Viktminskning bäst i test, viktnedgång test, viktminskning tabletter bäst i test, viktminskning, gå ner i vikt snabbt, bästa sättet att gå ner i vikt, bästa viktminskningen, viktminskningsprogram, bästa viktminskning, gå ner i vikt snabbt piller, bantningspiller som funkar, bästa viktminskningsprogrammet, bästa bantningspiller, bästa bantningsmedlet.

Gå ner i vikt snabbt: viktminskningstabletter bäst i test

Söker du efter bästa sättet att gå ner i vikt snabbt? Då har du kommit helt rätt! 


Vi har läst vad experter inom viktminskning och konsumenter tycker om den bästa viktminskningsmetoden, samt vad de anser om olika "bantningspiller bäst i test". Sedan har vi sammanställt den bästa viktminskningen till dig på denna sida, så att du kan påbörja din viktminskning på bästa sätt. Det bästa viktminskningsprogrammet möjliggör en hälsosam men också snabb viktminskning för din hälsas skull.

Så kan du gå ner i vikt snabbt

För att gå ned i vikt måste du i huvudsak göra av med mer kalorier än vad du får i dig. Det är den enkla sanningen om viktnedgång. För att uppnå detta finns det olika metoder, bl.a. dieter och bantningspiller som kombineras med motion, träning och nyttig och fettsnål kost. Det viktigaste är att du hittar en metod som passar dig! 


Tänk långsiktigt när du går ned i vikt

Det är också viktigt tänka långsiktigt; i många fall kan en alltför kvick nedgång resultera i att du snabbt hamnar i samma osunda vanor igen, viktnedgång handlar ju om att bryta gamla rutiner, vilket tar tid. En alltför snabb viktnedgång kan därmed leda till jojo-bantning, där du går upp och ner i vikt rätt sporadiskt, detta är ohälsosamt och sliter på kroppen. Meningen med viktminskning är ju att det ska hjälpa dig leva längre, hälsosammare och gladare!


Vikten av motion och hälsosam kost

Sikta istället på en lösning där du kombinerar hälsosam kost med regelbunden motion och möjligtvis ett supplement för att öka på ämnesomsättningen i kroppen. Denna kombination av motion och hälsosam mat är enligt experter det bästa sättet att gå ner i vikt.


När det gäller att gå ner i vikt är det viktigt att förstå är att det finns inga genvägar. Det viktigaste är att du är ihärdig och ger det tid. Efter några veckor kommer du ha gått ned ett par kilo och den positiva känslan du kommer känna är den allra bästa belöningen. Lämna den ohälsosamma livsstilen bakom dig, det allra bästa är att det aldrig är för sent att komma igång!


Bästa sätt att gå ner i vikt snabbt


Digitalt medlemskap för viktnedgång

Viktväktarna Digital ger dig 3 månaders digitalt medlemskap. ViktVäktarna är ett koncept där du spenderar Smartpoints. Dessa points är ett typ av mått på dina måltider och hur hälsosamma dessa är. Du får då en pointbudget där du själv skall fördela dessa mellan olika måltider. Med tillgång till ViktVäktarnas app kan du enkelt distribuera dessa points


ViktVäktarnas Smartpoints-system

Om du inte är intresserad själv att placera ut points på diverse måltider finns det ett frågeformulär som är speciellt framtaget av ViktVäktarna. Du får svara på frågor om din aktivitetsnivå, matpreferenser och livsstil. Formuläret matchar då ihop dig med ViktVäktarnas egna olika planer. Det finns 3 olika och frågeformuläret ser till att du matchas med den som passar dig bäst. Alla de olika planerna är lika effektiva för viktminskning


Anpassa din kost med ViktVäktarnas app

Förutom points och viktminskning fokuserar ViktVäktarna mycket på att skapa gemenskap och glädje under din viktminskning. På så sätt ser de till att du bibehåller din nya och hälsosamma livsstil samt att de hela tiden matar dig med inspiration till positivare tankar, motion och matlagning. Med ViktVäktarnas community kan du ta del av de andra användarnas upplevelser och tips. Du får även otroligt bra pepp från de andra användarna så att du kan nå dina mål. 


