Rakapparat bäst i test 2023 - rakapparat bäst i test, rakapparat herr bäst i test, bästa rakapparaten, bäst i test rakapparat, test rakapparater, rakapparat test, bra rakapparat, rakapparater bäst i test, rakapparat bäst i test 2023, bästa rakapparat, philips rakapparat bäst i test, rakapparat, rakapparat bäst i test råd och rön 2023, rakapparat med trimmer bäst i test, bästa rakapparaten för skägg, rakapparat ungdom, bästa rakapparaten 2023, braun rakapparat bäst i test, braun rakapparat, rakapparat herr, bäst rakapparat, elektrisk rakhyvel bäst i test, bäst i test rakapparat herr, rakapparat skägg bäst i test, rakapparater

Rakapparat bäst i test 2024 - len rakning med bästa rakapparaten

Vill du köpa en bra rakapparat och undrar vilken som är rakapparat bäst i test just nu? Vill du att rakapparaten ska ge dig ett silkeslent ansikte och renrakad look, men tycker det är jobbigt med rakhyvel och skum? 


Har du tidigare köpt en som inte håller vad den lovat och nu vill ha det bästa rakapparaten istället? Då har du kommit helt rätt!

 

I vårt rakapparat test har vi på Bäst i test Guiden granskat alla aktuella experttester och undersökt vilken som konsumenterna tycker är bäst i test rakapparat just nu. Och svar har vi fått!


Rakapparater bäst i test just nu


Köpguide

Dessa krav ställer vi på bästa rakapparaten

 • Först och främst ska det inte vara skäggstubb kvar efter rakningen. Det är inte en skäggtrimmer vi ska ha, utan en bra rakapparat som rakar bort stubb enkelt och snabbt.
 • Den ska tåla vatten, så att den går lätt att rengöra efter rakningen.
 • Den ska vara batteridriven, så att du kan använda den vart du vill och när du vill.
 • Dessutom, den ska kunna laddas snabbt (för batteriet kommer säkert att ta slut någon stressig morgon).


När det kommer till effektivitet och resultat är experterna helt överens - det är bättre med en apparat än vanlig rakhyvel. Du får en bättre och närmare rakning samtidigt som du undviker irritation om du har känslig hy. Dessutom behöver du inte vara lika orolig för att skära dig. Stressiga morgnar blir därför lite säkrare.


När det kommer till experternas tester är de väldigt noggranna och det som är allra störst fokus på är hur bra de är ifall apparaterna är vattentäta. Vissa experter gillar dock att lägga lite extra fokus på tillbehör, laddningsstationer och hur enkla de är att rengöra. Och det är även det som skiljer de flesta åt idag. De flesta kan leverera bra resultat och funkar både för torr- och våtrakning. 


Ett annat fokus hos experterna är batteritid! Vi vill ju helst att den ska vara så långvarig som möjligt och det får gärna följa med en sladd också, så att rakning och laddning kan ske samtidigt. 


När det gäller display vill experterna ofta få så mycket information som möjligt från displayen, exempelvis återstående batteritid, byte av rakhuvud samt när det är dags för rengöring. Efter forskande bland rakapparater är det enkelt att säga; desto dyrare apparat, desto mer information kan du få på dess display. 


Brauns apparater blir ofta utsedda till bäst i test när det gäller linjära rakapparater. De gör erkänt bra produkter och har varit i toppen väldigt länge och det finns bl.a. användare som beskrivit hur de har använt samma apparat i över 10 år. Ett bättre kvitto på kvalitet är svårare att hitta! 


När det kommer till de roterande rakapparaterna är det Philips som ligger först. De har konstruerat dessa sedan 60-talet under namnet Norelco i Nordamerika och har blivit ett köpord för kvalitet. Idag är de fortfarande en erkänd tillverkare och erbjuder högkvalivativa apparater i alla prisklasser. 


Ser vi till de tillverkare som lyckats sämst i experttesterna den senaste tiden, hittar vi bl.a. Remington och Panasonic. Dessa tillverkare ska du alltså undvika, om du vill köpa en bra rakapparat.


Linjär rakapparat bäst i test 2024


Efter att ha tagit del av experttester och konsumenternas åsikter är valet lätt. Rakapparat herr bäst i test just nu heter Braun Series 9 Pro 9460cc. Den här apparaten har otroligt många nöja användare. Många av dem rapporterar att de har använt samma apparat i över 10 år. 


Utöver konsumenterna så är även experterna överens om att detta är en värdig vinnare.


Braun rakapparat herr

Här har vi en vinnare som heter duga! Det som gör Braun rakapparat 9460cc så bra är dess förmåga att ge en nära, skonsam och ren rakning. Detta görs möjligt tack vare dess funktioner; Pulsonic Technology och ActiveLift som ser till att inga hårstrån lämnas kvar. 

 

Den kan röra sig i viss mån för att följa ansiktets konturer. Den tillåter även svängning av rakhuvudet i uppåt- och nedåtgående led. Vill du låsa den på plats görs det med hjälp av en knapp på sidan av apparaten. Det gör den även till ett utmärkt val för intimrakning för män.

 

Den marknadsförs med 4 blad som rör sig oberoende av varandra samt tre inställningar, från Extra Känslig till Intensiv, kan du vara säker på att du får en silkeslen rakning utan irritation. Har du tätare skäggväxt på olika delar av ansiktet går det bra att byta mellan olika inställningar. 

 

Med Series 9 har Braun introducerat en ny funktion som kallas SyncroSonic som läser av densiteten av skägget för att sedan anpassa styrkan. Du behöver därför inte vara lika petig med olika inställningar för att få önskvärt resultat. 

 

När det kommer till ergonomin hos Brauns rakapparat meddelar experterna att den är välbalanserad och ligger fint i handen. 

 

Rakapparaten är mycket enkel att rengöra. Du kan antingen manuellt tvätta rakapparaten under vatten medan den är igång. Men bäst resultat får du med den automatiska rengöringen som finns i laddningsstationen.

Där rengörs, smörjes, laddas och torkas rakapparaten i en process som tar ca 30-40 min. Detta görs med fördel efter rakning. 


Denna automatiska rengöring kräver dock att du köper in patroner med Brauns Clean and Renew-vätska. Detta bör göras var 3:e månad.

 

Efter rengöring lyser små lampor på laddningsstationen som indikerar hygien. Efter rakning slocknar dessa en efter en. När inga lyser är det dags för rengöring igen! 

 

Batteriet är en annan punkt där Braun 9460cc verkligen skiner. När rakapparaten är fulladdad räcker batteriet i 60 minuter. När den har slut på batteri stoppar du ner den i laddningsstationen där det tar ca 1 timme för den att nå full styrka igen (snabbladdningstiden är på 5 minuter). 


Utöver laddningsstationen finns det även en sladd som du kan plugga in direkt till vägguttaget. Den är automatiskt voltanpassad och kan därför användas i alla el-uttag runtom hela världen! 


Detta är efterträdaren till en av de allra populäraste apparaterna sedan den lanserades första gången 2007. Bland användarna som recenserat denna Braun Series 9 finns det en hel del som har haft denna rakapparat i 5-10 år vilket verkligen är imponerande! Givetvis har det gjorts en hel del uppdateringar sedan dess. 


Specifikation

 • Typ: Vivrerande
 • Batteritid/driftstid: 60 min
 • Laddtid: 60 min
 • Vikt: 1.1 kgHär kan du köpa Braun rakapparat bäst i test till lägst prisAnvändarnas omdömen och recensioner om Braun rakapparat bäst i test

Braun Series 9 9460cc fortsätter vara en erkänd favorit bland användarna! Här nere kan du läsa vad de har att säga om sitt köp:  


"Mycket bra rakapparat som uppfyller alla krav jag ställer på en sådan."


"Jämfört med min tidigare modell 7 så är de klart bättre när det gäller rakning."


"För att inte vara en hyvel tycker jag att den rakar ganska bra ändå och är väldigt skonsam rakning mot huden."


"Har börjat använda min nya apparat och den känns verkligen bra och ger en fin rakning."


“Efter att ha haft en Philips rakapparat och ALLTID blivit röd i flera timmar efter rakning så föll valet på denna. Är mycket nöjd, rengöringen fungerar bra och min röda hals är ett minne blott."Linjär rakapparat mest prisvärda


Braun Series 3 300s är en mycket värdig bäst i test utmanare. Den här apparaten har vunnit många tester genom åren och har många nöjda användare.


Braun rakapparat serie 3

Det här är en rakapparat som är mycket uppskattad av konsumenterna. Det är en väldigt enkel variant av rakapparat och är otroligt prisvärd eftersom den använder sig av samma kvalitativa rakblad som Brauns dyrare modeller. Den anpassar sig till huden och ansiktskonturerna utmärkt och flera menar att Braun Series 3 300s ger samma perfekta resultat som när du rakar dig med hyvel, men utan alla nackdelar. 


Du kan köra både våt- och torrakning vilket gör att du kan gå helt efter dina egna preferenser. Den klarar också av tät skäggväxt och intimrakning även om det kan ta lite längre tid än med en premium-rakapparat

 

Användningstiden är cirka 20 minuter (specifikationen säger 45 minuter) när den är fulladdad (vilket bara tar 1 timme). Dock behöver den ladda hela 4 timmar innan första användningen eftersom den använder sig av ett äldre NiMh-batteri. 


Skulle du ha otur och glömt att ladda den, kan du använda den medan den laddas. Det är en stor fördel med tanke på att man sällan har en timme över på morgonen. Självklart kan du skölja den ren under vattenkranen när du är klar med dagens rakning. 


När du köper Braun 300s får du med ett plastskydd och en laddningssladd. 


Specifikation

 • Typ: Vivrerande
 • Batteritid/driftstid: 45 min
 • Laddtid: 60 min
 • Vikt: 0.4 kg


 

Här köper du rakapparaten till bäst prisAnvändarnas omdömen och recensioner om Braun 300s

Som alltid här på Bäst i test Guiden lägger vi stor vikt på vad konsumenterna som redan har köpt en produkt tycker. Och Braun Series 3 300s har väldigt många nöjda användare! Här ser du fem av alla omdömen:

 

"Jag är helnöjd om man ser till vad jag betalade. Tidigare har jag använt en roterande från Philips i samma prisklass samt div hyvlar och ingen har gett lika bra resultat i förhållande till tiden det tar med 300:an. I mitt fall är huden på halsen känslig men det märks inte med denna maskin, lent och fint efter några svep." 


"En riktigt bra maskin! Har en ganska grov skäggväxt som den tar, dock så får man dra ett par gånger fram och tillbaka men den gör sitt jobb! Trimmern kan vara lite i det klenaste laget men för en normal "skäggig" person så lär den nog fungera utmärkt! 

Bra att den tål lite väta då man oftast är i duschen och rakar sig samtidigt, en härlig allround maskin! Bra pris och kan även vara bra som första maskin för många."


"Prisvärd rakapparat måste jag ändå säga. Man får lite vad man betalar för men rakhuvudet/bladen är det samma som på många av deras dyrare produkter."


"Den gör precis det den ska göra. Minus är att den precis som alla andra rakapparater är att den inte tar alla hårstrån på ett svep utan man måste göra 2-3 svep för att vara säker på att få babyslät hud. Den är som sagt en väldigt bra första apparat. Helklart köpvärd!"


"Rakar bra! Man känner sig kramgo! Ljudet är lite i högsta laget! Värd pengarna!"


Finns det även några nackdelar som konsumenterna upplevt? Dessa vill vi ju också ha reda på innan vi tar vårt köpbeslut. Ja, det som några användare har sagt är att det inte finns ett lås för på-knappen för att förhindra oavsiktlig påslagning. Förutom detta är användarna nöjda med sin Braun Series 3 300s.


Roterande rakapparat bäst i test 2024


Med en roterande rakapparat roterar tre blad runt otroligt fort. De är otroligt lättanvända och rakhuvudet formar sig enkelt efter ansiktets konturer. Efter att ha sett vad experter och användare säger har vi tagit fram den som levererar bra resultat varje gång.

Det bästa av allt - den är otroligt prisvärd! Den bästa rakapparaten 2024 med roterande rakhuvuden just nu är Philips S5589.


Philips rakapparat bäst i test

Tidigare hade vi Philips Wet & Dry S5400 som testvinnare här på bästa i testguiden, men denna har gått ut och enligt Philips är S5589 efterträdaren till 5400.


S5589 är inte lika dyr som många av Philips andra rakapparater. Den är därför ett mycket intressant val om du vill köpa från ett erkänt märke utan att spränga banken. 


Den passar alla typer eftersom den är högst komfortabel och ett av de bästa valen av rakapparat för känslig hy. Den kan användas under både torr- och våtrakning och eftersom den är helt vattentät kan den även användas i duschen för en effektiv rakning, även på intima områden. 


Dess rakhuvuden roterar i fem riktningar, oberoende av varandra, och ser till att rakapparaten får nära kontakt med huden vilket ger en nära rakning. Och eftersom rakhuvudena är så flexibla får du samma resultat överallt, även på hals och käke där det kan vara svårt att komma åt. 


För trimning av polisonger eller mustasch får du med ett trimmer-tillbehör som enkelt knipsas fast. Perfekt som sista touch! 


Du får hela 60 minuters drifttid på endast 1h laddning, och med 5 minuters snabbladdning får du ut nog med batteri för att klara av en rakning. På displayen får du information om återstående batteri. Du får även veta när det är dags för rengöring samt byte av rakhuvud. 


Specifikation

 • Typ: Roterande
 • Batteritid/driftstid: 60 min
 • Laddtid: 60 min
 • Vikt: 0.42 kgHär köper du den bästa roterande rakapparaten till lägsta prisAnvändarnas omdömen och recensioner om Philips rakapparat

Som alltid här på Bäst i test Guiden är vi väldigt intresserade av att veta vad användarna tycker, det är ju trots allt dessa som oftast har bäst erfarenhet av en produkt. Här kommer några exempel på vad användarna tycker om Philips S5400


"Helt okej, gör det den ska utan krusiduller. Laddar snabbt, batteriet räcker länge."


"Philips rakapparat Shaver 5000 ser bra ut. Den har en snygg design och allt element fungerar bra. Instruktionerna var enkla att följa och rakhyveln var upprättad och redo att användas mycket snabbt. 

"Jag upptäckte att jag fick en riktigt nära rakning med denna rakapparat. "


"Jag kan bara säga: En toppen produkt! När Du "Kläckt Koden" att röra den i olika "Mönster" över huden så fattar Du....(Har inte provat "Lödder rakning" ännu), men om "Torrakningen är så bra som den är som den är, så borde inte "Våtrakning vara sämre? Rekommenderar denna, framför Dyrare grejor!"


"Det finns inget jag kan säga dåligt om S5000 eftersom jag har provat många olika rakapparater eftersom jag har känslig hud och funnit att många lämnade mig röd och torr och kliande."


"Bästa rakapparat jag haft. Den rakar nära och bra även neråt halsen utan att rycka. Bättre än min förra liknande men dyrare Philips SensoTouch. Jag använder den huvudsakligen torr. Den rakar så lent torr så jag ser ingen nytta med att raka vått." 

"Upplever att den inte får med riktigt alla strån lika fort när jag rakar vått. Ska man klaga på nått så är det batteriindikatorn. Men bra batteriindikator tycks vara vad som differentierar dyra apparater så det går nog inte att få på en billig apparat. Batteriet varar jättelänge."


"Mycket trevlig maskin, blir inte öm inför torr rakning. Favoriten är förmodligen den våta rakningen, den gör rakningen till en dröm. Underhåll är också enkelt. Med andra ord, detta är en maskin som jag lätt kan rekommendera till andra" 


"Rakapparaten fungerar bra. Bästa jag har haft på väldigt länge. Enkel att använda och ger bra resultat." 


"Min dotter köpte denna till mig i födelsedagspresent och den fungerar toppen. Bättre än våt rakning, riktigt bra produkt!"


Jämför rakapparater - specifikationer


Typ:
Batteritid:
Laddningstid:
Vikt:
Bäst i test rakapparaten 2024 - Braun Series 9 - Bäst i test
Braun Series 9
Bäst i test linjär...
Vibrerande
60 min
60 min
1.1 kg
Bäst i test rakapparaten 2024 - Braun Series 3 300s - Bäst i test
Braun Series 3 300s
Linjär rakapparat...
Vibrerande
45 min
60 min
0.4 kg
Bäst i test rakapparaten 2024 - Philips S5589 - Bäst i test
Philips S5589
Bäst i test rotera...
Roterande
60 min
60 min
0.42 kgSå gjorde vi testet rakapparat bäst i test

När vi har utsett rakapparaten bäst i test har det varit omöjligt att ignorera den stora variationen av olika rakapparater på marknaden. Detta är varför vi har med tre olika rakapparater i vårt test, varav två linjära då dessa kan variera mycket i pris - och därför har vi valt att inkludera ett prisvärt alternativ. 


När det gäller rakapparater är det allra viktigaste att de ger bra resultat med minimal ansträngning, eftersom det är själva premissen för att köpa en rakapparat. Det ska gå fort och det ska vara enkelt. 


När vi har utsett rakapparaterna har vi satt en del grundläggande krav som måste vara uppfyllda. Här ska de ge en ren och tät rakning, vara vattentäta och batteridriven - för maximal användarvänlighet. Och för att undersöka vilka rakapparater som uppfyller dessa kraven har vi läst experternas jämförelser från deras testlabb för att få fram ett urval på bra produkter. Dessa har vi sedan jämfört med användarnas recensioner, för att vara säkra på att de håller vad de lovar även på konsument-nivå. Här har vi sett att användarna har varit mycket nöjda med sina köp med endast ett fåtal nackdelar presenterade. 


Test rakapparater - Experternas omdömen

Test rakapparat 2020

Shavercheck har testat Braun Series 3 300s och tycker att den ger en bra rakning för priset du betalar. De gillar också att den är vattentät, enkel att rengöra, kan användas både med och utan sladd samt att den passar med Brauns uppdaterade huvuden.

När det gäller nackdelar skriver de att det kan ta ett par rundor innan du har ett helt skäggfritt ansikte samt att den inte är lika skön som Brauns dyrare modeller. Men för pengarna du betalar är det en mycket bra rakapparat som gör det den ska. 


Shavercheck gillar uppgraderingarna som Braun har gjort med Series 9. Framförallt är det att det nu både går att köra på våt- och torrakning men lyfter även den nya rengöringsstationen som är mer effektiv och att den ger en närmre rakning. 


Hair Clippers Club hyllar rengöringsstationen hos Braun Series 9. Men de tycker dock att den är lite väl dyr och menar att det är en riktig premiumprodukt. Kvaliteten får dock ett stort plus och användare av denna apparat kan förvänta sig många års användning innan nästa byte behöver göras. Hair Clippers Club nämner även det positiva med att rakapparaten både går att använda vid torr- och våtrakning. 


Men's Health är glada att Braun Series 7 790cc klarar av att göra två rörelser i en. Utöver 790cc har de även med Philips S9000 som har varit en riktig favorit, trots sitt höga pris! 


Äldre tester

Råd och Rön testade totalt 11 rakapparater. Bäst i test rakapparat blev en Philips rakapparat med 80 poäng, följt av en Braun rakapparat med 77 poäng.


Shavercheck är mycket positiva till Braun Series 7 790cc och kallar den fortfarande för "en av de bästa". De tycker att den är komfortabel, ger nära rakning och rekommenderar den särskilt för de som har känslig hud. De ger den ett totalbetyg av 4,5/5 stjärnor. När det kommer till nackdelar nämner de att den endast kan köras för torrakning samt att den är lite dyr. 


Utöver det bekräftar Shavercheck att det är en av de "mest populära, mångsidiga och hyllade elektriska rakapparaterna genom tiderna"


Business Insider rankar Braun Series 7 som den bästa elektriska rakapparaten överlag just nu. De gillar att den automatiskt justerar sin kraft beroende på densiteten på ditt skägg för att ge den närmaste rakningen nånsin.  


Shavercheck är mycket nöjda med Braun Series 3 3040s och ger den 4/5 stjärnor. De gillar att den är enkel att använda, komfortabel, bra prissatt samt att den går att använda både i torr- och våtrakning. Utöver detta nämner de också att den fungerar förvånansvärt bra med långa hårstrån och att dess batteri är utomordentligt bra!


The Wirecutter förstaval är Braun Series 7 och skriver att det är en rakapparat som passar de flesta ansikten. De gillar även att den kommer med funktioner som majoriteten önskar. En stor anledning till att den blev deras förstaval beror även på att Braun Series 7 nyligen sjönk i pris! 


