Fotmassageapparat bäst i test

Fotmassage maskin test 2021

Ska du köpa fotmassageapparat och vill veta vilken som är bäst i test just nu? Då har du kommit helt rätt. Vi har läst alla tester som har presenterats den senaste tiden i tidningar, från testlabb och här på internet. Och inte nog med det!


Vi har även tagit reda på vilken fotmassagemaskin som konsumenterna gillar bäst. Vårt arbete har vi sedan sammanställt till dig på denna sida, allt för att du ska kunna göra ett klokt val och undvika dyra och dåliga felköp. I testet listar vi en fotmassageapparat bäst i test och en premiumvinnare. 


I testet kan du läsa om
Bästa fotmassage 2021

Bäst i test fotmassage

Beurer FM 60

Fotmassage bäst i test Beurer FM 60
 • Enkel att använda

 • Värmeinställning

 • Prisvärd

 • Masserar endast undersidan

 • Max skostorlek 45

Fotmassage bästa premiumval

Flowlife Flowfeet

Fotmassage bäst i test Flowlife Flowfeet
 • Masserar hela foten

 • 3 massageprogram

 • Värmeinställning

 • Dyr

priser i samarbete med Prisjakt


Köpguide

Fotmassage är bra för dig med ömma fötter. Med en elektrisk fotmassage-apparat har du enkel tillgång till en avkopplande massage när du än vill. Ofta är de kompakta och lätta vilket gör dem ytterst flexibla att ha med sig. 


Massage kan hjälpa dig till bättre rörlighet och avlastar dina fötter efter en lång dags arbete eller träningspass.  En känd fotmassage-metod är shiatsu. Att stimulera tryckpunkter i fötterna ger enligt vissa experter terapi för hela det centrala nervsystemet. Det släpper även loss restprodukter vilket återställer en balans i kroppen. Denna balansen bidrar till avslappning i både kropp och själ. Shiatsumassage går att boka nästan överallt i Sverige men med en bra fotmassage-apparat har du tillgång till det vart du än befinner dig. 
Fotmassage bäst i test

Den bästa apparaten ska vara enkel att använda, ge massage av hög kvalitet och inte kosta för mycket. En bonus är även ifall den har värmeinställning som ökar blodcirkulationen. En fotmassage som uppfyller alla dessa kriterier är Beurer FM 60. Den är en favorit av både experter och konsumenter. Läs hela testet här nedan!

Bäst i test fotmassage - Beurer FM 60

(Klicka på bilden för mer information om det bästa priset just nu!)


Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 18 september 2021

De bästa priserna på Beurer FM 60


Beurer FM 60 är en apparat som erbjuder shiatsu-fotmassage för en schysst prislapp. Det är en väldigt simpel apparat som är elegant och solid. Apparaten har endast två knappar; on/off samt en ”mode”-knapp. 

 

Den har totalt 18 shiatsu-punkter, 9 för varje fot. Shiatsu är en form av massage som grundar sig i tanken att tryckpunkter i dina fötter är direkt kopplade till andra områden i kroppen. Och att genom stimulera dessa tryckpunkter, signalera resten av kroppen och det centrala nervsystemet, att slappna av. 

 

Apparaten är justerbar och det finns två inställningar som avser höjd på själva apparaten. 

 

Beurer FM 60 är väldigt enkel att använda. När den är på kan du välja hastighet och sätta igång värmefunktionen. Värmefunktionen fungerar dock endast när du använder den högre hastigheten, vilket är ett litet minus. Men det är också bra eftersom det är vid högre styrka ökar blodcirkulationen. 

 

Beurer FM 60 är ingen avancerad fotmassage apparat men den gör jobbet och det gör den riktigt bra. Shiatsumassagen ger god terapi för ömma fötter och ökar cirkulationen markant. 


Detta säger användarna

Som vanligt här på Bäst i test Guiden vill vi gärna veta vad användarna tycker. Det är ju trots allt dessa som har bäst erfarenhet av en produkt. Här kommer några exempel: 


"Denna FM 60 har verkligen givit mina ben den massage som de behöver."


"Mycket nöjd med den här massageapparaten."


"Kunde inte vara nöjdare med den här massageapparaten!"


"Ett måste för alla som lider av hälsporre."


"Jag har haft Plantar Fasciitis i över ett år nu. Och detta föreslogs av någon som har haft framgång med det. Jag tyckte inte om att de inte erbjuder gratis retur, men jag tänkte att det var kostnaden för en fotmassage, så jag hade inte mycket att förlora. Jag måste säga, den här saken är jättebra! Och alla i mitt hus använder det nu."


"Den här saken är jättebra !!! Jag är vårdpersonal och står på fötterna hela dagen. Jag har ont i fötterna varje dag. Den här saken hjälper oerhört, inte bara med mina fötter utan också med mina ben. Jag rekommenderar starkt den här produkten till alla med fotvärk."


Här köper du bästa fotmassagemaskinen till lägst pris

CDON.COM säljer den just nu för 717 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

717 kr är det lägsta priset just nu för Beurer FM 60!

Tretti.se säljer Beurer FM 60 för 826 kr. Frakten hem till dig ingår också i priset.

