Antirynkkräm bäst i test - anti age kräm - bästa anti age serum

Antirynkkräm bäst i test 2022

Letar du efter en ny och effektiv anti age-kräm och vill veta vilken som är bäst i test just nu? Då har du kommit helt rätt! Vi har läst alla tester som presenterats den senaste tiden i tidningar, från testlabb och på internet. Och inte nog med det!


Vi har granskat aktuella experttester och viktigast av allt - tagit reda på vad vanliga konsumenter tycker om sin ansiktskräm.


Du får även svar på vad som kan orsaka för tidigt åldrande av huden och tips på vad du kan göra för att hålla din hud frisk och smidig.


Vi har sammanfattat allt detta åt dig på denna sida så att du ska få de bästa förutsättningarna för din hud, undvika dåliga misstag och få den bästa antirynkkrämen till lägsta möjliga pris direkt 


I testet kan du läsa om


Bästa antirynkkräm 2022

Bästa anti age kräm

Filorga Time-Filler 5 XP Cream 50ml

Antirynkkräm bäst i test Filorga Time-Filler 5 XP Cream 50ml
 • Säkra ingredienser

 • Silkesmjuk känsla

 • Fuktbevarande

 • Fastare utseende

 • Ingen solskyddsfaktor

Prisvärd antirynkkräm

Rose Anti Wrinkle Cream 50ml

Antirynkkräm bäst i test Rose Anti Wrinkle Cream 50ml
 • 100% naturliga ingredienser

 • Gör huden slätare och fastare

 • Intensivt fuktbevarande

 • Lite kladdig då den är fetare

priser i samarbete med Prisjakt

11 faktorer som påverkar en åldrande hud

Rynkor är en del av hudens naturliga åldrande. Den förlorar en del av sina elastiska egenskaper och blir tunnare. Vissa människor påverkas mer än andra och hudens åldrande då hudens åldrande påverkas av både yttre och inre faktorer. Exempel på faktorer som kan påverka hudens åldrande är:


 1. Soling
 2. Yttre påfrestning
 3. Dålig sömn
 4. Du dricker för lite vatten
 5. Luftföroreningar
 6. Rökning
 7. Dåliga hudprodukter
 8. Alkoholvanor
 9. Dålig kost
 10. Ärftliga tillstånd
 11. Torr hud


Ta väl hand om din hud 

En mogen hud som tas väl om hand håller sig mer smidig och frisk än en hud som inte gör det. Med rätt livsstil och rätt produkter kan du ge din hud de bästa förutsättningarna att hålla sig vacker, glödande och frisk i många år över. 


Du kan göra detta själv för att hålla din hy fräsch och vacker under en lång tid:


 • Använd alltid solskyddskräm när du solar, gärna med solfaktor 15 och uppåt. De flesta förändringarna i åldrande hy orsakas av solen då ultravioletta strålar förstör huden, orsakar djupa rynkor och ger en torr och sträv hy.


 • Stress mindre. Om du har en aktiv livsstil med mycket stress kanske du vill se över dina vanor. Tips på övningar som minskar stress är bl.a. att meditera, yoga, ta en promenad - helst i naturen, andas in och hålla andan i 10 sekunder - upprepa detta 3 gånger (sätt dig gärna ner då många kan uppleva yrsel av detta), klappa ditt husdjur en stund eller massera ansiktet lite extra när du smörjer in dig på morgonen och kvällen - det gör att du känner dig mer avslappnad, vilket din hy kommer tacka dig för. 


 • Ät mat som innehåller mycket näringsämnen, särskilt vitamin C, E, A och B. Ett högt C-vitaminintag kan minska rynkor och torrhet. Vitamin E skyddar mot tidig celldöd. Vitamin A är centralt för normal celldelning. Underskott av vitamin B kan orsaka torr och kliande hud. Exempel på livsmedel som är bra för huden är frukt, bär, grönsaker, frön, nötter, fisk, fullkorn och mörk choklad. Mer information om livs medel som är bra för huden och som kan fördröja hudens åldrande finns på xx:s hemsida. 


 • Undvik rökning - såklart. 


 • Rengör huden varsamt morgon och kväll med bra produkter. Här nedanför får du tips på antirynkkrämer som är bra för huden.


Detta ska du tänka på innan du köper antirynkkräm

För dig som vill ge din hud det där lilla extra utöver en hälsosam livsstil har vi hittat två fuktkrämer med anti-aging effekt som kommer passa de flesta hudtyper och kan användas av både män och kvinnor.