Kom igång med 4 veckomenyer idag!

När du beställer Digital-startboxen får du 3 månaders digitalt medlemskap och fyra veckomenyer. Du får alltså alla verktyg du behöver för att starta din viktminskning. Med ViktVäktarna kan du vara säker på att din viktminskning sker effektivt och på rätt sätt. 


Användarnas omdömen och recensioner om viktminskning med ViktVäktarna

Som vanligt nöjer vi oss dock inte med att bara se till experttesterna, utan vill också veta vad användarna tycker. Här kommer några exempel;


"En bra möjlighet till livsstilsförändring samt ett hälsosammare liv."


"Gick med 3/3-17 och har tappat 5,5 kg sedan dess! Jag älskar hur man lär sig att förstå hur maten påverkar oss, vilka mängder vi behöver, vad vi kan äta obegränsat samt att sötsug och hungerkänslor försvunnit!"


"Rekommenderar viktväktarna om man vill gå ner i vikt!"


"Viktväktarna fungerar verkligen :). Jag gick med vintern 2010 och blev guldmedlem våren 2011 och gick ner sammanlagt 21kg. Än idag går jag på möten och väger mig och håller min målvikt. God mat & inga förbud! Det gillar jag."


"Har nu gått ner 50 kilo sen jag gick med 11e januari 2017. Är så nöjd. Glöm dock inte gå på mötena som jag SJ tycker är givande." 


"Absolut det bästa sättet att ändra din livsstil! Du kan undvika lightprodukter och ändå gå ner i vikt."


"Enkelt och lätt att äta och bli mätt! Toppen med de nya smartpointen."


"Bästa sättet att nå sin målvikt! Hälsosamt och långsiktigt, vilket gör mig till en bättre förebild för mina barn." 


"Fungerar jättebra! gick ner 3,7 kilo första veckan."


"Såå nöjd! Jag har 3kg kvar till min målvikt och dessutom har min man gått ner 15 kg på samma sväng. Älskar Flex! Funkar Såå bra!" 


Bantningspiller bäst i test


Allévo Weight Loss Capsules är kostfiber som i kombination med en sund diet och regelbunden motion hjälper dig gå ned i vikt snabb och effektivt. Pillerna i sig tar inte bort vikt men innehåller glucomannan vilket ökar mättnadskänslan. De sänker även GI-värdet på mat du precis har ätit vilket bidrar till att din kropp tar upp kolhydrater långsammare. Du blir mätt fortare, äter mindre och din blodsockerkurva blir mer stabil. Du får även ett mindre sötsug och det tar längre tid innan du blir hungrig igen. 


En förpackning innehåller 63 kapslar. Du tar 2 kapslar 1 timme innan varje måltid. Det är viktigt att du sköljer ner kapslarna med minst 2dl vatten för att kapslarna ska hamna på rätt ställe i magen. Är du gravid är det viktigt att du rådfrågar en läkare innan du börjar använda kapslarna. 


Här kan du läsa en rapport där 20 testpersoner fick ett piller 1h innan varje måltid. De som intog glucomannan gick ned i vikt medan de som inte gjorde det gick upp eller bibehöll deras genomsnittsvikt. Även kolesterolnivåer gick ner hos de som fick glucomannan innan varje måltid. Här köper du Allévos kostfiber till bästa prisAnvändarnas omdömen och recensioner om Allévo bantningspiller

Som vanligt nöjer vi oss dock inte med att bara se till experttesterna, utan vill också veta vad användarna tycker. Det är ju trots allt de som oftast har längst erfarenhet av en produkt. Här kommer några exempel;


"Helt suverän. Dämpar hungern och gör att försöken med viktminskning inte blir en plåga. Rekommenderas varmt."


"Får väldig mättnadskänsla av dom (nästan kommit upp igen pga för mätt). Dock inte tagit de varje dag, utan när jag är hungrig."


"Händer ofta när jag börjar äta mindre att jag känner mig hungrig. Men inte med de pillren. Dock ett minus att andra glukomannan pillren innehåller mer än 1g (som här), men bra att starta med."


