Låna pengar nu idag utan säkerhet med låg ränta.

Låna pengar - utan säkerhet

Det har sagts många gånger; Att låna pengar innebär oftast att en produkt eller tjänst blir dyrare, än att köpa kontant. Avgifter och räntor gör att det kan tillkomma många 100-lappar på det du ska köpa.

 

Men - ibland har man inget val! Något behöver införskaffas och pengarna är tillfälligt slut. Eller också är det helt enkelt för mycket pengar att lägga ut på en och samma gång, och det blir mildare för plånboken att dela upp betalningen. Pengarna ska ju räcka till många saker under en månad. Då kan ett banklån på internet, ett s.k. internetlån, vara ett bra alternativ.

 

När du tar ett internetlån behöver du INTE kontakta din vanliga bank. Du får istället pengarna direkt från respektive låneföretag. Att ta denna typ av lån kan därför också vara ett bra sätt att komma tillrätta med andra smålån och på så sätt få ned priset och räntekostnaderna. Det blir mindre pengar att lägga på lånen varje månad.

 

Låna pengar - Banklån och privatlån

När du tagit beslut att låna pengar, är det dock viktigt att se till att du får bästa möjliga förutsättningar för att betala tillbaka så lite som möjligt för det du lånat. Bankerna ägnar sig inte åt välgörenhet, så det bör inte du göra heller. Välj därför det ställe där du får den lägsta effektiva räntan.

 

Det finns idag en mängd olika företag som lånar ut större eller mindre summor till dig och vill ha mer eller mindre för denna tjänst. I vår granskning har vi jämfört lån hos några av de största aktörerna för privatlån, som varje dag lånar ut många miljoner till Svenska folket. Och vi har fått fram vilka som just nu erbjuder Sveriges mest prisvärda privatlån.

 

Dessa bolag:

  • Har låg ränta jämfört med andra låneformer
  • Erbjuder s.k. blancolån (dvs lån utan säkerhet)
  • Du kan själv bestämma hur lång återbetalningstid du vill ha
  • Du kan enkelt räkna ut hur stort månadsbeloppet blir på deras hemsida
  • Du får besked direkt när du ansöker via webben
Bästa privatlånet


Lån hos Advisa:


Advisa hjälper dig med ditt banklån Bästa privatlånet

 

Det som är smart med Advisa är att de samlat flera långivare på samma ställe. De arbetar alltså som "låneförmedlare" och eftersom de är oberoende utan koppling till någon enskild bank, kan de låta alla banker slåss för att ge dig det bästa erbjudandet. Och trots att de kollar din ansökan med 36 långivare får du bara 1 kreditupplysning hos UC.

 

Du slipper alltså att lägga tid på att hitta en bra lånelösning. Advisa gör detta åt dig. Och med tanke på dagens låga räntenivåer kan det bli en positiv överraskning för dig, då deras ränta börjar på låga 2,95 %. Hos Advisa kan du låna upp till 600 000 kr utan säkerhet. 

 

Det är också skönt att veta att det är helt gratis att få hjälp att hitta det bästa lånet med den lägsta räntan hos dem. Advisa är dessutom kända för att ha bra service och ge snabba svar.

 

Hos TrustPilot är det över 3000 svenska kunder som skrivit omdömen om dem och i genomsnitt får Advisa hela 4,7 av 5 poäng. Det är riktigt bra!

 

Är du över 18 år och har en inkomst på minst 10 000 kr per månad, kan du enkelt fylla i deras ansökan på webben här! 

Lån hos Coop MedMera Bank:


Låna pengar med låg ränta. För att få ett privatlån med låg ränta ska du ta del av medlemserbjudandet, då sänker du nämligen ränta med en procent vilket ger dig ett billigt lån.Hos Coop MedMeraBank kan du låna pengar med extra låg och bra ränta om du är medlem i Coop (självklart kan du också låna pengar till låg ränta utan att vara Coop-medlem). Som Coop-medlem får du en procentenhet lägre ränta från din individuellt satta ränta än vad icke-medlemmar får vilket är riktigt bra.

 

Tar du ett lån hos Coop kan du låna mellan 15 000 kr till 350 000 kr. Räntan hos Coop startar på 3,70%, individuell räntesättning gäller. En positiv aspekt med detta privatlån är att du kan väva samman din inkomst tillsammans med din eventuella partners inkomst, detta kallas för "medlåntagare". Med en medlåntagare får ni en bättre total inkomst vilket ökar sannolikheten till att lånet beviljas samt att detta även kan leda till en lägre ränta då risken med lånet minskas enligt bankens kreditkalkyler.

 

Några sammanfattande fördelar med att låna pengar hos Coop är att du som låntagare får; Coop låneskydd utan kostnad i tre månader, 1 % lägre ränta om du är Coop-medlem, första månaden amorteringsfri, du kan kostnadsfritt betal av hela lånet i förtid, du får svar direkt och dina lånade pengar betalas normalt ut på mellan 2-3 bankdagar. Inkludera din partners inkomst i den totala beräkningen så sänker du räntan. Det är givetvis ingen nackdel att även fylla i ansökan hos Advisa eller hos Lendo här ovan. Om svaret du får är en lägre ränta än hos Coop, ja då vet du att det finns pengar att spara.

 

Klicka nu in här på Coop MedMeraBanks hemsida och se vad de erbjuder dig för ränta!
Lån hos Lendo:


Lendo - Billiga banklån

 

Du har säkert hört reklamen från Lendo någon gång på radio. Eller kanske sett TV-reklamen. Eftersom Lendo är helt fristående så förmedlar de bara lån från andra långivare på den svenska marknaden. Det är smart!

 

Det här innebär nämligen att de gör allt jobb med att leta reda på vad som är bäst för just dig, med tanke på dina önskemål och förutsättningar. Sedan presenterar de förslag till dig inom 24 timmar, men du väljer själv om du vill acceptera det eller strunta i förslagen. Detta är ett bekvämt upplägg för oss som gärna låter någon annan göra det stora arbetet med att leta reda på det bästa lånet/lägsta räntan.

 

Du kan låna från 10 000 kr till 600 000 kronor på en gång. Hos Lendo kan du också få upp till 150 000 kr i lån utan säkerhet trots betalningsanmärkningar vilket kan vara en lättnad för dig som fått detta tidigare. Vi anser att Lendo är riktigt intressanta, inte minst eftersom de har en ränta från låga 2,95 %.

 

Titta in på Lendos hemsida nu för att se vad de erbjuder för ränta till dig, eftersom det är olika beroende på vem som söker lånet.
Lån hos Bynk:


Så får du lån med låg ränta

 

Bynk är en riktig mobilbank. Gillar du att sköta alla dina ärenden via mobilen bidrar Bynks app till att förenkla din vardag gällande lån. För att få veta hur mycket du kan låna hos Bynk fyller du i din ansökan och därefter får du ett Bynk-betyg i retur som ligger till grund för hur mycket du kan låna och till vilken ränta. En fördel med Bynk är att de är tydliga med vilka faktorer som påverkar din individuella ränta och vad du kan göra för att förbättra den.

 

För att du ska bli beviljad ett lån måste du ha en månadslön på minst 10 000 kr och du måste ha fyllt 20 år. Du får heller inte ha några betalningsanmärkningar. Lånebeloppet du kan låna till via Bynk ligger mellan 10 000 kr – 300 000 kr. Återbetalningstiden är 3-12 år.

 

Några av fördelarna med Bynk utöver appen är att du kan göra extra amorteringar, få upp till fyra betalningsfria månader per år, du kan ansöka om utökat lån och att du får pengarna utbetalda inom 1-2 bankdagar. Betalar du tillbaka hela ditt lån inom 14 dagar slipper du också betala räntekostnader och avgifter vilket är väldigt positivt. Hos Trustpilot är betygen överhängande positiva, 3,8 av 5. Räntan börjar på 3,95%. Bakom sig har banken bland annat mediekoncernen Schibsted.


Just nu till och med den 10 december 2020 erbjuder Bynk 30% rabatt på lån.

 

Klicka nu in på Bynk för att se vad du får för ränta idag.
PS. Vill du bara låna en liten summa och få svar direkt?

 

Lån hos Bank Norwegian:


Bank Norwegian är ett bra alternativ för dig som bara vill låna lite pengar

 

Om du bara önskar låna ett litet belopp t.ex. några tusenlappar kan Bank Norwegian vara intressant. De erbjuder smålån från 5 000 kronor till en rimlig ränta (från 4,99 %). Du kan se dagsaktuella räntor här på deras hemsida.

 

Bank Norwegian behöver ingen säkerhet och frågar inte heller vad du ska ha pengarna till. Ansökan görs enkelt på internet med ditt BankID och du får direkt ett erbjudande som du kan ta ställning till. Väljer du att tacka "ja" till deras förslag, sätter de in pengarna direkt på ditt bankkonto.

 

Du kan även välja att betala tillbaka hela, eller delar av, lånet när som helst - utan extra kostnad. Dessutom bestämmer du själv hur lång återbetalningstid som du vill ha. Det är bra! Om du är över 23 år och inte har några betalningsanmärkningar är du välkommen att fylla i en ansökan här på deras hemsida nu!

Låna pengar låg ränta, privatlån med bra ränta.Det fattas ju många banker och lånebolag! Varför är inte dessa med?

Av flera anledningar, ofta för att de är för dyra eller har avgifter som ökar kostnaderna för dig. Ta Ellos som exempel. Det kan låta billigt med "bara 20 kr extra per månad", men läser man sedan det finstilta ser man att den effektiva räntan blir skrämmande höga 34 % vid ett lån på 10 000 kr på två år. Därför är ett privatlån att föredra.

 

Flera andra banker, som t.ex. Handelsbanken, Nordea, SalusAnsvar och Kaupthing Bank har höga uppläggningsavgifter och därefter en ränta som ofta är högre än våra tips här ovanför.

 

Men som alltid är det du själv som måste tänka vad som passar dig bäst. Detta är bara goda råd som inte är dyra, utan tvärtom försöker att ge dig så billiga lån som möjligt.

 

Går du i lånetankarna går du kanske även i tankarna att skaffa ett nytt kreditkort. Läs mer om bästa kreditkortet på vår kreditkortssida. Läs även om bolån här.
Christopher Holmerin

Bäst i test: Privatlån

Testet skrevs och uppdaterades senast