massagekudde bäst i test

Test massagekudde - Bästa massagekudden 2021

Funderar du på att köpa en massagekudde och vill veta vilken massagekudde som har blivit utnämnd till bäst i test? Då har du kommit helt rätt. Vi har, genom vårt test på massagekudde, gått igenom de bästa massagekuddarna på marknaden och tagit reda på vilken som är den absolut bästa massagekudden i den bemärkelse att den är enklast att använda och ger allra bäst resultat. Och inte nog med det! 


Vi har tagit reda på vad de svenska konsumenterna tycker om de olika massagekuddarna som finns att köpa just nu. Allt för att du ska kunna göra ett så klokt val som möjligt och undvika dåliga och dyra felköp. Vårt arbete har vi sedan sammanställt till dig på denna sida. 


Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig testvinnaren NU


Detta är en massagekudde

Kortfattat är massagekudden en kudde som du kan använda på hela kroppen som masserar och behandlar trötta och stela muskler. Massagekudden har blivit väldigt populär eftersom den är liten och portabel och väldigt enkel att ta med sig, oavsett om du är utomhus, i bilen eller på flygplanet.


Efter fysisk aktivitet känner många av av oss av en stelhet i musklerna. Flertalet av oss låter stelheten gå obehandlad ovetandes om att det faktiskt finns en väldigt enkel lösning - massage! Genom att sätta igång blodcirkulationen och massera de berörda muskelgrupperna släpps slaggprodukter fria och endorfin-tillverkningen sätts igång. Detta får musklerna att slappna av och resulterar i ökad rörlighet och en välfungerande terapi för dina stela muskler. En massagekudde kan också användas vid stress och sömnlöshet. 


 


Massagekudde bäst i test 

Efter att ha sett vad användarna säger är det ingen fråga om saken. Den massagekudde som är bäst i test just nu är Flowpillow heat massagekudde som tillverkas av det svenska företaget Flowlife. Bland sina goda recensioner hittar vi många nöjda kunder och elitidrottare som dagligen använder deras produkter. Med Flowpillow Heat har de tagit fram en flexibel och kompakt massagekudde som är enkel att använda samtidigt som den gör gott för dig och dina muskler. 

Bästa massagekudde just nu - Flowlife Flowpillow Heat

(Klicka på bilden för mer information om det lägsta priset just nu!)


Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 18 september 2021

De bästa priserna på Flowpillow Heat MassagekuddeVår testvinnare och därmed den bästa massagekudden är alltså Flowpillow Heat. Det är en liten, kompakt och batteridriven massagekudde. Den kan användas på hela kroppen och du kan därför välja precis vart du vill använda kudden och vilken muskelgrupp som du vill ska få behandling. Dessutom finns det olika hastigheter som gör att du enkelt kan välja den behandling som passar bäst. Den sladdlös och uppladdningsbar och därmed väldigt flexibel. På en full laddning får du ut mellan 1,5-2 timmars massage beroende på vilket tryck du lägger på massagekudden. Att ladda upp den till full styrka tar ca 4 timmar. 


Flowpillot heat massagekudde kammar hem förstaplatsen som bästa massagekudden eftersom den är unik i dess kombination av massage och värme. Med hjälp av den infraröda värmen värms massagebollarna upp vilket ökar blodcirkulationen och bidrar till större rörlighet. Detta botar stelheten du kan uppleva efter ett fysisktspass och kan även påskynda återhämtning. 

 

Massagekudden är mycket användarvänlig tack vare sina intuitiva knappar. För att starta massagekudden håller du ner ”ON”-knappen i ca 3 sekunder. Då startar den på högsta styrkan och kör i 15 minuter. Den startar då även med infravärme vilket värmer upp musklerna för att öka blodcirkulationen för allra bästa behandling. 


På massagekudden finns finns det knappar som kontrollerar både styrka och värme. Detta är bra eftersom du kanske inte vill ha samma styrka för alla muskelgrupper. Men givetvis är detta upp till dig och dina egna preferenser. 

 

På baksidan av massagekudden sitter ett resårband som gör det enkelt att fästa massagekudden på baksidan av en stol. 

 

Du får 2 års garanti av Flowlife. Utöver det får du även en "Nöjdkund-garanti" där du kan lämna tillbaka produkten inom 100 dagar från köp om du inte skulle vara nöjd. Det blir helt enkelt inte bättre. 


