Bästa massagekudde bäst i test massagekudde test, bästa massagekudden, nackmassage bäst i test, massage nacke bäst i test, flowpillow recension, flowpillow heat test

Massagekudde bäst i test 2024: bästa massagekudden för nacke

Funderar du på att köpa en massagekudde och vill veta vilken som har blivit utnämnd till massagekudde bäst i test?


I vårt massagekudde test har vi gått igenom de bästa massagekuddarna på marknaden och tagit reda på vilken som är den absolut bästa massagekuddei den bemärkelse att den är enklast att använda och ger allra bäst muskelavslappning. Och inte nog med det!


Vi har tagit reda på vad de svenska konsumenterna tycker om bäst i test massagekudde - Flowpillow heat massagekudde. Läs vår Flowpillow recension nedan!


Bästa massagekudden just nu


Köpguide: välj en bra massagekudde

 • Trådlös och uppladdningsbar: Garanterar att du kan använda kudden var du än befinner dig utan begränsningar av en sladd.
 • Justerbara intensitetsnivåer: Möjliggör individanpassad massage beroende på dina specifika behov.
 • Värmeinställning: Förbättrar massagen genom att öka blodcirkulationen, vilket effektivt lindrar muskelspänningar.Specifikationer om Flowpillow Heat massagekudde

Sladd:
Laddningstid:
Drifttid:
Garanti:
Infraröd värme:
Drivkälla:
Bäst i test massagekudden 2024 - Flowpillow Heat Massagekudde - Bäst i test
Flowpillow Heat Mass...
Bästa massagekudde...
Nej
4 timmar
2 timmar
2 år
Ja
Batteri


Fördelarna med en massagekudde

En massagekudde är perfekt för att hantera trötta och stela muskler var du än är - hemma, i bilen, eller på flyget. Massagekudden förbättrar blodcirkulationen och frigör slaggprodukter och stimulerar produktionen av endorfiner.


Efter träning, eller när musklerna känns extra ansträngda, kan en massagekudde snabbt minska muskelstelhet och förbättra rörlighet. Den är också ett utmärkt verktyg för att minska stress och bekämpa sömnlöshet. Gör massagekudden till en del av din dagliga rutin för ökad välbefinnande och fysisk hälsa.


Massagekudde bäst i test: Flowlife Flowpillow Heat


Flowpillow Heat recension

Flowpillow Heat från det svenska företaget Flowlife har fått lysande recensioner av såväl experter som elitidrottare - och utses till massagekudde bäst i test. Massagekudden är unik i dess kombination av massage och värme, samtidigt som den är kompakt, sladdlös och batteridriven, vilket gör den enkel att använda överallt på kroppen efter eget behov. 


Justerbar hastighet, styrka och värme

Med intuitiva kontroller och inställningar för både styrka och värme, anpassar du enkelt massagekudden efter olika muskelgrupper. Den infraröda värmeeffekten värmer upp massagebollarna, vilket ökar blodcirkulationen ytterligare och främjar återhämtning. Den erbjuder upp till 2 timmars massage per laddning, och att ladda upp den till full styrka tar ca 4 timmar.  


För att starta massagekudden håller du ner ”ON”-knappen i ca 3 sekunder. Då startar den på högsta styrkan och kör i 15 minuter. 


Garanti och säkerhet

Det inbyggda resårbandet på baksidan av massagekudden låter dig fästa kudden på en stol. Du får även 2-års garanti och en 100-dagars nöjdkund-garanti från Flowlife, där du kan lämna tillbaka produkten om du inte skulle vara nöjd.Här köper du Flowpillow Heat massagekudde bäst i test till lägst prisAnvändarnas omdömen och recensioner om bästa massagekudden

Massagekudden från Flowlife har prisats av tusentals användare i Sverige. Här kan du läsa lite vad användarna tycker om sitt köp:


"Skön och bra massagekudde!"


"Älskar flowpillow! Underbar både efter träning eller när man bara vill ha massage framför filmen i soffan. Rekommenderar starkt!"


"En lättnad för ryggen under graviditeten! Tack!"


"Perfekt efter träning och enkel att ta med sig överallt."


"Den bästa massageprodukt som jag har prövat, trådlös, tålig och mobil då den är uppladdningsbar och kan placeras över hela kroppen. Värme finns även i denna produkt."


"Jag älskar att ligga i sängen med denna! Trots att jag väger 100 pannor kan jag ligga med på den och få en hård men samtidigt mjuk och skön massage för min rygg! Och man slipper alla sladdar att trassla in sig i eftersom den är sladdlös."


"Flowpillow är den första massagekudden jag provat som verkligen gör jobbet, stark motor och mycket värme – jätteskönt för vaderna."


"Användbar massagekudde med bra kvalité."


"Har mycket ryggproblem så köpt flera liknande produkter men måste säga att Flowpillow är den bästa av alla. Bra batteritid, enkel att använda och går att använda över hela kroppen!"


"Mycket bra och kraftig massage. Behändig att ta med."


"Efter 90 minuters användning så måste kudden laddas i 3 till 4 timmar. Det tycker jag är för dålig batteritid"


"Var orolig att detta skulle bli ännu en onödig pryl som skulle bli liggandes. Men den masserar nacken rätt bra."Apoteket MEDS säljer Flowpillow Heat Massagekudde för 1096.5 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

1096.5 kr är det lägsta priset just nu för Flowpillow Heat Massagekudde!

Apotek Hjärtat säljer Flowpillow Heat Massagekudde för 1190 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Komplett säljer just nu Flowpillow Heat Massagekudde för 1290 kr. Frakten ingår i priset.

Kjell & Company säljer just nu Flowpillow Heat Massagekudde för 1290 kr. Frakten ingår i priset.

Hos NetOnNet kan du köpa bäst-i-test-vinnaren för bara 1290 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Hos Webhallen köper du Flowpillow Heat Massagekudde för 1339 kr. Frakten ingår även i priset.

Svenskt Kosttillskott säljer Flowpillow Heat Massagekudde för 1489 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Svensk Hälsokost säljer Flowpillow Heat Massagekudde för 1489 kr. Frakten är inkluderad i priset.


Så gjorde vi testet om massagekudde bäst i test

Vi har tagit reda på vilken massagekudde som användarna tycker presterar bäst. Detta innebär att vi har läst deras omdömen och tagit dessa i beaktning när vi har utsett en vinnare. 


När det gäller massagekudden från Flowlife är svenska användare mycket nöjda med dess prestanda, mycket för att den är enkel att använda samt för att den är portabel. Utöver det är användarna även mycket nöjda med att den har värmeinställning, som bidrar till en ännu bättre massage och möjlighet för kroppens återhämtning, både efter träning men även till vardags.

Övriga bra massagekuddar: Beurer massagekudde

Utöver Flowlife finns det även andra aktörer på massagekuddemarknaden som gör riktigt bra massagekuddar. En av dessa är Beurer som också erbjuder massagekuddar med god kvalité och värme. Trots konkurrens från andra tillverkare, står Flowpillow Heat ut med sin unika kombination av portabilitet, värme och massage.flowpillow heat review, flowlife recension, massagekudde nacke bäst i test, flowlife flowpillow heat massagekudde bäst i test nackmassage kudde med värme, massage kudde

Med en massagekudde har du alltid tillgång till en bra massageTips 1: Om du är intresserad av massage vill vi tipsa dig om att läsa vårt test där vi korar den bästa massagepistolen just nu! Och om du letar efter en vanlig kudde kan vi tipsa dig om att läsa vårt test där vi utser den bästa kudden just nu!


Tips 2: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har massagekudde rea på ovanstående testvinnare. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa massagekudden till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!Frågor och svar om massagekuddar

 • Vilken är massagekudde bäst i test?
  I vårt massagekudde test har vi utsett Flowpillow Heat Massagekudde till bästa massagekudde. Denna massagekudde har där med fått vår stämpel massagekudde bäst i test.

  Det är en liten, kompakt och batteridriven massagekudde som kan användas på hela kroppen.
 • Hur länge ska massagekudden användas?
  Det finns ingen maxgräns för hur länge du kan använda en massagekudde utan du kan använda den så länge du tycker det är skönt. Har du specifika problem kan det vara bra att använda den regelbundet, till exempel en kortare stund varje dag snarare än en längre stund en gång i veckan.Populära tester inom kategorin hälsa & personvård


Philip Andrén

Bäst i test: Massagekudde

Philip - redaktör på Bäst i test Guiden.


Här på Bäst i test Guiden djupdyker Philip inom områdena ekonomi och teknik - bland annat inom ljud och bild. Släng gärna iväg en fråga till Philip om ni undrar över finansiella produkter, snabba datorer, schyssta hörlurar eller smarta hushållsapparater.


Philip har en utbildning inom International Business på Stockholms Universitet samt inom Corporate Finance & Investment Banking från Politecnico di Milano i Milano, Italien. 


På fritiden umgås Philip allra helst med vänner och lyssnar på musik.


Vill du komma i kontakt med mig kan du maila till [email protected]

Testet uppdaterades senast