Bästa träningen

Att hålla kroppen i bra form är en viktig hälsoaspekt samtidigt som det ökar ditt välbefinnande. Här guidar vi dig till de bästa träningsprodukterna och hur du förbättrar din prestation. Läs våra tester om bl.a. löpningskor, padelracket och proteinpulver här nedan! 


Här hittar du omfattande tester som hjälper dig hitta de bästa prylarna inom träning som tar din aktivitet till nya nivåer. Våra tester jämför ledande produkter mot varandra för att hitta den som erbjuder bäst prestanda för pengarna just nu. Och förutom bäst-i-test-vinnare hittar du även informativa guider som hjälper dig optimera din träning. 


Bland våra tester hittar du bland annat blodtrycksmätare som gör det enklare för dig att övervaka din hälsa och få bättre förståelse för din kropp. För utomhusträning har vi tagit fram ett test om dubbskor som ger dig bra grepp på hala ytor under höst och vinter. Här hjälper också vårt test av gåstavar till att hålla dig på banan, samt förbättra din promenad genom att minska slitning på leder. 


För dig som gillar löpning har vi undersökt vilka löparskor som ger bäst dämpning och stöd, både för män och kvinnor. Våra tester för padel- och tennisracket är utformade för att ge dig kraft och precision på banan. I dessa tester kan du även ta del av vår användbara guide som hjälper dig välja ett racket som passar din spelstil.


Vill du hålla koll på din träning i realtid har vi även tester på smartwatches som erbjuder avancerade funktioner, däribland pulsmätning, GPS-spårning, men även sömnövervakning - så du kan optimera din sömn. 


Läs våra tester om träning och aktivitet för att hitta de bästa produkterna för dig!