Maskiner bäst i test

Här hittar du våra tester på maskiner som högtryckstvättar, myggfångare, snöslungor, terrasstvättar och elverk. 


Det är få verktyg som är lika uppskattade där hemma som en pålitlig och kraftfull högtryckstvätt. Denna mirakelmaskin ser ju till att förvandla nersmutsade terrasser, väggar, tak och möbler till något som ser nytt ut. Och är det sommartid är det ännu mer uppskattat att jobba med din högtryckstvätt samtidigt som det är helt myggfritt. Därför är en effektiv myggfångare också en nästintill ovärderlig produkt under sommarhalvåret. Våra tester hjälper dig att välja den bästa. 


När det istället är vinter kan vi möta dess utmaningar med en testvinnande snöslunga. Denna omvandlar en tung och tröttsam uppgift till en lek. För dig som är intresserad av hantverk har vi även utsett de bästa symaskinerna, som kombinerar tradition med modern teknik. 


Ett av våra nya tester i denna kategori är det på elverket - en räddare i nöden när strömmen sviker eller när arbetsplatsen ligger långt ute på landet. Här har vi utsett tre elverk av olika typer som gör det möjligt för dig att ta med dig ström oavsett var du befinner dig. 


Med våra noggranna tester och rekommendationer får du bra guidning av maskiner. Låt oss hjälpa dig hitta de bästa verktygen för dina behov. Vi har tagit fram testvinnare som håller hög kvalitet och gör arbetet mycket lättare. Läs våra maskintester och ta reda på vad experter och konsumenter tycker om testvinnarna idag!