Utöver Flowlife finns det även andra aktörer på massagekudde-marknaden som gör riktigt bra produkter. En av dessa är Beurer som också erbjuder massagekuddar med god kvalité och värme.
Detta säger användarna om bästa massagekudden 

Massagekudden från flowlife har prisats av tusentals användare i Sverige. Här kan du läsa lite vad användarna tycker om sitt köp:

 

"Jättesmidig att använda och riktigt skön!"

 

Superskön. Så bra med trådlös; plus bra kraft!

 

"Skön och bra kudde!"

 

"Älskar flowpillow! Underbar både efter träning eller när man bara vill ha massage framför filmen i soffan. Rekommenderar starkt!"

 

"En lättnad för ryggen under graviditeten! Tack!"

 

"Perfekt efter träning och enkel att ta med sig överallt."

 

"Den bästa massageprodukt som jag har prövat, trådlös, tålig och mobil då den är uppladdningsbar och kan placeras över hela kroppen. Värme finns även i denna produkt."

 

"Jag älskar att ligga i sängen med denna! Trots att jag väger 100 pannor kan jag ligga med på den och få en hård men samtidigt mjuk och skön massage för min rygg! Och man slipper alla sladdar att trassla in sig i eftersom den är sladdlös."

 

"Jag använder den varje kväll, SUPER!!!"

 

"Flowpillow är den första massagekudden jag provat som verkligen gör jobbet, stark motor och mycket värme – jätteskönt för vaderna."


"Användbar massagekudde med bra kvalité."

 

"Har mycket ryggproblem så köpt flera liknande produkter men måste säga att Flowpillow är den bästa av alla. Bra batteritid, enkel att använda och går att använda över hela kroppen!"

 

"Uppfyllde mina förväntningar. Jättebra! Rejäl massage"

 

"Mycket bra och kraftig massage.Behändig att ta med."

 

"Efter 90 minuters användning så måste kudden laddas i 3 till 4 timmar. Det tycker jag är för dålig batteritid"

 

"Var orolig att detta skulle bli ännu en onödig pryl som skulle bli liggandes. Men den masserar nacken rätt bra."
Här köper du testvinnaren till lägst pris

Flowlife säljer just nu Flowpillow Heat Massagekudde för 1032 kr. Frakten ingår i priset. Ange Bäst i test Guidens rabattkod bästitest20 för att få detta pris!

1032 kr är det lägsta priset just nu för Flowpillow Heat Massagekudde!

Hos NetOnNet kan du köpa bäst-i-test-vinnaren för bara 1290 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Svenskt Kosttillskott säljer Flowpillow Heat Massagekudde för 1290 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Svensk Hälsokost säljer Flowpillow Heat Massagekudde för 1290 kr. Frakten är inkluderad i priset.


bästa massagekudden, massagekudde nacke

Med en massagekudde har du alltid tillgång till en bra massage


Tips 1: Om du är intresserad av massage vill vi tipsa dig om att läsa vårt test där vi korar den bästa massagepistolen just nu!


Tips 2: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående massagekudde. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa massagekudden till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!
Vanliga frågor och svar

  • Vilken massagekudde är bäst i test?
    Efter att ha sett vad användarna säger är det ingen fråga om saken. Den massagekudde som är bäst i test just nu är Flowpillow heat massagekudde. Det är en liten, kompakt och batteridriven massagekudde som kan användas på hela kroppen.
  • Vad är en massagekudde?
    Kortfattat är massagekudden en kudde som du kan använda på hela kroppen som masserar och behandlar trötta muskler. Genom att sätta igång blodcirkulationen och massera de berörda muskelgrupperna släpps slaggprodukter fria och endorfin-tillverkningen sätts igång. Detta får musklerna att slappna av och resulterar i ökad rörlighet och en välfungerande terapi för dina stela muskler.
  • Hur länge ska massagekudden användas?
    Det finns ingen maxgräns för hur länge du kan använda en massagekudde utan du kan använda den så länge du tycker det är skönt. Har du specifika problem kan det vara bra att använda den regelbundet, tillexempel en kortare stund varje dag snarare än en längre stund en gång i veckan.


Populära tester inom kategorin hälsa & personvård


Philip Andrén

Bäst i test: Massagekudde

Testet skrevs och uppdaterades senast

Läs även: