Det här är den bästa multiroom-högtalaren just nu.

Tester på multiroom-högtalare 2019/2020

Vill du veta vilken multiroom-högtalare som har blivit "bäst i test" 2020? Då har du kommit helt rätt! Vi har läst alla texter från experter, pratat med experter och även tagit reda på vilken högtalare som konsumenterna gillar allra bäst och sedan sammanställt resultaten på denna sidan, på så sätt kan du undvika dåliga köp och hitta det bästa systemet för dig!

 

Efter att du läst detta multiroom-högtalare-testet kan vi även tipsa dig om att läsa vårt mobilhögtalare-test med högtalare som är bäst lämpade för att ta med sig till stranden eller festen!

 

Här köper du testvinnaren till lägsta pris

 

Det här är ett multiroom-system

Ett multiroom-system är ett trådlöst högtalarsystem som låter dig lyssna på samma musik/ljud i flera rum samtidigt. Systemet med flera högtalare kommunicerar antingen genom att skapa ett separat nätverk eller Wi-Fi, vilket är det vanligaste idag.

 

Du styr högtalarna med en app på din telefon, surfplatta, dator eller med din röst. Du kan välja att spela musik i hela ditt hem eller endast en högtalare.

 

Därför ska du ha multiroom-högtalare

Multiroom-högtalare har länge varit populära och blir alltmer vanligare i våra hem. Att kunna gå från rum till rum och inte behöva avbryta nyheterna eller din favoritlåt bara för att du måste hänga din tvätt eller gå på toaletten, ja det är underbart!

 

Ett multiroom-högtalarsystem är en perfekt investering för dem som lyssnar på mycket musik och njuter av bra ljud. Vilken högtalare som passar dig bäst är givetvis upp till dig och det finns en hel del att välja mellan. Vissa vill ha det allra senaste och mest avancerade systemet med många anslutningsmöjligheter (t.ex. skivspelare och CD) medan andra bara kan streama musik från en smartphone, surfplatta eller dator.

 

Dessa krav ställer vi på högtalaren


  • Kvalitet - dåligt ljud förstör den trevliga känslan av musik, så här borde det vara bra ljudkvalitet.
  • Användarvänlig - det ska vara ett enkelt system som alla i familjen lätt kan använda.
  • Smart - det bör kontrolleras av din smartphone, surfplatta eller dator.
  • Testvinnare och uppskattad av konsumenterna - du ska självklart ha den bästa högtalaren när det gäller funktion och kvalitet.
  • Bra pris - Självklart!


Bästa multiroom-högtalare 2019/2020

Efter att ha läst tester, pratat med experter och tagit hänsyn till vad konsumenterna tycker och vill så har vi tagit fram en vinnare: Audio Pro A10.Bästa multiroom-högtalare just nu - Audio Pro A10

Bästa multiroom-högtalaren just nu - Audio Pro A10

(Klicka på bilden för att få mer information om bästa priset på produkten)


Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du testvinnaren:

Aktuella butikspriser per den 26 januari 2020

Det som gör Audio Pro A10 till vinnare är först och främst ljudkvaliteten, användarvänligheten och designen. Det är en liten och rund högtalare som inte tar mycket plats och passar snyggt i mindre rum. Möjligheten att placera högtalaren(erna) vart du vill i ditt hem (på hyllan eller monterad på väggen) är en stor fördel. Du får denna snygga högtalare i både ljusgrå och mörkgrå.

 

Ljudet är välbalanserat och tydligt. Basen är förvånansvärt bra för att vara en så liten högtalare. Enligt Audio Pro ligger hemligheten i en okonventionell användning av en dedikerad subwoofer samt en BMR-teknik som ger dig djup bas och tydlig diskant och mellanspel. Om du vill ha ännu mer bas kan du komplettera Audio Pro A10 med en separat, trådlös subwoofer. Har du dock inga planer på att förvandla ditt hem till en tillfällig nattklubb så klarar du dig gott med basen från Audio Pro A10.

 

Audio Pros högtalare är enkla att uppgradera och en bra investering för ditt hem. Ha en talare i varje rum så att alla i familjen kan höra din favoritmusik eller ansluta dem så att alla spelar samma musik samtidigt.

 

Du kan spara din favoritstation eller spellista och enkelt hämta hem de med en knapptryckning. Enkelt!

 

Om du vill veta mer om Audio Pro A10 kan du läsa mer här på Audio Pros hemsida.

