Grill bäst i test

Om du älskar att grilla och letar efter de bästa och mest prisvärda grillarna just nu har du kommit till helt rätt ställe! Här hittar du omfattande tester på olika typer av grillar, inklusive elgrill, gasolgrill, kolgrill och stekhäll, allt för att du ska hitta den grill som passar dig och dina preferenser allra bäst. 


Oavsett om du bor stort eller litet, i lägenhet eller i hus med stor trädgård finns det bra alternativ för dig i våra tester. Och givetvis rekommenderar vi de grillar som har fått bra betyg av experter, goda omdömen av dess användare, samt håller en bra nivå när det gäller prestanda och pris, så du slipper onödiga och dyra felköp. 


Om du bor i lägenhet och har en balkong är elgrillar ett mycket bra val, framförallt eftersom du snabbt får bra grillresultat utan massa rök och sot. 


Bor du i hus, eller har en väldigt stor balkong, är gasolgrillen en stor fördel eftersom du har möjlighet att grilla med bättre precision. Detta gör gasolgrillen ideal när du ska bjuda ett större sällskap på middag. 


Kolgrillen ger den mest autentiska grillupplevelsen tack vare den karaktäristiska rökiga smaken, vilket är varför många grillentusiaster håller kolgrillen som sin favorittyp av grill. Även den traditionella grillmetoden är en faktor till varför det är ett så populärt val bland grill-experterna. Men om du planerar på att skaffa en kolgrill är det viktigt att du har gott om plats för den, så röken har någonstans att ta vägen, och inte sipprar in i ditt hem.


Vill du ha ett mer mångsidigt verktyg kan vi rekommendera dig att läsa vårt test om stekhällar, som kan användas till att laga allt från kött och grönsaker till pannkakor och äggröra. Med stekhällen får du utomhuslagning med en rolig twist! 


Låt våra tester guida dig och hitta den grill som passar dig och dina preferenser allra bäst och låter dig njuta av läckra grill-rätter året om!