Test läxhjälp Albert recension. Hej Albert matte albert.

Hej Albert läxhjälp bäst i test 2024: läxhjälp app i matte

Vilken läxhjälp är bäst? Funderar du på att skaffa privat läxhjälp till ditt barn och vill veta vilken av alla läxhjälpsappar som är bäst just nu? Då har du kommit helt rätt!


Vi på Bäst i test Guiden har tittat på olika appar med läxhjälp och korat den bästa läxhjälpen: Hej Albert Läxhjälp. Läs mer om hur Hej Alberts app fungerar nedan.Prova Albert app gratis. Hej Albert pris. Bästa läxhjälp bäst i test.

Prova på Albert läxhjälp gratisFördelar med digital läxhjälp

Ofta är det svårt att motivera barnen till att göra läxorna. De ska inte bara göra läxorna utan allra helst lära sig något, och komma ihåg det de har lärt sig. Dessutom kan det vara svårt att få vardagspusslet att gå ihop och faktiskt ha tid att sätta sig ner med sitt barn och gå igenom uppgifterna. Lyckligtvis finns det smarta verktyg som gör detta!


Prisvärd läxhjälp i matte och basämnen

Privat läxhjälp kan låta dyrt, men inte med Hej Albert. Med deras digitala läxhjälp får ditt barn hjälp med matematik, geografi, programmering, samt svenska och engelska genom roliga spel och pussel. Alla deras uppgifter är helt framtagna enligt aktuell läroplan. Skillnaden är att spelen ökar sannolikheten att ditt barn motiveras att göra klart uppgifterna och faktiskt lär sig något.Läxhjälp bäst i test: Hej Albert app

Hej Albert läxhjälp app. Hej Albert ålder.


Om Hej Albert läxhjälp app

Hej Albert är en digital läxhjälp som gör lärandet roligare och effektivt. Genom att använda spel och pussel som uppgifter, där barn samlar poäng, blir lärandet roligare och anpassat till deras individuella takt. 


Pedagogisk app för ökad kunskap

Albert läxhjälpsapp använder beprövade metoder som utformats av erfarna lärare, pedagoger och forskare för att förmedla kunskap. Med en underhållande app gör Albert inlärningen både roligare och enklare för barn. Appen finns tillgänglig för både Android och iOS-enheter.


Det finns två olika appar: en för yngre barn i åldrarna 6-9 år samt en för äldre barn 10-16 år. 


Albert Junior 3-9 år

För de barn i åldrarna 3-9 år finns det hjälp med matematik, svenska, engelska, programmering och geografi


Lärandet görs på ett roligt och pedagogiskt sätt där många av uppgifterna är interaktiva och tar form som spel och pussel. Utmaningarna ökar progressivt och belönar barnet med poäng, vilket uppmuntrar dem att fortsätta lära sig och nå nästa nivå.


Programmeringen är för att lära barnen förstå hur en dator "tänker" och fungerar, alltså ingen djup nivå. Framförallt hjälper det barnen att tänka logiskt, vilket är grundläggande ifall man vill lära sig koda på riktigt.


Exempel på uppgift:

Barn får lära sig städer, länder och hur bokstäver låter och sätts ihop till ord. De får placera kända byggnader på rätt ställe.Albert Teen 10 - 16 år

För de äldre barnen är det inte samma fokus på att lärandet tar form av olika spel utan här är det mer faktiskt lärande och rikligt med övningsuppgifter. Detta funkar bra som ett komplement till skolan där ditt barn får stor nytta av att sitta en liten stund varje dag, framförallt med matematik!Skaffa Albert läxhjälp nuAlbert matte för alla åldrar

Det största området inom Albert läxhjälp är matematik, inte konstigt eftersom det oftast är matematik som barn och unga har svårt med. Hjälp finns oavsett om det handlar om enkel talförståelse, eller potenser och ekvationer i högstadiet.


För de äldre barnen ligger fokus på förståelse. Det finns nämligen ingen idé av att nöta formler hela dagarna ifall man ändå inte förstår varför formlerna används och hur de fungerar.


Innehållet är välfyllt med videos som går igenom matematiska koncept som gör det enkelt att förstå de olika delmomenten. Likaså finns det även rikligt med övningsuppgifter och steg-för-steg lösningar. Även om det främst riktar sig till ungdomar mellan 10-16 år finns gymnasieförberedande matematik.


Föräldramaterial

Du som förälder får även se i appen hur det går för ditt barn och vad bästa väg framåt är, detta är ovärderlig information som tidigt snappar upp luckor och låter dig veta ifall ditt barn behöver fokusera extra på något ämne.


Albert medlemskap

Hos Hej Albert finns det tre olika medlemskap där skillnaden mellan de olika främst rör hur många användare som kan använda ett konto samt ifall det ska finnas innehåll för ämnen som programmering, svenska, geografi och engelska. Matematik är alltid med oavsett abonnemang.


Prova Albert app gratis

Just nu kan du prova Albert läxhjälp gratis fram till sommaren. Du har ingen uppsägningstid och du kan avsluta medlemskapet när som helst på deras hemsida. 


Därefter finns det ett par olika abonnemang att välja mellan.


Prova Albert läxhjälp gratisHej Albert pris

 • Basmedlemskapet kostar 119 kr/mån.
 • Standard (där du även får Engelska, svenska, programmering och geografi) kostar 159 kr/mån.
 • Plus-abonnemang, som är samma som Standard fast det kan användas av 4 personer kostar 189 kr/mån.


Glöm inte att du kan prova Albert gratis, innan du tecknar ett abonnemang!


För att öka barnets läsförståelse rekommenderar vi också den bästa ljudsboksappen.


Föräldrarnas omdömen och recensioner om den bästa läxhjälpen - Hej Albert läxhjälp

Som vanligt här på Bäst i test Guiden tar vi alltid hänsyn till vad användarna har att säga, det är ju trots allt dessa som har bäst erfarenhet av en produkt. 


Hej Albert recensioner

"Suveränt bra och roligt lärande för barnen!"


"Bra innehåll men buggig."


"Kanon bra läxhjälp app för förskolebarn och går att ställa in en rolig bild, och ålder för att få rätt nivå av utmaningar och uppgifter för barnet att lösa; samt även ställa in rätt språk för barnet. Till ett bra pris."


"Väldigt bra läxhjälp app som konstant uppdateras med nya övningar och ämnen!"


"Superbra lärande och pedagogiskt spel för barnen."


"Jättebra matte läxhjälp app. Mitt barn lär sig väldigt mycket."


Nackdelar med Albert app

Med Albert app är det främst att det handlar om tillfälliga buggar, men oftast är de snabba på att fixa dessa.


Test om läxhjälp appar - experternas omdömen

Enligt experterna som har provat Albert är det ett komplett verktyg som fångar barnens uppmärksamhet och intresse för att lära sig, mycket tack vare att en hel del moment (för yngre barn) är spel. För äldre barn är det ett bra verktyg som kan användas som komplettering till skolan. Albert app behöver endast användas 20 minuter per dag.


Familemys testade Albert läxläsning, både för yngre och äldre barn, och tycker att det är ett effektivt sätt att göra skolan roligare men även mer lärorik. Med otroligt mycket material som progressivt ökar i svårighet är det kul och utmanande hela tiden!


Aftonbladet har pratat med experter som menar att en digital läxhjälp app som Hej Albert otroligt bra, framförallt när de används av barn tillsammans då det funkar som en oändlig resurs.


Pluggtips tycker att Albert är en bra läxhjälp app för att utveckla sin läsförmåga och färdigheter inom matematik. De gillar framförallt speldelen för yngre barn där det progressiva tempot gör att barnen konstant känner sig utmanade och ökar intresset för att lära sig.


Råd och Rön har skrivit en artikel om läxläsning och läxhjälp, samt dess fördelar och nackdelar.Vanliga frågor och svar

 • Vad kostar Hej Albert läxhjälp?
  Hej Albert läxhjälp app har olika abonnemang men deras basabonnemang ligger på 119 kr/mån. Då får du tillgång till Albert matte. Deras andra abonnemang som erbjuder fler ämnen och användare kostar 159 kr/mån och 189 kr/mån.
 • Kan man ha Albert på datorn?
  Hej Albert app är endast tillgängligt som app och finns till iPhone, iPad och Android.
 • Vilken läxhjälp är bäst?
  Hej Albert är utsett till digital läxhjälp bäst i test enligt många konsumenter och experter.
 • Är Albert gratis?
  Hej Albert läxhjälp brukar ha provperioder som du kan testa gratis. Förr eller senare behöver du betala för appen.
 • Är appen Albert bra?
  Albert app är mycket användarvänlig och har hjälpt många barn sedan lanseringen.Hej Albert recension, bästa läxhjälpen, matte läxhjälp bäst i test

Gör lärandet roligare med Hej Albert - den bästa läxhjälpen!Tips

Söker du efter sätt att förbättra din livsstil och få mer tid över i vardagen? Låt oss guida dig genom några av de bästa tjänsterna som kan göra ditt liv enklare och mer njutbart.


 • Om du strävar efter en hälsosammare kost utan att behöva lägga ner timmar på matplanering och inköp, kan en nyttig matkasse vara precis vad du behöver. 
 • Efter en lång dag kan det vara uppskattat med lite underhållning, men vilken är egentligen den bästa streamingtjänsten?
 • Vad är mer uppskattat än lite vardagslyx? Skicka blommor till en vän, familjemedlem eller kollega, och gör någons dag lite ljusare.  


För dig som driver eget kan vi tipsa om bra webbhotell och hur du kan skicka nyhetsbrev gratis.


Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande aktörerna har rea på ovanstående tjänster. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!

Du hittar fler tester inom underkategorierna barn, dammsugare, grill, gräsklippare, inredning, klimat, klädvård, köksmaskiner & kökstillbehör, mat, trädgård, vitvaror, väskor och övrigt till hemmet.Philip Andrén

Bäst i test: Läxhjälp

Philip - redaktör på Bäst i test Guiden.


Här på Bäst i test Guiden djupdyker Philip inom områdena ekonomi och teknik - bland annat inom ljud och bild. Släng gärna iväg en fråga till Philip om ni undrar över finansiella produkter, snabba datorer, schyssta hörlurar eller smarta hushållsapparater.


Philip har en utbildning inom International Business på Stockholms Universitet samt inom Corporate Finance & Investment Banking från Politecnico di Milano i Milano, Italien. 


På fritiden umgås Philip allra helst med vänner och lyssnar på musik.


Vill du komma i kontakt med mig kan du maila till [email protected]

Testet uppdaterades senast