Tandblekning bäst i test 2024: bästa tandblekningen hemma

Det kan låta lite avskräckande att göra en tandblekning hemma själv. Man hör ibland att även den bästa tandblekningen hemma kan slita på den värdefulla emaljen och utsätta tänderna för ilningar. Det stämmer inte riktigt - dagens tandblekningskurer, och särskilt tandblekning bäst i test, är riktigt bra och sliter inte mer på tänderna än om du skulle göra motsvarande tandblekning hos tandläkaren.


Tandblekning bäst i test 2023. Läs våra tester på tandblekning hemma bäst i test och hitta bästa tandblekningen för dig. Bleka tänderna hemma bäst i test, tandblekning hemma råd och rön, bäst i test tandblekning, bästa tandblekning hemma, bästa tandblekning, bästa tandblekningen hemma, bäst tandblekning, vitare tänder bäst i test, dentway rabattkod, bleka tänderna hemma, bästa hemma tandblekning, tandblekning test


Läs om tandblekning hemma bäst i test: Dentway och utmanaren Dentaworks. Nedan tipsar vi också om hur du ska bleka tänder hemma på bästa sätt! Glöm inte använda våra rabattkoder.Varför bleka tänderna hemma?

Drömmen om ett vitare leende är närmare än någonsin - glöm missfärgningar från kaffe, te, rödvin, mörka bär och tobak. Med teknikens framsteg har tandblekning blivit tillgängligt för alla i sitt eget hem. Om du är sugen på att få vitare tänder utan att behöva besöka tandläkaren har vi tipset om den bästa tandblekningen hemma.


Skonsam tandblekning hemma

De strängare reglerna för peroxidinnehållet i tandblekningsprodukter har gjort att tandblekning hemma är mycket skonsammare idag än förut. Tidigare innehöll tandblekningsprodukterna peroxider som kunde orsaka ilningar i tänderna. Från hösten 2012 är det inte tillåtet med peroxider i tandblekning till privatpersoner längre. Dagens tandblekningskit är därför skonsamma för både emalj och tandkött.


Spara flera tusenlappar med den bästa tandblekningen hemma

Det som främst skiljer åt när man gör sin tandblekning hemma jämfört med hos tandläkaren, är priset. Att bleka tänderna hos tandläkare eller tandhygienist kan snabbt bli en dyr affär på flera tusenlappar. Är du redo att göra arbetet själv kan du utföra behandlingen hemma för bara några hundralappar. En korrekt genomförd tandblekning håller normalt i ett till fyra år, så det är väl investerad tid och pengar!


Att tänka på vid tandblekning hemma

Vad ska man då tänka på när man ska bleka tänderna hemma, och vad ger den bästa tandblekningen hemma?


Överdriv inte

Givetvis ska tandblekning hemma användas med förstånd, vilket egentligen gäller allt här i livet. Överdriven användning sliter onödigt på tänderna, kan skada emaljen och dessutom göra tänderna onaturligt vita. Det är inte snyggt.


Behandla hål i tänderna först

Innan man påbörjar en behandling, vare sig du enbart har lite missfärningar på tänderna eller om du ska bleka alla tänderna, ska man se till att man inte har hål i tänderna.


Över 20 års ålder

Tandblekning hemma är för dig som är över 20 år (eftersom den inre vävnaden, pulparummet, inte är färdigutvecklad innan dess).


Tandblekning hemma bäst i test: Dentway och Dentaworks

Vi har jämfört två av de företag som erbjuder förstklassig tandblekning hemma och som är störst på marknaden idag, nämligen Dentway och Dentaworks!Jämför tandblekningskiten

Tid:
Volym:
Tandskenor:
Vegansk:
Aktiva ämnen:
Peroxider:
Bäst i test tandbleknings-kit 2024 - Tandbleknings-kit Dentaworks - Bäst i test
Tandbleknings-kit De...
Dentaworks - utman...
7 dagar
20 ml gel
3 st
Ja
Hydroxyapatite och PAP
Nej
Bäst i test tandbleknings-kit 2024 - Tandbleknings-kit Dentway - Bäst i test
Tandbleknings-kit De...
Dentway - bästa ta...
10 dagar
9 ml gel
2 st
Ja
Hydroxyapatite och PAP
Nej


Låt oss konstatera att företagen är snarlika och använder liknande typ av lösning, vilket gör det nästan omöjligt att köpa "fel". Dessa företag erbjuder tandblekningar som är helt ofarliga eftersom de inte innehåller peroxider som användes förr och orsakade obehagliga ilningar i tänderna.


Ha gott samvete när du bleker tänderna hemma med någon av dessa återförsäljares produkter, som vi anser har de bästa tandblekningen hemma och tar priset som "tandblekning hemma bäst i test".


Dentway - bästa tandblekning hemma


Dentway har över 18 års erfarenhet av tandblekningsprodukter och erbjuder tandblekning hemma i klass med den som en tandläkare världen över utför. De har kontinuerligt toppat tester och fått höga betyg under flera år som du kan se här.


Resultat på bara 10 dagar

Dentway garanterar att dina tänder blir flera nyanser vitare på bara 10 dagar.


Skonsam formula

Dentways pH-neutrala tandblekning är skonsam mot både tänder och tandkött. Den orsakar inga obehagliga ilningar och passar dig som har normalt till känsligt tandkött, eller tunn emalj.


Gratis rådgivning av tandsköterska

Om du har funderingar inför, under eller efter din tandblekning hemma kan du få en fri konsultation av Dentways legitimerade tandsköterska som svarar på alla dina frågor via mail.


Leverans inom 24 timmar

Ditt startkit skickas samma dag om du beställer innan kl. 14.00! Har klockan passerat 14:00 skickar de ändå alltid din beställning inom 24 timmar. De bjuder också på frakten!


Dentways recensioner

Över 100 000 konsumenter har valt Dentways tandblekningskit, där hela 9 av 10 skulle rekommendera det till en vän. Allt detta gör att vi utser Dentway till bästa tandblekningen hemma.


15% Rabattkod Dentway från Bäst i test Guiden

Tandblekningskitet kostar vanligtvis 495 kronor men när du skriver in Bäst i test Guidens rabattkod AB2415 i kassan får du ytterligare 15% rabatt idag! På så vis betalar du bara 421 kronor inklusive frakt! Beställ startkitet här och kom ihåg att ange rabattkoden i rutan "Värdekod" innan du betalar. Rabattkoden gäller på Dentway´s egna produkter.


Erbjudandet gäller fram till 31 december 2024 eller så långt lagret.Läs mer hos DentwayTandblekning hemma bäst i test - bästa tandblekningen hemmaKöp till Dentway Colour Correcting Tandkräm för skonsam tandblekning


Dentway erbjuder ytterligare en lösning för att bleka tänderna hemma med Dentway Colour Correcting Tandkräm. Tandkrämen tar effektivt bort gula toner på tänderna utan att skada emaljen. Det är en peroxidfri produkt, vilket betyder att du undviker ilningar som annars kan uppstå.

 

Få ett vitare leende med Dentway Colour Correcting Tandkräm

Dentways tandkräm använder en unik lila färgteknologi för att neutralisera gula nyanser, vilket snabbt ger dig ett ljusare leende. Denna tandkräm fungerar bra för dagligt bruk.

 

Viktiga råd för användning av färgkorrigerande tandkräm

Observera att tandkrämen inte är lämplig för gravida, ammande, eller för personer under 18 år. Den bör inte heller användas om du har munsår, skador på tandköttet eller nyligen har genomgått munoperationer.


Använd Bäst i test Guidens rabattkod AB2415  hos Dentway för att få 15% rabatt på tandkrämen.


Köp tandkrämen här


Dentaworks - utmanaren till bästa tandblekningen hemma


DentaWorks är utmanaren till Dentway och erbjuder flera olika paket med tandblekning och låter dig enkelt och bekvämt bleka dina tänder hemma i lugn och ro.


Allt du behöver i startpaketet

Deras startpaket innehåller allt du behöver för att komma igång: tre tandskenor, gel för ca 60 behandlingar, en praktisk förvaringsbox och tydliga instruktioner.


Unik tandskena

Dentaworks mjuka och formbara tandskenor skiljer sig mot andra på grund av den speciella plasten. Tandskenorna kan formas om hur ofta man vill och anpassar sig till dina tänders utformning.


Snabba resultat - 7 dagar

Du kan antingen bleka dagtid 30 minuter eller på natten när du sover. Om du inte får det resultat du vill efter första gången kan du använda dentaworks tandblekning 20 minuter, 2 gånger om dagen, tills du uppnått önskat resultat, normalt tar detta 7 dagar.


100% emaljsäker och kliniskt testad

Dentaworks tandblekning är kliniskt testad och har en unik sammansättning med Active Oxygen Technology samt Surface Stain Removal System som gör dina tänder vitare utan att skada emaljen.


Dentaworks recensioner

Dentaworks har över 200 000 nöjda kunder som du kan läsa om på deras hemsida. Se även resultatet när vi på Bäst i test Guiden blekte tänderna med Dentaworks tandblekning längre ned.


15% Rabattkod Dentaworks från Bäst i test Guiden

Ordinariepris på Dentaworks tandblekningskit är 499kr, men med vår rabattkod BASTITEST15 i kassan får du 15% rabatt! På så vis betalar du bara 424 kronor inklusive frakt! Det är en bråkdel av vad det kostar att gå till tandläkaren och få precis samma resultat. 


Erbjudandet gäller fram till 31 december 2024 eller så långt lagret.

Läs mer hos DentaworksDentaworks erbjuder även andra tandblekningsprodukter: teeth whitening strips, teeth whitening pen och teeth whitening gel som kan köpas till som refill av tandblekningsgelen som man får i tandblekningskitet.Bästa tandblekning hemma bäst i test - Dentaworks olika tandblekningspaket.


Tandblekning hemma bäst i test: Dentaworks Gel.


Tandblekning hemma bäst i test: Dentaworks Pen.Köpguide: viktigt att tänka på innan du ska bleka tänderna hemma


Fördelar med att bleka tänderna hemma

Fördelarna med att göra sin tandblekning på egen hand är som sagt priset! Så är det bara. Den andra fördelen är förstås att man kan göra sin tandblekning hemma och inte har en tandläkartid att passa.


Nackdelar med tandblekning hemma

En del användare upplever problemet att få munskenan (som man lägger blekningsgelen i) att passa riktigt bra. Det är inte alltid så lätt att få perfekt passform på denna och det kräver lite tålamod och testande. Och att man verkligen följer beskrivningen som finns i förpackningen förstås.


Alla tänder bleks också olika. För vissa tar det längre tid, men ge inte upp! Fortsätt bleka så kommer du att se resultat så småningom.


Sammanfattning av tandblekning hemma bäst i test

När du utför din tandblekning hemma ska du vara noggrann med användningen av gelen så att den inte kommer utanför tandskenorna. Om det sker är det risk att gelen skapar irritation på tandköttet. Inte farligt, men lite obehagligt.


Och som sagt gäller det också att inte lockas av att använda detta för mycket! Ett självlysande garnityr ser varken snyggt eller naturligt ut, lika lite som en kraftig solbränna gör mitt i vintern.


Bästa tandblekningen - testvinnarna

Dentway - Tandblekning hemma bäst i test

Dentway säljer tandbleknings-kit för bara 420.75 kr när du klickar här, och frakten ingår i priset. Ange Bäst i test Guidens rabattkod AB2415 för att få detta pris!

420.75 kr är det lägsta priset just nu för Tandbleknings-kit Dentway!


Dentaworks - Utmanaren till bästa tandblekningskitet

DentaWorks säljer just nu Tandbleknings-kit Dentaworks för 499 kr. Frakten ingår i priset.

499 kr är det lägsta priset just nu för Tandbleknings-kit Dentaworks!


Så gjorde vi testet om tandblekning hemma

Vi på Bäst i test Guiden sammanställer som vanligt expertutlåtanden och användarrecensioner för att ge dig svar på vilken produkt som är bäst i test. I detta fallet den bästa tandblekningen hemma.


Faktum är att vi själva har genomgått testet för att ge en så ärlig recension som möjligt.