Whiteaway erbjuder Beurer FM 60 just nu för 830 kr. Frakten ingår även i priset.

eNemo säljer den för 830 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Apotek Hjärtat säljer Beurer FM 60 för 839 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Proshop säljer den för 796 kr. Frakten ingår i priset.

Hos Teknikproffset kan du köpa Beurer FM 60 för 893 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Hos Ginza kan du köpa testvinnaren för 919 kr. Frakt ingår i priset.
Fotmassage - bästa premiumval från Flowlife

Om du vill ha större valbarhet och tillgång till program har vi även tagit med en premiumvinnare i detta test. Denna kommer från det svenska företaget Flowlife och har fått väldigt bra betyg från de svenska konsumenterna. Den har flera inställningar, styrkor, avfuktning och givetvis värmeinställning. 


Bästa premiumval - Flowlife Flowfeet

(Klicka på bilden för mer information om det bästa priset just nu!)


Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 18 september 2021

De bästa priserna på Flowlife Flowfeet


Flowfeet är en premiumprodukt där fotmassagen ger dig snabbare återhämtning samtidigt som den både värmer och masserar dina fötter.

 

Den har tre hastigheter, tre massageprogram och ett konstant värmeläge som går att aktivera vid samtliga funktioner. Värmen hjälper till att stimulera tryckpunkterna i fötterna ytterligare, vilket ger en ökad blodcirkulation. 

 

De olika massageprogrammen har olika fokusområden. Standardprogrammet masserar dock runt hela foten med hjälp av massagehuvuden som tar på undersidan av foten. För massage av ovansida och sidor ser luftfyllda kuddar till att tryck sätts på fötterna för maximal stimulering. 

 

Det finns även ett stretchingprogram som är lite mer intensivt. Detta program körs därför allra bäst med värmen påslagen för att mjuka upp muskler och leder. 


Detta säger användarna

"Jättenöjd. På de lätta programmen är det ren avslappning och de lite hårdare gör verkligen gott för fötterna"


"Bästa köpet på länge. Var ute efter en liknande produkt men slog till på denna lite på chans efter en rekommendation från en i familjen"


"Perfekt avkoppling efter en lång dag på jobbet!"


"Tack för att du har kommit in i mitt liv, en sån lyx i vardagen!"


"Efter en dag på jobbet är det så skönt att använda den här framför tvn"


"Som dansare finns det inget bättre än att sätta sig med Flowfeet efter ett svängigt danspass!"


"Fantastisk, flera olika intensiteter och program och hela familjen kan använda den."


"Otroligt effektiv men kändes lite jobbigt i början för att mina fötter var så ovana vid ordentlig fotmassage men den gör verkligen dunder efter långa jobbiga dagar!"


"Har den under skrivbordet på jobbet, otroligt bra produkt!"


"Arbetar mycket i butik och denna är guldvärd när man kommer hem efter en lång arbetsdag. Knäppa en bira o fotmassage framför TVn o alla problem försvinner!"


Här köper du Flowlife Flowfeet till bästa pris

Flowlife säljer just nu Flowlife Flowfeet för 1992 kr. Frakten ingår i priset. Ange Bäst i test Guidens rabattkod bästitest20 för att få detta pris!

1992 kr är det lägsta priset just nu för Flowlife Flowfeet!

Hos NetOnNet kan du köpa bäst-i-test-vinnaren för bara 2490 kr. Frakten är inkluderad i priset.
Fotmassage test - experternas omdömen

The Strategist: Tipsar om Beurer FM 60 och skriver att den anses vara en av de bästa apparaterna för shiatsu-massage. 


Best Review Guide: Ger Beurer FM 60 ett betyg på 8.7/10. De gillar att den har ett schysst pris, enkel användning, värmeinställning samt att den är snyggt designad. Bland dess nackdelar nämner de att den inte har en remote, timer eller flera program att välja mellan. 


fotmassage terapi


Testvinnare - Bästa fotmassageTips 1: Om du är intresserad av massage vill vi tipsa dig om att läsa våra tester där vi korar bästa massagepistol och massagekudde bäst i test!


Tips 2: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående apparater. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa fotmassage-apparaten till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!

Vanliga frågor och svar

 • Vad är fotmassage bra för?
  Att stimulera tryckpunkter i fötterna ger enligt vissa experter terapi för hela det centrala nervsystemet. Det släpper även loss restprodukter vilket återställer en balans i kroppen. Balansen bidrar till avslappning i både kropp och själ.
 • Hur fungerar fotmassage maskin?
  Beror på viken maskin du använder. Men maskinerna vi tipsar om både masserar, kramar och värmer fötterna. Vår premiumvinnare masserar även ovansidan av foten.
 • Hur ofta kan man göra fotmassage?
  Hur ofta som du bara vill. Då fötterna består av 38 olika muskler och är en av de delar på kroppen som normalt belastas mest under en dag är det verkligen att föredra att göra detta ofta.
Populära tester inom kategorin hälsa & personvård


Philip Andrén

Bäst i test: Fotmassage

Testet skrevs och uppdaterades senast

Läs även: