooter bäst i test, elscooter, el scooter, bästa elscooter 2023, bästa elsparkcykeln, elscooter test, bästa elscooter, elsparkcykel test, bäst i test elsparkcykel, el sparkcykel vuxen bäst i test, bästa elsparkcykel, test elsparkcykel, elspark bäst i test 2023, bäst i test elscooter, bästa elscootern, bästa elscootern 2023.

Elscooter bäst i test 2024 - bästa elsparkcykel just nu

Ska du köpa elscooter eller elsparkscykel och vill veta vilken som är elscooter bäst i test 2024? Då har du kommit helt rätt! Vi på Bäst i test Guiden har tagit reda på vad både experterna och konsumenterna tycker om marknadens bästa elscooter. Allt för att du ska kunna hitta bästa elsparkscykeln och slippa dyra felköp.


Läs mer om elsparkscykel bäst i test i vårt elscooter test nedan.


Bästa elsparkcykeln just nu


Köpguide

När du ska köpa elsparkcykel är det viktigt att du väljer den som passar dina behov allra mest, där den viktigaste faktorn brukar vara räckvidd. Du vill enkelt kunna ta dig fram och tillbaka till jobbet på en laddning. Det är därför bra om du tittar på den sträckan du kommer åka mest och ser till att du har tillräcklig räckvidd för den sträckan.


Andra viktiga faktorer är:

 • Hastighet: Vill du kunna åka snabbare än 20 km/h finns det scooters som kan åka i hastigheter mellan 30 km/h och 45 km/h. Dessa klassas dock som mopeder och kräver hjälm och körkort.
 • Vikt: Om du planerar på att bära med elscootern på tunnelbanan eller tåget är det viktigt att du orkar göra detta. Välj isåfall en lätt el scooter. Detta gäller även på storleken av scootern. 
 • Batteritid: Denna varierar kraftigt beroende på modell och tillverkare. Det viktigaste du kan göra är att tänka hur länge du vill att elscootern ska fungera utan att behöva laddas. Men tänk också på att välja en elscooter som inte tar alltför lång tid att ladda.
 • Tillbehör: Välj en elscooter som tillgodoser dina behov, t.ex. som lampor (bak och fram), lås och korg. Jämför elsparkcyklar - specifikationer

Vikt:
Räckvidd:
Hastighet:
Laddningstid:
Bromsar:
Maxlast:
Däck:
Belysning:
Effekt:
Bäst i test elscootern 2024 - NIU KQi3 Pro - Bäst i test
NIU KQi3 Pro
Elscooter med lång...
20 kg
Upp till 50 km
20 km/h
6 timmar
Elektrisk + mekanisk
100 kg
Luftfyllda
Fram och bak
250 W
Bäst i test elscootern 2024 - Mi Electric Scooter Essential - Bäst i test
Mi Electric Scooter...
Prisvärd elscooter
12 kg
Upp till 20 km
20 km/h
3,5 timmar
Elektrisk + mekanisk
100 kg
Luftfyllda
Fram och bak
250 W
Elscooter bäst i test: NIU KQi3 Pro 


Efter att ha granskat experternas tester och tagit användarnas omdömen i beaktning har vi utsett NIU KQi3 Pro till elscootern bäst i test. Detta tack vare dess goda byggkvalitet, acceleration - men framförallt riktigt bra räckvidd.


Komfort

NIU KQi3 Pro har kanske inte den snygga och smala designen som andra modeller. Men denna elscooter erbjuder däremot något ännu viktigare - komfort. Med mjuka luftfyllda däck får du en mjuk åktur, med god stötdämpning i stadsmiljö. 


God acceleration och räckvidd

Elscootern erbjuder mycket bra accelerationskraft som även klarar av att hålla en jämn acceleration i backar. När du behöver bromsa har du skivbromsar på varje hjul som säkert ser till att du stannar. En finess med dessa bromsar är att de är regenererande och återför kraft till batteriet vid inbromsning, vilket förbättrar räckvidden. När det gäller räckvidden har scootern (när den är fulladdad) en räckvidd på hela 50 km


Fulladdad med funktioner

Andra funktioner hos NIU KQi3 Pro är bland annat stöldskydd i form av ett larm som sätts igång om någon försöker rulla iväg eller starta scootern. Du får även strålkastare både bak och fram, där den bakåt alltid är på medan du kan kontrollera framlampan efter behov.


