trådlöst hemlarm bäst i test 2023 - bästa hemlarm test råd och rön - bästa hemlarm råd och rön - hem larm - villalarm test hemlarm utan abonnemang test

Trådlöst hemlarm bäst i test 2024: Bästa hemlarmet just nu

Om du letar efter bästa hemlarmet just nu så har du kommit helt rätt! I detta hemlarm test har vi tagit reda på vilket hemlarm som konsumenterna och experterna tycker är trådlöst hemlarm bäst i test.


Undvik ett dåligt larm för hemmet, och skaffa ett bra hemlarm direkt. Läs mer om det bästa villalarmet nedan!


Bästa hemlarmet just nu


Köpguide tips - hemlarm test

Därför ska du ha ett hemlarm

 • Skydda ditt hem från inbrottstjuvar och din familj från brand med ett bra hemlarm.
 • Sänk din premie på din hemförsäkring.
 • Få koll på ditt hem på distans med ett larm hemma.


När vi läst och undersökt vilket som är trådlöst hemlarm bäst i test har vi framförallt tittat på vad startavgiften och månadskostnaden ligger på. Vi har även tittat på ifall installation ingår samt ifall väktarutryckningar är inkluderade i priset.


Förutom att du slipper kabeldragning med ett trådlöst hemlarm kan du välja var du placerar de olika tillbehören som t.ex. kamera, siren och sensorer. Larm med kamera är ett måste idag tack vare dess förmåga att kunna fånga inkräktaren på bild för att samla bevismaterial till en polisanmälan, vilket understryks av en polischef i en artikel av Råd och Rön.


Uppkoppling via GSM

Idag använder trådlösa larm dels GSM (Global System for Mobile Communication) och har ett inbyggt SIM-kort som kopplas till mobilnätet för att kunna skicka ut information från fastigheten. Den information som du själv kan ta del av är t.ex. livebilder från övervakningskameran. Något som är viktigt ifall ditt larm enbart använder GSM är att se till att det finns pengar på SIM-kortet ifall du använder ett kontantkort. 


Uppkoppling via Wi-Fi

Det andra kommunikationssystemet som används är Wi-Fi där GSM fungerar som en livlina ifall internet skulle slås ut. 


Hemlarm bäst i test 2024


Efter att ha tagit del av experttester och konsumentåsikter blir svaret på frågan "vilket hemlarm är bäst?" enkelt. Det bästa hemlarmet just nu kommer från Verisure


OBS! Priset är såklart inte 1 kr som vi skriver. Priset sätts helt individuellt efter dina förutsättningar och behov, därför kan vi inte ange ett specifikt pris.


Larmet från Verisure har en något hög startavgift men du får en hel del tjänster för pengarna. Konkurrerande larmbolag kräver att du betalar hela bindningstidskostnaden ifall du vill säga upp ditt abonnemang, hos Verisure gäller löpande 3 månaders uppsägningstid


Verisure har larmtjänster som passar både hus och lägenheter och du kan även, till vis mån, skräddarsy ett eget paket så det passar dig och ditt hem så bra som möjligt. billigt hemlarm bäst i test - hem larm med kamera - bästa hemlarm test - bästa villalarmet - hemmalarm bästa larmet - bästa larm företag - jämför hemlarm test hemlarnMed ett inbrottslarm får du en billig försäkring mot oönskade inbrott.När du tecknar ett abonnemang så ingår installationen som görs av en professionell installatör. I priset inkluderas en övervakningskamera och möjlighet till att addera fler "Smarta hem"-funktioner som exempelvis vår testvinnare för smart lås, Yale Doorman V2NDu får också fria väktarutryckningar där väktarna även gör en kontroll inomhus och tittar till hur det ser ut i ditt hem om larmet skulle gå igång och du inte är hemma.


Larmet kopplas via bredband men även via mobilnätet (ifall det ena skulle lägga av eller om du inte har bredband där du bor). 


I baspaketet ingår det rörelsedetektorer som direkt larmar vid ett inbrottsförsök, kameradetektor och rökdetektorer. Som tillval kan du komplettera med fler kameror. För kontakt med larmoperatören ingår det en röstenhet. 


Läs mer vad Verisure kan erbjuda dig!billigt hemlarm bäst i test 2023 samt villalarm bäst i test, bäst larm, bästa larm hemma larm test hemlarm test råd och rön, bästa larmbolaget.Här kan du köpa Verisure hemlarm Användarnas omdömen och recensioner om Verisure larm bäst i test

På Bäst i test Guiden så tar vi alltid hänsyn till vad konsumenterna tycker, det är ju trots allt de som vet allra mest om hemlarmet som de testar och kan avgöra vilket larm som är bäst. 


