Hälsokontroll bäst i test 2024 går till Werlabs hälsokontroll blodprov på nätet där du kan ta blodprov privat.

Hälsokontroll bäst i test 2024: Privat hälsoundersökning

Dags att ta tag i hälsan! Men var ska man börja: är det kosten, motionen, sömnen eller stressen?


För att få svar och vägledning i frågan kan det vara klokt att göra en privat hälsokontroll eller ett blodprov där du ser vad som är mest prioriterat. Kanske dyker det upp något som du inte hade någon aning om? 


Hälsokontroll bäst i test 2024

För bästa resultat på din hälsokontroll 2024, rekommenderar vi följande kvalitativa tester:


 • Werlabs Hälsokontroll XL Plus: Utför en omfattande blodprov (venöst) för detaljerad hälsostatus.
 • Dynamic Code Body-test: DNA-baserad hälsokontroll (salivprov) för personlig anpassning.
 • Quicktest hälsokontroller: Smidig hälsokontroll hemma med blodprov (kapillärprov).


Dessa tester ger dig en omfattande bild av din hälsa och hjälper dig prioritera kost, motion, sömn, och stresshantering.


I testet inkluderar vi endast kvalitetssäkrade hälsotester.


Privat hälsokontroll bäst i test - redaktionens val

 1. Hälsokontroll Dynamic Code Body-test
  Bästa hälsokontroll baserat på DNA (salivprov): Dynamic Code Body-test
 2. Hälsokontroll Quicktest hälsokontroller
  Bästa hälsokontroll hemma via blod (kapillärprov): Quicktest hälsokontroller


Köpguide: vilken är den bästa hälsokontrollen?

Det finns många olika hälsotester på marknaden idag, som skiljer sig åt i både metod och analys, där den mest populära metoden är en hälsokontroll genom blodprov. Med vårt omfattande test har vi utsett den bästa hälsokontrollen för dig som vill ta steget till ett mer hälsosamt liv.Jämför hälsokontroller bäst i test

Typ:
Antal markörer:
Metod:
Tid till resultat:
Kan utföras hemma:
Bäst i test hälsokontrollen 2024 - Werlabs Hälsokontroll XL Plus - Bäst i test
Werlabs Hälsokontrol...
Hälsokontroll geno...
Blodprov
46 st
Venös provtagning
2-4 dagar
Nej
Bäst i test hälsokontrollen 2024 - Dynamic Code Body-test - Bäst i test
Dynamic Code Body-te...
Bästa hälsokontrol...
DNA-test
16 st
Salivprov (topsning)
Upp till 6 dagar
Ja
Bäst i test hälsokontrollen 2024 - Quicktest hälsokontroller - Bäst i test
Quicktest hälsokontr...
Bästa hälsokontrol...
Blodprov
1 st
Kapillär provtagning
Inom 5 minuter
JaAtt regelbundet göra en hälsokontroll i förebyggande syfte kan du fånga upp förändringar i tid och åtgärda eventuella framtida hälsoproblem innan de uppstår.


Werlabs Hälsokontroll XL Plus - hälsokontroll bäst i test


Werlabs Hälsokontroll XL Plus, deras mest populära hälsokontroll paket, passar dig som vill få en gedigen genomgång av din hälsa. Det är en stor hälsokontroll som är anpassad för att upptäcka sjukdomar i god tid. Att göra Werlabs hälsokontroll i förebyggande syfte är därför ett klokt val även om du känner dig ung och frisk.


Hälsokontroll genom blodprov

Werlabs hälsokontroll genom blodprov består av venösa blodprov (tas i armvecket med nål och rör) och analyserna utförs av de ackrediterade labben Synlab, Unilabs och Karolinska universitetslaboratoriet, som finns runtom i hela Sverige. Det är samma metod och labb som används inom sjukvården i Sverige, vilket gör testerna mycket tillförlitliga.


Förebygg vanliga sjukdomar

Genom att göra en allmän hälsokontroll regelbundet kan du upptäcka så kallade livsstilsjukdomar i tid och förebygga dessa. Ett exempel är symtomfria tillståndet prediabetes som kan reverseras innan du faktiskt utvecklar diabetes och behöver medicinering livet ut.


Stort utbud av tester och lättillgängligt

På Werlabs finner du ett stort utbud av hälsokontroller genom blodprov. Du kan välja mellan färdiga hälsokontroll paket eller enskilda blodprover om du redan vet vad du vill kolla upp. De samarbetar med över 200 provtagningsställen över hela Sverige. Därför bör du kunna hitta ett ställe relativt nära där du bor eller jobbar. 


Du beställer testet på Werlabs hemsida och väljer sedan vilket provtagningsställe du vill gå till via instruktioner som kommer på mail. Gå dit och genomför provtagningen och invänta sedan svar. Du har 3 månader på dig att gå till en klinik för att genomföra provtagningen innan blodprovsremissen går ut.


Werlabs hälsokontroll blodprov privat hälsokontroll man, bästa hälsokontroll Stockholm, hälsoundersökning privat

Werlabs hälsokontroll - vad ingår?

Hälsokontroll XL Plus innehåller hela 46 hälsomarkörer och passar personer i alla åldrar. 


 • För hjärta och kärl: ApoB/ApoA1-kvot, Apolipoprotein A1, Apolipoprotein B, HDL-kolesterol, LDL-kolesterol, Total kolesterol, Triglycerider och CRP högkänsligt
 • Blodsocker: HbA1c, Glukos och C-peptid
 • Blod- och järnstatus: Hematokrit, Hemoglobin, Medelcellvolym, Leukocyter, Erytrocyter, Trombocyter, Järn, Transferrin, Transferrinmättnad, Ferritin och Hemoglobinmassa
 • Vitaminer och mineraler: Vitamin B12, Homocystein, Folat, Vitamin D och Magnesium
 • Inflammation: CRP/snabbsänka.
 • Sköldkörtel: Trijodtyronin, Tyroxin och TSH
 • Hormoner: Testosteron
 • Lever: ALAT, ASAT, ALP, och Gamma-GT
 • Njure: Kalcium, Kalium, Natrium, Albumin, Klorid, Cystatin C, eGFR av Cystatin C, Kreatinin, eGFR av Kreatinin, eGFR medel och Fosfat


Få svar inom 2-4 dagar

Blodprovsresultaten kommer i din journal på Werlabs hemsida tillsammans med en kommentar av en legitimerad läkare. Du kan förvänta dig att få svar inom 2-4 dagar, dock kan vissa blodprover ta längre tid att analyseras.Här kan du köpa Werlabs hälsokontroll bäst i testÖvriga tjänster för privat hälsokontroll genom blodprov

Andra företag som erbjuder liknande privat hälsokontroll genom blodprov är: Medisera, Blodkollen och Svensk Provtagning


Gemensamt är att företagen använder sig av samma ackrediterade labbföretag för analys av blodproverna, däremot skiljer sig testpaketen och priserna åt en aning. Vi har utsett Werlabs stora hälsokontroll paket till hälsokontroll bäst i test eftersom de är störst på marknaden och erbjuder flest provtagningsställen över landet.


Komplettera hälsokontrollen med DNA-analys

Komplettera gärna Werlabs hälsokontroll med Dynamic Codes genetiska hälsotest och få svar på vad du har för anlag som kan påverka din hälsa. 


Med Dynamic Code ser du vad du skulle kunna göra för livsstilsförändringar för att uppnå ökad hälsa och förebygga risk för predisponerande sjukdomar i framtiden. Det är ett engångstest som, till skillnad från Werlabs hälsokontroll genom blodprov som rekommenderas att man gör regelbundet för att följa förändringar över tid.


Användarnas omdömen och recensioner om Werlabs hälsokontroll

Fördelar med Werlabs blodprov bäst i test

Många uppskattar Werlabs hälsokontroll eftersom det är smidigt och enkelt att kolla upp sina värden. Genom att göra en privat hälsokontroll behöver man inte lägga tid på att boka tid på vårdcentralen och övertala läkaren om alla blodprover man vill genomföra.


"Smidigt, enkelt, tydligt, professionellt. Gjorde deras stora hälsokontroll, trots att jag är ung och inte sjuk. Mer av intresse och framtida hälsa. Rekommenderar starkt. Bättre än att belasta vanliga sjukvården och vårdcentraler."


Nackdelar med Werlabs hälsokontroll bäst i test

Vissa kunder upplever att läkarkommentaren är svår att tyda och att den är skriven i "läkarspråk", och föredrar att kunna diskutera med sin läkare på vårdcentralen om resultaten. Andra nackdelar är att resultaten inte sparas i en nationell databas eller journal som används inom den offentliga vården. Det innebär också att de inte kan hjälpa dig att skriva ut recept om du skulle behöva, utan du behöver boka en tid på vårdcentralen för detta.


Dynamic Code Body hälsotest


Dynamic Codes hälsotest "Body" baseras på dina genetiska anlag och du får rekommendationer på den optimala kosten, träningen och livsstilen för just dig.


Hälsokontroll baserat på DNA

DNA, är faktiskt en förkortning på det engelska ordet "deoxyribonucleic acid" och översätts till deoxiribonukleinsyra på svenska. Testet är baserat på den senaste forskningen och du får helt anpassade råd utifrån dina genetiska förutsättningar.


Testa hemma i lugn och ro

Dynamic Code är ett salivprov som tas hemma genom att topsa insidan av munnen. Du slipper boka tid eller gå till en klinik där en sköterska ska genomföra provet på dig. Du utför testet på dig själv och skickar sedan in provet till Dynamic Codes kvalitetssäkrade labb där PCR-analysen genomförs. Labbets ledningssystem är godkänt av Swedac, enligt ISO 17025.


Dynamic code hälsokontroll bäst i test via DNA - hälsoundersökning pris, hälsokontroll vad ingår. hälso test, blodprov hälsokontroll malmö pris.

Vad ingår i hälsokontrollen?

Det som ingår i Dynamic Codes hälsotest är 16 olika förändringar i DNA. Analysen detekterar, så kallade SNP (single nucleotide polymorphism), för följande gener: 


 • Mättnadskänsla och risk för fetma: FTO 
 • Cardiac output och syresättning: ADRB2 
 • Stark eller uthållig muskeltyp: ACTN3 
 • Syreupptagningsförmåga vid aerob träning: GSTP1 
 • Uthållig eller styrke-/sprintprofil: ACE
 • Antioxidanter och påverkan på högintensiv träning: SOD2 
 • Koffeinets effekt på uthålligheten: CYP1A2 
 • Effekten av att hantera stress med träning: COMT 
 • Inflammation i kroppen och återhämtningstid mellan hårda träningspass: TNF-a
 • Sömnkvalitet och träning: ADA  
 • Enkelomättade fetter och BMI: PPARG 
 • Fetma och triglycerider (blodfetter): APOA5 
 • Upptag av fettsyror och blodfettsnivåer: FABP2 
 • Kolhydrater och blodsocker: TCF7L2 
 • Kolhydrater och kolesterol: KCTD10 
 • Cellens avgiftning och skydd mot oxidativ stress: NQO1 


På senare tid har forskare ökat förståelsen för SNP:er och hur dessa genetiska variationerna kan påverka en individs hälsa. Genom att testa och få kunskap om SNP:er i ditt DNA kan du därmed förebygga sjukdomsrisker och en rad olika hälsotillstånd.


Få svar hos Dynamic Code

För att få tillgång till resultaten behöver du aktivera analyskoden på dynamiccode.se. Resultaten kommer oftast inom några dagar efter att provet har mottagits av deras labb. Du kommer kunna se dina resultat på hemsidan i 24 månader och även få rekommendationer baserat på ditt testresultat. 


Om ditt svar är positivt kan du gå vidare med en läkarkontakt via MinDoktor, Doktor24, Doktor.se eller Medicheck som kan hjälpa dig med eventuell diagnos och e-recept.Här kan du köpa Dynamic Codes hälsokontrollerKomplettera med blodprov som visar livsstilspåverkan

Dynamic Codes hälsotest är ett bra komplement till Werlabs hälsokontroll genom blodprov ovan, eftersom blodprovsmarkörerna mäter faktiska livsstilsfaktorer som påverkar din hälsa.


Efter att ha gjort hälsotestet med Dynamic Code och undersökt dina arvsanlag, följ då gärna upp med en privat hälsokontroll med Werlabs provtagning för att kontrollera att du är på rätt väg med de livsstilsförändringar du har gjort.


Användarnas omdömen och recensioner om Dynamic Code

Fördelar med Dynamic Code hälsokontroll

Dynamic Code har generellt sett ett högt betyg bland kunderna - 4 av 5 i betyg hos Trustpilot. Resultatet som ges upplevs gediget med mycket intressant fakta. Testet som ska utföras på egen hand är också väldigt enkelt att genomföra med det provtagningskit man får. Överlag är kunderna nöjda med både testet och servicen hos Dynamic Code.


