Ansiktsborste bäst i test - Foreo

Bästa ansiktsborste 2022

Ska du köpa en elektrisk ansiktsborste och vill veta vilken som är bäst i test just nu? Då har du kommit helt rätt! Vi har läst alla aktuella tester som presenterats den senaste tiden i tidningar, från testlabb och på internet. Och inte nog med det! 


Vi har också tagit reda på vad konsumenterna tycker om de olika ansiktsborstar som finns att köpa just nu. Allt för att hitta den bästa ansiktsborsten och få minimalt med problem i framtiden. Vårt arbete har vi sedan sammanställt till dig på denna sida, så att du kan undvika jobbiga och kostsamma felköp. I detta test har vi tagit fram två ansiktsborstar, en som du använder hemma till vardags och en lite mindre som du kan ha med på resan.


Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig ansiktsborste bäst i test NU!

 

Visa mig rengöringsborste ansikte bäst i test mini NU!


Ansiktsborste fördelar

För att hålla ditt ansikte snyggt, fräscht och rent så är det viktigt att du varje dag rengör ditt ansikte. Det finns många olika metoder för detta men oftast brukar vi skölja ansiktet med vatten och sen skrubba med händerna eller borste i kombination med en skonsam ansiktstvål. Det blir rent men inte så rent som det hade kunnat bli. Men använder du en elektrisk ansiktsborste som vibrerar och gör flera tusen rörelser per minut får du en djupare rengöring som är bevisat mer effektiv än något annat. 
Ansiktsborste bäst i test 2022

Efter har att ha tagit del av vad konsumenter och experternas testlabb säger så är valet enkelt. Vinnaren är en populär produkt som har bevisad effekt och ger bra, synliga resultat. Vinnaren är Foreo Luna 3. 

Bästa ansiktsborsten just nu - Foreo Luna 3

(Klicka på borsten för mer information om det lägsta priset just nu!)

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 1 juli 2022

De bästa priserna på Foreo Luna 3Foreo Luna 3 är en vibrerande elektrisk ansiktsborste som gör det otroligt enkelt att tvätta ansiktet. Borsten är helt gjord i medicinskt silikon, vilket förhindrar för bakterier att samlas och bilda mögel. Den är även 35x mer hygieniskt än vanliga nylonborstar som finns på marknaden idag. Foreo Luna 3 tar bort 99.5% av smuts från din hud. 


Det som gör Luna 3 bättre än föregångaren, Luna 2, är att den har 30% längre silikonknoppar samt att den är mer skonsam mot huden tack vare 25% mjukare strån. En stor nyhet är också att du nu kan ansluta din smartphone och styra Luna 3 därifrån. Det är väldigt enkelt eftersom du endast scannar en QR-kod för att komma igång. 


Alla Luna 3-borstar har 16 olika intensiteter. Du kan därför välja om du vill ha mild eller mer djupgående rengöring


Foreo Luna 3 vibrerar med en intensitet av upp till 8000 rörelser per minut. Dessa rörelser tränger ner på djupet av huden samtidigt tar den bort talg, olja, döda hudceller, sminkrester mm. Huden känns lenare och du får en helt annan lyster än med andra ansiktsvårds-produkter. Det bästa av allt - en rengöring tar endast 1 min men resultatet varar hela dagen


När du är klar med rengöringen kan du unna dig en massage med Luna 3. Det finns 4 olika inställningar som sätts igång via appen som alla specialiserar sig på ett visst område. Exempelvis kan du göra området kring ögonen fastare eller ge kontur och skulptera dina käkben. 


Efter rengöring och massage absorberar din hy produkt mycket bättre. Serum, anti-age- och återfuktningskrämer får därför mycket bättre effekt. 


Det finns olika versioner av Foreos ansiktsborstar; för normal-, bland- och känslig hud. Borsten för normal hud fokuserar mest på att få bort pormaskar och blemmor. Den för känslig hy fokuserar på torr hy, rodnad och irritation, finnar och fina linjer. Slutligen fokuserar den för blandhy på dra ihop porerna, motverka glansiga och torra ytor samt få bukt med akne. Skillnaden på själva borsten är allra synligast på stråna som, beroende på vilken du väljer, är tjockare eller smalare. 