 

Nackdelar då? Som alltid finns det några nackdelar med en produkt och när det gäller Audio Pro A10 har konsumenterna påpekat att de upplevt ett brusande ljud när de spelar musik. De pratade med Audio Pro och fick nya högtalare och därefter funkade det bra. Utöver det saknar vissa människor att högtalaren inte går på batteri samt att appen är lite svårt att förstå.

 

Om du letar efter en liten multiroom-högtalare med snygg design och bra ljud till ett bra pris så blir det INTE bättre än detta!

 

 

Här köper du multiroom-högtalaren till bästa pris

Bästa priset på Audio Pro A10 hittar du på internet. Då får du den också hemskickad till dig direkt, vilket är bekvämt och enkelt.

 

NetOnNet säljer den för 1490 kronor när du klickar här. Då ingår även frakten hem till dig!

1490 kronor är det lägsta priset för multiroom-högtalaren Audio Pro A10 bland butikerna just nu!

 

CDON.COM erbjuder högtalaren för 1989 kronor just nu och frakten hem till dig är dessutom gratis.

 

Hos Kjell & Company kan du just nu få högtalaren för 1989 kronor när du klickar här och frakten hem till dig kostar inget extra.

 

 

Så säger experterna om Audio Pro A10

I Tidningen M3s test om multiroom-högtalare hittar vi Audio Pros högtalare A10 på delad förstaplats. Det som hissas här är det dynamiska och detaljerade ljudet medan det som dissas är appen som M3 tycker är långsam och har ett trist gränssnitt. 


"Audio Pro har till vana att producera bra högtalare och A10 är inget undantag. Utrustad med en 1,25-tums tweeter och en 3-tums bas och två 4,5-tums passiva element, får vi en absolut ljudkvalitet i världsklass - trots den kompakta designen". 


Andra högtalare i detta test var bl.a. Sonos Play:5 och Denon Heos 5 HS2. Förstaplatsen delas av Audio Pro, Harman Kardon Citation 300 och Denon Heos 5 HS2 som alla fick 8/10 poäng.


trustedreview.com ger Audio Pro A10 4,5/5 stjärnor. De gillar designen, användarvänligheten och att ljudet kan mätas med förväntningarna. De tycker dock att ljudbilden hade kunnat vara lite bredare samt att basen skulle kunna vara lite starkare. De avslutar testet med att skriva; "Om du letar efter en högtalare som spelar ditt musikbibliotek på övertygande sätt så är Audio Pro A10 ett mycket bra val".

 

Lyd & Bilde gillar Audio Pro A10 och skriver lovorden: "Med A10 tar Audio Pro steget från den iögonfallande bordhögtalaren till de mer placerade och heminredningshögtalarna".

 

Aftonbladet har testat denna högtalare och ger den 4 av 5 poäng. Testet avslutas med: "Det märks att det finns god ljudkunskap hos Audio Pro".

 

Mobil ger Audio Pro A10 7 av 10 poäng och skriver att de gillar ljudet - speciellt basen. De tycker också om designen. De ger ett litet minus för att högtalaren inte har stöd till Chromecast.

 

Metro har testat Audio Pro A10 och ger den 4 av 5 poäng. De skriver: "Med A10 tar Audio Pro steget från slående bordshögtalare till mer plats- och hemvänliga högtalare".

 

whathifi ger Audio Pro A10 5 av 5 stjärnor och skriver;"Audio Pro erbjuder något nytt med sin design, men A10 har alla ljudfunktioner som gjorde dem till vinnare".

 

Så säger konsumenterna 

Konsumenterna är mycket nöjda med sina Audio Pro A10. Några av recensionerna är;"Jag har testat den här fantastiska högtalaren som jag är väldigt glad för! Bra ljud, stilren design, lätt att bära.", "Jag gillar att appen är enkel och att lägga till högtalare via Wi-Fi-funktionen var inget problem. Mycket snygg funktion med de fyra snabbvalsknapparna".

 

"Gör sitt jobb som surroundhögtalare!", "Jag har två. En i vardagsrummet och en i köket så jag behöver aldrig gå utan musik. Den har god kvalitet för både utseende och ljud! Jag gillar den moderna skandinaviska designen. Jag tycker att högtalaren passar bra in i mitt hem och hade jag levt lite större så hade jag köpt mer för att komplettera!"

 

 

 

Tips 1: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående multiroom-högtalare. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa multiroom-högtalaren till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!