Nackdelar Dynamic Code hälsokontroll

En del kunder har upplevt strul med att de inte har fått testresultatet på flera veckor, samt att provet som de skickat in till Dynamic Codes labb inte kommit fvam, men där har de fått bra hjälp av Dynamic Codes kundtjänst som har löst problemet. Om provet inte kommer fram får man ett nytt kit hemskickat utan kostnad. Vissa har skrivit att råden som ges är en aning generella och diffusa.


Quicktest hälsotester: hälsokontroll med kapillära blodprov


Quicktest erbjuder flera olika hälsotester via blodprov, bland annat inom diabetes, sköldkörtel, D-vitamin och järnbrist. Det är ett enkelt blodprov som tas som ett stick i fingret hemma och du får resultatet med en gång. Det har aldrig varit enklare att kontrollera eventuell vitaminbrist.


Hälsokontroll med kapillärt blodprov (stick i fingret)

Det smidiga med Quicktest är att du slipper gå till en provtagningsplats, skicka in ditt analysprov eller vänta på svar. Du får hem testet och kan utföra det själva i ditt eget hem genom ett kapillärprov, så kallat "stick i fingret".


"Stick i fingret" är ett vanligt uttryck för kapillära blodprov som faktiskt används inom sjukvården - oftast när man är sjuk och ska ta "snabbsänkan" görs det ett kapillärt blodprov. Metoden används även av diabetiker som ska hålla koll på sitt blodsocker. 


Hög tillförlitlighet och CE-märkning

Trots att testet är ett enklare än ovan hälsokontroller tummar Quicktest varken på kvalitet eller säkerhet. Blodprovstesterna har hela 95,5-98% tillförlitlighet och är CE-märkta.


Få svar direkt med Quicktest

Efter provtagningen får du svarsbesked redan inom 5 minuter. Snabbt och enkelt!


hälsotest kit i hemmet, hälsotest kit hemma, hälsokontroll blodanalys, blodprov hälsokontroll luleå, blodprov hälsokontroll helsingborg


Olika blodprover hos Quicktest

Quicktest erbjuder inget stort paket utan många enskilda tester som man kan blanda fritt. Vi rekommenderar en kombination av dessa, som till viss del motsvarar analyserna som ingår i Werlabs hälsokontroll med blodprov:


Diabetestest

Mäter glukos (blodsocker) i blodet med 96% tillförlitlighet.


Sköldkörteltest 

Mäter tyroideastimulerande hormon (TSH) i blodet med 95,5% tillförlitlighet


D-vitamintest

Mäter om dina nivåer understiger 26-30 ng/ml D-vitamin i blodet.


Järnbristtest

Mäter nivån av ferritin i blodet (järndepån) med 98% tillförlitlighet.


Användarnas omdömen och recensioner om Quicktest blodprov

Fördelar med Quicktest kapillära blodprov

Kunderna upplever att testerna är väldigt enkla att genomföra hemma eftersom man får en instruktionsvideo som är tydlig och enkel att följa. De stora fördelarna är att man slipper gå till vårdcentralen och kan testa sig hemma och få svar direkt, vilket många kunder uppskattar. Det sparar tid och man kan oftast åtgärda problemet direkt, exempelvis genom att ta järntabletter eller D-vitamintillskott om nivåerna visar sig vara för låga.


Nackdelar med Quicktest kapillära blodprov

Några kunder har fått varierande resultat på samma tester och ifrågasatt tillförlitligheten i testet. Quicktest har i dessa fall hänvisat ärendet till deras kundtjänst för att utreda det vidare. I vissa fall har material till provtagningen saknats, så som en pipett, vilket har kompenserats av Quicktest.


Vi reder ut skillnaden mellan en fysisk hälsokontroll och hälsokontroller online

Hos många vårdcentraler och privata hälsokliniker kan man göra en fysisk hälsoundersökning. Men vad skiljer sig mellan den fysiska och den man beställer på nätet?


Vad ingår i en fysisk hälsokontroll?