Du kontrollerar alla funktioner i den tillhörande appen som du enkelt ansluter till din telefon. Här kan du även växla mellan olika hastighetslägen. På styret ser du i sin tur information som hastighet och återstående batterikraft.


Enkel att fälla ihop, men tung

Om du behöver ta med dig scootern på språng kommer du bli glad över att få veta att denna scootern har en riktigt bra spärr på det fällbara styret - som sedan enkelt låses fast på baksidan av scootern. Både användare och experter prisar scootern för hur enkelt det är att fälla ihop den.


Specifikationer om NIU KQi3 Pro 

 • Räckvidd: Upp till 50 km (beroende på körstil)
 • Max hastighet: 20 km/h
 • Effekt: 250 watt
 • Bromsar: Regenererande skivbromsar (elektrisk + mekanisk)
 • Vikt: 20 kg
 • Uppladdningstid: 6 timmar
 • Däck: Luftfyllda


Nackdelar med elscootern

Nackdelarna med denna elscooter är främst sådana av besvär, t.ex. om du vill köra på högsta hastigheten måste du först se en instruktionsvideo på den tillhörande appen. Men som om inte detta vore nog måste du även köra en halv kilometer i eco-läget innan högsta hastighetsläget låses upp. Detta är något som du antagligen kommer vilja göra direkt då eco-läget låser hastigheten till ca 14 km/h. 


Innan du kan öppna appen måste du dock skapa ett konto hos NIU. Det är alltså ingen plug and play-scooter utan den kräver lite "pappersarbete" i början. Lyckligtvis går detta rätt fort.


Här köper du NIU KQi3 Pro till bästa prisAnvändarnas omdömen och recensioner om NIU KQi3 Pro

"Det här är en riktigt välbyggd elscooter och jag skulle tro att den är bekvämare att åka på än många av de kommersiella uthyrningarna av E-scootrar du kan hitta runt om i stan."


"Hög kvalitet och smidig körning."


"KQi3 Pro är ett bra köp. Mycket bra kvalitet, delar, acceleration, hjul, bromsar. Fenomenal."


"Byggkvaliteten är fantastisk! Lätt att sätta ihop och rolig att köra runt. Se till att du följer appinstruktionerna när du har ställt in den via appen. Det är enkel resa därifrån".


"Jag köpte denna scooter för att dra ner på bensinräkningen. Jag bor i stan och tar den till jobbet och tillbaka varje dag. Hittills har det varit underbart! Jag köpte Pro-versionen, och den tar mig uppför backar utan problem!" 


"Jag måste säga att jag blev förvånad... jag är 188 cm lång och väger 108kg och denna scootern klarar sig! Mycket robust, batteriet räcker hyfsat länge, stark motor, mjuk gång trots att den inte har någon fjädring, bred plattform för en bekväm åktur. Det enda är att jag önskar att den kunde ladda mycket snabbare."


"Underbar åkning. Rejäl och bekväm scooter."
Prisvärd elscooter: Xiaomi Mi Essential 


När det gäller den mest prisvärda elscootern just nu har vi undersökt de olika tillverkarna just nu för att se vilken som uppfyller de mest grundläggande kraven för en elscooter - till lägsta pris.


Xiaomi producerar många olika modeller och är ett av världens mest sålda varumärke när det gäller elscooter. De får ständigt bra betyg av både experterna och användarna som testar. Modellen Xiaomi Mi Essential är den mest prisvärda elscootern just nu.


Bra körning med okej räckvidd

Den är ett bra val som erbjuder en räckvidd på upp till 20 km innan den behöver laddas. Dessutom är den utrustad med ABS och regenererande bromsar som sparar kinetisk energi från inbromsning och för in detta i batteriet igen.

 

Luftfyllda däck

Scooterns däck är luftfyllda vilket ger bättre stötdämpning. Dock rekommenderas det att du kör på asfalt för en jämn åktur och minimal risk för punktering. För helt punkteringsfria däck får du söka dig till en sparkcykel som faller inom kategorin moped klass 2. 

 

Bra tillbehör och funktioner

Hursomhelst, den kör väldigt bra och el scootern är också utrustad med lykta både fram och bak som ser till att du både kan se och är synlig på mörka vägar. Det finns en skärm på styret som visar all information om återstående batteri och hastighet. Här kan du även kontrollera de andra funktionerna som lykta, cruise-control och lås. 


Mi Essential har tre fartlägen

 • Fotgängare: hastighet på 5 km/h
 • Standardläge: hastighet på 20 km/h
 • Sportläge: hastighet på 20 km/h men snabbare acceleration, drar mer batteri

 

Anslutning via bluetooth

Scootern kan också anslutas till appen Mi Home via BlueTooth. Härifrån kan du kontrollera en del funktioner och få information om återstående batteritid, men i huvudsak används den för att låsa scootern.

 

Enkel att bära med

Det fiffiga med denna el scooter är att när du är klar med din färd fälls den enkelt ihop på 3 sekunder och är lätt att bära tack vare den låga vikten samt att styrstången fungerar som handtag. Ihopfälld tar den mindre plats och kan tas med in i hemmet eller till kontoret utan problem.


Specifikationer om Xiaomi Mi Essential 

 • Räckvidd: Upp till 20 km

 • Motor: 250 watt

 • Batteri: Ah 42V, Li-Ion

 • Maxlast: 100kg

 • Laddningstid tom-full: 3,5 timmar

 • Maxhastighet: 20 km/h

 • Vikt: 12 kg

 • Bromsar: Elektrisk + mekanisk (ABS)

 • Däck: Luftfyllda


Här köper du Xiaomi Mi Essential till lägst pris

Planerar du att ta ett lån får du hos Advisa en kostnadsfri jämförelse från upp till 40 banker och långivare. Hos butikerna nedan kan du köpa el scooter bäst i test till lägst pris just nu.Användarnas omdömen och recensioner om Xiaomi elscooter

Som alltid här på Bäst i test Guiden tar vi även reda på vad konsumenterna tycker om sin produkt, här kommer några exempel;


"Den mest prisvärda lagliga el scootern jag hittat. Barnen körde den 70 km första två dagarna, utan problem. Med 250 w blir det lite tungt i uppförsbackar iaf med mig på, och man får hjälpa den, men lagen säger ju max 250 w."


"Bra produkt för pengarna men rekommenderar att man köper till punkteringsfria däck."


"Väldigt prisvärd, bra produkt xiaomi."


"110kg vikt, kör 20 km/h utan konstigheter, blir max 15-17 km/h vid uppförsbackar men den tyckar på utan några problem! Bra motvind gör ingen skillnad så rekommenderar om du letar efter en billigare prisklass men som funkar bra."


"Denna funkar kanon! Barnen älskar den och är super nöjda! Rekommenderar att köpa den!"


"Bra elsparkcykel till bra pris. Var lätt att montera ihop."


"Den är skön och kanonbra att åka på men när den är kall så tar batteriet slut lite väl snabbt."


"Mycket bra och fungerar utmärkt för att ta sig till och från jobbet."


"Väldigt nöjd med detta köp! Bra kvalitet känns inte plastig. Stabil när du kör och kommer nästan alltid upp i 20km/h. Perfekt för små ärenden och ta sig runt snabbt och smidigt." Den klarar sig inte så bra i branta uppförsbackar men det var förväntat, stadskörning är inga problem."


Så gjorde vi testet

Efter våra studier ser vi att NIU KQi3 Pro är uppskattad av både användare som köpt den och av externa experter. Vårt test är baserat på dessa utlåtanden från användarna och experterna där vi visar ett urval av dem här i testet. Här har det framförallt varit viktigt att den bästa elsparkcykeln erbjuder gott om kraft för att ta sig uppför backar, bra bromsar samt bra räckvidd (den viktigaste faktorn). Priset har också varit vägledande för oss då vi anser att man som konsument inte ska behöva betala mer än nödvändigt för god prestanda. 


Efter att ha granskat och vägt samman dessa kriterier enligt ovan har vi valt vår testvinnare. Här har vi sett flera trovärdiga expertkällor rapportera goda omdömen för elsparkcykeln bäst i test - som även delas av nöjda konsumenter. 


Men eftersom priset även har varit viktigt har vi valt att ta med en prisvärd elscooter för de som vill ha en enklare scooter att ta sig runt i stan med, eller som transportmedel till barnen. Här har det varit viktigt att elscootern har en OK räckvidd, kort laddningstid samt bra bromsar. 
Här köper du NIU KQi3 Pro till bästa pris


Här köper du Xiaomi Mi Essential till lägst pris

Amazon säljer Mi Electric Scooter Essential just nu för bara 2799 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

2799 kr är det lägsta priset just nu för Mi Electric Scooter Essential!

CDON.COM säljer den just nu för 3429 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

Hos Webhallen köper du Mi Electric Scooter Essential för 3990 kr. Frakten ingår även i priset.

E-Wheels säljer just nu Mi Electric Scooter Essential för 3990 kr. Frakten ingår i priset.

Proshop säljer den för 4745 kr. Frakten ingår i priset.


Test elscooter - experternas omdömen

Tidningen M3 rekommenderar särskilt NIU KQi3 Pro och ger den 4/5 i betyg. De gillar dess byggkvalitet och den breda plattformen som bidrar till ökad komfort. Vidare tycker de att den har gott om prestanda och räckvidd - upp till 50 km (varierar på körstil). Slutligen gillar de även elscooterns app som gör det enkelt att hålla koll på batterinivå, körläge och körtid.


Tom's Guide tycker att NIU KQi3 Pro är den bästa elsparkcykeln just nu. De tycker att den erbjuder bra prestanda - som tar dig uppför backar utan problem samt att den har bra bromsar som håller dig säker. Bland nackdelarna för elscootern nämner de främst att den är tung. Förutom elscootern från NIU får även elsparkcyklar från Hiboy, Unagi och Segway bra placeringar i deras test.


Techradar utser NIU KQi3 Pro till bästa elscooter just nu. De ger den ett totalbetyg på 5/5 med anledning av dess enkla montering, breda design som ger bättre stabilitet, sina starka lysen, sin goda prestanda samt att den är enkel att bära med sig - tack vare ny mekanism som gör den enkel att fälla ihop. De rekommenderar scootern för dig som behöver en scooter som klarar av backar och för dig som värderar byggkvalitet högt. Bland nackdelarna nämner de att den är tung - vilket den är med sina 20kg.


Tidningen M3 rekommenderar Xiaomi 1S och anser att det är en praktisk och prisvärd sparkcykel som vill ta sig fram smidigt i trafiken. De gillar dess design, att den är enkel att vika ihop, dess ABS-bromsar samt att den går att ansluta till din smartphone via BlueTooth för att få mer information om elsparkcykeln. Bland nackdelarna nämner de att den har dålig kraft i uppförsbackar.


T3 tog 1S hem en fin tredjeplats tack vare att den har en bra app, bra räckvidd och sparande funktioner på batteriet samt att den är enkel att fälla ihop. Anledningen att den inte tog hem en andra- eller förstaplats var enligt T3 att den inte är lika bra som Pro-modellen samt att den bara har 8,5 tums hjul. 

 

Pro-modellen har dock en hastighet på 25 km h vilket innebär att den inte får framföras på allmänna vägar i Sverige, vilket är varför den väljs bort i vårt test som vinnare.


Techadvisor gav scootern från Xiaomi förstaplatsen. I detta fallet var det den lite dyrare Mi Scooter Pro 2 som utsågs till bäst i test. Skillnaden mellan denna och vår testvinnare 1S är främst batteristorleken, som ger mer kraft och längre räckvidd till Pro 2 (45 km mot 30 km). Att den är kraftfullare gör det även enklare för Pro 2 att köra upp för backar samt att inga stötdämpare för att den går stötigt på ojämnt underlag.


Scootered är mycket positiva till Xiaomi 1S och ger den 5/5 stjärnor! De tycker den är välbalanserad och kontrollerad vilket medför en enkel körning. De gillar även att 1S har en skärm som visar hastighet och återstående batterikapacitet! Scootered är även positiva till andra elscootrar; Xiaomi Mi Essential Electric Scooter som, precis som 1S, är en av ersättarna till modellen M365. 


Elproducente gillar uppdateringarna hos Xiaomi 1S och tycker att de helt klart har gjort ett lyft. De menar dock att om du verkligen vill se stor skillnad i prestanda så är det värt att undersöka Pro 2 - versionen som har större batteri vilket medför längre räckvidd och starkare motor.


