massagekudde bäst i test

Bästa massagekudden 2021

Funderar du på att köpa en massagekudde och vill veta vilken massagekudde som har blivit utnämnd till bäst i test? Då har du kommit helt rätt. Vi har tagit reda på vilken massagekudde som är enklast att använda och som ger allra bäst resultat. Och inte nog med det! 


Vi har tagit reda på vad de svenska konsumenterna tycker om de olika massagekuddarna som finns att köpa just nu. Allt för att du ska kunna göra ett så klokt val som möjligt och undvika dåliga och dyra felköp. Vårt arbete har vi sedan presenterat till dig på denna sida. 


Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig testvinnaren NU


Detta är en massagekudde

Kortfattat är massagekudden en kudde som du kan använda på hela kroppen som masserar och behandlar trötta muskler. Massagekudden har blivit väldigt populär eftersom den är liten och portabel och är väldigt enkel att ta med sig, oavsett om du är utomhus, i bilen eller på flygplanet.


Efter fysisk aktivitet känner många av av oss av en stelhet i musklerna. Flertalet av oss låter stelheten gå obehandlad ovetandes om att det faktiskt finns en väldigt enkel lösning - massage! Genom att sätta igång blodcirkulationen och massera de berörda muskelgrupperna släpps slaggprodukter fria och endorfin-tillverkningen sätts igång. Detta resulterar i ökad rörlighet och en välfungerande terapi för dina stela muskler.


 


Massagekudde bäst i test 

Efter att ha sett vad användarna säger är det ingen fråga om saken. Den bästa massagekudden just nu tillverkas av ett svenskt företag som heter Flowlife. Bland sina goda recensioner hittar vi många nöjda kunder och elitidrottare som använder deras produkter varje dag. Med Flowpillow Heat har de tagit fram en flexibel och kompakt massagekudde som är enkel att använda samtidigt som den gör gott för dig och dina muskler. 

Bästa massagekudde just nu - Flowlife Flowpillow Heat

(Klicka på bilden för mer information om det lägsta priset just nu!)


Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 12 april 2021

De bästa priserna på Flowpillow Heat MassagekuddeFlowpillow Heat är en liten och kompakt massagekudde. Du kan därför välja precis vilken muskelgrupp som du vill ska få behandling. Den är även sladdlös och uppladdningsbar och därmed väldigt flexibel. På en full laddning får du ut mellan 1,5-2 timmars massage beroende på vilket tryck du lägger på massagekudden. Att ladda upp den till full styrka tar ca 4 timmar. 


Det som gör Flowpillow till en unik massagekudde är dess kombination av massage och värme. Med hjälp av infrarött ljus värms massagebollarna upp vilket ökar blodcirkulationen och bidrar till större rörlighet. Detta botar stelheten du kan uppleva efter ett fysisktspass.

 

Flowpillow Heat är mycket användarvänlig tack vare sina intuitiva knappar. För att starta massagekudden håller du ner ”ON”-knappen i ca 3 sekunder. Då startar den på högsta styrkan och kör i 15 minuter. Den startar då även med infravärme vilket värmer upp musklerna för att öka blodcirkulationen för allra bästa behandling. 


På massagekudden finns finns det knappar som kontrollerar både styrka och värme. Detta är bra eftersom du kanske inte vill ha samma styrka för alla muskelgrupper. Men givetvis är detta upp till dig och dina egna preferenser. 

 

På baksidan av massagekudden sitter ett resårband som gör det enkelt att fästa massagekudden på baksidan av en stol. 

 

Du får 2 års garanti av Flowlife. Utöver det får du även en "Nöjdkund-garanti" där du kan lämna tillbaka produkten inom 100 dagar från köp om du inte skulle vara nöjd.


Utöver Flowlife finns det även andra aktörer på massagekudde-marknaden som gör riktigt bra produkter. En av dessa är Beurer som också erbjuder massagekuddar med god kvalité och värme.
Detta säger användarna om massagekudden

Flowpillow Heat prisas av tusentals användare i Sverige. Här kan du läsa lite vad användarna tycker om sitt köp:

 

"Jättesmidig att använda och riktigt skön!"

 

Superskön. Så bra med trådlös; plus bra kraft!

 

"Skön och bra kudde!"

 

"Älskar flowpillow! Underbar både efter träning eller när man bara vill ha massage framför filmen i soffan. Rekommenderar starkt!"

 

"En lättnad för ryggen under graviditeten! Tack!"

 

"Perfekt efter träning och enkel att ta med sig överallt."

 

"Den bästa massageprodukt som jag har prövat, trådlös, tålig och mobil då den är uppladdningsbar och kan placeras över hela kroppen. Värme finns även i denna produkt."

 

"Jag älskar att ligga i sängen med denna! Trots att jag väger 100 pannor kan jag ligga med på den och få en hård men samtidigt mjuk och skön massage för min rygg! Och man slipper alla sladdar att trassla in sig i eftersom den är sladdlös."

 

"Jag använder den varje kväll, SUPER!!!"

 

"Flowpillow är den första massagekudden jag provat som verkligen gör jobbet, stark motor och mycket värme – jätteskönt för vaderna."


"Användbar massagekudde med bra kvalité."

 

"Har mycket ryggproblem så köpt flera liknande produkter men måste säga att Flowpillow är den bästa av alla. Bra batteritid, enkel att använda och går att använda över hela kroppen!"

 

"Uppfyllde mina förväntningar. Jättebra! Rejäl massage"

 

"Mycket bra och kraftig massage.Behändig att ta med."

 

"Efter 90 minuters användning så måste kudden laddas i 3 till 4 timmar. Det tycker jag är för dålig batteritid"

 

"Var orolig att detta skulle bli ännu en onödig pryl som skulle bli liggandes. Men den masserar nacken rätt bra."
Här köper du bästa massagekudden till lägst pris

Flowlife säljer just nu massagekudden för 1096 kr. Frakten ingår i priset.

1096 kr är det lägsta priset just nu för Flowpillow Heat Massagekudde!

Svenskt Kosttillskott säljer massagekudden för 1290 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Svensk Hälsokost säljer massagekudden för 1290 kr. Frakten är inkluderad i priset.


bästa massagekudden, massagekudde nacke

Med en massagekudde har du alltid tillgång till en bra massage


Tips 1: Om du är intresserad av massage vill vi tipsa dig om att läsa vårt test där vi korar den bästa massagepistolen just nu!


Tips 2: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående massagekudde. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa massagekudden till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!
Philip Andrén

Bäst i test: Massagekudde

Testet skrevs och uppdaterades senast

Läs även: