Trädgård

Här hittar du tester och rekommendationer för produkter som gör din trädgård till en fröjd att se på. 


För dig som värderar bekvämlighet och effektivitet högt har vi jämfört och utvärderat olika bevattningssystem som underlättar vattningen av dina växter, och som dessutom kan göra detta helt automatiskt genom att följa scheman. Detta ser till att dina växter får den omsorg de förtjänar helt utan att du måste offra dyrbar tid åt att vattna. I vårt bevattningssystem-test har vi tagit hänsyn till kvalitet, kapacitet och användarvänlighet för att du enkelt ska kunna hitta det bästa bevattningssystemet som passar din trädgård bäst. 


För dig som gärna odlar och vill ha en dedikerad plats för detta har vi även utsett de bästa växthusen just nu, som låter dig ägna dig åt din passion. Här har vi tagit reda på vad konsumenterna tycker om de olika växthusen som finns just nu och utsett de bästa baserat på kvalitet, design och pris.


Om du också är intresserad av att göra trädgårdsarbetet med hållbart och miljövänligt har vi även utsett den bästa kompostkvarnen just nu som förvandlar ditt trädgårdsavfall till näringsrik kompost för dina växter och rabatter. Med den bästa kompostkvarnen kan du minska ditt avfall samtidigt som du förbättrar jordens kvalitet i din trädgård. 


För hösten och dess fallande löv har vi tagit fram ett test där vi utser bästa lövblås just nu. Denna hjälper dig hålla trädgården ren och i ordning. Här har vi jämfört olika lövblåsare för att hjälpa dig hitta den mest effektiva och prisvärda modellen. 


Allting behöver dock inte innebära arbete i trädgården, utan det kan även vara en plats för avkoppling och self-care, vilket är tydligt då fler och fler väljer att investera i ett spabad. Dessa kommer i många olika varianter och vi har därför sett till att utse de bästa spabaden just nu som låter dig njuta av en lyxig och avslappnande stund utomhus. Här har vi sett vad experterna tycker om viktiga faktorer hos de olika spabaden som kvalitet, funktioner och energieffektivitet. 


Även inne på avkopplingsområdet inom kategorin finns det också ett test där vi har utsett den bästa terrassvärmaren som låter dig sitta utomhus och njuta året om.


Läs våra tester inom kategorin trädgård för att hitta de bästa och mest prisvärda produkterna just nu!