Fordon bäst i test

Här hittar du våra tester om fordon. Vi utser den bästa elcykeln, el-mopeden och el-scootern idag. Med allt större bilköer och miljöfarliga utsläpp är det bra att tänka på andra sätt att ta sig framåt. Med en elcykel, el-moped eller el-scooter tar du dig smidigt fram i både stads- och landstrafik samtidigt som du minskar den negativa miljöpåverkan! Läs våra tester och få reda på de bästa och smartaste fordonen idag.


Våra städer växer och allt fler börjar tänka om när det gäller transportmedel. För att ge dig rekommendationer och låta dig inspireras har vi tagit fram djupgående tester och rekommendationer för den nyaste generationen av fordon. 


Elcykeln har i många år varit en favorit hos många som kombinerar motion och bekvämlighet. Den erbjuder snabb och effektiv lösning för korta och medellånga sträckor och blir en bra investering, både för plånbok och miljö. Men vilken elcykel är egentligen bäst i test? Vi har svaret!


En ännu mer smidigare lösning i stadstrafiken är el-mopeden och el-scooter ett bra alternativ till el-cykeln. Dessa ger dig snabb acceleration, enkel hantering och lång räckvidd - vilket gör dessa till bra val för dig som bor i stan. Och med vår guide kan du enkelt välja den moped eller scooter som passar dig bäst. 


Ibland behöver vi dock lite mer än två hjul, framförallt om du ska på semester. Då kan en hyrbil vara lösningen för dig. Därför har vi jämfört de olika hyrbilsföretagen för att ge dig en stressfri upplevelse från bokning tills det att du sitter bakom ratten. 


Med våra noggranna tester och rekommendationer kan du känna dig trygg i ditt val av fordon. Läs våra tester på fordon här!