Test av Dentaworks tandblekning hemma

Nedan ser vi en för- och efterbild på när vi blekte tänderna med Dentaworks tandblekning. Resultatet är efter endast 7 dagars användning av Dentaworks tandblekning (med tandskena och tandblekningsgel) två gånger per dag i 20-30 minuter för varje sittning.vita tänder med tandblekning hemma.Vi är väldigt nöjda med resultatet. Tandblekningsgelen kändes skonsam och gav inga ilningar eller andra symtom på känslighet under eller efter användning. I kitet får man tydliga instruktioner som gör det enkelt att följa.


Först värmer man upp tandskenan och trycker dit den på tänderna så att den formas efter tandraden man vill bleka. När man är nöjd med passformen applicerar man gelen.


Gelen bör appliceras på skenan där tandytan möts. Om gelen appliceras för långt ned på skenan, där tänderna slutar, finns det risk för att gelen hamnar bakom tänderna, och det är ju på framsidan som vi vill bleka tänderna.Den bästa tandblekningen ger ditt snabbt och skonsamt ett vitt leende - dentway recension, vita tänder hemma, vad kostar tandblekning, bäst tandblekning hemma, tandblekningspenna bäst i test, dentway tandblekning, vita tänder bäst i test, bästa hemma tandblekningen, bra tandblekning hemma, tandblekning strips bäst i test, vilken tandblekning är bäst, tandblekning som fungerar, dentaworks rabattkod, test tandblekning, hemma tandblekning, dentway recensioner, bästa tandblekningsmetoden, dentaworks recension, whitening strips bäst i test, tandblekning bäst i test 2023, hur mycket kostar tandblekning, tandblekning pris

Med den bästa tandblekningen hemma får du enkelt och smärtfritt ett vitare leende.Tips för ett ännu finare leende

Se till att du använder en bra tandborste, så att du fortsätter att hålla dina tänder vita efter tandblekningen. Läs gärna vårt eget test om den bästa eltandborsten samt Testfaktas test av tandborstar. För att sedan också hålla munnen och tänderna extra fräscha är det också bra att kontinuerligt använda munskölj.


Med detta i bakhuvudet önskar vi dig lycka till med ditt vita leende! Och du - kolla också in vår sida med test av plattång och även sidan med locktång tester, så att ditt hår blir lika vackert som ditt leende under 2024!


Efter att ha uppnått dina strålande vita tänder, kom ihåg att även återfukta läpparna med det ledande läppbalsamet på marknaden. Det finns inget värre än torra och fnasiga läppar som svider och som hindrar dig från att få ditt drömleende.


Frågor och svar om tandbleknings-kit

 • Från vilken ålder kan man utföra en tandblekning?
  Du bör vara minst 20 år gammal för att bleka tänderna hemma, så vävnaderna i tänderna hinner bli färdigutvecklade innan du utför en tandblekning hemma.
 • Innehåller produkterna peroxider?
  Nej. Det finns inga peroxider i "tandblekning hemma bäst i test" som vi tipsar om, vilket gör den väldigt skonsam med minimal risk för ilningar.
 • Något jag bör tänka på med tandblekning hemma?
  Vissa konsumenter upplever att det kan vara svårt att få skenan att passa perfekt i munnen. Men med lite tålamod går det bra.

  Du kan få en kortvarig och ofarlig irritation på tandköttet om blekningsgelen råkar hamna utanför skenan.
 • Vilken är den bästa tandblekningen hemma?
  Vi på Bäst i test Guiden har listat Dentway och Dentaworks som de två företag som erbjuder bäst tandblekning för hemmabruk. Med vår rabattkod får du även rabatt på tandblekning hemma bäst i test.


Populära tester inom kategorin hälsa & personvård


Christina Ho

Bäst i test: Tandblekning hemma

Christina är utbildad näringsfysiolog från Stockholms Universitet och Karolinska Institutet, med erfarenhet inom hälso- och sjukvårdsbranschen, hälsotech samt life science. Hon har stort intresse för mat, hälsa och skönhet och experimenterar ofta med nya produkter.


Hör gärna av dig till Christina om du har frågor om de bästa produkterna inom hälsa, matlagning och kök, skönhet, träning samt hem och hushåll.


Vill du komma i kontakt med mig kan du maila till [email protected]

Testet uppdaterades senast