Oberoende tester från tidningar, sajter och magasin samt recensioner från svenska konsumenter som ställs samman för att utse en vinnare. Köp segraren idag till lägsta pris!

 

Det här är den bästa sittvagnen just nu

 

Sittvagn/sulky test 2019

Vill du veta vilken sittvagn/sulky för barn som har blivit bäst i test 2019, då har du kommit helt rätt! Vi har läst alla texter från experter, pratat med experter och även tagit reda på vilken vagn som konsumenterna gillar allra bäst och sedan sammanställt resultaten på denna sidan, på så sätt kan du undvika dåliga köp och hitta den bästa sittvagnen för ditt barn!

 

För dig som söker en liggvagn kan klicka här för att läsa vårt liggvagnstest!

 

Jag vet redan allt - visa mig den bästa sittvagnen NU!

 

Dessa krav ställer vi på sulkyn/sittvagnen

  • Säkerhet - inget är viktigare än ditt barns säkerhet.

  • Användarvänlighet - det skall inte vara krångligt att fälla ihop vagnen och den ska vara lätt att svänga med och den ska enkelt ta sig igenom snäva områden.

  • Förvaring - vagnen ska bli så liten som möjligt när du fäller ihop den så du enkelt får in den i hemmet, bilen, på förskolan eller på bussen.

  • Sufflett - ska gå att fälla ned så ditt barn inte ska bli bländad av solen.

  • Körning - skall vara smidigt att manövrera

  • Mångsidig - vagnen skall ge dig möjligheten att promenera i naturen!

 


 

 

 

Sittvagn/sulky bäst i test

Efter att ha pratat med experter och läst användaromdömena har vi en vinnare. De märken som vi återkommande ser får bra utlåtanden är Crescent, Easywalker, Britax och Baby Jogger. Den bästa sittvagnen just nu är dock Baby Jogger City Mini GT.

sittvagn/sulky bäst i test - Baby Jogger City Mini GT

Bästa sittvagn/sulky just nu - Baby Jogger City Mini GT

(Klicka på bilden för att få mer information om bästa priset på vagnen)


Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du testvinnaren:

Aktuella butikspriser per den 15 oktober 2019

Baby Jogger City Mini GT är en av de allra mest populära på marknaden just nu. I experttesterna får den topp-betyg i flera kategorier - experterna gillar särskilt den långa suffletten som skyddar ditt barn från solen. Andra finesser som experterna tycker om är reglerbar styrstång, snabb ihopfällning, kompatibilitet med barnvagnssätena och dess hjul som funkar på de flesta typer av terräng.

 

Vagnen passar alla typer av föräldrar. Om ni är ofta på språng mellan jobb och aktiviteter i stan så funkar den utmärkt att rulla runt på plana vägar. Är ni hellre ute i naturen med lite mer krävande terräng så glider den lätt fram på marken.

 

Den långa suffletten skärmar av ditt barn från sol har små hål som är av nät, så att barnet får all luft som behövs.

 

 

Baby Jogger City Mini GT - Snabba fakta om denna testvinnare

Kikhålen på Baby Jogger City Mini GT

 

När det kommer till hjulen så är det 3 stycken all-terrängshjul som är mycket tåliga. Hjulet längst fram har viss stötdämpning i sig som tar emot alla smällar och gupp. Ditt barn kommer ha en väldigt trevlig åktur fri från stötar och dylikt.

 

Bromsen på vagnen sitter under det nedfällbara taket. Istället för en fotbroms är detta istället en handbroms vilket betyder att du slipper skada dina tår om du går barfora.

 

När det kommer till lagringsmöjligheter finns det en vanlig korg under sätet. Det finns också en mindre ficka bakom sätet där man kan lägga dina värdefulla ägodelar.

 

Greppet på styrstången är av gummiringar som är väldigt tåliga och mycket mer behändigt än de grepp med skumgummi. Det går även att ställa in styrstången så du får den i höjden som passar dig och din kropp bäst.

 

Vagnen väger drygt 10kg och går att fälla ihop på några sekunder. Se bilden nedan för att se hur lite plats den tar när den är hopfälld.

 

 

Baby Jogger City Mini GT - ihopfällbar sittvagn/sulky

Ihopfälld Baby Jogger City Mini GT

 

 

Så säger konsumenterna om Baby Jogger City Mini GT 

Som alltid på Bäst i test Guiden har vi hört vad konsumenterna/användarna tycker om sin produkt, det är ju trots allt de som vet bäst hur produkten fungerar. Nedan har vi samlat några kommentarer från användarna:

 

”En perfekt vagn för stadsboende! Perfekt för promenader, åka kommunalt.”

 

”Så ENKEL att fälla ihop och få in i bilen.”

 

"Vi letade länge på vagnar att köpa till vårt första barn och vi blev chockade över hur dyra vissa vagnar var. När jag hittade denna blev jag jätteglad för den hade otroligt mycket bra kritik och den gjorde oss verkligen inte besvikna!"

 

 

Så säger experterna om Baby Jogger City Mini GT

littlebabygear.com har testat Baby Jogger City Mini GT och är väldigt positiva. De ger sittvagnen 5 av 5 stjärnor och gillar framförallt att den hanterar all typ av terräng bättre än andra vagnar samtidigt som den rullar väldigt mjukt och smidigt. De gillar även det stora taket samt att vagnen funkar bra för äldre barn - upp till 5 års ålder!

 

thebump.com ger vagnen 4.5 stjärnor av 5 möjliga. De gillar att den är tålig, har goda förutsättningar för terräng-promenader och att den är snygg!

 

kidspot.com är väldigt positiva och säger att "Det är, med råge, den enklaste vagnen att fälla ihop (och fälla upp) som du någonsin kommer att använda!".

 

Svenska ombarnvagnar.com som är en blogg har testat Baby Jogger City Mini GT och är positiv i sin recension. Sittvagnen beskrivs som "En riktig fullträff" och något som uppskattas speciellt är körkänslan och användarvänligheten.

 

todaysparent.com testade Baby Jogger City Mini GT och gillade dess stabila ram, tygets höga kvalitet och hur lätt det är att fälla ihop vagnen.

 

momstrollerreviews.com som testar alla möjliga barnvagnar har testat Baby Jogger Mini GT och ger den 5 av 5 stjärnor. De gillar det stora nedfällningsbara taket, den rymliga sittplatsen, den ändringsbara handstången och att det är så lätt att fälla ihop vagnen!

 

 

Här köper du barnvagnen till bästa pris

Bästa priset på barnvagnen hittar du på internet. Då får du den också hemskickat till dig direkt, vilket är bekvämt och enkelt.

 

Planerar du att ta ett lån får du hos Advisa en jämförele från upp till 23 banker och långivare.

 

Baby V säljer sittvagnen för bara 3195 kronor när du klickar här och frakten ingår i priset!

3195 kronor är det lägsta priset bland butikerna just nu för sittvagnen!

 

Babyland säljer den för 3295 kronor när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

 

 

 

Tips: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående lampor. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den smartaste lampan till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!

 


Om Bäst i test Guiden

Nya tester och testvinnare på Bäst i test Guiden

Få kostnadsfritt en sammanställning en gång per månad! Fyll i uppgifterna nu, då missar du inget!