Klädvård bäst i test

För att dina kläder ska hålla så länge som möjligt är det viktigt man tar väl hand om dem och håller dem i toppskick. Vi erbjuder därför omfattande tester på klädvårdsprodukter för att hjälpa dig hitta de bästa produkterna som gör att dina kläder ser fina och fräscha ut, oavsett hur ofta de används. 


Två av de viktigaste verktygen för klädvård är steamer och strykjärn. En steamer är ett bekvämt och skonsamt sätt att ta bort veck och rynkor från kläderna utan att behöva använda ett strykjärn. Perfekt för kläder som är känsliga för värme eller när du har bråttom och behöver snabbt fixa din outfit. 


Å andra sidan är ett strykjärn oumbärligt när du behöver ett mer precist och kraftfullt resultat. Det blir en mer välstruken finish på dina plagg, framförallt för dina skjortor, byxor och kjolar. 


Vi har noga utvärderat och jämfört olika märken och modeller av steamers och strykjärn för att ge dig de mest pålitliga och effektiva alternativen på marknaden. Våra tester tar hänsyn till prestanda, användarvänlighet, hållbarhet och pris. Allt för att du ska kunna göra ett klokt val från början och undvika dåliga och dyra felköp. Här hittar du produkterna som är bäst i test.