"Klockrena! Jag är en av dem som provat nästan alla varianter av dieter och den enda som funkar på mig är kolhydrater med tillräcklig mängd protein och grönsaker samt frukt om dagen enligt slv och håller mig runt 1600kcal per dag. Problemet är att det blir mest snabba kolhydrater på dagtid pga mitt tunga jobb och då finns det inte så mycket för tarmarna att jobba med och ger kraftiga hungerkänslor 2 tim efter jag ätit. Med dessa tabletterna är jag nästan aldrig hungrig överhuvudtaget och känner inget sug efter nåt heller! Trots att min största energikälla är kolhydrater! Underbart!!!"


"Jag gick ner 3 kilo på 2 veckor med Allevo kapslarna. Tränade inget förutom raska promenader. Åt mindre då jag kände mig så otroligt mätt på en gång."


Experternas omdömen

PCMAG har testat ViktVäktarna Digital och ger den betyget "utmärkt" med 4/5 stjärnor. De tycker att programmet erbjuder ett mycket stöttande community som hjälper dig på resan till en vikt du är nöjd och bekväm med. De gillar även att programmet inte hindrar dina matvanor eftersom livsmedel får olika points. Du har därför stor valfrihet när det gäller vad du stoppar i dig. När det kommer till nackdelar så presenterar PCMAG att det tar lite tid att förstå lingot som används samt att appen hade mått bra av ett litet lyft för att förbättra användarupplevelsen.


Sammanfattning om viktnedgångstestet

Efter att du läst vårt test om hur du går ner i vikt snabbt hoppas vi att du har bättre koll om vad viktminskning faktiskt innebär och hur preparaten innebär. Allra bästa kuren för att hålla en jämn vikt du känner dig bekväm med är dock att äta bra kost och röra på sig med jämna mellanrum. Detta är otroligt nyttigt för både kropp och sinne. 


Testvinnare

För tillfället är ViktVäktarna Digital slut i samtliga butiker


Svenskt Kosttillskott säljer Allévo Weight Loss capsules för 139 kr. Frakten är inkluderad i priset.

139 kr är det lägsta priset just nu för Allévo Weight Loss capsules!

Shopping4net säljer just nu Allévo Weight Loss capsules för 139 kr. Frakten ingår i priset.Gå ner i vikt snabbt, viktminskning, viktminskning snabbt, snabb viktminskning, bästa sättet att gå ner i vikt snabbt, bantningsplåster bäst i test, bästa viktminskningsmetoden, bästa viktminskning tabletter, viktminskningstabletter, tabletter för att gå ner i vikt snabbt, bäst i test viktminskning, bäst i test bantningspiller, gå ned i vikt snabbt, bästa kosttillskott viktminskning, gå ner i vikt tabletter, bästa viktnedgång, viktnedgång viktväktarna, viktminskning bäst i test, snabb viktnedgång tips, bästa sätt att gå ner i vikt, att gå ner i vikt snabbt, snabbt gå ner i vikt, effektiv viktminskning, bantningsmedel som funkar, viktnedgång tips.

En kombination av sund kost och regelbunden motion är den bästa metoden för viktminskningTips 1: Nu när du skall förändra din rutin och komma ned i vikt kan vi tipsa om de bästa löparskorna just nu! Med enastående dämpning, hållbarhet och stabilitet förvandlas löpandet till ren njutning (förhoppningsvis!)  


Tips 2: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående produkter. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!
Populära tester inom kategorin hälsa & personvård
Anita Carlsen

Bäst i test: Viktminskning

Anita - redaktör på Bäst i test Guiden sedan 2013. Anita är utbildad frilansjournalist och undersköterska och har i över 20 år djupdykt på inre utveckling, fysiskt och psykiskt välmående och har en gedigen erfarenhet inom hälsa och friskvård.

 

De specialinteressen som Anita djupdyker i på Bäst i test Guiden är inom skönhet & hälsa samt hem & hushåll.


Vill du komma i kontakt med oss kan du maila till [email protected]

Testet uppdaterades senast