Den fysiska hälsokontrollen inkluderar oftast blodtrycksmätning, syntest, hörseltest, lungfunktionstest (PEF-mätning och minispirometri), kroppssammanssättningsmätning, samt stress- och hälsoenkät, utöver blodprover. Även EKG och avföringsprover förekommer. I de flesta fall ingår även ett läkarbesök för uppföljning av proverna. Tidsåtgången är ungefär 1 timme totalt - 40 minuter för hälsoundersökningen och 20 minuter för uppföljning med läkaren, uppdelat vid två olika tillfällen. Detta skiljer sig mot de lättillgängligare testerna som kan köpas på nätet. 


Werlabs blodprov hälsokontroll är mest lik den fysiska hälsoundersökningen

Werlabs hälsokontroll via blodprov kommer närmast den fysiska hälsokontrollen som görs på en läkarklinik.


Werlabs, Dynamic Code och Quicktest: fördelar och nackdelar

Gemensamt för Werlabs, Dynamic Code och Quicktest jämfört med en fysisk hälsoundersökning privat är att vissa hälsoparametrar saknas eftersom särskilda mätinstrument krävs, som kräver din fysiska närvaro på kliniken. 


Uppföljningen du får med Werlabs, Dynamic Code och Quicktest är också skriftlig och digital istället för ett interaktivt möte med läkaren, vilket innebär att du får svårare att ställa eventuella följdfrågor om dina testresultat. Däremot får du underlag som du kan ha med dig och diskutera med din ordinarie läkare på vårdcentralen.


Den bästa hälsokontrollen är den som blir av

Det finns med andra ord både fördelar och nackdelar med de olika hälsokontrollerna. Det som är till fördel för blodproverna och DNA-testet är att det är smidigt och enkelt att kolla upp sina värden. Du går miste om vissa undersökningar och det personliga mötet med vårdpersonalen, men sparar en hel del tid. Och den bästa hälsokontrollen är ju faktiskt den som blir av.


Så, summa summarum - välj den hälsokontroll som gör det enkelt för dig att genomföra testet, men som ändå ger dig så mycket information som möjligt!


Frågor och svar om hälsokontroller

 • Hur skiljer sig en hälsoundersökning privat mot vanlig läkarundersökning hos vårdcentralen?
  Samtliga testföretag (Werlabs, Dynamic Code och Quicktest) uppger sig för att vara ett komplement till vanlig sjukvård och ersätter inte en läkarundersökning. Deras tjänster finns till för att du som privatperson ska kunna djupdyka och få ut mer information om din egen hälsa än vad som är möjligt med dagens sjukvård.

  Hälsokontroller, oavsett om du gör den hos en privat mottagning eller blodprovsföretag, eller hos vårdcentralen bekostas alltid av en själv.

  Om du upplever besvär och symtom ska du alltid kontakta sjukvården för en konsultation med läkare. Diagnoser kan inte ställas med hjälp av endast testresultaten från varken blodprover eller DNA-test. Kontakt med en läkare behövs nästan i varje fall, för eventuell behandling och åtgärd. Medicinera aldrig på egen hand.

  Med hjälp av testerna kan du få en indikation på att något kanske inte stämmer - och att du borde kolla upp det hos din vårdcentral innan du ens upplever symtom. På detta sätt kan många sjukdomar förebyggas, exempelvis diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar.
 • Vart kan man ta blodprov privat?
  Venösa blodprover privat som tas i armvecket, erbjuds bland annat av Werlabs, och kan tas runt om i hela landet hos utvalda provtagningsställen.

  Vårdcentraler och labb är de vanligaste provtagningsställena som man går till för blodprov privat. Flest provtagningsställen finns i storstäderna: Stockholm och Göteborg. Man finner även provtagningsställen i Uppsala, Nyköping, Eskilstuna, Umeå, Luleå, Skellefteå, Östersund, Falun, Örebro, Lidköping, Motala, Norrköping, Falköping, Jönköping, Västervik, Kalmar, Växjö, Värnamo, Falkenberg, Halmstad, Helsingborg och Malmö, bland flera.

  Här är ett urval av provtagningsplatser för dig som vill göra hälsokontroll i Stockholm:
  S:t Göran provtagningscentral - Unilabs
  Hammarby Sjöstads Husläkare - Praktikertjänst
  Södertälje - Unilabs Tallhöjden
  Laboratoriet Margretelund i Åkersberga - Karolinska Universitetslaboratoriet
  Laboratoriet Torsvik på Lidingö - Karolinska Universitetslaboratoriet

  Hälsokontroll i Göteborg:
  Carlanderska provtagning - Unilabs
  Almedal provtagning - Unilabs
  Göteborg City - SYNLAB

  Med Quicktests kapillära blodprov som tas hemifrån är du inte bunden till någon plats och kan testa dig var som helst i landet.
 • Vad ska jag göra om jag är stickrädd?
  Om du är stickrädd kan du nämna det till sköterskan vid provtagningen som kan vidta åtgärder för din säkerhet och göra provtagningen så smidig och smärtfri som möjligt.

  Om du är rädd för att provtagningen ska göra ont kan du förbereda genom att sätta dit ett bedövningsplåster (Emla plåster) på armvecket 1-2 timmar innan provtagningen äger rum.
 • Vad ska jag göra om jag är svårstucken?
  För svårstuckna patienter med mindre synliga blodkärl används ofta en så kallad fjärilsnål (butterfly nål) som har en tunn kanyl för att enklare komma åt djupa eller tunna blodkärl.

  Berätta gärna om att du är svårstucken för personalen så kan de förbereda för detta. Om du har tips och erfarenhet på hur man enklast får blod från just dig kan du också nämna det. Exempelvis om någon arm (höger eller vänster) är enklare att få blod ur.

  Ett annat tips kan också vara att lägga något varmt på armvecket vilket gör att blodkärlen vidgar sig och blir lättare att sticka i.
 • Vilken hälsokontroll är bäst?
  Just nu har vi utsett Werlabs hälsokontroll genom blodprov till hälsokontroll bäst i test! Läs mer i vårt test om andra hälsoundersökningar privat och motiveringen till den bästa hälsokontrollen.Så gjorde vi testet om hälsokontroller bäst i test

Testet är skrivet utifrån professionell erfarenhet inom hälsovårdsbranschen, både inom sjukvård- och friskvårdsområdet, med särskild insikt inom blodprover och hälsokontroller för att kunna bedöma kvalitén på hälsokontrollerna.


Vi har också vägt in konsumenternas egna upplevelser av hälsokontrollerna för att bedöma användarvänligheten av självtesterna.


Fakta och information är hämtat från respektive företags hemsida samt från oberoende och faktagranskade sidor inom hälsa så som 1177.


Hälsokontroller bäst i test: testvinnarna

Werlabs Hälsokontroll XL Plus - Bästa hälsokontroll genom blodprov

Werlabs säljer just nu Werlabs Hälsokontroll XL Plus för 1495 kr. Frakten ingår i priset.

1495 kr är det lägsta priset just nu för Werlabs Hälsokontroll XL Plus!


Dynamic Code Body - Bästa hälsokontroll privat baserat på DNA 

Apohem säljer Dynamic Code Body-test för 930 kr. Frakten är inkluderad i priset.

930 kr är det lägsta priset just nu för Dynamic Code Body-test!

Apoteket MEDS säljer Dynamic Code Body-test för 1095 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

Apoteket säljer Dynamic Code Body-test för 1195 kr. Frakten är inkluderad i priset.


Quicktest hälsotest kit hemma - Hälsokontroll genom blodprov hemma

För tillfället är Quicktest hälsokontroller slut i samtliga butiker

Tips!

Ett enkelt sätt att monitorera blodtrycket hemma är att köpa en blodtrycksmätare, på så sätt får du en relativt billig hälsokontroll hemma. Du hittar bästa blodtrycksmätaren här


För dig som upptäcker att du har vitaminbrist kan det vara bra att komplettera med en multivitamin för att höja värdena snabbt på kort sikt, samtidigt som du ställer om till en näringsrik kost för en mer hållbar lösning. 


Populära tester inom kategorin hälsa & personvård


Christina Ho

Bäst i test: Hälsokontroll

Christina är utbildad näringsfysiolog från Stockholms Universitet och Karolinska Institutet, med erfarenhet inom hälso- och sjukvårdsbranschen, hälsotech samt life science. Hon har stort intresse för mat, hälsa och skönhet och experimenterar ofta med nya produkter.


Hör gärna av dig till Christina om du har frågor om de bästa produkterna inom hälsa, matlagning och kök, skönhet, träning samt hem och hushåll.


Vill du komma i kontakt med mig kan du maila till [email protected]

Testet uppdaterades senast