Smarta Hem

När det gäller framtidens teknologi är smarta hem-produkter en av de största trenderna på agendan. Men till skillnad från vad många tror handlar denna kategori inte om att förvandla ditt hem till ett teknologiskt underverk, utan snarare om att förhöja din vardagskomfort, säkerhet och effektivitet. 


Här har vi samlat våra tester på de bästa smarta hem-produkterna. Med dessa prylar kan du enkelt styra allt från belysning till övervakningskameror från din smartphone. Med ett smartare hem kan du känna dig säkrare eftersom du alltid har koll på vad som sker hemma hos dig, oavsett var du befinner dig.


Vi har valt att fokusera mycket på säkerhet, och har utsett bästa hemlarmet och övervakningskamerorna som gör det möjligt att ge dig en överblick i realtid från ditt hem, var du än befinner dig. 


Likt övervakningskameran kan en smart dörrklocka också filma precis utanför dörren så du får en notis när någon står utanför och ska knacka på. Denna kan även kombineras med ett smart lås, som du kontrollerar med din smartphone. Detta gör att du inte behöver vara hemma för att låsa upp dörren, vilket gör det enkelt att släppa in familj och vänner ifall du själv inte är på plats.


Låt oss guida dig genom de bästa valen för ett modernare, säkrare och mer bekvämt hem.