Med en rakapparat blir rakningen både enkel och snabb - bästa rakapparaten herr, rakapparat bäst i test budget, rakapparater test, rakmaskin bäst i test, test av rakapparater, test rakapparat, rakapparat bäst i test råd och rön, bra rakapparater, celago rakapparat, vilken rakapparat är bäst, rakapparat trimmer bäst i test, prisvärd rakapparat, braun rakapparat test, rakapparat braun, rakapparat huvud bäst i test, bäst rakapparat 2023, intim rakapparat bäst i test, bästa rakapparaten för huvudet, philips series 5000 test, elektrisk rakapparat bäst i test, bästa braun rakapparat, rakapparat bäst, rakmaskin, bästa rakapparat 2023

Använd gärna en lotion efter rakningen så undviker du torr och irriterad hud.Sammanfattning

Efter att du läst vårt test om den bästa rakapparaten önskar vi att vi ska kunna guida dig till ett klokt val så du undviker fallgroparna och kan köpa den som passar dig och dina behov bäst. För dig som vill ha intimrakning för män gör "bäst i test rakapparat" jobbet!


Testvinnare

Proshop säljer den för 3525 kr. Frakten ingår i priset.

3525 kr är det lägsta priset just nu för Braun Series 9!

Power säljer just nu Braun Series 9 för 5848 kr. Frakten ingår i priset.


Amazon säljer Braun Series 3 3040s just nu för bara 1126 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

1126 kr är det lägsta priset just nu för Braun Series 3 3040s!

CDON.COM säljer den just nu för 1436 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

Fyndiq erbjuder Braun Series 3 3040s för 1519 kr. Frakten hem till dig är inkluderad i priset.

ComputerSalg säljer just nu Braun Series 3 3040s för 1980 kr. Frakten ingår i priset.
Bonustips: Tänk på detta när du rakar dig

 • Tvätta ansiktet med varmvatten innan du rakar dig. Det gör att hårstråna blir mjukare och rakningen går lättare.
 • Stressa inte när du rakar dig. Raka mot skäggstrånas riktning. Är det en maskin med tre huvuden så ska du rotera. Var lätt på handen och undvik att trycka för hårt mot huden.
 • Och sist men inte minst; Kom ihåg att rengöra rakapparaten varje gång du har använt den. Då kommer nästa rakning att bli både snabbare och skonsammare.


Tips 1: Nu när du läst om bästa rakningen vill vi även tipsa dig om bästa rakhyveln och bästa skäggtrimmern, läs mer i de testerna. Klicka här för att hitta våra andra tester inom kroppsvård.


Tips 2: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har rakapparat rea på ovanstående testvinnare. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa rakapparaten till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!


Vanliga frågor och svar

 • Vad är skillnaden mellan linjär och roterande rakapparat?
  En linjär rakapparat har oscillerande blad som rör sig fram och tillbaka. En roterande rakapparat använder sig av roterande blad som snurrar otroligt snabbt för att skära ner skägg och stubb.
 • Vilken rakapparat är bäst för känslig hud?
  Linjära rakapparater är snällare mot huden då de jämnar ut huden och ger en riktigt nära rakning. De fångar håret och skär dem utan att dra vilket resulterar i en mildare rakning. Läs om linjär rakapparat bäst i test på Bäst i test Guiden!
 • Vad menas med våt rakning?
  Många tror att våt rakning betyder att du kan använda din apparat i duschen men i själva verket handlar det om rakning med lödder!
 • Vilken rakapparat ska jag välja?
  Just nu väljer vi att rekommendera Braun rakapparat som vi har utsett till linjär rakapparat bäst i test.
 • Hur länge håller en rakapparat?
  Köper du rakapparat från Philips och Braun kan du räkna med att apparaterna håller i drygt 10 år. Går den sönder snabbare beror det oftast på att den inte vårdats som den ska.
 • Hur rakar man sig med rakapparat?
  Håll ett jämnt och lätt tryck mot huden när du ska raka dig med rakapparat. Undvik att gnugga mot en liten yta i taget. Trycker du för hårt är det även stor risk för att du får hudirritationer och skärsår.Philip Andrén

Bäst i test: Rakapparat

Philip - redaktör på Bäst i test Guiden.


Här på Bäst i test Guiden djupdyker Philip inom områdena ekonomi och teknik - bland annat inom ljud och bild. Släng gärna iväg en fråga till Philip om ni undrar över finansiella produkter, snabba datorer, schyssta hörlurar eller smarta hushållsapparater.


Philip har en utbildning inom International Business på Stockholms Universitet samt inom Corporate Finance & Investment Banking från Politecnico di Milano i Milano, Italien. 


På fritiden umgås Philip allra helst med vänner och lyssnar på musik.


Vill du komma i kontakt med mig kan du maila till [email protected]

Testet uppdaterades senast