M3 skriver om Xiaomi M365 och skriver att den "M365 är än idag ett väldigt populärt alternativ för dig som vill ha lång räckvidd till en inte allt för maffig prislapp".


Techadvisor från England testade Xiaomi M365 och gav den 4.5 stjärnor av 5. Även om man inte kan köra den direkt i England så tyckte de om den och beskrev den som: "Den är snabb, smidig och nästan helt tyst med ett batteri som bara fortsätter gå och bromsar som saktar ned snabbt men säkert".


Xiaomi M365 vann även Red Dot "Best of the Best"-award och IF Design Award år 2017.


elsparkcykel bäst i test, elscooter 250w bäst i test, bäst i test elscooter 2023, el-scooter, elsparkcykel vuxen bäst i test, elsparkcykel bäst i test 2023, el scooter bäst i test, xiaomi mi electric scooter essential recension, köpa elsparkcykel, bästa elsparkcykeln 2022, elsparkcykel bäst i test 2022, elscooter bäst i test 2022, köpa el scooter, elscooter test 2023, bäst i test elscooter 2022, elsparkcyklar bäst i test 2022, elscooter snabb, elsparkcykel köpa, bästa elsparkcykeln 2023, el scooter ny, el sparkcykel räckvidde, snabba elscootrar, bra elscooter, vilken elsparkcykel är bäst, bästa elscooter 2022, billiga el scooter, elscooter med sadel bäst i test, xiaomi mi electric scooter essential test, test elscooter, sparkcykel bäst i test, bästa scootern, köpa elscooter.


Tips och råd om elsparkcyklar

Elsparkcykel regler

Ifall dess maxhastighet är 20 km/h lyder el scootern under samma regler som för cyklar: ej tillåtet att skjutsa, barn under 15 år måste använda hjälm, utrustad med broms och ringklocka, belysning samt reflexer både bak och fram vid mörkerkörning.

 

Det som styr hastighet på din sparkcykel är motoreffekten, det vill säga watt. Här i Sverige är 250 w som gäller för att du ska få köra på allmän väg. Har den en högre motoreffekt får den inte köras på allmän väg. En el scooter som har högre hastighet än 25 km/h räknas som moped Klass II och har därför andra regler. Men så länge elsparkcykeln har maxhastighet på 20 km/h räknas det som en cykel och får köras på cykelbanor.


Elsparkcykel tillbehör

Det finns flera praktiska tillbehör som du kan köpa till din scooter som bland annat lyse, smartphonehållare, cykelväska med flera.


Lås till elscooter

Tänk på då du låser din scooter att du fäster låset så att det inte går att dra ut låset genom att snirkla och böja scootern. Det finns lås som monteras i styret men dessa kan en tjuv relativt enkelt slå av. Lås av handbojmodell fungerar dock bra som du kan fästa i ramen. 


Bäst är att dra ett lås mellan något av hjulens ekrar, så låser du den säkert då det blir svårare att slå upp låset. Flera personer låser sin scooter via ramen mellan framhjulet och ståplattan, men har du lite får långt kabellås går det dra låset över scootern och tjuven kan lätt ta din kära ägodel. Så bäst anser vi att du låser den med ett så kallat skivbromslås. Här kan du köpa lås


Byta däck elscooter - pumpa däck

Innan du ger dig på att byta däcket är det bra att pumpa upp det. Tyvärr sitter ventilen väldigt svårtillgänglig på en scooter och nås inte med en vanlig pump. Du köper en smidig och bra bra pump till elscooterns däck här!


Den gängade ventiladaptern hittar du på samma sida och du kan även köpa den billigt hos bland annat Biltema. 3,5 bar rekommenderas i däcken. Se videon här hur du gör


Är däcket trasigt kan du absolut fixa det själv om du är lite händig. Här via filmen ser du hur du gör. Det är tyvärr inte helt enkelt att byta ett däck på en scooter som det är på en cykel. Men testa gärna då det är relativt dyrt att göra det hos en reparatör. 


Elscooter batteri

Batterierna slits tyvärr ut även på en scooter. Laddar ditt befintliga batteri dåligt hittar du ersättningsbatterier här hos Batteriexperten. Här hittar du även extra batterier till alla olika el scootrar.


