Skäggtrimmer bäst i test.

Skäggtrimmer test 2021

Om du ska köpa skäggtrimmer och vill veta vilken som är bäst i test just nu så har du kommit helt rätt! Vi har läst alla aktuella experttester, pratat med experterna och även tagit reda på vilken produkt som konsumenterna tycker är bäst. Sedan har vi sammanställt resultatet på denna sida. På så vis kan du undvika dåliga köp och hitta den bästa trimmern direkt, allt för att du ska göra ett så klokt val som möjligt! 


Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig bästa skäggtrimmern NU!


Många killar tycker det är skönt att låta skägget växa ut. För att skägget ska gå hem och se trevligt ut är det viktigt att det tas om hand för att inte se vildvuxet ut. Enligt experterna får du allra bäst resultat när du går till en riktig barberare men med rätt redskap och lite träning så ska du komma nära ett salongsresultat med en egen trimmer. Allra viktigast är att konturerna är snygga och sitter som de ska. 


Dessa egenskaper ska skäggtrimmer bäst i test ha:

 • Sladdlös - så du kan använda den vart du än befinner dig
 • Användarvänlig - den ska vara lätt att förstå och använda
 • Flera längdinställningar - så du kan variera hur mycket du vill trimma
 • Lätt att rengöra - så du kan spara tid


Bästa skäggtrimmern

Bästa skäggtrimmer - Philips OneBlade

Philips OneBlade QP2530/30

Skäggtrimmer bäst i test Philips OneBlade QP2530/30
 • Sladdlös och vattentät

 • Enkel att rengöra

 • God batteritid

priser i samarbete med Prisjakt


Ta hand om ditt skägg

För bästa resultat när du trimmar ditt skägg är det viktigt att du sköter om det. Enligt Trendhim är det allra viktigast att du håller det rent. För att hålla skägget rent fungerar en ansiktsskrubb bra. De tar även upp styrkorna av att använda skäggolja, som motverkar skäggmjäll. Är skäggmjäll något du ofta drabbas av kan en skäggbalm, i kombination med oljan, vara att föredra. 
Skäggtrimmer bäst i test 2021

Efter att ha läst vad experter och användare tycker har vi utsett erkända Philips skäggtrimmer till testvinnaren! Läs hela testet här nedan för mer information. 


Bästa skäggtrimmern just nu - Philips OneBlade QP2530/30

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 18 september 2021

De bästa priserna på Philips OneBlade QP2530/30


Philips skäggtrimmer OneBlade QP2530/30 är ett mycket populärt val när det kommer till skäggtrimmrar. Den funkar perfekt för dig som snabbt vill snygga till linjer och se till att skägg-looken går hem. Tack vare att den är sladdlös och vattentät är användning flexibel. Enligt Philips själva har trimmern specifikt blivit framtagen för att "passa den moderna mannens behov" där den kan trimma och snygga till kanter för skäggstubb och medellång skäggväxt.  


Trimmern har endast en knapp vilket gör den enkel att använda. De olika kammarna är märkta efter längd för att underlätta hur mycket som skall trimmas. Kammarna har längdinställningarna: 1mm, 2mm, 3mm och 5mm. Är du ute efter en ren rakning så kan du även köra trimmern utan kam, något som fungerar väldigt väl. Med OneBlade slipper du bl.a. röda märken och inåtväxande hår.


Philips OneBlade har inga specialfunktioner utan är enbart utformad för en uppgift: att hålla ditt skägg vältrimmat. Och detta gör den otroligt bra. På Men’s Health beskrivs den som den bästa ”Entry-level”-trimmern. Med 4 olika kammar får  kan du hålla skäggväxten i gott skick.   

 

Att rengöra trimmern är en enkel och snabb process. Tack vare att den är vattentät är det bara att köra den under vattenkranen för att få bort överskottshår och dylikt. För att du alltid ska få det bästa resultatet och underhålla trimmern rekommenderar Philips att du byter ut huvudet var 8:e månad. Då räknar de med att du använder skäggtrimmern för två hela rakningar per vecka. 