Du behöver inga lösa delar till din Foreo Luna 3 och du får 2 års garanti. Batteritiden är otroligt bra och ger dig hela 650 användningar på en enda laddning


Foreo Luna 3 är 100% vattentät. För mer specifikationer och information om Luna 3 kan du läsa mer på Foreos hemsida.


Detta säger konsumenterna om bästa ansiktsborsten

Som vanligt nöjer vi oss dock inte med att bara se till experttesterna, utan vi vill också veta vad användarna tycker. Det är ju trots allt dessa som har längst erfarenhet av en produkt. Här kommer några exempel;


"Kan inte leva utan."


"Den må vara dyr men det är en fantastisk investering för din hy. Batteritiden är också ett stort plus." 


"Massageprogrammen är jättehärliga, huden absorberar all produkt betydligt bättre, dock hade jag önskat att programmen var tydligare."


"Senaste luna är värt varenda krona!"


"Jag älskar numera att tvätta ansiktet pågrund av denna fantastiska lilla pryl!"


"Bara älskar min luna 3!"


"Älskade den, min hy är så mjuk."


"Ger mig den mjukaste huden någonsin!"


"Jag är typ helt besatt av denna apparaten. Min hud känns så slät och efter bara en veckas användning har jag lyster. Mycket mild men slagfull. Rekommenderas verkligen. Deras tandborste är nog mitt nästa köp..."


"Estetikern som arbetar på mitt dermatologkontor rekommenderade denna. Jag har haft den i bara en vecka och använder den två gånger om dagen för rengöring och sedan massera ut de krämer och serum som jag använder för mitt ansikte på kvällen. Jag ser märkbar skillnad i porstorlek och allmän hudstruktur."


Här köper du Foreo Luna 3 till lägsta pris

Rengöringsborste ansikte bäst i test mini

Om du ska utomlands och vill ta med dig din hudvårdsrutin men inte har så mycket plats i väskan så finns det en mindre version av vår testvinnare. Den heter Foreo Luna 2 Mini och är praktisk och liten nog att ha med i necessären. 

Bästa ansiktsborsten att ta med - Foreo Luna 2 Mini

(Klicka på borsten för mer information om det bästa priset just nu!)

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 1 juli 2022

De bästa priserna på Foreo Luna Mini 2


Foreo Luna 2 Mini är perfekt för dig som precis har börjat med ansiktsrengöring eftersom den funkar för alla hudtyper. Den har 3 olika områden där varje område är skiljbart av de olika formerna på borststråna. Det finns små fina strån som är till för allrengöring av ansiktet, strån till för rengöring av ställen i ansiktet som är svårt att komma åt, exempelvis under ögonen. Och slutligen finns det strån som är till för T-zonen i ansiktet som ofta blir oljig. Dessa stråna är tjockare för bästa effekt. 


Foreo Luna 2 Mini använder samma teknologi som Luna 2 och har samma silikonstrån som med soniska rörelser tar bort 99,5% av all smuts, olja och döda hudceller. 


Detta säger konsumenterna

Här på Bäst i test Guiden vi vill alltid veta vad användarna tycker. Det är ju trots allt dessa som har längst erfarenhet av en produkt. Här kommer några exempel;


"Perfekt att ta med till gymmet. Den känns så härlig efter träningspasset."


"Funkar fantastiskt för mig som har relativt stora porer och pormaskar som man kan "känna" på näsan. Direkt efter första användningen blir näsan (och såkart resten av ansiktet) len och ren. Foundation lägger sig också så mycket finare på näsan när jag inte har lika mycket textur på den längre."


"Använder slaviskt morgon och kväll, slätare hy, känns som man blir ordentligt ren utan att irritera huden!"


"Utan tvekan det bästa jag köpt i skönhetsväg någonsin! Man blir len som en bebis och får fin lyster. Kommer aldrig mer gå till salong för att göra ansiktsbehandling."


"Hur bra som helst! Skön att använda, enkel att rengöra, batteriet håller för evigt och huden ser så mycket bättre ut än förut! Superb!"


"Kan knappt föreställa mig en tid före Foreo! Om du trodde att du hittat en ansiktstvål som VERKLIGEN rengjorde din hud kan jag säga att Luna mini 2 motbevisar detta redan under första användning. SÅ stor skillnad jämfört med vad dina fingrar kan göra, då de lilla silikonpiggarna verkligen rengör på djupet. Är du osäker är det bara att besöka en Lyko butik och be om att få prova, av personlig erfarenhet kan jag lova att du kommer bli imponerad!"