El scooter 2000w

Givetvis finns det många andra scootrar en större motoreffekt på mer än lagliga 250 watt. Det finns flertalet med över tusen watt, ibland 2000w och ibland en absurt hög motoreffekt som 5000w. På dessa elsparkcyklar finns ofta en sadel som låter dig sitta bekvämt. Men sitsen är även nödvändig eftersom du kan komma upp i hissnande höga hastigheter. Dessa ska dock endast köras på privat väg samt med skyddsutrustning (och av proffs).


Elscooter med sadel

Det har blivit allt mer populärt att ha en elscooter med sits, vilket är bekvämt om du kör lite längre sträckor. Sadeln fäster du på ståplattan (du behöver inte borra). Genom att du fäller sadeln kan du fortfarande också fälla ihop scootern. Här kan du köpa en sadel till din scooter. Det finns även el scooter med sadel som redan är monterad vid köp, t.ex. OBG Rides och Fatbike


Men... som nämnt har elsparkcyklar med sadel ofta en högre effekt än vad som är tillåtet i Sverige och får därför inte köras på allmänna vägar.


Elsparkcykel barn

Vi har själva ingen bäst i test produkt att presentera här då det gäller barnmodellerna. Barnmodellerna går långsammare än mer avancerade modeller för att just minimera olycksrisken samtidigt som det bär en lättare maxvikt i jämförelse med vuxenmodellerna. 


Hos barnmodellerna är det generellt en kortare räckvidd. Detta behöver dock inte innebära några större problem om den mest ska användas för att åka runt till kompisar eller ta sig till skolan. En populär modell som vi kan rekommendera är Ninebot by Segway E10. 


Bäst i test på Facebook

Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har elscooter rea på ovanstående testvinnare. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa scootern till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!


För dig som vill låna pengar med låg ränta kan vi tipsa om vårt privatlånetest. Jämför elpriser är ett bra sätt för att hålla nere kostnaderna på dina elräkningar. Letar du efter det bästa kreditkortet kan du läsa vår jämförelse.

Frågor och svar om elscootrar

 • Hur långt kan jag köra scootern på en laddning?
  Räckvidden är cirka 30 kilometer per laddning.
 • Hur lång tid tar det att ladda batteriet från tomt till fullt?
  Ett tomt batteri blir fulladdat på fem timmar.
 • Hur och var får jag köra elscootern?
  El scootern får köras på cykelbana
 • Är el scooter för barn tillåtet?
  - I Sverige finns ingen regel som styr hur gammal du måste vara så länge scootern inte går snabbare än 20km i timmen och motorn inte är starkare än 250w. Den räknas där med som en cykel. Sedan måste du tänka på att en scooter är en mycket stark maskin som kan vara farlig för barn.
 • Hur många watt får en el scooter ha?
  Ska el scootern köras på allmän väg får den max ha en effekt på 250 watt. Har den över 250 w får den endast köras på inhägnat område.
 • Vilka trafikregler gäller för elscooter?
  Elscootern klassas som cykel så länge den inte kan köra fortare än 20 km/h. Går den snabbare än så klassas den som en Moped Klass II som har helt andra bestämmelser, där du bl.a. måste använda hjälm. Kika in på transportstyrelsen för att hålla koll på reglerna mer i detalj.
 • Viken är elscooter bäst i test?
  I vårt elscooter test har vi utsett NIU KQi3 Pro till bästa elscooter. Denna elscooter har där med fått vår stämpel elscooter bäst i test.Bäst i test Guidens biltillbehörs- och fordonstester


Du hittar även fler relaterade tester inom underkategorierna bildäckbiltillbehörfordon & maskiner.Philip Andrén

Bäst i test: Bästa elscootern

Philip - redaktör på Bäst i test Guiden.


Här på Bäst i test Guiden djupdyker Philip inom områdena ekonomi och teknik - bland annat inom ljud och bild. Släng gärna iväg en fråga till Philip om ni undrar över finansiella produkter, snabba datorer, schyssta hörlurar eller smarta hushållsapparater.


Philip har en utbildning inom International Business på Stockholms Universitet samt inom Corporate Finance & Investment Banking från Politecnico di Milano i Milano, Italien. 


På fritiden umgås Philip allra helst med vänner och lyssnar på musik.


Vill du komma i kontakt med mig kan du maila till [email protected]

Testet uppdaterades senast