Väskor bäst i test

Här hittar du en omfattande samling av tester och rekommendationer som kommer att hjälpa dig hitta den perfekta resväskan för dina äventyr. 


Oavsett om det gäller en kort weekend-resa eller en längre utlandsvistelse är det viktigt att du har en bra resväska so m håller. Därför har vi granskat och bedömt olika resväskor för att hjälpa dig göra det bästa valet av resväska. 


Våra tester tar hänsyn till flera faktorer som storlek, vikt, material, design och funktioner för att säkerställa att du hittar den resväska som passar dig. Här får du rekommendationer för flera typer av resväskor, inklusive de med hårda skal, kabinväskor, samt mjuka resväskor - allt för att du ska hitta den bästa resväskan som passar dig.


Men förutom funktion och kvalitet är design en viktig faktor för vissa när det gäller resväskor. Dina saker är ju trots allt ofta en reflektion av din personlighet. Därför tittar vi även på design och estetik - så den bästa resväskan både är funktionell och snygg! 


Oavsett om du är en världsvan globetrotter eller nybörjare på resande fot hittar du den bästa resväskan för dig här. Läs vårt test av resväskor här!