"Älskar denna såå mycket, finns alltid med i hudvårdsrutinen. Lätt att använda och sedan lätt att tvätta av också."


"Väldigt skeptisk till denna från början, men kärlek från första användningen! Investera i denna för investera för ditt ansikte - du kommer inte bli missnöjd. Hyn är renare än den någonsin varit och mindre porer. Första 2 vevckorna fick jag väldigt mycket plitor, men det vart det värt!"


"Man blir så ren och mjuk genom att använda foreo. Får en helt annan glow i huden."


"Har haft min i över ett år och endast laddat den en gång(!). Tycker min hy är mycket bättre när jag använder den, gör verkligen rent på djupet. Den har blivit en favorit i min hudvårdsrutin och är definitivt värd sitt pris."


Här köper du Foreo Luna 2 Mini till lägsta pris
Ansiktsborste test - experternas omdömen

Marie Claire: Är mycket imponerande av nya Luna 3. De gillar appen för att den hjälper dig hålla koll på tvättningen. De var mycket nöjda med resultatet och tycker att huden samtidigt känns ren och mjuk efter användning. 


Beauty Crew: Skriver att hyn känns renare och klarare efter dagligt användning. De tycker att den är skonsam och avslappnande att använda och att efterföljande serum och återfuktningskrämer får ännu bättre resultat efter Luna 3 har fått göra sitt jobb. 


Project Vanity: Recensenten Denise från Project Vanity blev imponerad över hur mjuk och len hennes hy blev efter användning av Foreo Luna 3. Den lyckades ge mer lyster och tog bort fläckigheter som hade blossat upp på hennes hy. Denise hade även börjat få små finnar men efter daglig användning av Luna 3 och dess app lyckades hon få tillbaka sin hy till den sin bästa möjliga hälsa. 


Health Magazine: Skriver att "Masseringsaspekten från Luna 3 främjar cirkulering i ansiktet medan silikonborsten hjälper till att exfoliera huden, så att dina anti-aging produkter kan tränga igenom och fungera mycket mer effektivt. (...) Dessutom är den gjord av silikon, vilket gör det superlätt att rengöra och mycket vänligare på din plånbok på lång sikt, eftersom du inte behöver byta ut borsthuvudet". De är mycket nöjda med Foreo Luna 3 och eftersom den gillas av en erkänd dermatologist är det ingenting som talar emot en introducering av Luna 3 i din hudvårdsrutin. 


Best Product: Rekommenderar Luna 3 till de som har testat ansiktsmasker, bodyscrubs och andra kurer för att rengöra sitt ansikte. De tycker att Luna 3, tillsammans med serumet, ger ansiktet en otroligt lyster.

Business Insider: testade Foreo Luna 2 och var mycket positiva. Efter att ha testat den under några veckors tid tyckte skribenten att Foreon höll vad den lovade och gav jämn och vacker hy.ren hy - ansiktsborste - foreo luna 2


Få ren hy med hjälp av Foreos ansiktsborstar


Tips 1: Om du letar efter ett bra ansiktsserum som motverkar rynkor så kan du läsa vårt test om den bästa antirynkkrämen just nu!


Tips 2: Är du intresserad av nagelvård så kan en UV-lampa vara för dig. Läs då vårt test om den bästa UV-lampan för naglar här! Här hittar du alla våra tester för bästa kroppsvården. Vi kan också tipsa dig om att läsa testet massagepistol bäst i test här. För dig som vill låna pengar med låg ränta kan vi tipsa om vårt privatlånetest.
Vanliga frågor och svar

  • Hur ofta ska man använda ansiktsborste?
    Beror lite på vilken ansiktsborste du använder och hur känslig hud du har. Vår testvinnare kan du vanligtvis använda dagligen om du inte har känslig och tunn hy. Tänk på att inte trycka för hårt mot ansiktet.
  • Hur ofta ska man byta huvud på ansiktsborste?
    Med vår testvinnare behöver du inte byta borsthuvudet.
  • Vad är bäst av ansiktsborste eller siliconapparat?
    Har du en tunn och känsligare hy är siliconborsten vänligare mot din hy.
Populära tester inom kategorin hälsa & personvård


Anita Carlsen

Bäst i test: Ansiktsborste

Testet skrevs och uppdaterades senast