Men först och främst är det viktigt att en kräm inte kan vrida tillbaka tiden, utan fungerar genom att de lägger sig som en tätning över huden vilket ser till att vatten inte försvinner. Detta resulterar i att huden förblir yngre och smidigare under längre tid. 


För bästa resultat är det viktigt att du väljer en kräm som passar din hudtyp. Vissa krämer är specialiserade för torr hud, andra för mer fuktig och fet hy.

Bästa anti age krämen 2022

Efter att ha läst experttester och undersökt vilken kräm som konsumenterna gillar bäst har vi en vinnare! Den bästa antirynkkrämen som är snäll mot huden och som passar alla hudtyper heter Filorga Time Filler 5 XP Absolute Wrinkles Correction Cream.


Bästa antirynkkräm just nu - Filorga 5 XP

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 6 december 2022

De bästa priserna på Filorga Time-Filler 5 XP Cream 50ml


Filorga är ett erkänt varumärke inom skönhetsbranschen. Det franska hudmärket är känt för att ha bra kvalitet och använda ingredienser från säkra. Produkterna innehåller samma ingredienser som används inom estetisk medicin för att ge märkbara resultat.

 

Filorga Time Filler 5 XP är en anti-aging dag- och nattkräm som ger dig en silkesmjuk känsla och fastare utseende samtidigt som den är mycket fuktbevarande. Det minskar alla typer av rynkor i både ansikte och hals. Det minskar också bildningen av nya rynkor.

 

Ingredienserna tripeptid, hyaluronsyra, strandlilja, vegetabiliskt extrakt och en aktiv ingrediens för föryngring, korrigerar 5 olika typer av rynkor: ansiktsuttryck, djupa linjer, ytliga linjer, nackrynkor och spår av uttorkning.

 

Effekten är långvarig och du kommer inte känna dig torr eller slapp i huden när du använder denna kräm.

 

Krämen appliceras på rengjord hud i ansikte och hals varje morgon och kväll.


Filorga anti-aging kräm - detta säger experterna

Daisybeauty: testade Filorga Time Filler och tyckte det gav ett ansiktslyft. De skriver att det blev ett jättebra resultat och rekommenderar verkligen krämen. De skriver att det stramar upp huden men behöver fukttillskott.

 

Qland: är en dansk blogg för vuxna kvinnor som även har testat Filorga Time Filler. Hon skriver "Nya Time-Filler 5 XP lever absolut upp till favoritvärdigheten. Fantastisk konsistens, den ikoniska Filorga-doften och extremt mjuk – och så finns det ändå en serie som ger en påtaglig och synlig fyllning, utjämning och smidighet."

 

Metromode: skriver att Filorga är hudmärket som är mästare på anti-aging och att de bekämpar ålderstecken i ansiktet. De skriver att huden får lust och spänst och ger fantastiska resultat.


Detta säger konsumenterna om testvinnaren

Som alltid här på Bäst i test Guide vill vi veta vad konsumenter som redan köpt och provat produkten vi rekommenderar tycker om det, det är trots allt de som har den bästa och viktigaste upplevelsen i vardagen. Här kan du läsa några exempel Filorga Time Filler 5 XP har fått;

 

"Den här krämen är väldigt återfuktande och irriterar inte min känsliga hud. Den absorberas snabbt och stramar upp huden. Jag tycker att den är en utmärkt bas under makeup under dagen."

 

"Den bästa krämen jag har haft i ansiktet, ger massor av fukt utan att vara för fet, fyller huden, och den blir riktigt mjuk och god. Fungerar utmärkt under smink, nästan som en primer. Kommer att köpa denna igen."

 

"Bra kräm för ansikte och hals. Huden känns helt underbar och len på morgonen. Har använt krämen några gånger nu, och är jättenöjd."


"Det här är första gången jag testar Filorga. Den sjunker snabbt in i huden och känns inte kladdig, och man behöver väldigt lite produkt för att täcka hela ansiktet. Skön doft, även flickvännen uppskattar det. Vet inte om det fungerar, men de Det enda jag faktiskt reagerade på var priset om man tittar på utseendet på förpackningen.Den kommer i en väldigt "lyxig" kartong med loggan på, men blev rätt besviken när jag upptäckte att glaset var gjord av plast och inte glas "Prismässigt trodde jag faktiskt att förpackningen skulle vara i finare material för den lyxiga känslan. Men de är bara det enda negativa jag måste säga."

 

"Bästa ansiktskrämen någonsin..! Känns mjuk och känns att den gör som den beskriver. Saknar meso + serum. Hade varit ett måste under. Men jag skulle rekommendera denna kräm till både yngre och väl vuxna som jag."

 

"Stark, underbart mjuk och len hud efter användning - gör sitt jobb! Bästa krämen! Men kom ihåg att den är kraftfull, så använd den inte på ögonlocken. Kommer att köpa denna igen! Strax ovanför - det krävs inte mycket."

 

"Uppfyller precis det som står om krämen, vilket också är mitt behov. Köp den om och om igen, har provat ett annat märke, men går alltid tillbaka till Filorga Time filler."

 

"Så bra! Huden blir len och smidig, den fyller ut rynkor till 50%. En riktigt prisvärd produkt, värd alla pengarna!"

 

Nackdelar då? Dessa vill vi gärna veta när vi köper produkter vi inte provat tidigare och det är en som skriver att det känns lite segt mot huden, vissa säger att de behöver extra fukt och vissa skriver också att det är dumt att den inte har solfaktor, men annars är konsumenterna väldigt nöjda med denna kräm.


Här köper du testvinnaren till det lägsta priset

Boozt säljer Filorga Time-Filler 5 XP Cream 50ml för 543 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

543 kr är det lägsta priset just nu för Filorga Time-Filler 5 XP Cream 50ml!

Bangerhead säljer just nu Filorga Time-Filler 5 XP Cream 50ml för 568 kr. Frakten ingår i priset.

NordicFeel säljer Filorga Time-Filler 5 XP Cream 50ml för 705 kr. Frakten inkluderas i priset.

Cocopanda säljer Filorga Time-Filler 5 XP Cream 50ml för 769 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

Apoteket MEDS säljer Filorga Time-Filler 5 XP Cream 50ml för 775 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

Apotek Hjärtat säljer Filorga Time-Filler 5 XP Cream 50ml för 775 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Shopping4net säljer just nu Filorga Time-Filler 5 XP Cream 50ml för 775 kr. Frakten ingår i priset.
Mest prisvärda anti age kräm

Mest prisvärda antirynkkrämen just nu - Rosenserien Antirynk

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 6 december 2022

De bästa priserna på Rose Anti Wrinkle Cream 50ml


Den mest prisvärda antirynkkrämen är den något billigare Rosenserien Antirynk. Det är en intensivt fuktbevarande kräm som, med hjälp av antioxidanter och vegetabiliska fettsyror, effektivt motverkar din hy från att åldras. Det är en dryg kräm som passar alla hudtyper, kvinnor och män, men har allra bäst effekt på torr och mogen hud


Krämen innehåller parakrasse, avokadooljan, aloe vera, havtornsolja och rosenolja. Alla dessa ingredienser är 100% naturliga. Parakrasse är särskilt bra eftersom det har en vetenskapligt bevisat motverkande effekt på fina linjer i ansiktet. Det gör också huden slätare och fastare


Krämen är en svensk produkt och är svanenmärkt


Krämen appliceras på ren hud och används både under morgon och kväll. 


Rosenserien antirynkkräm - det säger experterna

Denna kräm har presterat väldigt bra i de senaste årens experttester. Den blev bl.a. nominerad till Årets Ansiktsvårdsprodukt i Swedish Health Awards 2017, Årets Produkt i Organic Beauty Awards 2019 samt Årets Svenska produkt i Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2013. Utöver det blev den utsedd till "Editor's Choice" i Beauty Shortlist 2018 där den ställdes mot 600 andra varumärken. 


Kurera: testade Rosenserien Antirynk och gav den 5/5 poäng i sitt test. De gillade att den håller vad den lovar samt att den innehåller parakrasse som har en bevisad effekt mot ålderslinjer i ansiktet. De gillade också att den gör huden slätare, fastare och mjuk. De summerade krämen med; "Effektiv och dryg kräm, räcker längre än man tror. Behaglig doft och krämen går snabbt in i huden utan att kännas kladdig. Väl värd priset."


Skönhetslandet: utsåg Rosenserien Antirynk till bästa "mellan-klass"-kräm i sitt test av antirynkkrämer. De gillar att den innehåller 100% naturliga ämnen samt dess dokumenterade effekt på rynkor.

 

Detta säger konsumenterna

Som vanligt här på Bäst i test Guiden nöjer vi oss dock inte med att bara se till vad experterna säger, utan vi vill också veta vad konsumenterna tycker. Det är ju trots allt dessa som oftast har längst erfarenhet av en produkt. Här kommer några exempel;


"Det tar sin tid innan man märker resultat men sedan vill man inte använda någon annan cream.."


"Den bästa ansiktskrämen som finns på marknaden."


"En bra produkt som smörjer lätt in huden och luktar gott. Har även en bra stämpel på och inga farliga ämnen i. Kan verkligen rekommenderas." 


"Får komplimanger av mina barn och vänner nu ser du ung ut."


"Är mycket nöjd med produkten."


"Toppen ! Supernöjd."


"världens bästa cream ansiktet blir så fint ."


"Efter två veckors regelbunden användning av denna kräm tillsammans med "night care intense" från Rosenserien, har min fått mer spänst och lyster. Jag trodde det knappt själv för jag har aldrig märkt det med någon annan kräm, och jag kommer nu aldrig att göra det heller."


"Mycket bra, dryg och fräsch ansiktskräm."


"Hej! Jag är mycket nöjd! Den bästa cream som jag har testat. Rekommenderar." 


"Mycket skön ansiktskräm...har använt den i flera år och är jättenöjd. Kan varmt rekommendera den."


"Lite fetare kräm som passar min riktigt torra hy, den är inte kladdig och huden absorberar den lätt. Mycket nöjd med produkten. Bedömningen av själva antirynk effekten kan jag inte göra ännu då för kort tid har gått."


"Alla rosenseriens produkter är underbara. Jag har mycket torr och känslig hy. Sedan jag började med Rosenserien för 2 år sedan har jag inte längre några problem. Att en sedan är helt ekologisk och fri från kemikalier och andra onaturliga ämnen är en bonus. Alla produkterna från Rosenserien är mycket dryga så man tjänar direkt in det de kostar mer."


"Helt ok lite kladdig."


anti age kräm män

Anti age kräm funkar lika bra på män!


Här köper du antirynkkrämen till det lägsta priset

Shopping4net säljer just nu Rose Anti Wrinkle Cream 50ml för 296 kr. Frakten ingår i priset.

296 kr är det lägsta priset just nu för Rose Anti Wrinkle Cream 50ml!

Apohem säljer Rose Anti Wrinkle Cream 50ml för 369 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Bodystore säljer Rose Anti Wrinkle Cream 50ml för 369 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Apotek Hjärtat säljer Rose Anti Wrinkle Cream 50ml för 379 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Svenskt Kosttillskott säljer Rose Anti Wrinkle Cream 50ml för 379 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Apoteket MEDS säljer Rose Anti Wrinkle Cream 50ml för 405 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

Doz Apotek säljer Rose Anti Wrinkle Cream 50ml för 405 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

Lyko säljer Rose Anti Wrinkle Cream 50ml för 417 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.


antirynkkräm - anti age kräm - bästa anti age kräm - bästa antirynkkräm


Säg hejdå till rynkorna med den bästa antirynkkrämen


Tips 1: Om du är intresserad av skönhetsprodukter och snygga naglar kan vi tips om vårt test om den bästa uv-lampan för naglar. 


Tips 2: Om du är osäker på vilken eltandborste du ska köpa kan du läsa vårt test om den bästa eltandborsten här!
Vanliga frågor och svar

 • När ska man börja med anti age kräm?
  Det rekommenderas inte att personer under 25 år börjar använda anti age produkter. Efter 30 års ålder börjar huden bli mindre elastisk och tunnare och då kan det vara bra att börja med produkterna. Dock åldras allas hy olika.
 • När använder man anti age kräm?
  Applicera på ren nytvättad hy på morgonen.
 • Vilken är den bästa anti age krämen?
  Det finns väldigt många produkter att välja mellan, allt från mycket prisvärda och bra produkter från bland annat ACO till produkter som kostar tusenlappar som inte alltid är värt sitt pris. Vi väljer att lyfta fram en vinnare från Elizabeth Arden.
Populära tester inom kategorin hälsa & personvård


Anita Carlsen

Bäst i test: Antirynkkräm


Testet skrevs och uppdaterades senast