"Fantastisk service och hög kvalitet på hemlarm. Fick mycket bra instruktioner om hur larmtjänsten fungerade." - Ragnar


"Bra installation och funktion av hemlarmet." - Christer


"Det bästa villalarmet på marknaden." - Suad


"Bra kommunikation, fantastisk installation och användarvänligt system." - Keira


"Bra hemlarm. Är mycket nöjd. " - Niklas


Nackdelar med hemlarmet

Det som rapporteras från både experter och konsumenter är att larmtjänsten från Verisure har en hög startavgift. Lyckligtvis får du schysstare villkor än andra larmtjänster.


Så gjorde vi testet om bästa hemlarmet

När vi har utsett det bästa hemlarmet har vi använt oss av både experters och användares omdömen. Experternas omdömen har varit bra eftersom de har kunnat testa de olika larmens tekniska specifikationer och funktioner - och därmed kunnat se vilken operatör som erbjuder mest för pengarna. 


Användarnas omdömen har vi i sin tur använt istället för att se hur nöjda kunderna är med sina hem larm. Och här är det många som är nöjda med Verisures larm, med enkel användning av larmet som gör ett pålitligt jobb att hålla användarnas hem säkra. Användarnas omdömen har därför, i kombination med experternas tester, varit ledande för oss när vi har utsett Verisure till hemlarm bäst i test och bästa larmbolaget.
Test hemlarm - experternas omdömen

PC FÖR ALLA: ger Verisure 4,5 av 5 poäng och blir därmed vinnare i deras test. De gillar larmets enkla app och alla smarta funktioner som tillkommer. De gillar även att alla utryckningar är kostnadsfria och att deras larmcentral är bemannad dygnet runt! Dock presenterar de en nackdel då startkostnaden är något hög. Andra larm som testades var bl.a. Sector Alarm, Securitas Home och Svenska Alarm. 


Expressen: testade 7 olika hemlarm. Här hyllas även Verisure för sin app, dess funktioner, installationen som görs av ett proffs samt utbyggnadsmöjligheterna av ditt larm. De gillade inte att det kostar en del att komma igång, dock är det lättare att komma ur ditt avtal om du skulle vara missnöjd. 


Råd och Rön: skriver om hemlarm och vikten av att jämföra larmbolag för att få bästa erbjudandet. De ger också generella tips på hur du skyddar ditt hem.


Frågor och svar om Hemlarm

 • Vad kostar hemlarm?
  Pris för hemlarm sätts individuellt beroende på var och hur stort du bor bland annat.
 • Vilket hemlarm ska man välja?
  När du väljer vilket hemlarm du ska teckna är det viktigt att ta hänsyn till eventuell bindningstid på abonnemanget. Vår testvinnare Verisure har en löpande uppsägningstid på 3 månader till skillnad från många andra larmbolag som kräver att man löper hela bindningstiden ut innan uppsägning.
 • Vilket är det bästa hemlarmet?
  Trådlöst hemlarm bäst i test just nu kommer från Verisure. Läs mer i vårt hemlarm test om varför den är ett bra hemlarm eller villalarm!


Tips 1: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när vi publicerar nya tester och när larmbolaget har kampanjer på  ovanstående hemlarm. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = det bästa hemlarmet till det lägsta priset. Klicka på GILLA  så sköter vi bevakningen åt dig!


Tips 2: Om du har haft larmet ett tag och sedan skulle välja att säga upp larmet kan du få ännu mer förmånliga villkor för att larmbolaget vill behålla dig som kund.


Tips 3: Läs även vårt test om smarta lås och om smart belysning. För dig som vill låna pengar med låg ränta kan vi tipsa om vårt privatlånetest.Bäst i test Guidens Smarta Hem tester
Du hittar även fler relaterade tester inom underkategorierna larmövervakningskamerorsmart belysningsmarta dörrklockor & smarta lås.Philip Andrén

Bäst i test: Hemlarm

Philip - redaktör på Bäst i test Guiden.


Här på Bäst i test Guiden djupdyker Philip inom områdena ekonomi och teknik - bland annat inom ljud och bild. Släng gärna iväg en fråga till Philip om ni undrar över finansiella produkter, snabba datorer, schyssta hörlurar eller smarta hushållsapparater.


Philip har en utbildning inom International Business på Stockholms Universitet samt inom Corporate Finance & Investment Banking från Politecnico di Milano i Milano, Italien. 


På fritiden umgås Philip allra helst med vänner och lyssnar på musik.


Vill du komma i kontakt med mig kan du maila till [email protected]

Testet uppdaterades senast