Batteritiden för Philips OneBlade är ca 60 minuter innan du behöver ladda upp den. För att skäggtrimmen ska nå full batteristyrka igen tar ca 4h. Laddare och två extra rakblad följer med. 


Här köper du Philips skäggtrimmer till lägsta pris

Hos NetOnNet kan du köpa bäst-i-test-vinnaren för bara 349 kr. Frakten är inkluderad i priset.

349 kr är det lägsta priset just nu för Philips OneBlade QP2530/30!

Komplett säljer just nu Philips OneBlade QP2530/30 för 387 kr. Frakten ingår i priset.

Hos Webhallen köper du Philips OneBlade QP2530/30 för 388 kr. Frakten ingår även i priset.

Apoteket MEDS säljer Philips OneBlade QP2530/30 för 479 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

Philips säljer just nu Philips OneBlade QP2530/30 för 479 kr. Frakten ingår i priset.

CDON.COM säljer den just nu för 709 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

Skäggtrimmer test - experternas omdömen

Men's Health: Är mycket imponerade av OneBlade och tycker att det är en bra allround-lösning som fungerar för alla typer av skägg. Förutom att den kan trimma skägg gillar de att den kan ge dig en nära rakning utan risk för irritation och fula röda märken. 


Tools of men tycker att Philips OneBlade är en fantastisk liten bra skäggtrimmer som ger dig värde för pengarna. De tycker att förutom att den kan hantera tjock stubbväxt fungerar den även utmärkt i duschen vilket förenklar och uppgraderar morgonrutinen. När de presenterar nackdelar nämner de endast laddningen av trimmern, som tar 8h att ladda upp till full styrka. 


Trusted Reviews ger i sitt skäggtrimmer test Philips OneBlade 4/5 stjärnor. De tycker att den är bra designad samt mångsidig och funkar för alla skäggtyper. Dock så gillar de inte batteritiden och OneBlades förmåga när det kommer till längre skägg. 


Business Insider har också testat Philips OneBlade i sitt skäggtrimmer test. De tyckte att Philips har lyckats kombinera rakning och trimning på ett mycket bra sätt. De skriver bl.a. om hur enkelt det är att använda trimmern OneBlade och summerar recensionen med; "om du redan har ett välfungerande system för trimning så behövs kanske ingen förändring. Men om du har väntat på ett enkelt sätt att ta hand om ditt skägg så kan OneBlade bli lösningen".


He Spoke Style testade Pro-versionen av OneBlade och gillade att det funkade bra att raka både emot och med skäggstubben. De gillade även de olika tillbehören som med sina olika längder fungerar perfekt för stubb, skägg, ögonbryn, styling och manscaping. Att OneBlade Pro är vattentät, laddas snabbt och är slitstark var också några av de positiva sidorna de såg. 


ShaverGuru har testat Philips OneBlade och ger den 9.3/10. De gillar att den trimmar, rakar och snyggar till kanter. Att den fungerar i vått och torrt, att tillbehören lätt "klipps" på samt den goda batteritiden. 


Beard Trimmer Reviews: Tycker att det är en av de bästa skäggtrimmrarna som finns just nu. De tycker dock att den inte ska rekommenderas om du har väldigt långt skägg då denna är bäst för att hålla stubb och kortare skäggväxt i schack. För riktigt jultomte-skägg rekommenderas istället en hårtrimmer.


Philips OneBlade har även vunnit Reddot award 2018


Detta säger konsumenterna om Philips skäggtrimmer

Som alltid här på Bäst i test Guiden tar vi även reda på vad konsumenterna tycker om sin produkt, här kommer några exempel; 


Fantastisk bra skäggtrimmer! Det är min sammanfattning. Köpte den billigt och jag förstår inte hur jag levde utan den. Underhåll av skägg har aldrig varit smidigare. Jag är en hårig kille med ett ganska grovt växande skägg. Den här halverade tiden det tog med min gamla maskin. 10-15 minuter i duschen och jag är klar. Bladen är dyra men det är inte direkt engångsblad så det är värt kostnaden. Håller länge på en laddning också.

