Bästa abonnemangen

Här har vi samlat våra abonnemangstester. Letar du efter det bästa abonnemanget till din mobiltelefon? Eller undrar du vilket abonnemang för ljudböcker som passar dig bäst? Vi hjälper dig! Här hittar de bästa abonnemangen så du slipper onödiga och dyra felköp. 


Vi har noggrant jämfört olika abonnemang från både stora och små operatörer inom telebranschen. Och oavsett om du är en tung mobilanvändare som behöver mycket data och samtal som sträcker sig över landsgränser eller om du är mer ute efter ett bra budgetalternativ gör vårt test det enkelt för dig att göra ett klokt beslut. 


Vi har tagit hänsyn till datamängd, priser, hastigheter, abonnemangens täckning samt extrafunktioner för att göra en god bedömning för varje operatör, med målet att ge dig tydlig information över de olika alternativen. 


Men förutom mobil- och bredbandsabonnemang har vi också tagit fram tester på abonnemang inom underhållning, nämligen ljudböcker och streamingtjänster. 


Så oavsett om du ska ha ett nytt telefonabonnemang, eller vill veta vilken streamingtjänst som erbjuder mest värde för dig så hittar du svaren här i våra tester.