 

För det lilla jag hunnit använda den kan jag bara ge positiva kommentarer, men som påpekats kan det ta längre tid då man får dra mer än en-två gånger för att få det helt slätt. (Men det brukar jag göra med vanliga rakblad med så personligen går det nog faktiskt snabbare) Har en skäggväxt som drar sig åt lite olika håll men det klarade apparaten utan problem trots rekommendation att köra mothårs. Väldigt prisvärd, särskilt om bladet verkligen håller vad den lovar med en livstid på ca 4 månader.

 

Har använt denna i ca 1 månad nu och är jättenöjd! Snabb, snygg och effektiv trimmer. Mycket prisvärd. Jag är nöjd.”

 

Har nu testat OneBlade i några veckor. Måste säga att jag är positivt överraskad. En väldig lätt och smidig apparat som gör den är till för: trimma, styla och raka. Dock kommer den aldrig kunna ersätta en vanlig rakapparat då den inte rakar tillräckligt nära huden. Men å andra sidan så är det kanske därför den är så skonsam mot huden också. Vill man ha en apparat för att trimma ner skägget eller på snabbt och enkelt sätt ordna fram "3-dagars stubb" så får OneBlade full pott. Rekommenderas starkt!

 

Haft denna en dryg månad nu. Nöjd. rakar nära utan irritation och lite olika settings för tex ta hand om mustachen och andra ställen på kroppen! Har inte tät nog skäggväxt för att kunna göra några snygga kanter någonstans så kan inte direkt avgöra det. Viktiga för mig är smidigheten och att det är lätt och snabb att ladda med. Given resekamrat!

 

Mycket lycklig efter en månad med användning. Mer skonsam mot huden än de plan / maskiner jag har använt tidigare. Fortsätter med den här.

 

Den här lilla maskinen imponerade mig mycket. Det gav ett bra resultat. Jag tycker att det var lätt att använda med bara en knapp och du kan enkelt justera längden genom att trimma bart / sheer med de huvuden som följer med. Trimming blir lätt som ett spel nu. Det fungerade också bra för rakning, men det är självklart inte så tätt som ett ark. Det här är en produkt som jag definitivt rekommenderar till andra. Stor storlek att resa med dig också!

 

En riktigt trevlig hårtrimmer. Liten och nätt, vilket gör att man kommer åt riktigt bra. Lätt att få till snygga linjer på skägget. Om bladet håller 4 månader som Philips säger, så är det ett riktigt bra köp. Provade även längre söderut på kroppen och med en 1 mm distans blev resultat riktigt bra. Mycket snabbare och lättare än med rakblad.


Finns det några nackdelar med denna produkt? De vill vi ju också veta innan vårt köp. Det som både konsumenter och experter har konstaterat är att Philips OneBlade skulle ha en längre batteritid. För detta pris är 60min dock helt OK. En annan nackdel är att priset för ersättningsbladen är något dyra


skäggtrimmer

Snygga till längre skägg


Tips 1:Vi kan också tipsa dig om att läsa vårt test om rakapparat eller testet om bästa rakhyvel


Tips 2: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har skäggtrimmer REA på ovanstående produkt. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa skäggtrimmer till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!
Vanliga frågor och svar

 • Vilken skäggtrimmer skall man välja?
  Vi listar Philips OneBlade QP2530/30 som bäst just nu.
 • Tål skäggtrimmern vatten?
  Ja! Skäggtrimmern är vattentät och kan med säkerhet användas i duschen eller vid handfatet.
 • Hur länge håller skäggtrimmerns batteri?
  Skäggtrimmerns batteri håller i 90 minuter.
 • Kan jag använda den utan att fukta skägget?
  Vår testvinnare är skonsam mot huden och orsakar ingen irritation även om du inte fuktar eller blötlägger skägget innan användning.
Populära tester inom kategorin hälsa & personvård


Philip Andrén

Bäst i test: Skäggtrimmer

Testet skrevs och uppdaterades senast